Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
senokute
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 18/10/2015 : 18:15:33
|
quote: Originally posted by lwood
valjda če Irci proč,iako je beha težak protivnik. Slovenci če teško dobit Ukrajince. Danci - Švedi,mislin da če švedi proč norvežani -mađari,svejebno.
qurac moj ce Irci proc, iako su najtezi moguci protivnici. U prvoj utakmici im fali par kljucnih igraca![](icon_smile_big.gif) |
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
zovko
New Member
![](icon_star_gold.gif)
201 Posts
Member since 21/08/2012 |
Posted - 18/10/2015 : 18:23:33
|
quote: Originally posted by senokute
qurac moj ce Irci proc, iako su najtezi moguci protivnici. U prvoj utakmici im fali par kljucnih igraca![](icon_smile_big.gif)
Pre će biti da su to pre njih Danci i Norvežani. S dva gola razlike u prvom meču, trebalo da to bude to. Ircima je najveći adut na klupi. |
|
senokute
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 18/10/2015 : 19:55:11
|
quote: Originally posted by zovko
qurac moj ce Irci proc, iako su najtezi moguci protivnici. U prvoj utakmici im fali par kljucnih igraca![](icon_smile_big.gif)
Pre će biti da su to pre njih Danci i Norvežani. S dva gola razlike u prvom meču, trebalo da to bude to. Ircima je najveći adut na klupi.
Gledao sam nedavno njihov mec protiv njemacke, i mogu sa sigurnoscu reci da se kod njih pobjediti nemoze, fakticki nemoguce, svaki trci za trojicu, fascinantno. Uglavnom da se Zmajevi onako bore bili bi svjetski prvaci. Bez dva gola razlike nema se kud ici tamo. |
|
|
lwood
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47401 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/10/2015 : 20:17:23
|
quote: Originally posted by lwood
valjda če Irci proč,iako je beha težak protivnik. Slovenci če teško dobit Ukrajince. Danci - Švedi,mislin da če švedi proč norvežani -mađari,svejebno.
hm,vidičemo |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
zovko
New Member
![](icon_star_gold.gif)
201 Posts
Posted - 18/10/2015 : 20:30:04
|
Gledao sam nedavno njihov mec protiv njemacke, i mogu sa sigurnoscu reci da se kod njih pobjediti nemoze, fakticki nemoguce, svaki trci za trojicu, fascinantno. Uglavnom da se Zmajevi onako bore bili bi svjetski prvaci. Bez dva gola razlike nema se kud ici tamo.
Irci ne znaju da napadaju, primaju malo golova, malo i daju. Disciplinovani su, čvrsti u duelu. S druge strane, nisu individualno jaki. Može se reći klasična ostrvska ekipa. Jači od Velsa za Martina O'Nila i iskustvo. Fanatični su, zato su i nezgodni. Zatvoriće autobus u Zenici. Dabldeker. Slično će igrati i u Dablinu. Taktički će O'Nil postaviti utakmicu savršeno. I tu je potreban naš vic, nešto nepredvidivo, neki trenutak inspiracije. To oni nemaju. |
|
adriano
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
4604 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31466 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 19/10/2015 : 12:43:10
|
Svi su dvoboji tu negdje 50% : 50%, osim možda bih dao najveću šansu za prolaz Ukrajincima! Irci su vrlo neugodna ekipa, Nijemci ih nisu uspjeli dobiti dva puta! Skandinavski dvoboj: sve moguće, baš kao i u najslabijem duelu Norvežana i Mađara! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
tihomirduras
Senior Member
![](AvatarUpload/Utah-Jazz.gif)
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 19/10/2015 : 17:26:52
|
Ja sam ipak misljenja da ce Slovenci proci,i tipujem na madare, irce i svedane, drago mi je da je hrvatska prosla iako sam mislio da cemo u dodatne, a u dodatnim kvalifikacijama imamo 4 prolaza od 4 nastupa ? |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12544 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 19/10/2015 : 18:19:12
|
ma Slovenija če proči sigurno! Igramo uzvrat kod kuče (nadam se da u MB), u gostima če bit 1:1 a kod kuče 0:0 i idemo dalje! |
|
zovko
New Member
![](icon_star_gold.gif)
201 Posts
|
sinister
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Rick_profil.jpg)
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 19/10/2015 : 20:44:16
|
Realno, tu Mađari imaju najmanje šanse, čak bi i Norveška trebala biti prejaka za njih. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47401 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/10/2015 : 20:46:03
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Realno, tu Mađari imaju najmanje šanse, čak bi i Norveška trebala biti prejaka za njih.
![](icon_smile_approve.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
tihomirduras
Senior Member
![](AvatarUpload/Utah-Jazz.gif)
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 19/10/2015 : 22:39:41
|
Orban sprema zasjedu norvežanima, ja sam inače vrhunski kladioničar, nisam ništa dobio u kladionici 5 godina :-D (danas fulao 7 od 8) , gori sam od Ćire, tako da od svega što sam napisao vjerovatno će biti suprotno |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12544 Posts
Posted - 12/11/2015 : 18:33:52
|
danas započinju dodatne kvalifikacije. Mislim da če pobjediti Norveška....Slovenija igra u subotu u 18h sati, očekivam da idemo dalje bez nekih problema |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/11/2015 : 10:37:04
|
Sinoć zaspao pred kraj 1. poluvremena, mislio sam da će se Norveška uspjeti izvući jer su Mađari zabili sretan gol ali ništa od toga. |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/11/2015 : 22:58:16
|
Dođem kasno s posla i uključim se u 87. minuti utakmice, vidim nekakav dim na terenu a pošto je BiH zabila gol koju minutu ranije automatski pomislih; al' su ovi navijači napravili pravu bakljadu. Ali nakon minutu-dvije vidjeh da to nije to... šalu na stranu, BiH će morati u uzvratu odigrati jako dobru utakmicu ako se misli plasirati na prvenstvo, a Irska baš ne gubi na domaćem terenu. |
|
MD72
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
682 Posts
Member since 05/10/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/11/2015 : 19:52:52
|
Mislim da je već nakon prve utakmice riješeno pitanje prolaska i da Ukrajinci neće prokockati 2:0 kao što su to napravili protiv Francuske za prošlo SP. Slovenci slabi, da je još Seleznjov pogodio onu mrtvu šansu mogli bi već polako razmišljati o slijedećim kvalifikacijama. |
|
1Euro
Advanced Member
12544 Posts
Posted - 15/11/2015 : 10:05:02
|
koji smo mi luzeri.....najviše mi smeta, što smo produžili ugovor sa ovim našim selektorom, pa čemo g ajoš morati trpiti.....kada bi barem sam otišao ali to su pusti snovi,....isto ko Mourinho kod Chelsea,....ti ljudi stvarno ne znaju kada trebaju otiči..... |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 15/11/2015 : 22:44:28
|
Mađarska se nakon 30 godina plasirala na veliko natjecanje, večeras je rano primljeni gol Norvežanima dodatno otežao i nisu se mogli oporaviti na vrijeme. Još uvijek držim da je Norveška bolja momčad ali eto, pala je skoro bez ispaljenog metka i to je jedan od draži ovoga sporta. |
|
izivko
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(167).jpg)
Germany
12778 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 15/11/2015 : 23:01:24
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Realno, tu Mađari imaju najmanje šanse, čak bi i Norveška trebala biti prejaka za njih.
Slabiji si prognozer od Ćire ![](icon_smile_big.gif) |
Have mercy |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|