Ajde bre Dekara, Djole, neko.. kad ce vise sledeci broj? I kad ce ZZCP? Jel i dalje stari planovi o ukupnom broju ZZCP ili se to ostavlja za sledece narastaje. Cini mi se da se planiralo 100 komada? Ili me vec polako jebu godine
Da 100 brojeva uz (optimistični) ritam od broja godišnje ne budemo ni mi mlađi doživili. Sve mi se čini da ću na samrtoj postelji kao posljednju želju molit Djoleta da mi barem dostavi bilješke o tome kako je mislio završiti serijal.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ako se ne uozbiljis, dogovoricemo se nas nekolicina najvecih fanova ZZCP, kidnapovati te i pravac podrum na hleb i vodu. Mozes da izaberes drustvo crtaca koje planiras do kraja meni jednog od najdrazih serijala
Rek'o Deers na drugom topicu da treba spamati i ovdje pa eto.
Šalu na stranu, hoćemo Zerocalcare 2,3,4,5,6,7,8,9 i 10 i to odmah!!!*
*Za ove koji još nisu napisani predlažem da otmete istoimenog autora i prijateljski ga uvjerite da ih napiše i nacrta u najkraćem mogućem roku (i stavite mu neku klimu, vruće je) te ga, naravno, dovedete početkom devetog mjeseca u Zagreb.
Lavirint, ustaljeno, ladi jaja. Ništa od Krečenja ove godine - biće sledeće(početkom, nadam se). Jbga. Evo, da se vidi da se, kao, nešto i radi dok se ladi:
Danas, na dvadeseti(!!!) rođendan najboljeg čačanskog stripoizdavačkog preduzeća svih vremena, je planirano da se obznani kompletan spisak izdanja planiranih do kraja godine ali, avaj, od toga neće biti ništa još jedno mesec dana(minimum) pa evo, makar nešto:
A dal će finalna i popeglana varijanta ove epizode biti deo gorespomenutog spiska izdanja, zavisi samo i isključivo od trudbenika Denisa koji vredno, već 301 dan, radi na popravljanju svih loše iscrtanih trepavica unutar ove ZZCP številke. Srećno i zabavno mu bilo.
Zerocalcare? ZZCP #26? Životinjska karma #5? Ratovi vrsta (koji je ono broj i u kojoj verziji već bio najavljen a nikad izdan)Bilo šta? Ima li nade? Da li su se Lavirintovci probudili iz zimskog sna?