Znaci ako sam dobro shvatio, Rat-man komplet se broji kao 8 stripova. Izvrsna prilika za uzet super strip/ove kao poklon nekome i jos pomocu njih dobiti popust na kolicinu za ostale stvari koje me znimaju.
nažalost: "...uz iznimku Rat-mana koji se ne može kombinirati u nikakvih drugim kombinacijama."
Vi koji ste slali mail s narudžbama za Interliber jeste dobili kakav odgovor? Mail poslan još u četvrtak, pa mi je malo čudno.Ne bi htio doći, a da nema onoga što me zanima, da se ispostavi da je mail zalutao tko zna gdje u bespućima interneta!
Vi koji ste slali mail s narudžbama za Interliber jeste dobili kakav odgovor? Mail poslan još u četvrtak, pa mi je malo čudno.Ne bi htio doći, a da nema onoga što me zanima, da se ispostavi da je mail zalutao tko zna gdje u bespućima interneta!
Ja sam ga kontaktirao na Fibrin mail i dobio odgovor za 6 minuta.
Upravo završili slaganje štanda. Nisam imao snage slikati ga. Za sada ćete se morati zadovoljiti ovom s početka.
Mislim da sam svima odgovorio na mailove. U svakom slučaju - generalna obavijest, nismo stigli slagati pakete, puno previše ostalih obaveza, ali smo pokušali donijeti odgovajuće količine naslova na štand, tako da bi ono što vas zanima i što ste naručili trebalo biti na štandu. U slučaju da nešto slučajno baš tog trena ponestane, skladište je relativno blizu, za pola sata je nadopuna tu.
Kriminal 3 i 4, SOS Sreća, Opskurni gradovi 5,6 i 7 su danas stigli. Ostatak naslova uskoro. Možda već sutra.