forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 177

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 27/01/2016 : 22:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Sad kad nam je Isus frend, mozda i osvojimo naslov

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 27/01/2016 : 22:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Na ovako odigrane utakmice bi Ćosić dobio infarkt

Našima svaka čast, što bi se reklo - fantazija.

P.S. ne znam za vas, ali suđenje je bilo vrlo korektno, meni bar.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 27/01/2016 : 22:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Uvijek vjerni tebi

Have mercy
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 27/01/2016 : 22:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Jebate koja rasturačina, još ne mogu doći sebi. A i grlo sam izderao od urlanja.

Jedino me malo uznemirava spoznaja da nam izbornik toliko komunicira s prijateljem i prijateljicom. Stekao sam dojam da su Štrlek i ekipa nekakvi križari u svetom ratu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17038 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/01/2016 : 22:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ovo je nešto najluđe što sam dosad vidio u sportu, svaka čast!

Babić ima pravo biti glup nakon ovakve utakmice.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 27/01/2016 : 23:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Valjda nije ona, poštovani imam dojavu da... pa nas izbace i Francuzi idu dalje.

Siroti Poljaci kad su uvidjeli da im ne ide sve po planu jednostavno pukli i pustili da ih pomete uragan.
Nikada nisu bili velesila u rukometu, ali doma doživjeti ovakvu blamažu, to se ne viđa često.
Nije bilo smisla ni da im suci pomažu.
Naša repka bi trebala stati na loptu i proanalizirati zašto igraju toplo-hladno.
Sad valjda shvaćaju da nije svejedno sa koliko razlike izgubiš.
Da su stiskali do kraja protiv Francuza bila bi manja razlika, pa bi morali manji rezultat juriti.
Ovo ti se otvori jednom u životu, a od jedne utakmice se ne živi.
Od tri utakmice sa najjačim protivnicima dvije su izgubili, tako da treba izvući pouku i dobro se spremiti za Španjolce.
Opet slušam da nas nema tko zaustaviti i da na krilima ove pobjede treba uzeti zlato.
Momčad je mlada i dug je put pred njom, a i da osvoje zlato izbornik mi nikada neće biti omiljeni lik iz stripova.
Jednostavno od trenera očekujem kako, zašto, taktika, slijedeća utakmica... nešto o igri, a ne ono o čudu i Isusu.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 27/01/2016 : 23:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast momcima!
I svaka cast izborniku na zahvali Bogu za pomoc!
Tako se govori. Hrabro i istinito!
Malo je zacudavao dosadasnjim nastupima, ali ne cudi da mu se ne da pricati s onim dnom od televizije koja prenosi turnir.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/01/2016 : 23:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sada neka protiv Španjolske odigraju poput invalida kao što su već 2 puta ovdje napravili.
Španjolci jesu jači po imenima ali njihova igra na ovom turniru me nije impresionirala a oni nam kao protivnik puno više odgovaraju nego Francuzi. Možda zvuči otrcano ali ovo je velika šansa, tim više jer će u finale proći jedna od momčadi koje su prije prvenstva bile potpuni autsajderi (Norveška ili Njemačka).

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/01/2016 : 23:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Onesta kaže da u 2. poluvremenu nisu imali snage i potvrđuje se moja teza da oni ne mogu izdržati cijeli turnir sa praktično istom udarnom postavom. Vanjski igrači se tu jako troše i ako nemaš zamjene za njih samo je pitanje vremena kada će to doći na naplatu.

http://www.hrsport.net/vijesti/492242/rukomet-ep-2016/berge-ponosan-sam-na-svoje-decke-reinkind-pokazali-smo-da-mozemo-pobijediti-bilo-koga/

Edited by - DODSFERD on 27/01/2016 23:49:17
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/01/2016 : 00:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast, nemam riječi...ovako da je neko razguzio domaćina se valjda nikad nije dogodilo.
A ništa, idemo po medalju

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/01/2016 : 00:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Od razocaranja do sna opet o tom nedostiznom zlatu
Spanjolci su sljedeci, ubili smo obranom i kontrama poljake, ako odigramo ovako u petak bit cemo jako blizu necega sto nismo ni sanjali nakon francuske
Po meni tko dobije izmedju nas i spanjolaca je prvak europe,jer nevirujen da su njemci i norvezani bolji
Nadamo se finalu, oziviti ce kafici i barovi, i jos je petak idealan za zalomiti vani ...... Ufffff

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 28/01/2016 : 00:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Sada neka protiv Španjolske odigraju poput invalida kao što su već 2 puta ovdje napravili.
Španjolci jesu jači po imenima ali njihova igra na ovom turniru me nije impresionirala a oni nam kao protivnik puno više odgovaraju nego Francuzi. Možda zvuči otrcano ali ovo je velika šansa, tim više jer će u finale proći jedna od momčadi koje su prije prvenstva bile potpuni autsajderi (Norveška ili Njemačka).

Norvežani su definitivno najveće iznenađenje turnira. Ne bi me iznenadilo ak dođu do finala. Što se naših tiče, upravo se najviše i bojim da će nakon ovakve partije danas na idućoj tekmi bit neprepoznatljivi.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/01/2016 : 08:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
do jučer je bilo kako su Francuzi pametni, kako su kvalitetno iskoristi starost, mudrost i iskustvo, a mi odbacili svoje legende i poveli "neke tamo"
danas su Francuzi luzeri koji ne znaju odustati na vrijeme, poveli dedeke koji nemaju snage za igrati, a mi genijalno uložili u pomlađivanje reprezentacije koja će rasturati godinama...
pih! kolo sreće se okreće....
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 28/01/2016 : 09:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Ni jutro posli ne mogu vjerovat šta smo napravili sinoć!!!! Pobjeda na granici nemogućega:))
Nisam nam davao ni 1% šanse ne za prolaz nego ni za pobjedu.
Bez golmana nema pobjede, Stevanoviću kapa do poda, Ćupić se iskupio za neka prijašnja prvenstva, Štrlek nepogrješiv, Kopljar kapetanski, Duvnjak majstorski i mladi lavovi kapa do poda.
Drago mi je da se ne priča o sucima, barem što se nas tiče;))

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 28/01/2016 : 09:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

do jučer je bilo kako su Francuzi pametni, kako su kvalitetno iskoristi starost, mudrost i iskustvo, a mi odbacili svoje legende i poveli "neke tamo"
danas su Francuzi luzeri koji ne znaju odustati na vrijeme, poveli dedeke koji nemaju snage za igrati, a mi genijalno uložili u pomlađivanje reprezentacije koja će rasturati godinama...

Moram biti malo zločest, ali nekako mi je najdraže od svega da smo ovakvom pobjedom izbacili Francuze

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 28/01/2016 : 10:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Bravo Hrvatska!!!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 10:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Vidjelo se koliko Francuzima fale Accambray i Barachet, bez njih jednostavno nisu imali šanse za veliki rezultat.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 10:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Koliko golman znači za momčad, nadam se da protiv Španjolske neće staviti Alilovića da opet uništi šanse za pobjedu.

http://www.hrsport.net/analize/492249/rukomet-reprezentacija/sto-se-dogodilo-u-krakowu-pobjeda-za-povijest/

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/01/2016 : 10:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha, znači jedan ulazak u polufinale godine 2016. briše sva sranja u zadnjih 10 godina.
I Francuzi su glupi jer su evo izgubili nakon 10 godina. Tribali su i oni pomladit reprezentaciju 2007., 10 godina ne osvojit ništa i spremat se za Rio.

Ovo šta se nama dogodilo jučer se dešava jednom u 100 godina, i neka je, a ti si odjednom siguran da će ova reprezentacija rasturat godinama????
Ili i ti viruješ da je ovo djelo gospe iz Međugorja, da nas je ona uzela pod svoje i da dominiramo narednih 10 godina?

Kako god, momcima kapa do poda, jer Norvežani nan jesu otvorili vrata, ali svojon igron smo ovo i zaslužili.

Ja u ovu reprezentaciju još uvik ne virujen, ali ću se s guštom posut pepelon ako pokažu da vride.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/01/2016 10:48:33
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 10:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Noćna mora nad noćnim morama. Najteži poraz Poljske u povijesti. Nitko u dvorani nije vjerovao da Poljska može izgubiti čak i s četiri razlike, a tijekom susreta gubila je čak 17.

http://www.hrsport.net/vijesti/492250/rukomet-reprezentacija/svjetski-mediji-strlek-cupic-maric-i-drustvo-igrali-su-kao-u-snu-nitko-ne-zna-kako-ce-zavrsiti-ovo-poljsko-ludilo/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 10:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Valjda ga neće uzeti na zub u njegovom Kielceu.

http://www.hrsport.net/vijesti/492251/rukomet-reprezentacija/strlek-zao-mi-je-poljaka-ali-nismo-mogli-i-mi-i-oni-proci-dalje/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 10:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
A neki dan se lik smijao na mogućnost poraza od 11 razlike.

http://www.hrsport.net/vijesti/492252/rukomet-ep-2016/biegler-molim-vas-podrzite-igrace-ako-je-netko-kriv-onda-sam-to-ja/

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 28/01/2016 : 11:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Svaka cast momcima!
I svaka cast izborniku na zahvali Bogu za pomoc!
Tako se govori. Hrabro i istinito!
Malo je zacudavao dosadasnjim nastupima, ali ne cudi da mu se ne da pricati s onim dnom od televizije koja prenosi turnir.

Znači li to da je Bog odlučio pomoći Hrvatima, a odbio pomoći Poljacima? Jer poznavajući Poljake, i oni su se sigurno molili i uzdali u Njegovu pomoć. Izgleda da su Mu Hrvati ipak draži.
Ne trollam nego me zaista zanima, ne samo za sinoćnju utakmicu nego za svaku takvu situaciju kada sportaši zahvaljuju Bogu na pobjedi. Uvijek su me čudile takve ideje o nekakvoj mikrointervenciji i Božjem izravnom izboru između 2 ekipe ili 2 pojedinca.

A dečkima svaka čast, naravno.

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/01/2016 : 11:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
ako spoje ovakvu trku i borbu kao nocas mozemo se nadati finalu,samo da ne polete nakon ovoga

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/01/2016 : 11:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Aha, znači jedan ulazak u polufinale godine 2016. briše sva sranja u zadnjih 10 godina.
I Francuzi su glupi jer su evo izgubili nakon 10 godina. Tribali su i oni pomladit reprezentaciju 2007., 10 godina ne osvojit ništa i spremat se za Rio.

Ovo šta se nama dogodilo jučer se dešava jednom u 100 godina, i neka je, a ti si odjednom siguran da će ova reprezentacija rasturat godinama????
Ili i ti viruješ da je ovo djelo gospe iz Međugorja, da nas je ona uzela pod svoje i da dominiramo narednih 10 godina?

Kako god, momcima kapa do poda, jer Norvežani nan jesu otvorili vrata, ali svojon igron smo ovo i zaslužili.

Ja u ovu reprezentaciju još uvik ne virujen, ali ću se s guštom posut pepelon ako pokažu da vride.

ja govorim o perspektivi javnosti, pa i forumaša, danas i jučer....
Go to Top of Page
Page: of 177 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000