Poll Question:
Priča osrednja, ali legendarna, reprintovana u mnoga izdanja i razna pakovanja... trenutno veoma akutuelna u izdanju Libellusa, jer je gotovo za veoma kratak period raspodata, ipak da li je to najbolje izdanje, s'obzirom da je u koloru... Zagor priča?
Choices:
Dnevnik LMS 99/100
Slobodna Dalmacija Zagor Extra 1/2
Ludens Zagor Klasik 1
Ludens Zagor Gigant 3
Veseli cetvrtak Zagor Biblioteka 18
Libellus Zagor Kolor biblioteka 23
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Edited by - Bruce Springsteen on 11/12/2014 07:31:29
Ovu priču imam samo u Klasiku i Libellus kolorcu a kako Klasik ima slab otisak glasam za kolorac.
Da bas tako! I ja imam SD Extra izdanje i slab je otisak. Libellusovog jos nisam dobio, ali po slikama se vec vidi da je crna bolja nego u Extra i Klasik izdanju. Dnevnikovu epizodu sam u djetinjstvu samo citao kod prijatelja i osim nostalgije za to izdanje nikad ne bi mogao reci da je najbolje.
knjiga 23 je pos vemu najbolja osim mozda po boji,jer da je crno bijelo vjerojatno bi se svi slozili da je ovako najbolje jer je Zagor cb osmisljen,ali izdanje je stvarno perfekcija
Glasao za Libellus posedujem SD Extra, Klasik, Reppublica Best Sellers i ovaj Libellus Libellus kvalitetom skena tuce sve. Pretpostavljam isto tako i VC knjigu, LMS pogotovo.
Ali cu VC-u svakako dati sansu zbog prevoda, iako je Andrej u Libellusu rasturio
1988 ili 89 procitao prvi put "pricu" i nastavak,posudio od susjeda. 1994 u vlasnistvu imam sve SD+ludens extra 2010 Ludens gigant "duh sa sjekirom" u koloru (prvi kolor) 2014 libellus HC ultimate edition
Mislim da je dosta sa tom "pricom"..malo je prerazvikana.. Jos nam treba extra ultimate sa pozlacenim koricama i u 3D sa bonus naocalama...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Originally posted by emirem Mislim da je dosta sa tom "pricom"..malo je prerazvikana.. Jos nam treba extra ultimate sa pozlacenim koricama i u 3D sa bonus naocalama...
Istina, ima masu boljih priča kasnije ali također u ranijoj fazi se može naći njih nekoliko koje je nadmašuju. Još gora stvar je sa Chico story, toliko boljih specijala ima ali ljudi su zapeli baš za taj koji je tek goli prosjek.