forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DR. ZAGOROLOG 2014.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/12/2014 : 22:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Još jednom vas molim, u ime zdravog i vedrog darkwoodskog i prazničkog duha da se ovaj topic nastavi čista srca kao što njegova tradicija nalaže.

Ovde smo da se družimo, zabavljamo i izaberemo još jednog člana čvrstih Zagorovih temelja s ove strane Jadrana.
Život je previše kratak i lep da bi ga jedan drugome prljali.

Molim da se nastavi sa glasanjem. Unapred zahvalan. Darko

edit: tintone, ne odgovaraj. Tonka, ne navaljuj.

Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 21/12/2014 : 22:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

Patak zna da se suzdražava na svakom topiku na kom je Timber Bil ostavio post. Moje lično mišljenje je da je najviše ove godine ne samo Zagoru već celom strip delu s.com upravo Solar. Ako je nekom doprinos lupanje kojekavih smajlila klanjača na svaku Ferijevu ilustraciju ili već ne znam šta. Uz propratne komentare Zagor je filozofija, Zagor je najači, nema straha on ide do 1217634829847 broja mi ćemo umreti a naši praunuci će čitati Zagora itd. E to meni nije doprinos. A Solar? Posatvlja linkove, slike pa i prevode, citate nekih intervjua. Jednom rečju drži nas u žiži. E to je Zagorolog.

Za mene si ti kandidat za Zagorologa godine jer si dao veliki doprinos izradom piratskih stripova, a i donekle si tom piraterijom pomogao i meni da ostvarim finansijsku dobit prodajom pirata o Zagoru a i o Mister Nou. Tek posle idu svi ostali, pa i patka pijana jer je prevodio piratska izdanja Zagora. Hvala vam još jednom, častili ste me letovanje je sam toliko zaradio preprodajom vaših piratskih stripova. Želim vam sve najbolje u sledećoj godini i da se iz nekog zatvora ti i patak nadmećete za zagorrologa i sledeće godine.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/12/2014 : 22:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Dođe mi da zaplačem od muke

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 21/12/2014 : 22:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

quote:

Patak zna da se suzdražava na svakom topiku na kom je Timber Bil ostavio post. Moje lično mišljenje je da je najviše ove godine ne samo Zagoru već celom strip delu s.com upravo Solar. Ako je nekom doprinos lupanje kojekavih smajlila klanjača na svaku Ferijevu ilustraciju ili već ne znam šta. Uz propratne komentare Zagor je filozofija, Zagor je najači, nema straha on ide do 1217634829847 broja mi ćemo umreti a naši praunuci će čitati Zagora itd. E to meni nije doprinos. A Solar? Posatvlja linkove, slike pa i prevode, citate nekih intervjua. Jednom rečju drži nas u žiži. E to je Zagorolog.

Za mene si ti kandidat za Zagorologa godine jer si dao veliki doprinos izradom piratskih stripova, a i donekle si tom piraterijom pomogao i meni da ostvarim finansijsku dobit prodajom pirata o Zagoru a i o Mister Nou. Tek posle idu svi ostali, pa i patka pijana jer je prevodio piratska izdanja Zagora. Hvala vam još jednom, častili ste me letovanje je sam toliko zaradio preprodajom vaših piratskih stripova. Želim vam sve najbolje u sledećoj godini i da se iz nekog zatvora ti i patak nadmećete za zagorrologa i sledeće godine.

Hahhah
Ne ide se u zatvor zbog prevoda stripova, ali zbog preprodaje istih itekako ide. Ako su piratski, naravno

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Edited by - djukak on 21/12/2014 22:48:55
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 21/12/2014 : 22:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bavio si se piraterijom, šta je sada problem.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/12/2014 : 22:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ne samo da se hvali prodajom piratskih izdanja, nego optuzuje i druge piraterijom. Ccc...

Ovom tipu treba sve nickove zauvijek zakljucat, pa da se nikad vise ne vraca na ovaj forum.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/12/2014 : 22:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

I kako sada poslušati tvoju primjedbu o nenavaljivanju
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/12/2014 : 23:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
@Timber Bil

Evo jedan savjet za tebe, samo zato jer postaš o dragom mi junaku.
Ajde barem pokušaj manje biti arogantan, prepotentan i umišljen...čisto da s drugima možeš uspostaviti kakav takav normalan odnos.
Ništa ružno ti ne želim reći samo vidim gdje sve ovo ide...pokušaj barem radi gospodara darkwooda
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 21/12/2014 : 23:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Smatram ništavnim ovaj izbor, sa više nego glupim izborom najpre kandidata bez jasno definisanih kriterijuma za izbor Zagorologa godine.

Druga stvar je to što se navodno kandidat proglašava jednom i nikada više, jeste da se titula dodeljuje jednom, ali ovde se ne dodeljuju titule po nastavnom programu već se vrši izbor na osnovu promocije Zagor serijala.

Sam izbor prethodnih pobednika je katastrofalan, imamo prvo mog prijatelja Brucea, dobrog i korektnog čoveka i mog ličnog prijatelja koji voli Zagora ali ima vrlo mali doprinos promociji Zagora.

King je jedini zasluzio ovu titulu, promoviše serijal i zanimljiv je, kao i Solar, oni su najbolji...

Atila je folirant koji je malo piraterisao Zagora aonda mu je navodno zena zabranila da čita stripove i on je zaduzio papuče i povukao se...

Astercoke nema veze sa Zagorom niti je kakav Zagorolog, a i često pljuje po serijalu...

Pijani patak je bio motivisan, napravio od Zagora filozofiju, ali malo se pametnih stvari moze čuti danas od njega, a i nema sve Zagorove stripove??!!! Kako onda moze biti Zagorolog ???!!!

Ovo je lični izbor čeGA ??? Ja sam pobedio na izboru Zagorolog godine 2012 na Darkwood forumu, a to je King ignorisao, nigde se ne spominje??? Onda ovde birate Zagorologa Bosne i Hrvatske ili čega???
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 21/12/2014 : 23:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

@Timber Bil

Ajde barem pokušaj manje biti arogantan, prepotentan i umišljen...čisto da s drugima možeš uspostaviti kakav takav normalan odnos.
Ništa ružno ti ne želim reći samo vidim gdje sve ovo ide...pokušaj barem radi gospodara darkwooda

Kada sam ja ovde postovao, tebe nije ni bilo. Ni tebe ni patka ni sličnih, morate poštovati autoritet.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 21/12/2014 : 23:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

quote:

quote:

Hahhah
Ne ide se u zatvor zbog prevoda stripova, ali zbog preprodaje istih itekako ide. Ako su piratski, naravno

Ne vredi njemu objašnjavati. Pa milion puta sam mu pričao u vezi toga.
Čega se pametan stidi budala se ponosi.

I sada poslednji put upozorenje od mene Inz. Izbegavaj svaki moj post. Od ovog momenta više nikakve komunikacije neće biti među nama.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.

Edited by - legaz on 21/12/2014 23:06:29
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/12/2014 : 23:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bavio si se piraterijom, šta je sada problem.

Problem je što mi te je žao, brate. Imaš prelepu ženu, punu policu i novčanik, više od 40 godina za vratom, a od huje ne shvataš vrednost svega toga. Od iste te huje ne shvataš da upravo sada rušiš jedino lepo delo po čemu te forum mogao pamtiti. Sram te bilo

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 21/12/2014 : 23:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by djukak

quote:

quote:

Hahhah

Ne vredi njemu objašnjavati. Pa milion puta sam mu pričao u vezi toga.
Čega se pametan stidi budala se ponosi.

I sada poslednji put upozorenje od mene Inz. Izbegavaj svaki moj post. Od ovog momenta više nikakve komunikacije neće biti među nama.

Ne sećam se da sam komunicirao sa tobom, ne treba mi davež kao ti, samo sam ti odgovorio na prozivku. Nisi ozbiljan, obećao si da će do nove godine piratisati celu juznoameričku sagu, a tek si stigao do 27 broja.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/12/2014 : 23:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@Timber Bil

Kada sam ja ovde postovao, tebe nije ni bilo. Ni tebe ni patka ni sličnih, morate poštovati autoritet.

Čekaj malo ti to meni govoriš da samo zato jer si stariji trebam poštovati tvoj autoritet koji je po tebi što?
Tko ti kaže da ja ne poštujem tvoje godine? A kako da ti poštujem autoritet kada ni ne znam kakav je tvoj atoritet i po čemu stečen?
Vidi edan od rijetkih sam koji s tobom pokušava normalno, ali momak znaj granice nemoj mi se bahatiti i šepuriti previše...ako želiš normalno komunicirati s menom, dobro ako se želiš šepuriti i glumiti supermajka onda se izvoli izjasni, ja takve jedva čekam.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 21/12/2014 : 23:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Ne samo da se hvali prodajom piratskih izdanja, nego optuzuje i druge piraterijom. Ccc...

Ovom tipu treba sve nickove zauvijek zakljucat, pa da se nikad vise ne vraca na ovaj forum.

Evo ga javio se Zagorolog koji nema pojma o Zagorovom serijalu.Od tebe je i Cronos six veći Zagorolog

Edited by - Timber Bil on 21/12/2014 23:17:02
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/12/2014 : 23:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evo ga javio se Zagorolog koji nema pojma o Zagorovom serijalu.Od tebe je i Cronos six veći Zagorolog

Ok nije baš da nema pojma, ali govoriti da je priča hellingen je živ dno dna... nije mu na čast.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 21/12/2014 : 23:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Koja plačipičkica ovaj timber. Pa takvih nema ni u vrtiću. Dajte mu neku utješnu nagradu, da se smiri. Evo, može ovo ispod:

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/12/2014 : 23:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@Timber Bil

Reci mi zašto je onda zaključan tvoj bivši nick?
Jer počeo si vidim 2010.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/12/2014 : 23:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Timber, garantujem ti da otovorimo pollu o najomrazenijem forumasu ovog foruma, ti bi dobio 100% glasova.

Makar se s tim mozes ponosit, ako ne sa Zagorolog titulom.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 21/12/2014 : 23:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

@Timber Bil

Reci mi zašto je onda zaključan tvoj bivši nick?
Jer počeo si vidim 2010.

Revolucionarni duh, jasan stav, zato sam zaključan.Inače počeo sam sa Zagorom 1982.godine.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 21/12/2014 : 23:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ok nije baš da nema pojma, ali govoriti da je priča hellingen je živ dno dna... nije mu na čast.

Onda stvarno nema pojma, odlična epizoda.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 21/12/2014 : 23:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Timber, garantujem ti da otovorimo pollu o najomrazenijem forumasu ovog foruma, ti bi dobio 100% glasova.

Bio bi mi zestoka konkurencija.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 21/12/2014 : 23:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bio bi mi zestoka konkurencija.

Teško. Ti si u ovom nenadjebiv. Hajd bar da si u i ti u nečemu neprikosnoven.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/12/2014 : 23:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još, još...
Možemo otvoriti i poll
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 21/12/2014 : 23:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
PROGLASITI NIŠTAVNIM OVAJ IZBOR, NEREGULARAN JE, FORMIRATI PRVO KRITERIJUME, PA TEK ONDA. PROGLAŠAVAM SEBE ZAGOROLOGOM 2014.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000