Author |
Topic  |
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 24/12/2019 : 19:02:15
|
quote: Originally posted by emirem
Samo da brod tijekom transporta od tezine ovih kapitalaca ne potone kao "Destroyer".☺ Super izgleda, onda, kad stize na stari kontinent,mozemo vec rezervirati?
Tj. da avion ne padne! Do mene su išle brodom, do vas će ići avionom. Kad smo kod putovanja, knjige će biti pakovane u stiropor pa bi trebale sve uredno stići. Šaljem tek početkom slijedećeg tjedna. |
www.epicentercomics.com http://kck.st/45sjwvZ |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 24/12/2019 : 19:26:25
|
Skromni početak je stvar prošlosti, sada je red da se stečeno bogatstvo utroši u biznis po svom guštu.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 24/12/2019 : 19:30:14
|
quote: Originally posted by D.J.
Samo da brod tijekom transporta od tezine ovih kapitalaca ne potone kao "Destroyer".☺ Super izgleda, onda, kad stize na stari kontinent,mozemo vec rezervirati?
Tj. da avion ne padne! Do mene su išle brodom, do vas će ići avionom. Kad smo kod putovanja, knjige će biti pakovane u stiropor pa bi trebale sve uredno stići.
Zamisli naslov u novinama ''Pao avion, jedina preživjela pošiljka stripova''.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 24/12/2019 : 20:09:05
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Skromni početak je stvar prošlosti, sada je red da se stečeno bogatstvo utroši u biznis po svom guštu. 
Hehe, da barem ima bogatstva. Polako se dolazi do limita duga, no barem je ovaj kapitalac izbačen.
Jesi li razmišljao o životnom osiguranju i vješto izrežiranoj nesreći s fatalnim posljedicama? Doduše, uz sav taj minus, neće ni biti potrebno glumiti. Lina će to rado. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 24/12/2019 : 20:17:21
|
Mozda malo off pitanje za ovaj topic, ali Igore, da li si mozda razmisljao o Deadwood Dicku za americko trziste? Po meni bi to bilo bomba. Naravno, prvo ga procitaj, ali stvarno mislim da bi pasao. Mozda je malcice blize +18 etiketi, ali nema veze.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 24/12/2019 : 21:12:28
|
Razmislja nas Igor o svemu sto se na ovim prostorima objavljuje po gulikoznoj cijeni a dobar je strip, ne brini se. E sad, razmisljanje je jedno, a mogucnosti kad dopuste. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
morski
Senior Member

2679 Posts
Member since 09/08/2014 |
Posted - 24/12/2019 : 22:13:30
|
boze, kakva perverzija su ove knjige  kako ih imati sve tri, a opet kako ih nemati  koliko vidim i rikne se razlikuju a sta se nalazi na poledjini svake?
ako sam dobro video, na poledjini rubinijeve je ferri a ostale dve?
inace, shyer ubija, ova plava je ludilo  ferri je timeless classic a rubini mi je nesto podbacio sa ovim motivom barem u poredjenju sa ove dve, imho |
Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2430 Posts
Member since 13/08/2009 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
|
Tata i sin
Junior Member

396 Posts
Member since 01/07/2016 |
Posted - 30/12/2019 : 19:43:59
|

Odlična priča, odličan crtež i vrhunski dizajn!  Ne bi bilo preterivanje reći čak i da je ovo najbolje izdanje stripa o Zagoru svih vremena.
|
 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Member since 17/01/2018 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 01/01/2020 : 09:21:48
|
Sretna Nova Godina! Ovo je slijedeća Zagorova knjiga koju ćemo izdati na proljeće. Ovaj put ćemo biti nježni na novčanik i vas i moj, posto je ovo jedna od najkraćih knjiga dosad, veliki klasik, American Odyssey, Američka odiseja!
Za ovu naslovnicu nismo trebali izmišljati toplu vodu, nego pitati za dozvolu da koristimo naslovnicu (noćnu verziju) koju su Rubini i Well-Bee napravili za Zagor stolnu igru na engleskom koja bi također trebala izaći 2020. Izdavač Zagor igre je dosad bio dosta spor, no valjda će izbaciti igru kad i mi knjigu
 |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11983 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14594 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 01/01/2020 : 09:42:15
|
I tebi D.J. svako dobro u Novoj Odlican izbor, a jel nam ovo po prvi put i Ciko na naslovnici (mislim na dosadasnje knjiige) Bas super  |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
emirem
Advanced Member

10864 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 01/01/2020 : 11:13:46
|
Happy New Year i nasim fanovima preko velike vode,suma Appalachiana,velikih jezera,velikih ravnica,Rockya i sve do osuncane Californije!
Pozdravljam nove projekte iz D.J.-eve radionice.. Iako sam u srednjoj citao "Ilijadu" i "odiseju" i nista mi se kao naslov nije bolje ukorijenilo kao ovaj. Sa "americka" u naslovu sam vec naslucivao dobru zabavu,nekakvo putovanje tipa Robinson ili Lewis&Clarke... Taj sam strip procitao davno negdje 1989-90 posudio mi ih je prijatelj Vedran koji je bio Zagorovac to the bones,sad ga nisam vidio dugo godina i da li je uopce kupovao kasnije ova nova izdanja nemam pojma. Citao sam Lms i ZS stripove koji su bili bolje ocuvani nego oni sto su se prodavali po Kvatricu i drugim placevima iliti pijacama. Kupio sam prije nekoliko godina tal.izdanje seria oro,negdje je na ovim topicima,ali budem stavio opet ovdje. Zasad imam tri verzije ovog stripa😇. Seria oro,ludens extra i gigant ludens. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 01/01/2020 : 19:07:35
|
quote: Originally posted by ReemCP
I tebi D.J. svako dobro u Novoj Odlican izbor, a jel nam ovo po prvi put i Ciko na naslovnici (mislim na dosadasnje knjiige) Bas super 
Da, stvarno! Prvi put za debeljka na naslovnici. Dobar timing posto ce ovo biti jubilarna 10. knjiga Zagora na engleskom (ne računajući varijant knjige i 2. izdanje TFTS). |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 01/01/2020 : 19:11:38
|
Happy New Year i nasim fanovima preko velike vode,suma Appalachiana,velikih jezera,velikih ravnica,Rockya i sve do osuncane Californije!
Pozdravljam nove projekte iz D.J.-eve radionice.. Iako sam u srednjoj citao "Ilijadu" i "odiseju" i nista mi se kao naslov nije bolje ukorijenilo kao ovaj. Sa "americka" u naslovu sam vec naslucivao dobru zabavu,nekakvo putovanje tipa Robinson ili Lewis&Clarke... Taj sam strip procitao davno negdje 1989-90 posudio mi ih je prijatelj Vedran koji je bio Zagorovac to the bones,sad ga nisam vidio dugo godina i da li je uopce kupovao kasnije ova nova izdanja nemam pojma. Citao sam Lms i ZS stripove koji su bili bolje ocuvani nego oni sto su se prodavali po Kvatricu i drugim placevima iliti pijacama. Kupio sam prije nekoliko godina tal.izdanje seria oro,negdje je na ovim topicima,ali budem stavio opet ovdje. Zasad imam tri verzije ovog stripa😇. Seria oro,ludens extra i gigant ludens.
Ovo je možda najizdavanija priča Zagora ikad u Italiji i kod nas (uz Zagor priča), ali je stvarno čistokrvni Zagor, ima sve elemente koji ga čine junakom i serijalom kojeg volimo. Doslo je i za izdanje na engleskom. |
 |
|
emirem
Advanced Member

10864 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 27/01/2020 : 08:58:44
|
D.J. da li je palo na pamet mozda ubaciti u "odiseju" onu duplericu iz albuma sa samljepljivim slicicama "Zagor" koja se odnosi na tu avanturu ? Mislim da ju je i forumas ddeki rekonstruirao i kolorirao. Tu je negdje ta slika na topicima.🤠 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts
Posted - 27/01/2020 : 20:41:15
|
D.J. da li je palo na pamet mozda ubaciti u "odiseju" onu duplericu iz albuma sa samljepljivim slicicama "Zagor" koja se odnosi na tu avanturu ? Mislim da ju je i forumas ddeki rekonstruirao i kolorirao. Tu je negdje ta slika na topicima.🤠
Ako ga budemo imali u visokoj rezoluciji može (dobra ideja!) inače ništa od toga. |
 |
|
Topic  |
|