Author |
Topic |
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 24/01/2015 : 14:15:50
|
quote: Originally posted by lwood
da,baš in je juga bila trn u oku i ne bi se raspala da Rotchildi nisu platili.
ex yu je za primjer. ne, samo su nas "oni naši gore" lepo polako pokrali što je bilo i što još ima, a ovi glupani su ih financirali, pa ko ima danas sve resurse, naravno bogastvo?mi? skoro da ne toliko ko nekad. i proizvodnja domače hrane je upala, ok došlo iz vani(italija, španjolska-paradajz i slično npr. ali nije baš ukusno), jer je jeftino, meni i nije svejedno što bacim u sebe. Pokušam sve skupa povezati i dobijam jednu celu priču oko toga, kako naglo se svijet mijenja |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 24/01/2015 14:16:33 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 24/01/2015 : 14:25:43
|
Vidi Lwoode, ovo me je okrenulo(pogledaj samo od 05:54-08:32)-istorija se ponavlja, na žalost. https://www.youtube.com/watch?v=oHXdsi9uGvc . Zato stavljam više puta, svijet bi bio bolji i normalniji, ali sam vidiš. Težko je i koliko dve budale, koje ubiju par nevinih ljudi okrene ljudi za sobom, zato još uvijek mislim, da je bilo to sve zrežirano. Neču više. Maknem se i sa te teme-hvala bogu . Sve sam več kazao neču više da trujem topic sa nekim zavjerama |
Edited by - Risar_69 on 24/01/2015 14:30:32 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 24/01/2015 : 14:46:12
|
quote: Originally posted by senokute
... i fašiste u Ukraini kao dobre momke tojest dobrovoljce (dragovoljce), što je naravno obmana samog sebe...
Zašto si ovo morao napisati. Ne znam zašto ljudi zbore o nečemu o čemu nemaju blage veze. Sve neonacističke i fašističke grupe i gotovo sve desne opcije u Europi podržavaju agresiju u Ukrajini. Ako je netko fašist onda su to separatisti u Ukrajini, Rusi koji im pomažu i Europljani koji na to gledaju blagonaklono. Dobrovoljci koji se bore na Ukrajinskoj strani nose golem teret obrane Ukrajinskog teritorija ( kako možeš nazvati čovjek od 30/40 i kusur godina koji je napustio svoju obitelji i otišao se boriti protiv agresije svoje zemlje fašistom? ) jer časnički i dočasnički kadar u ukrajinskoj vojsci je po mentalitetu iz doba sovjetskog saveza, što znači korumpiran i gleda kako iz cjelokupne situacije izvući nekakvu materijalnu korist za sebe. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 24/01/2015 : 14:56:49
|
quote: Originally posted by kiky
quote: Originally posted by mr murdoc
Evo ih opet sa teorijama zavjere
s koje strane dolaze? i tko ih pumpa? uznemireni vjernici. da netko slučajno ne bi pomislio na kakva zvjerstva religija može čovjeka natjerati.
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4621 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 24/01/2015 : 15:16:57
|
Evo ih opet sa teorijama zavjere
s koje strane dolaze? i tko ih pumpa? uznemireni vjernici. da netko slučajno ne bi pomislio na kakva zvjerstva religija može čovjeka natjerati.
jok.
religija samo može najplemenitije osjećaje u čovjeku probuditi.
jednom kada to spoznaš,otvoreni su ti svi svjetovi i putevi
ne bojiš se ničega i nikoga
osim neizmjerne ljudske gluposti
ljubi kiki ljubi..al glavu ne gubi |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 24/01/2015 : 17:01:19
|
quote: Originally posted by Kruger
... i fašiste u Ukraini kao dobre momke tojest dobrovoljce (dragovoljce), što je naravno obmana samog sebe...
Zašto si ovo morao napisati. Ne znam zašto ljudi zbore o nečemu o čemu nemaju blage veze. Sve neonacističke i fašističke grupe i gotovo sve desne opcije u Europi podržavaju agresiju u Ukrajini. Ako je netko fašist onda su to separatisti u Ukrajini, Rusi koji im pomažu i Europljani koji na to gledaju blagonaklono. Dobrovoljci koji se bore na Ukrajinskoj strani nose golem teret obrane Ukrajinskog teritorija ( kako možeš nazvati čovjek od 30/40 i kusur godina koji je napustio svoju obitelji i otišao se boriti protiv agresije svoje zemlje fašistom? ) jer časnički i dočasnički kadar u ukrajinskoj vojsci je po mentalitetu iz doba sovjetskog saveza, što znači korumpiran i gleda kako iz cjelokupne situacije izvući nekakvu materijalnu korist za sebe.
Ustvari sam mislio na strance dobrovoljce , toga Bessona i taj Azov bataljon koji su definitivno fasisti. I posto ti o ovoj temi dasta zboris , valjda bi to trebao znati. |
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 24/01/2015 : 17:12:45
|
quote: Originally posted by igor 12
jok.
ljubi kiki ljubi..al glavu ne gubi
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 24/01/2015 : 17:30:03
|
quote: Originally posted by Kruger
Zašto si ovo morao napisati. Ne znam zašto ljudi zbore o nečemu o čemu nemaju blage veze. Sve neonacističke i fašističke grupe i gotovo sve desne opcije u Europi podržavaju agresiju u Ukrajini. Ako je netko fašist onda su to separatisti u Ukrajini, Rusi koji im pomažu i Europljani koji na to gledaju blagonaklono. Dobrovoljci koji se bore na Ukrajinskoj strani nose golem teret obrane Ukrajinskog teritorija ( kako možeš nazvati čovjek od 30/40 i kusur godina koji je napustio svoju obitelji i otišao se boriti protiv agresije svoje zemlje fašistom? ) jer časnički i dočasnički kadar u ukrajinskoj vojsci je po mentalitetu iz doba sovjetskog saveza, što znači korumpiran i gleda kako iz cjelokupne situacije izvući nekakvu materijalnu korist za sebe.
Ustvari sam mislio na strance dobrovoljce , toga Bessona i taj Azov bataljon koji su definitivno fasisti. I posto ti o ovoj temi dasta zboris , valjda bi to trebao znati.
Gle, što se tiče Azova oni su pogansko – alternativan zasebna organizacija, među njima ima dosta stranaca, zanimljivo čak i Rusa iz Rusije. Možda će ti zvučati čudno ali domoljubne opcije u Rusiji podržavaju Ukrajince dok većina domoljubnih opcija u Europi ne podržava Ukrajince ( izuzet ćemo fašiste i neonaciste koji su svi na strani Rusa ) već ili podržavaju Ruse ili su neutralni. Zapovjednik Azova je Andrej Beletski ( Bjelicki ) navodno je židovskog porijekla, ali ukrajinskog, no nebitno. Glavni otvoreni pomagač i osoba koja financira dobrovoljačke postrojbe je Židov iz Dnjepropetrovska ( u tim početcima je bilo nekih problema glede vojne postrojbe Azov ali ih je zamrznuo jedan Ukrajinski Rus koji se bori na strani Ukrajinaca i vrlo je bitan vezano za dobrovoljačke ukrajinske postrojbe ) . Beson je nekakav koordinator vezano uz sve strance koji dolaze u Ukrajinu. |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4621 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 24/01/2015 : 17:56:06
|
jok.
ljubi kiki ljubi..al glavu ne gubi
brate kristijane,pa zar baš ti,ti koji imaš najkrščanskije i najsvetije ime...zar nije u stvari suprotno,zar nisi ti taj kojemu su vidici skučeni pod okovama nekakvog ateizma,bezvjerstva? upravo ti brate kristijane vidiš nekakve teroriste na ovom forumu
|
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/01/2015 : 20:47:12
|
quote: Originally posted by Risar_69
da,baš in je juga bila trn u oku i ne bi se raspala da Rotchildi nisu platili.
ex yu je za primjer. ne, samo su nas "oni naši gore" lepo polako pokrali što je bilo i što još ima, a ovi glupani su ih financirali, pa ko ima danas sve resurse, naravno bogastvo?mi? skoro da ne toliko ko nekad. i proizvodnja domače hrane je upala, ok došlo iz vani(italija, španjolska-paradajz i slično npr. ali nije baš ukusno), jer je jeftino, meni i nije svejedno što bacim u sebe. Pokušam sve skupa povezati i dobijam jednu celu priču oko toga, kako naglo se svijet mijenja
da,da financirali su ih.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/01/2015 : 21:00:46
|
Vidi Lwoode, ovo me je okrenulo(pogledaj samo od 05:54-08:32)-istorija se ponavlja, na žalost. https://www.youtube.com/watch?v=oHXdsi9uGvc . Zato stavljam više puta, svijet bi bio bolji i normalniji, ali sam vidiš. Težko je i koliko dve budale, koje ubiju par nevinih ljudi okrene ljudi za sobom, zato još uvijek mislim, da je bilo to sve zrežirano. Neču više. Maknem se i sa te teme-hvala bogu . Sve sam več kazao neču više da trujem topic sa nekim zavjerama
meni su ti zeitgeistovi uglavnom dosadni. gomila alternativaca puca svoje utopističke vizije svita.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 25/01/2015 : 07:05:13
|
Vidi Lwoode, ovo me je okrenulo(pogledaj samo od 05:54-08:32)-istorija se ponavlja, na žalost. https://www.youtube.com/watch?v=oHXdsi9uGvc . Zato stavljam više puta, svijet bi bio bolji i normalniji, ali sam vidiš. Težko je i koliko dve budale, koje ubiju par nevinih ljudi okrene ljudi za sobom, zato još uvijek mislim, da je bilo to sve zrežirano. Neču više. Maknem se i sa te teme-hvala bogu . Sve sam več kazao neču više da trujem topic sa nekim zavjerama
meni su ti zeitgeistovi uglavnom dosadni. gomila alternativaca puca svoje utopističke vizije svita.
na žalost, malo se uradi na tome u glavama, tu ne mislim na one SF kuče i ostalo, samo na mišljenje u glavama, to bi več bilo nešto za početak. |
Edited by - Risar_69 on 25/01/2015 07:05:44 |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 25/01/2015 : 13:35:37
|
Na 0:25 - "čina, što su ga ti nevernici uradili" Nevernici?! Jebote kako to ružno i nazadno zvuči... ko da smo u 13 stoljeću. :( |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 25/01/2015 : 18:05:01
|
quote: Originally posted by nagor
Na 0:25 - "čina, što su ga ti nevernici uradili" Nevernici?! Jebote kako to ružno i nazadno zvuči... ko da smo u 13 stoljeću. :(
Likovi i izgledaju kao da dolaze iz tog vremenskog perioda. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 25/01/2015 : 22:26:38
|
Na 0:25 - "čina, što su ga ti nevernici uradili" Nevernici?! Jebote kako to ružno i nazadno zvuči... ko da smo u 13 stoljeću. :(
Likovi i izgledaju kao da dolaze iz tog vremenskog perioda.
A po cemu to,zasto tebi uvijek mora uvreda bit na prvom mjestu?? |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 26/01/2015 : 05:26:37
|
quote: Originally posted by Rahazlam
A po cemu to,zasto tebi uvijek mora uvreda bit na prvom mjestu??
Kakva crna uvreda,likovi retorikom i izgledom kao da su ispali iz 13 stoljeca. Ekipa jednostavno ne pripada u 21 stoljece,to ti je to. |
|
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 26/01/2015 : 06:17:54
|
Kakva crna uvreda,likovi retorikom i izgledom kao da su ispali iz 13 stoljeca. Ekipa jednostavno ne pripada u 21 stoljece,to ti je to.
Vrlo moguće da si u pravu ljepotane, ali ni tvoja retorika nije bas nesto, doduse odmako si dosta od 13 stoljeca , ali do 21 stigo definitivno nisi |
|
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 26/01/2015 : 08:03:11
|
quote: Originally posted by izivko
mjesec dana prije masakra u čarliju većinski vlasnik francuskih dnevnih novina Liberation(koji su suizdavači čarlija) postaju židovska bankarska obitelj ROTHSCHILD. čarli je do pokolja bio pred gašenjem,da bi nakon naklada eksplodirala. da li je njihovo ustoličenje i pokolj u čarliju slučajnost? i prije je taj marginalni list objavljivao karikature... i prije su dobivali prijetnje.. zašto baš sada,kada su rothschildi preuzeli? prešućeno je puno važnih informacija
Zanimljiv je ovaj podatak. Ja ne vjerujem u slučajnosti.
Nije me bilo od prve strane ovog topica, pa sam se evo sada malo zabavljao listajući 25 strana ovog topica i mogu reći da su mi komentari člana izivko najzanimljiviji...izivko, imam dojam da si ti "stari lisac" kojem nitko ništa ne može podvaliti niti te itko može zajebat u životu. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 26/01/2015 : 08:23:21
|
Kakva crna uvreda,likovi retorikom i izgledom kao da su ispali iz 13 stoljeca. Ekipa jednostavno ne pripada u 21 stoljece,to ti je to.
Vrlo moguće da si u pravu ljepotane, ali ni tvoja retorika nije bas nesto, doduse odmako si dosta od 13 stoljeca , ali do 21 stigo definitivno nisi
@murdoc Senukuteov zadnji komentar je 100% na mjestu. ...iz većine murdocovih komentara na ovom topicu se daje isčitati neki vjerski rasizam, očita netrpeljivost i mržnja prema Muslimanima, manje više koristiš priliku da ih poput ovog tvog komentara na video miroljubivog prosvjeda na (in)direktan način vrijeđaš, a da ne navodim također neke (in)direktne nazive poput kozojeba i sl. ...iskreno, u mojim očima nisi ništa bolji od onih vjerskih fundamentalista sa mačetama koji odsjecaju glave jer ovdje na ovom topicu na jedan vrlo pametan i nevidljiv način potpiruješ mržnju,a vjerovatno i uživaš u tome, jer nisi ni ti baš od jučer...s pametnim i iskusnim tipkanjem po forumu sa pola snage u sto različitih tema češ nekog navesti da popije ban, a da pri tome nečeš biti okrznut Sve u svemu, tek toliko da kažem da mi se ovaj tvoj način forumiranja ne sviđa, bolje bi ti bilo da se toga ostaviš,te podebljaš postove u drugim kategorijama....ja osobno više volim čitati tvoje postove u kojima filozofiraš i pametuješ o stripovima, zanimljiviji i ugodniji su za čitanje.
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6412 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia