zbog animoziteta pokretača polla prema drugom članu
izostaviti timbera sa liste doista je jadno i ne služi na čast
"bolje šutjeti i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju"
Ja ovu izreku imam u drugom sjecanju: "Bolje sutjeti i praviti se filozofom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju". No, u ovakvim topicima bolje pase ona: "Onaj tko protestno zahtijeva ordenje, nije ga zasluzio, a onaj tko ga je zasluzio, nije mu potrebno da bi bio primijecen". Hebali vas ovakvi izbori, cemu to sluzi (ne mislim na tebe, supermark)?
Ja se, eto, mnogima divim na ulozenom vremenu i najnovijim informacijama i sl. Mislim da u novije vrijeme sve cesce dolazi do konfrontacija na ovakvim izborima, a to nije nuzno. Evo, bez glasanja, hvala svima cije postove svakodnevno rado citam. Mogao bih ih nabrojati tridesetak, ali necu da ne uvrijedim preostalih sedamdeset i kusur.
King, hvalevrijedan potez, ali ne mogu ga uzeti u obzir. Foruma si su izabrali. Osam ljudi je ok.
Vidi, ispalo je bas glupo. Svi znaju da si na ratnoj stazi sa Timberom, ispade da ga namjerno zakidas. Dobar si momak, ljudi te postuju, budi fer do kraja. Otvori novi poll, dodaj jos njih dvojicu, onda ih je taman deset kako si i planirao. Ti onda ispadas korektan do kraja, takvog te i poznajemo. A ljudi neka glasaju za koga hoce, ali neka bude fer izbor. ;)
A sta cemo s goingom? Da njega zakinem da ne bi ispalo da namjerno zakidam Timbera? Gledaj od vas cetiri sam s dvojicom u dobrim odnosima, s dvojicom bas i ne. Ali to nema veze, daleko su mi bitniji dobri odnosi pa sigurno ne bih zakidao svu cetvoricu. Jednostavno mi se tako ucinilo logicnije.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
A u sta cemo sad? Samo zbog vas dvojice I postoji ovaj izbor. Ako VI necete glasati onda ovaj izbor nema smisla.
Lista je nepravilno sastavljena. A savjete starijih i iskusniji forumasa, npr. od King'a, ne hebes dva posto. A dobro znas, da ti lijepo govori i kako bi bilo ispravno. Napravio si gresku, nista posebno. Samo tvoj ego, ne da ti nazad.
Lista je sastavljena pravilno. Kingu sam sve objasnio i nadam se da će shvatiti. A to što ćete ti i senkoute bojkotirati izbore sigurno nije razlog da ponavljam sve ispočetka.
Preborjio sam ponovno glasove. Bilo je ili 8 suučesnika, ili 12. Procjenio sam da će s manje kandidata biti zanimljivije i to je to.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
A u sta cemo sad? Samo zbog vas dvojice I postoji ovaj izbor. Ako VI necete glasati onda ovaj izbor nema smisla.
Lista je nepravilno sastavljena. A savjete starijih i iskusniji forumasa, npr. od King'a, ne hebes dva posto. A dobro znas, da ti lijepo govori i kako bi bilo ispravno. Napravio si gresku, nista posebno. Samo tvoj ego, ne da ti nazad.
Lista je sastavljena pravilno. Kingu sam sve objasnio i nadam se da će shvatiti. A to što ćete ti i senkoute bojkotirati izbore sigurno nije razlog da ponavljam sve ispočetka.
Preborjio sam ponovno glasove. Bilo je ili 8 suučesnika, ili 12. Procjenio sam da će s manje kandidata biti zanimljivije i to je to.
Ha, tek sad sam shvatio, ovo je Timber prerusen u Tintona, jer ova logika se ne radja dva puta. huh, najebo sam
Sta ste se sad nasli srat tintonu, lijepo je sve objasnio. I da makne Kinga, opet ne moze staviti svu trojicu preostalih, jer je 8 + 3 = 11 (jasno mi je da matematika nije svima jaca strana, ali zbrajati do 20 bi svi trebali znati). Buduci da ne moze staviti 11, stavio je 8, tako da su izbori regularni. Apsurdno je da nastaje tolika strka oko glasanja za forumasa godine. Zamisli, FORUMAS GODINE...kao da će pobjednik dobiti nekakvu nagradu ili da ce mu to u zivotu donijeti nekakav dobitak. ZoranC je sve fino rekao: "Onaj tko protestno zahtijeva ordenje, nije ga zasluzio, a onaj tko ga je zasluzio, nije mu potrebno da bi bio primijecen". Jos je veci apsurd sto se od cetvorice clanova koji nisu uvrsteni u izbor ljudi zalazu za najveceg trolla foruma. Mozda to nekima nije jasno, ali forumas godine != najtroll foruma.
ONTOPIC: Glasao sam za anta (bushido je vec osvojio nagradu, tako da smatram da bi bilo fer da i drugi dobiju priliku).
1. bushido, poznat i kao "zovi da ne tražiš sat vremena po internetu" 2. king warrior: jer piše hrpe recenzija, a uz to moderira i sudjeluje po raspravama 3. solar: jer je zagorolog, a potiče i rasprave na velikom broju topica 4. anto: jer je konstantno u čitanju, ocjenjivanju stripova i kvalitetnim osvrtima 5. dr strangelove: jer je cijelu godinu recenzirao mange i single-handedly držao podforum na životu
naravno, svi od ovih ne dobivaju banove, nisu konfliktni i pristojno se izražavaju
žao mi je što sam morao izostaviti johnny difoola (zbog podforuma film), jerry krausa (zbog recenzija i NN topica), boston jacka (zbog recenzija), johnahartsona (zbog kvalitetnih rasprava u podforumu sport), deecaya (zbog recenzija i uređivanja stranice), acestrokea (zbog fanovskog izdavanja stripova) i D.J.a (zbog pokretanja religije u SAD-u)
Glasao za Jerryja...mnogo je kapljica znoja s njgovog cela po pdf Bonelliju kanulo Bushido mi je forumas foruma uopste solar je ove godine dobio nagradu, pa ne glasam za njega da se ne krene bahatiti :)
Timber? Kao i uvek, dodje mi da zaplacem od muke...
DJ, moj prijatelj i ratni drug. Glasao bih za njega bez obzira da li je u izboru 8 ili 12 forumasa.
Teller, Poli i Dodsferd su veseljaci i dragi momci. Jerry je iskljucivo zastupljen na Nathanovom forumu(nazalost). Koliko vidim sastavio je tamo ekipu koja je bas slozna. Ostao mi je u sjecanju po ovom postu: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=131&TOPIC_ID=37297#1524116 :D Anta i Bushida postujem kao kvalitetne forumase. O Solaru ne trebam mnogo govoriti. Da DJ nije na listi glasao bih za njega.
Da, moram priznati da je ovaj zadnji moj jedini nerealizirani projekt. Priznajem, ipak si bio moj najtvrđi orah. Sad kad je već kasno otkrit ću kako je trebala izgledati ta radna akcija. Plan je bio da se čujemo prvo preko PM-a i onda dogovorimo da napravimo mali igrokaz na NN i ZG topicima. Ti bi glumio da sam te potpuno navukao na Nathana i da privremeno zaleđuješ svoj Zagor status dok ne pročitaš sve Nathane. Cilj je bio da zeznemo što više forumaša i da vidimo koliko ih se navuklo na ovu zajebanciju.
Zašto nije uspjelo? Pa nemoguće ti je bilo otkriti bilo koju slabu točku u vezi Zagora, ipak si ti Bog i batina na svim ZG topicima, pa sam procijenio da projekt ne bi doživio uspjeh.