Author |
Topic |
horex2
Starting Member
Slovenia
26 Posts
Member since 15/03/2008 |
Posted - 25/05/2015 : 06:32:21
|
evo, teh 5 dni v makarski prehitro preteklo ... uspel ulovit nekaj risb... prosim MARKA iz brača, da mi pošlje na mesage št. telefona, smo se v soboto zgrešili... drugače je bil to moj prvi event, vse je potekalo super, bilo je nekaj guranja u red, al smo one majmune oladili.... renky faca narisal 2 spajdija,na licitaciji me je preimenoval u gašperja, maza nije čovjek i po, nego dva čovjeka,pa kerac, parlov,uh uh..., pa pavlović, pa stano mi narisal v pivcu doga... ma, vsi so bli super, lahko si govoril z njimi, se hecal... super fajn, vse pohvale organizatorju... alo alen iz mostara, jel ima 0? ima, ima..... pa lepo pozdravi frendove u bih |
horex je zakon
|
Edited by - horex2 on 25/05/2015 11:47:06 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19707 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 25/05/2015 : 07:25:09
|
quote: Originally posted by Garfield_Mo
bagi samo da napomenem da sam ja Alen iz Mostara :)
Sljedeći put bolje pazi da ti se neki tinton ne pregura u redu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19707 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 25/05/2015 : 07:29:12
|
quote: Originally posted by selanne
Beva, dcopic, DeeCay, bagi, globinjo - to su novi koje sam upoznao, sreo još neke koje znam otprije... Sve u svemu, odlično, od ekipe s kojima sam pio piće do atmosfere i sveukupnog dojma. Nema bolje potvrde od izjave moje djevojke nakon što smo sjedili s Bevom i bagijem: "Pa ja sam mislila da ste vi koji čitate stripove neki čudaci, nisam znala da su to normalni ljudi." Desetka za Mafest!
Znači DeeCay lagao da te nije upoznao i poslije još slao Archija da pita ljude jesi li to ti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 25/05/2015 : 07:54:16
|
Ne, samo smo se upoznali tek na mom odlasku, u nedjelju. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
horex2
Starting Member
Slovenia
26 Posts
|
frano
Advanced Member
Croatia
6737 Posts
Member since 25/05/2003 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 25/05/2015 : 09:16:01
|
quote: Originally posted by tinton Znači DeeCay lagao da te nije upoznao i poslije još slao Archija da pita ljude jesi li to ti.
Joj tintone, Archy išao tražit Bevu, sjećanje te nešto ne služi zadnjih dana... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 25/05/2015 : 09:19:15
|
quote: Originally posted by horex2
quote: Originally posted by Poli
s horex majicom sam ja....
Ti si dakle taj, stajali smo u redu oko 7h i nešto u subotu. Bio je onaj Belgijanac, mali tinton, ti i onda sam došao ja. Belgijac čekao tri sata i onda uzeo broj 1 od Baneta Kerca! bane ni ne zna da ima fanove koji potežu čak iz Belgije samo da bi uzeli njegov crtež! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6040 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 25/05/2015 : 09:44:54
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by tinton Znači DeeCay lagao da te nije upoznao i poslije još slao Archija da pita ljude jesi li to ti.
Joj tintone, Archy išao tražit Bevu, sjećanje te nešto ne služi zadnjih dana...
Bili smo na pola metra jedni od drugih na izlazu iz Meteora u subotu oko 2:30. Malo sam se prepao šminke pa se nisam javio :) |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 25/05/2015 : 10:30:26
|
quote: Originally posted by Beva
Joj tintone, Archy išao tražit Bevu, sjećanje te nešto ne služi zadnjih dana...
Bili smo na pola metra jedni od drugih na izlazu iz Meteora u subotu oko 2:30. Malo sam se prepao šminke pa se nisam javio :)
uplašija si se šminke? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 25/05/2015 : 10:32:58
|
quote: Originally posted by bagi
Moram i ovo napomenuti,radi mira ubuduće i da neko ne bi došao u pogibeljnu situaciju kao ja... Naime,druga elmuda nikako,ponavljam NIKAKO ne zovite Lovr.On je LovrO s velikim O na kraju... Ja ga tako oslovio i umalo nisam nađubrio u Makarskoj. Čovjek jednostavno pobijesni kad ga se zovne Lovreeee,počne mu pjena izbijati na usta i jedini način da ga se smiri je da mu se ponudi pizza isključivo s tunom... LovrOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
bagi purgerUUUU!! |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 25/05/2015 : 10:33:34
|
Bilo jednom u Makarskoj 2...
|
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6040 Posts
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 25/05/2015 : 10:38:10
|
quote: Originally posted by frano
Imenjaku, skroz desno, još uvijek nosam crtež u torbi. Frano, mogu ti crtež ostaviti u nekoj striparnici?
1. Frano P hvala za crtež i druženje 2. Frano R - naj simpatikus (ovaj skroz desno) mulac na Mafestu. Mali je divan!!! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 25/05/2015 : 10:39:20
|
quote: Originally posted by lwood
uplašija si se šminke?
Bio sam sa ženom, razumi me :) Selanneova cura nije čak ni prepoznala da bi DeeCay trebao biti Joker. Pitala je: 'Šta je ovom?' :D
Misliš: koji je ovome q? |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 25/05/2015 : 10:42:25
|
E, tako nekako! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 25/05/2015 : 11:13:47
|
Beva, jeste možda ti i neka cura sjedili na trotoaru blizu ulaza u rupu sa stripovima kraj Meteora? A možda i stajali. Vidio sam to krajičkom oka. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 25/05/2015 : 11:21:04
|
uplašija si se šminke?
Bio sam sa ženom, razumi me :) Selanneova cura nije čak ni prepoznala da bi DeeCay trebao biti Joker. Pitala je: 'Šta je ovom?' :D
Hm tipična reakcija neupućenih... Shvaćam da nekome može biti čudno da se odrasla osoba na strip festivalu obuče u strip junaka. odnosno kombinaciju dva strip junaka, kišobran je bio zbog kiše. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 25/05/2015 : 11:23:25
|
Ma ona ne prati ni stripove ni filmove, tako da nije ni imala pojma tko je Joker, mislila je da nisi baš normalan, ali obranio sam te. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 25/05/2015 : 11:30:35
|
Ma ona ne prati ni stripove ni filmove, tako da nije ni imala pojma tko je Joker, mislila je da nisi baš normalan, ali obranio sam te.
reka si joj da je potpuno lud? |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6040 Posts
|
horex2
Starting Member
Slovenia
26 Posts
Posted - 25/05/2015 : 11:52:43
|
deecay,faca ujutro si bio ok, poslije sam skužio, da si to ti...dikey a ko je onaj čupavi s tankom kao bradicom, što je bio s alenom, filipom i onom ženom pobojana na blond svetlana-đurđica al kako se ona zvaše? |
horex je zakon
|
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 25/05/2015 : 12:04:11
|
Ma ona ne prati ni stripove ni filmove, tako da nije ni imala pojma tko je Joker, mislila je da nisi baš normalan, ali obranio sam te.
reka si joj da je potpuno lud?
Rekao sam da je sad dobar kakav inače zna biti. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 25/05/2015 : 12:25:45
|
quote: Originally posted by horex2
deecay,faca ujutro si bio ok, poslije sam skužio, da si to ti...dikey a ko je onaj čupavi s tankom kao bradicom, što je bio s alenom, filipom i onom ženom pobojana na blond svetlana-đurđica al kako se ona zvaše?
Damir mislim, ali ne znam koji je nick na forumu... |
|
|
Topic |
|