forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Crno - bijeli svijet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/03/2015 : 20:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Uključio telku i vidio scenu u kojoj Dora Polić teatralno razglaba kako "skakala ne bu" i ugasio.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/03/2015 : 20:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ova je epizoda čak bila relativno zanimljiva. Ali opet tu nema neke razrađene priče niti dobre glume.Jedino zanimljiv odnos Željka i očuha mu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 10/03/2015 : 21:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Na špici serije i u njezinu logotipu pojavljuje se floppy disketa, barem 6 godina ranije nego što bi smjela.

http://www.tportal.hr/gadgeterija/tehnologija/373000/Kako-je-disketa-zalutala-u-Crno-bijeli-svijet.html

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/03/2015 : 21:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
možda je serija zamišljena u više sezona i da obradi cijelu dekadu
onda i disketa može biti na logotipu
ali sumnjam
ako mogu liku koji je na odsluženju vojnog roka stavit rokerske zulufe, onda...

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

majstor kvarisa
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
17 Posts

Member since 02/02/2012

Posted - 10/03/2015 : 22:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send majstor kvarisa a Private Message  Reply with Quote
Ima jos nesto na spici, u jednom trenutku se pojavljuje ulicni sat. Mislim da pokazuje 3 sata i 5 minuta i u tom momentu se kazaljka pomjera unatrag! Ili sam pogresno vidio, nek me neko ispravi molim vas. Titova smrt je bila u 3 i 5 a mozda su ovo simbolicki napravili kako bi pokazali kako je sa njegovom smrcu sve krenulo k vragu. Ne znam, mozda previse citam triva section na imdb.com pa tripujem da bi i nasi filmasi stavljali easter eggs u filmove i serije :-)

Alan Ford, Dylan Dog, Corto Maltese
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/03/2015 : 23:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

možda je serija zamišljena u više sezona i da obradi cijelu dekadu
onda i disketa može biti na logotipu
ali sumnjam

Očito planiraju prikazat 12 mjeseci, s obzirom da je 12 epizoda.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/03/2015 : 11:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Gluma užasna. Najiritantniji je mali Riđički.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/03/2015 : 12:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Meni je Riđički, u glumačkom pogledu, još i najbolji, zajedno sa Sobinom. Maloča se, u odnosu na početak serije, čak i poboljšao.

Za titulu daleko najgoreg bi se morao odlučit između Mokrovića i Kuhara.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/03/2015 : 12:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Meni je iritantan onaj mali. Žacov prijatelj s kojim je čekao rezultate prijemnog a prije toga bio i u Beogradu.
Gdje ga nađoše...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/03/2015 : 13:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Teško je tu pronaći pravog krivca.

Moguće su dvije stvari:

- Kulenović je odabrao potpune glumačke antitalente

- Krivac je loša režija

Da li se radi i o jednom i drugom ne znam, ali sumnjam na potonje.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 11/03/2015 13:13:28
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/03/2015 : 13:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Meni se mišljenje nažalost nije promijenilo.
Promašeno vrijeme, promašeni glumci.
Ovaj Riđički ko da kroz sve svoje serije glumi jednog te istog lika.

Iskreno, sad kad razmislim, ne poznajem nikog kome se serija sviđa.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/03/2015 : 13:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Meni se mišljenje nažalost nije promijenilo.
Promašeno vrijeme, promašeni glumci.
Ovaj Riđički ko da kroz sve svoje serije glumi jednog te istog lika.

Iskreno, sad kad razmislim, ne poznajem nikog kome se serija sviđa.

Ja znam jednog, ali njemu je i twilight saga super.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 11/03/2015 : 13:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
pa dečki poznate mladju, a njemu se sviđa ;)

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 11/03/2015 15:05:11
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/03/2015 : 15:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Meni je iritantan onaj mali. Žacov prijatelj s kojim je čekao rezultate prijemnog a prije toga bio i u Beogradu.
Gdje ga nađoše...

Meni je isto on najiritantniji, ali nakon njega definitivno Riđički i majka (ne mogu se sad sjetiti imena glumice).
Maloča se malo poboljšao, ali isto nije dobar.

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 11/03/2015 : 16:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Meni su najiritantnija ona dva lika iz Vreca za smece ili kak se vec bend zove, cijelo vrijeme sam navijao da ih netko u Beogradu prebije na mrtvo ime i tamo ostavi, ali nista

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 11/03/2015 : 17:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Evo, i britanski nam kolege istu muku muce. Milijunska BBC-jeva produkcija ostavila alarm u 18. stoljecu:

http://www.jutarnji.hr/gledatelji-ismijali-bbc-zbog-greske-u-scenografiji-mozete-li-sami-otkriti-kobni-propust-/1311809/

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5448 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/03/2015 : 17:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

Bit će da Paro već 10-tak dana nije pio pivu
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 11/03/2015 : 18:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by dosada

Bit će da Paro već 10-tak dana nije pio pivu

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

renda
Junior Member

Croatia
325 Posts

Member since 20/09/2002

Posted - 11/03/2015 : 19:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send renda a Private Message  Reply with Quote
bio sam tada maltretiran u vojsci,sve sam proživio, ben, varšavsku, kulušić, lap, zvečku, par nepar...
Ima dosta netočnosti ali jednostavno toliko uživam u sjećanjima i zato mi ne smeta ni loša gluma ni greške.
To je bio Zagreb u koji su svi dolazili na koncerte na tulume i sve ostalo. I svi su mogli uživati. Gotovo bez love. I svi su bili dobrodošli. Čak su i Dinamo i Hajduk bili braća. A danas samo pročitajte komentare o ovoj temi.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/03/2015 : 19:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by renda

bio sam tada maltretiran u vojsci,sve sam proživio, ben, varšavsku, kulušić, lap, zvečku, par nepar...
Ima dosta netočnosti ali jednostavno toliko uživam u sjećanjima i zato mi ne smeta ni loša gluma ni greške.
To je bio Zagreb u koji su svi dolazili na koncerte na tulume i sve ostalo. I svi su mogli uživati. Gotovo bez love. I svi su bili dobrodošli. Čak su i Dinamo i Hajduk bili braća. A danas samo pročitajte komentare o ovoj temi.

Misliš na temu Dinamo - Hajudk?

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/03/2015 : 21:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da se poboljšavaju. Premda je riječ samo o malim pomacima.

Današnja epizoda: ako ništa drugo, nisu zasrali datum Pahlavijeve smrti.

Gluma isto tako nije bila loša. Uglavnom zato što Kuhar i Miholjevićka nisu imali dijaloga.

Jedan problem: kaj bi onaj crvenokosi gay lik trebao bit Bogović? Ni nalik!

Al zato je pravi bio tu. I reći ću ovo: gluma mu bolje ide od pjevanja. Ne drastično bolje, ali bolje.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/03/2015 : 21:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ma iskarikirali su Bogovića do kraja. A i Putin je bio teška sprdnja.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/03/2015 : 21:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Ja mislio da je onaj napuhani do njega Brežnjev

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/03/2015 : 21:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Dobro, Putin je bar dosta sličio originalu. A i lijepo je vidjeti i pravog i lažnog Rinčija, još ako uleti koja zajednička scena...

Izgleda da se s preljubom Jure Kipčića, koji je Jagoda odmah skužila, konačno nešto počinje događati i na dramskoj razini. Možda ne bude sve isključivo hrpa detalja i asocijacija za sredovječne nostalgičare.

Go to Top of Page

renda
Junior Member

Croatia
325 Posts

Member since 20/09/2002

Posted - 11/03/2015 : 22:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send renda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by renda

Misliš na temu Dinamo - Hajudk?

Ne, naravno da ne mislim na temu Dinama i Hajduka. To je bila tema davno dok se igrao nogomet u Hrvatskoj. Ovo danas nije vrijedno bilo kakve diskusije.
A inače nakon našeg davnog komuniciranja i tvog lupetanja o Zagrebu ne pada mi na pamet razgovarati o bilo čemu sa tobom dok ne narasteš.
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000