Author |
Topic |
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 04/04/2015 : 13:44:11
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Dobro, znači nije to na duže staze kako sam mislio; bubam, npr. od talijanske 650-ice pa naprijed sve kao Giganti? Mada nikad ne reci nikad i oni ako vide da će to proći brzo će naći novu epizodu da je spakiraju kao Gigant. A svi izdavači misle na sebe, to je shvatljivo
Mortimer a pogotovo hellingen... S tim da bi Lu mogao Hellingena dodatno uljepsat i ukrasit, malo senzacije najava... da vids za nekih stotinjak kuna trazit ce se broj vise. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 04/04/2015 : 13:48:34
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by Tonka24
Pa ja prvi cu uzimati...ali to je " prljava " igra, oni ne graju za nas clanove vec samo za svoj dzep.
I u čemu je tu problem?
OFF TOPIC Ni u cemu...to je po meni nepravedno...ali eto zivimo u takvom svijetu gdje je to normalno...gdje je iskljucivo vlastiti interes i vlastita sebicnost u prvom planu...ja kao netko kome to nije u planu sam automacki u kontradiktornosti sa svijetom u kojem zivimo i sa sammim sobom |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 04/04/2015 : 13:51:12
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Tonka24
Po onome sto sam sada vidio Nuccio je religija po meni bolji i od Ferrija.
Nuccio je JEDINI Zagorov crtac koji zadovoljava skoro sve ukuse fanova. Uvijek se mogu naci oni koji ce kritikovati Rubinija, Vernija, Chiarollu ili Laurentija, kod Nuccija je to rijetkost. Njegov spoj modernog i klasicnog crteza je ocigledno pun pogodak.
Na karijolaša sam se naviknuo, na Vernija se nije tesko naviknuti s obzirom na stil,Lauretija isto gutam nekako, privikao sam se, Rubini je za mene novost...nekako mi se najteze priviknuti na to kako crta chica, pa i zagora ali nekako to zasad uspjevam. A Nuccio...mogao bi bibliju napisati ali dovoljno je reci da mi je bolji od Ferrija. |
|
|
Topic |
|
|
|