Author |
Topic |
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 18/11/2016 : 08:44:46
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by trolodtroje Ajde Globinjo, preinači ovaj smanji kaznu Bagiju, molim te.
žao mi je,to je odluka čovekolovca,on ga je izbacio...
1) Ajde Mladjo, preinači ovaj smanji kaznu Bagiju, molim te.
2) Ajde Markos, preinači ovaj smanji kaznu Bagiju, molim te.
Osim, ako je Manhunterova izjava samo izazov ostalim Moderatorima. Ili mamac za forumaše, a u biti Moderator Secret Code ili Statut Moderatora to uopšte ne dozvoljava. |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Posted - 18/11/2016 : 08:46:13
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by nagor
Dobro, malo oštar ban, ali nije nezaslužen. Dosadan je s tim stalnim s visoka podjebavanjem svega što je slovensko. Vjerojatno mu rođaci svaki vikend, nakon što se vrate iz rada u Sloveniji, pričaju o jednoj uređenoj i lijepoj državi i Bagiju to malo nabija komplekse.
Opa, malo te smeta njegova politička nekorektnost?
Tinton, nema više sokić za tebe. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38132 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 18/11/2016 : 09:04:05
|
Dobro, malo oštar ban, ali nije nezaslužen. Dosadan je s tim stalnim s visoka podjebavanjem svega što je slovensko. Vjerojatno mu rođaci svaki vikend, nakon što se vrate iz rada u Sloveniji, pričaju o jednoj uređenoj i lijepoj državi i Bagiju to malo nabija komplekse.
Hm, ti Slovenac nagor? Znam da gledas/si gledao Kanal A, ali nisam znao ...
Eto, ja ga nikada nisam na taj nacin dozivljavao, da ima neki kompleks "s Janezima".
Ali jeste, sa strane ako dođe "netko novi", taj vjerojatno nece znati sta je sala i/ili interno podjebavanje a sto ne. Ali to je njegov problem, ili nije?
I big joco je ovdje pretjerao sa reakcijom (uvredama).
No, mislim da se kazne mogu preinaciti, kao vec nekoliko puta do sada.
A drukcije bagi nikada nije molio za oprostaj, to jest snizenje kazne, pa ne bi ni sada.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 18/11/2016 : 11:44:09
|
quote: Originally posted by manhunter
Sutra će obojica izaći, smirite se.
Fora je u tome što je bagić bagičević dobio daleko veću kaznu em četvrta em mesec dana.a ovaj joco je uputio daleko veće uvrede a dobio je samo 24h... A ti si postupio odprilike kao slovenački državni organi. |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/11/2016 : 12:25:59
|
Treba zabranit upotrebu slovenskog jezika na forumu i odredit da je službeni jezik foruma, kao na Haškom tribunalu, "BCS" (bosansko-hrvatsko-srpski). |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/11/2016 : 12:53:50
|
quote: Originally posted by Poli
Hm, ti Slovenac nagor? Znam da gledas/si gledao Kanal A, ali nisam znao ...
Eto, ja ga nikada nisam na taj nacin dozivljavao, da ima neki kompleks "s Janezima".
Ali jeste, sa strane ako dođe "netko novi", taj vjerojatno nece znati sta je sala i/ili interno podjebavanje a sto ne. Ali to je njegov problem, ili nije?
I big joco je ovdje pretjerao sa reakcijom (uvredama).
No, mislim da se kazne mogu preinaciti, kao vec nekoliko puta do sada.
A drukcije bagi nikada nije molio za oprostaj, to jest snizenje kazne, pa ne bi ni sada.
Da, osin šta je očito jako bezobrazan, ispa je glup ko 100 kuraca. I on dobije 48 sati, a bagi za očitu zajebanciju misec dana? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Posted - 18/11/2016 : 12:54:42
|
quote: Originally posted by manhunter
Sutra će obojica izaći, smirite se.
Svaka čast.
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 18/11/2016 : 14:10:49
|
by bagi:
quote: Da,da...Vama u deželi je bliži anus od glavića...
I sad se slovenski forumaš ne bi smio uvrijediti. Dakle, problem ovog foruma je big joco jer mu se nije svidio ovaj komentar u topicu koji se tiče Mafesta (ajd da su vicevi). Lijepo je čovjek rekao... jedno je zajebancija, a drugo primitivizam. Kod bagija je općenito problem što misli da je primitivizam zajebancija. Ono, vidi dlakava jaja i hebo vas u deželi koja je bliža anusu od glavića i taj vaš smiješan swahili jezik... ha ha ha koji urnebes!
PS: Za kraj mali savjet mahunturu. Ili opali ban i bez popuštanja ili nemoj dati ban. Ovako se samo brukaš.
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Posted - 18/11/2016 : 14:24:09
|
by bagi:
I sad se slovenski forumaš ne bi smio uvrijediti. Dakle, problem ovog foruma je big joco jer mu se nije svidio ovaj komentar u topicu koji se tiče Mafesta (ajd da su vicevi). Lijepo je čovjek rekao... jedno je zajebancija, a drugo primitivizam. Kod bagija je općenito problem što misli da je primitivizam zajebancija. Ono, vidi dlakava jaja i hebo vas u deželi koja je bliža anusu od glavića i taj vaš smiješan swahili jezik... ha ha ha koji urnebes!
PS: Za kraj mali savjet mahunturu. Ili opali ban i bez popuštanja ili nemoj dati ban. Ovako se samo brukaš.
Manhunter je ispa faca. Samo pičkice ne priznavaju vlastite pogreške. |
|
|
Mrkva
Senior Member
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 18/11/2016 : 14:26:54
|
Tu se ne slazemo. Bruka je kad covjek ne odstupa od svojih odluka pod vaku cijenu, cak i kad uvidi da je mozda prenaglio. Najgori su ljudi koji misle d su uvijek u pravu i nikad se ne preispituju. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 18/11/2016 : 14:29:59
|
Nije pogriješio što je dao ban... manhunter je pravi suhoparni weberijanski birokrat... ono, prekršio si pravila, jebi se, evo ti ban... tako i treba... sve dok meni ne da "nezasluženi" ban... onda je normalno "loš moderator"... i tako u krug, tako to ide... |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6040 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 18/11/2016 : 15:18:37
|
by bagi:
I sad se slovenski forumaš ne bi smio uvrijediti. Dakle, problem ovog foruma je big joco jer mu se nije svidio ovaj komentar u topicu koji se tiče Mafesta (ajd da su vicevi). Lijepo je čovjek rekao... jedno je zajebancija, a drugo primitivizam.
Bagi je napisao 'najbolji strip festival u regionu' i svi su razumjeli što je htio reći. Najbolji festival u bivšoj Jugoslaviji. Onda se Big Joco umiješao i rekao da je njegova regija Italija, valjda da ga se ne pomiješa s primitivnim Balkancima. Na to mu Bagi odgovara da on dobro zna što je ovaj mislio pod 'region' (i vjerujem da zna), ali Joco ne odustaje.
Moguće da Big Joco nije imao to na umu, ali po kasnijim upisima (više potrošim u dan nego što ti zaradiš u mjesec) mislim da je. Komplekse vidim samo kod njega.
A tinton me s ovim baš nasmijao:
quote: Originally posted by tinton
Opa, malo te smeta njegova politička nekorektnost?
Ti si nagore pokrenuo topic kako ti ide na živce politička korektnost, a onda zamjeraš Bagiju što u zafrkanciji sa Slovencima nije politički korektan :) |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2632 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 18/11/2016 : 15:35:58
|
Taj joco je nesto zabrijao na racun toga sto ima relativno posjecenu grupu o MM-u gdje navraca dosta Talijana. Grupa je zatvorena, ja poslao zahtijev da me primi, a on mi servirao odjebaus u 5 minuta vjerojatno zato sto mi je adresa hrvatska.
Bagi heroj, a taj joco jako ljigav, one uvrede bagiju su dno, a spominjanje zaradjivanja vise od drugih je dno dna. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 18/11/2016 : 15:50:57
|
Nemojte o zaradama, opet će Kras da me spominje. ;)
Big Joco jeste bio više nego grub, mada je Bagi "prvi počeo". Zato imaju istu kaznu. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 18/11/2016 : 16:47:48
|
Općenito je problem što sve više "naših" sa bivših "zajedničkih" prostora sve manje kapiraju neke zdrave i za dotični region oduvijek karakteristične oblike zajebancije, a pogotovo pripadnici mlađe generacije. Kao da im bar tata i mama nisu Balkanci, a poneki se možda samo prave "fini kulturni Germani", "suhi" Britanci ili "hladnokrvni" Skandinavci?
Jbt., pa to što bagi svako malo daje od sebe, po meni je najobičniji način zajeba u kojemu nema ni trunke zlonamjere, a pogotovo kad se sa svojim jaranom uhvati u šemu. Koliko puta su jedan drugoga poslali u "vražju majku", skresali si međusobno sve i svašta a da nije pala niti jedna pravo zlobna riječ? Konkretno ja, skoro svaki put se odvalim čitajući bagijeva "zlodjela".
Frka nastane isključivo od trenutka kad se upetlja netko sa strane, pogotovo lik koji očito nema feelinga za mentalitet, osobito za onaj bosanski, za koji je, kako većina nas zna, takav način komunikacije tipičan. A to, ne tek poslije 90-ih, nego oduvijek.
Stoga, moj savijet: ne guraj nos u stvari koje ne kontaš, a još manje između dvojice koji se kreću na nekoj, vidljivo zajedničkoj razini.
I na kraju, moj zaključak: Takve stvari ne smiju povlačiti baniranja za sobom, ni bagija niti bilo koga drugog, trećeg.... Ipak je ovo sredina "našeg" jezika, bez obzira kako ga pojedinci nazivali. A taj naš jezik nije bogat isključivo na području pjesništva ili poezije, nego i prilikom svakodnevne međuljudske komunikacije. 'Ko ga ne razumije ili nije u stanju ispravno ga protumačiti, bolje neka ide na forume engleskog govornog područja. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 18/11/2016 : 16:53:41
|
Nemere to bit isto nikako.. Bagić spomene guznu rezu i dobije 4.ban od mjesec dana.. A joca koji je prvi poceo kenjat dobije 24h |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6891 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 18/11/2016 : 17:21:45
|
Joj, dajte ne morite s tim da je bagi dobio mjesec a joco dva dana a sličnim su se načinom vrijeđali. Pa nije im tu manhunter mjerio kaznu (možda bolje da se to uvede umjesto ovog!) već ima propisano. Samo ne pravite od joce budalu, učlanio se još 2003. ovdje, po tom "stariji" od 90% nas danas aktivnih, što govori sigurno o nekih 40-ak godina i ne bi trebalo da ne kuži što je ozbiljna svađa a što zajebancija. Nego mu ne prija kad se zajebancija odnosi na skupinu kojoj pripada.
|
loading...
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 18/11/2016 : 18:05:04
|
quote: Originally posted by KRAS
Nemere to bit isto nikako.. Bagić spomene guznu rezu i dobije 4.ban od mjesec dana.. A joca koji je prvi poceo kenjat dobije 24h
Ti si poslednja osoba koja bi trebalo da komentariše nečije izbacivanje. Toliko kazni ti je oprošteno da je postalo malo perverzno. |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 18/11/2016 : 18:21:23
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Joj, dajte ne morite s tim da je bagi dobio mjesec a joco dva dana a sličnim su se načinom vrijeđali. Pa nije im tu manhunter mjerio kaznu (možda bolje da se to uvede umjesto ovog!) već ima propisano. Samo ne pravite od joce budalu, učlanio se još 2003. ovdje, po tom "stariji" od 90% nas danas aktivnih, što govori sigurno o nekih 40-ak godina i ne bi trebalo da ne kuži što je ozbiljna svađa a što zajebancija. Nego mu ne prija kad se zajebancija odnosi na skupinu kojoj pripada.
Bilo je predloga da se kazne određuju "po težini", ali tek tu bi nastao haos. Da li je psovanje majke teže od psovanja cele familije? Da li je teže kad nekome kažeš da je četnik, ili kada mu kažeš da je peder? Da li je vređanje naroda koji se okupljaju ovde teže od vređanja Roma, crnaca ili nekih drugih?
Joco je bezveze odreagovao, ali je i Bagi mogao da mu objasni da je to interna zajebancija. Umesto toga, on je meni odgovorio kako je odgovorio, nastavio je i dalje bez ikakvih objašnjenja njegove šale, čak je i uvredio čitav jedan narod i njegov jezik. I onda sam ja pogrešio što sam ga izbacio? Radi mira u kući će mu kazna biti ekstremno smanjena, ali on ostaje na dve kazne od izbacivanja na godinu dana. I tu mu ja nisam kriv, niti bilo ko drugi.
I još nešto: upoređujete čoveka kome je ovo prva kazna u 13 godina koliko je na forumu i čoveka koji ih je sakupio desetak (računajući i one pre amnestije)? Nemojte da me zezate. |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 18/11/2016 : 18:27:24
|
quote: Originally posted by Dukidule
Općenito je problem što sve više "naših" sa bivših "zajedničkih" prostora sve manje kapiraju neke zdrave i za dotični region oduvijek karakteristične oblike zajebancije, a pogotovo pripadnici mlađe generacije.
I na kraju, moj zaključak: Takve stvari ne smiju povlačiti baniranja za sobom, ni bagija niti bilo koga drugog, trećeg.... Ipak je ovo sredina "našeg" jezika, bez obzira kako ga pojedinci nazivali. A taj naš jezik nije bogat isključivo na području pjesništva ili poezije, nego i prilikom svakodnevne međuljudske komunikacije. 'Ko ga ne razumije ili nije u stanju ispravno ga protumačiti, bolje neka ide na forume engleskog govornog područja.
Moj zaključak: u svakom jeziku postoje različiti načini komunikacije. Drugačije se priča u nekoj kafani u brdima, drugačije u restoranu u centru grada. Drugačije na skupu pesnika, drugačije na fudbalskoj utakmici. To razmišljanje "ovo je Balkan" ne pije vodu. Postoje određenja pravila komunikacije, a ovo ovde je forum o stripovima, trebalo bi valjda da smo naviknuti na neki nivo? Budimo ljudi, iako smo Balkanci. |
|
|
|
Topic |
|