forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 18/03/2018 : 21:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
Otključajte Dukiduleta!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25584 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/03/2018 : 21:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
On je već otključan, samo nije odcrvenjen...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 18/03/2018 : 21:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4756 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 18/03/2018 : 22:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Zabrinjavajuća je količina patetičnih cmizdravaca na ovome forumu...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 18/03/2018 : 22:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message
Hvala Tutta, mada u biti nije bilo ni potrebno. Ostajem ti do kraja sezone na temi tipovanje CL, postavit ću ti pokoju fotku nabavljenih stripova a inače, sve ostalo na ovom forumu više nije mjesto za mene.
No kad me je već otključao, eto pustit ću još jednu.

Stvarno sam poduže razmišljao na koji način mi je najbolje oprostiti se s ovog foruma.
Prva misao mi je bila spustiti se na primitivan nivo pojedinaca koji njime haraju i očito dominiraju, poslati poneke jednom za sva vremena u tri p. m. pa tada bar prvi put opravdano zaslužiti ban i adio!
No eto ti ga, nisam ipak uspio natjerati samog sebe da pređem takvu granicu neukusa, pa makar i taj jedan i posljednji put, jer to nije u skladu s mojim odgojom niti doliči godinama zrelog, normalnog i civiliziranog čovjeka.
U stvari, nebitno mi je da li to ikoga od forumaša koji me osobno ne poznaju zanima ili ne, reći ću ipak nešto.
Odvratnije od bilo čega u životu su mi šovinistička govna i na takva sam maksimalno alergičan, bez obzira kolikim intenzitetom taj njihov smrad zračio te iz kojeg ugla ove planete se širio.

A da takvih - od pomanjih govanaca preko hrpica govana pa sve do brda onog najsmrdljivijeg na ovom svijetu i previše ima, pa tako neki borave i na ovom forumu, sigurno za nikoga nije tajna.

Sve te vaše moderatorske diskusije, pokušaji uvođenja ovoga ili onoga, opomene, privremene sankcije itd. ne vode nigdje - sve dok takva sranja gledate svaki kroz svoje cvike, dijelite sankcije prema kriterijama simpatije, tamo nekog osobnog poznanstva, poneki i pod uticajem straha zbog osobnog susreta s ponekim od sankcioniranih i šta ja znam kako još, a ne usklađeno, slijedeći 100% pravila foruma koja ste opet vi sami postavili te svi potpuno istom mjerom.

Izbacuju se ljudi na 7, 14 ili koliko god dana zbog bagatela, gluposti, zbog toga što im jednom bude puna ona stvar zbog permanentnog bockanja, podjebavanja ili prozivanja od strave vječito istih likova pa je valjda sasvim normalno da jednom odreagiraju.
I tu odmah - tras! (“Sorry, udaljen/i si/ste sa foruma”) - bez ikakvog prethodnog upozorenja, bez čitanja prethodnog dijaloga koji je izazvao takvu reakciju.

Pa normalno, sasvim normalno?
Valjda je lakše pokazati “snagu”, tj. ojačati svoj ugled i fundament autoriteta time što se izbaci netko za koga si gotovo pa 100% siguran da je u stvarnom životu zrela, civilizirana, staložena i ozbiljna osoba koja te neće juriti mimo svijeta www-a (jer njegov „forumski život” završava sa zaklapanjem laptopa ili logout-om preko smartphone-a), polupijan napadati te po tamo nekim festivalima, psovati i prozivati te po povratku na forum itd.
Lakše je sigurno takve ljude izbaciti nego konačno i jednom za sva vremena vječito nepromjenjive likove koji su to nebrojeno puta i tijekom mnogih godina svoga “konstruktivnog forumskog staža” odavno zaslužili.
Tu se pišu nebrojene opomene, argumentira se ovime, onime, svim mogućim a u stvari pokazuje se samo jedno - svoja osobna nesigurnost i bezgranična slabost.

A sad me zanima nešto, u momentu čak i više nego bilo šta drugo, a naglasio bih i to kako i dalje nastavljam bez ijedne riječi uvrede, bez spuštanja na onaj, uvodno pomenuti nivo:

Solare, kako te nije sramota?
Reci mi, molim te, samo to - kako te nije sramota upuštati se s ovakvim likom u tu neki oblik dijaloga, diskusije, rasprave, ma čega god?
quote:
Originally posted by solar

Nekako mi je to previše uopćeno i pesimistično.
Ima ovdje vrijednosti samo treba doći do njih, a upadanje u ekstreme nije dobro bez obzira s koje strane dolazilo.

Ti njemu pišeš takav komentar, kao objašnjavaš mu tu nekakav svoj stav ili krećeš nekom linijom kvazi filozofiranja, dok je lik već drugi dan ispisao bljuvotine nad bljuvotinama, a usput uvrijedio i najmanje trojicu članova riječima zbog kakvih bi inače 98% forumaša od strane moderatora (u sekundi!) dobili samo jedan jednini komentar:
“Udaljen si sa foruma.”

A zatim mu daješ još i cijeli naredni dan prostora za dodatne napade, širenje svoje crne propagande, mržnje i šovinizma, soljenje pameti svakom zdravom ljudskom umu?
Pa zar je tebi stvarno bilo potrebno ulijetanje kolege manhuntera kako bi ti se oči otvorile da ga tek večeras ‪u 19:32‬ staviš pod ban?
A ne, Solare, bez riječi sam, a i većina vas bi trebala to biti jer najkasnije danas znate zašto se nalazite u situaciji takvoj kakvu je imate.

A i ti, mladjo, stvarno bi se i ti trebao posramiti pred samim sobom.
Prije 14 dana (a to je samo jedan jedini od mnogobrojnih primjera) - na po dva, u odnosu na ovo gore gotovo pa bezazlena komentara moje malenkosti i tamo nekog - da ga sad ne pominjem ponovo jer bitan mi je koliko i moje samo prisustvo na ovom forumu - napisao si bez ikakve riječi upozorenje ili bilo čega sličnog:
„Momci, udaljeni ste sa foruma. Dajte, nemojte....kaj vam je to sad donijelo...“ i tako te stvari (pun brige zbog nas dvojice i sažaljenja zbog svog postupka?), a nakon OVAKVOG posta dotičnog (još jučer u 11:11 h!):
quote:
Originally posted by stinky

Going goingov stav ima neko utemeljenje, ali tvoj baš i ne. Ovaj kaže da podržava domaće izdavače, ali ne vidim kako bi tebi netko iz Srbije bio domaći??

Inače,
ne vjerujem ni goingu, pogotovo ne vjerujem u te uopćene priče o srpskim prijevodima, jer Srbi su uglavnom uvijek šlampavi, neobavezni i šaljivi, zajebantski. To se može sviđati nekima, to zajenbantsko šlamparenje, možda je nekome i duhovito, no meni su hrvatski prijevodi daleko bolji i ozbiljniji. Nisam konkretno čitao VČ stripove, ali oni iz ZS i LMS su presmiješni u usporedbi s Ludensom. Jednako tako knjige koje čitam; hrvatski prijevodi znaju biti maestralni, dok srpski mi zadaju problema u praćenju tokova misli, drugačije su tu konstrukcije rečenica ----- uglavnom, za mene je hrvatski prijevod majka. Rekoh, da pripomenem, jer se povremeno pijavljuju te urbane legende o srpskim prijevodima (iako je srbija sinonim za šlamperaj, u svemu).

ti, mladjo, dva sata kasnije (u 13:04h) upisuješ ovako nešto:
quote:
Originally posted by mladjo

Ljudi ne dajte se upecati na besmislene rasprave.

Solare i mladjo,
o čemu mi, vi, ovi, oni ili bilo tko ovdje govorimo?
O čemu se u svemu tome radi?
Tko ovjde koga, kako, zbog čega, na kojoj osnovi i po kojem principu?

Kao što uvodno napisah, za mene je ovaj vaš cirkus prošlost.
Imam previše godina na grbači da bih energiju i nekih narednih trošio na takve i njima slične gluposti, a ujedno i dovoljno zrelosti da bih bilo kome i ubuduće dopuštao da se dokazuje na tome kada meni “začepi usta” u slučaju kad uzmem lopatu i raspalim je po šovinističkom govancu u pomolu.

Mladjo,
a možda i solare ili koji god treći, četvrti,
eto ti sad taj moj post, pročitaj ga fino pažljivo, potraži kakvu riječ uvrede pa, ukoliko je ipak nađeš - ma čak i ne nađeš, ne trebaš ispod pisati:
“Dukidule, udaljen si sa foruma” - dovoljan je i samo onaj upis crvenim slovima na početnoj stranici ovog topika.

Opraštati se ne trebam od nikoga, jer svi meni bitni likovi i dalje mi ostaju dostupni, kao i ja njima - izvan ove platforme različitih pravila i normi, u realnom životu gdje važe ista za sve.
U to smislu - čuvajte se brkatih žena!

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...

Edited by - Dukidule on 20/03/2018 02:38:55
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/03/2018 : 23:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nema tu pomoći...jedino biti stroj i brutalizirati ignoriranjem provokacije.
Ja sam primjer da se može, samo moraš promjeniti kod sebe neke stvari.
Ne shvaćam vaša odlaženja, ja sam trebao 500 puta otići, i znam da me dosta ovdje ljudi ne podnosi a i dosta onih koji me omalovažavaju.
Njihovi problemi u njihovim glavama, lijepo mi je ovdje i da zbog desetak ljudi odem, ne pada mi na pamet.
I dalje odgovaram na provokacije ali to je sada potpuno druga priča, neusporediva, zato nema više baniranja.
Trebaš sebe mijenjati ali na bolje, svaki dan!
Na kraju krajeva, sam odlučuješ hoćeš li sebi dopustiti da budeš baniran ili nećeš.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 18/03/2018 : 23:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Nemam ništa protiv kritike ako je opravdana.
Što se tiče stinkyja, on je već na samom početku rasprave pretjerao, ja sam pokušao ići u smjeru konstruktivnog dijaloga koji očito nije uspio, a oni postovi na kraju su za svaku osudu.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/03/2018 : 23:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Dobro, ovo sa "Srbi su uglavnom uvijek šlampavi, neobavezni i šaljivi, zajebantski" sigurno nije neki kompliment, ali nije baš ni neka teška nacionalistička uvreda. Al Stinky je zaslužio ban jer potegao Oluju i Stepinca. Ne može se o tome bez da se ne zaoštri, tako da je tu "domaću 41. i 91. politiku" potrebno odmah oštro rezati.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/03/2018 : 23:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
Je l bi se uvredila hrvatska populacija foruma da sam ja kao odgovor na to stinkyevo napisao da su Hrvati uglavnom iskompleksirani? Stinky to pravda nazivajuci je uopstenom frazom koja je bila odgovor na po njegovom misljenju moju uopstenu frazu da je prevod VC bolji od Ludensa.

Ovako mi je stinky vrlo simpatican i volim njegovu filozofiju sekire sto sam mu i napisao , ali opet ponavljam da ne razumem sta zeli da uradi sa ovom raspravom koju je zapoceo bukvalno ni iz cega.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/03/2018 : 23:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Razumijem te goinže. Uvreda jest, ali je li za automatski ban? Ja te ne bih zbog toga izbacio. :)
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/03/2018 : 23:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dule ajde šta sad dramatiziraš? Pa ništa strašno nije bilo.Evo meni je stvarno žao ako ćeš napustiti forum (ako ništa drugo jer čitaš moj blog:)). Daj skuliraj malo i sve će biti ok. Uopće nisam zauzimao strane u vašoj prepirci ali stvarno više nema potrebe za svim tim. Samo lagano.
A Stinky je dobio što je i zaslužio. Solar je pokušao smiriti situaciju, ovaj je nastavio tući po svome i dobio je kaznu.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/03/2018 : 23:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by going going

Je l bi se uvredila hrvatska populacija foruma da sam ja kao odgovor na to stinkyevo napisao da su Hrvati uglavnom iskompleksirani? Stinky to pravda nazivajuci je uopstenom frazom koja je bila odgovor na po njegovom misljenju moju uopstenu frazu da je prevod VC bolji od Ludensa.

Ovako mi je stinky vrlo simpatican i volim njegovu filozofiju sekire sto sam mu i napisao , ali opet ponavljam da ne razumem sta zeli da uradi sa ovom raspravom koju je zapoceo bukvalno ni iz cega.

Ja sam svoje o Stinkyju rekao i nemam namjeru to ponavljati. Meni je veći problem što se (dosad) uvijek javilo par njih koji bi ga branili sa spikom "pa to je Stinky, filozofija sjekire, blablabla." Kao da ne vide da ovaj Stinky nema veze sa onim od prije 5-6 ili deset godina.
Ali izgleda da ni takvih baš više nema.

Ma lik je jednostavno pukao i to je to. A biti će sve gori i gori.

Samo ne na ovom forumu.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 19/03/2018 : 00:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message
maknite 4 moderatora sa foruma na dva mjeseca i da vidite kako će živnuti forum a samim time i cjelokupni s.com
Maknite se sami, uzmite godišnji, dvomjesečnogodišnji, internet je beskonačan, postoji još puno puno foruma.
Ko ne vjeruje taj ne vjeruje.
Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 19/03/2018 : 00:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message
Stari forumaš vratite se, udrite jače nego ikad.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/03/2018 : 00:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Je, pa bi ti forum bio poput foruma na Jutarnjem i Indexu, ako ne i gori

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/03/2018 : 00:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ovo se odnosi na micanje modova

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 19/03/2018 : 00:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message
Pa vidi, ne bih ulazio na forume od žutarnjeg i smrdexa, a sumnjam da bi i ekipa sa tih i sličnih portala prilazila na s.com.
Ali jedna stvar je razvidna. Naime, puno se forumaša ne osjeća dobro ( i ja ) ako imaju osječaj da moraju birati riječi jer su im kobci iznad glave.
U ovom slučaju kobci ste vi ( moderatori ).

Iako bi me u globalu trebala boliti moja masna ona stvar, moram ti reci kao i svim moderatorima da vam vase ponasanje Ne ide na dobar put za s.com.
Naime, jeste li vi ovdje da odjebete što više ljudi sa sajta ili sta?
Ako je to cilj ove stranice, onda ste na dobrom putu.

Momci, ne mogu svi razmišljati kao svaki od vas ponaosob.
Život je prejednostavan, nemoj mi nikad uraditi ono što nebi želio da ja tebi uradim.

Ovdje ste moderatori, šta bi bili na drugim forumima? Ovdje vam je netko dao takozvanu vlast u ruke.
Tko ste zapravo vi momci?
Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 19/03/2018 : 00:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message
Ponašate se kao da ste bogovi u koje ne vjerujete.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/03/2018 : 00:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Te priče o propadanju foruma i odlasku sa njega su stare koliko i forum. Da u tome ima istine, forum bi nestao već stotinu puta
Uvijek će biti neslaganja, svađanja i odlazaka ali neće forum propasti

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 19/03/2018 : 00:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message
quote:

Te priče o propadanju foruma i odlasku sa njega su stare koliko i forum. Da u tome ima istine, forum bi nestao već stotinu puta

Jest Mlađo, jesi mudar.
Uvijek ce biti neslaganja i svađe ali gdje ti je stara ekipa koja bi smanjila tu svađu i pridonijela sajtu samim time što nije podvila rep i utekla?

Utekla da bi mogla biti slobodoumna bez kobaca i nametanja.?

Mah. Bezveze se ponašate.
Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 19/03/2018 : 00:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message
Na kraju krajeva, uvedite opciju ignore pa onda ignorirajte ljude čija se razmišljanja ne podudaraju sa vašim.
Koliko ste do sad ljudi banirali? Šta ste postigli s tim osim što vam je balon ega dobio dodatnog zraka?
Ne slažeš se samnom, jednostavno me ignoriraj.
Ima nas kojima su banirani članovi ( jer nisu odgovarali moderatorima i njihovom egu ) zanimljivi. Zanimljiv mi je njihov način razmišljanja.
A ne ne. Ako se moderatoru ne sviđa nečiji način razmišljanja, ne smije se nikome sviđati.
Logično
Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 19/03/2018 : 00:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message
Ko kake babe se ponašate
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/03/2018 : 01:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Solar se promijenio otkako je postao moderator.
Nikada ne bih za njega rekao ali očito ga je to promijenilo.
Vidi se da nema svojega stava.Odluke su mu definitivno kao da nisu njegove.
Puno je bolji bio kao " forumaš " kako su moderatori proglašeni Bogovima ne smatram ih forumašima
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/03/2018 : 01:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by njofra32

quote:

Jest Mlađo, jesi mudar.
Uvijek ce biti neslaganja i svađe ali gdje ti je stara ekipa koja bi smanjila tu svađu i pridonijela sajtu samim time što nije podvila rep i utekla?

Utekla da bi mogla biti slobodoumna bez kobaca i nametanja.?

Mah. Bezveze se ponašate.

Uvijek jedni odlaze a drugi dolaze.Panta rei.
Osim toga, definiraj "staru ekipu".
Oni iz 2001? 2007? 2011? 2015?
Koliko je "nove ekipe" postalo "stara ekipa"?
Kao što rekoh, uvijek netko dolazi i odlazi, uvijek je "prije bilo bolje", uvijek je bilo priča da će forum propasti, uvijek je bilo nezadovoljnih koji odlaze (a onda se hrpa njih vrati)...

Ali znaš što je najzanimljivije? Da forum i dalje postoji. A to znači da postoji puno veći broj ljudi koji ne kukaju o ovim temama gore nego pišu po forumu i dobro se zabavljaju

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/03/2018 : 03:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Solar se promijenio otkako je postao moderator.
Nikada ne bih za njega rekao ali očito ga je to promijenilo.
Vidi se da nema svojega stava.Odluke su mu definitivno kao da nisu njegove.
Puno je bolji bio kao " forumaš " kako su moderatori proglašeni Bogovima ne smatram ih forumašima

Ne slazem se. Solar je isti cak je i bolji jer ovlascenja moderatora koristi kako bi editovao uvodne postove tema pocevsi od stiki tema do pojedinacnih Ludens najava, i dalje je najsveziji donosilac vesti preko Jadrankse bare, ne koristi svoja ovlascenja da izbacuje niti se izivljava nad bilo kim, cak mislim da bi trebalo da bude malo ostriji prema spamerima i ostalima u Bonelli podforumu.
Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000