Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 04/05/2015 : 17:43:47
|
eto, pošto namjeravam posle 9 maja da se povučem na kratko sa foruma, pošto imam posla preko glave
još samo ovo
kolko samo da pamtinite ko je bio i ostao najveći jebač ovog foruma
radost prvog snega
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 04/05/2015 : 17:51:43
|
quote: Originally posted by dcopic
@Just_Charlie
Znači KRAS ima najveće vozilo. Kakav je njegov otisak?! Je li jedinstven ili je to samo nekakav prosjek?!
Pričam o osobnom vozilu, na jednoj temi se hvalisao, ne sjećam se sad kojoj.
Kras je posebna kategorija s ovim performansom danas i treba ga posebno obradit što i hoću, ali mi treba vremena.
Ako vas to raduje, Kras će da najebe. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 04/05/2015 : 17:56:10
|
quote: Originally posted by igor 12
super ajd bar neko zarađuje
treba tebe češće banirat da budeš milioner
za 18 godina poštenog rada već sam skoro stekao milion... i trošilo se naveliko neću ništa da kažem
ali ja sam vam živi dokaz da se čak na ovom našem tamnom vilajetu može poštenim radom živjeti solidno |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 04/05/2015 : 17:56:44
|
I ja ovako na turistima zaradujem, ali na jedan sasvim drugi nacin. Kada smo vec ovako krenuli onda je posteno da vam kajem kako i ja zaradujem, ali na moj nacin. Odstampamo biblije i co. i prodajemo ih kao unikate po cijeni od 200 maraka, turisti ne znaju nasim parama pa zato dobro zaradujemo. Zatim prodaja ikona, e to je pravi bum na nasem trzistu i dobru lovu iskasiramo. I tako svake godine - ali nam dobro ide, jest da nije posteno ali mene nije briga Medutim, i meni ide na zivce kada ovako pricaju kako neko ima dobra, velika kola i da je neskolovan. Eto ja nemam fakultet, imam samo srednju i zanat pa mi je opet dobro, a zasto? Zato sto se snalazim - nisam vjernik ali zato zaradujem na vjernicima. I imam para za rasip ali necu, jos cu malo ovaj Golf da vozam pa onda novi Audi kao prava gospoda. Dzaba obrazovanje kada ne mozes da puknes pare od toga...
Ima toliko nacina da se zaradi, moj jaran uskoro pocinje da pakuje vodu iz cistih izvora i da prodaje. Medutim, ja najvise zaradujem na turistima pa mi lijepa kuca imam love. Isto tako sa prijateljima se obucemo kao prava gospoda i pocnemo prodavati nakit turistima upakovane u sjajne kutije po jebenoj cijeni - i nije me briga |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 04/05/2015 : 17:59:16
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
I ja ovako na turistima zaradujem, ali na jedan sasvim drugi nacin. Kada smo vec ovako krenuli onda je posteno da vam kajem kako i ja zaradujem, ali na moj nacin. Odstampamo biblije i co. i prodajemo ih kao unikate po cijeni od 200 maraka, turisti ne znaju nasim parama pa zato dobro zaradujemo. Zatim prodaja ikona, e to je pravi bum na nasem trzistu i dobru lovu iskasiramo. I tako svake godine - ali nam dobro ide, jest da nije posteno ali mene nije briga Medutim, i meni ide na zivce kada ovako pricaju kako neko ima dobra, velika kola i da je neskolovan. Eto ja nemam fakultet, imam samo srednju i zanat pa mi je opet dobro, a zasto? Zato sto se snalazim - nisam vjernik ali zato zaradujem na vjernicima. I imam para za rasip ali necu, jos cu malo ovaj Golf da vozam pa onda novi Audi kao prava gospoda. Dzaba obrazovanje kada ne mozes da puknes pare od toga...
Ima toliko nacina da se zaradi, moj jaran uskoro pocinje da pakuje vodu iz cistih izvora i da prodaje. Medutim, ja najvise zaradujem na turistima pa mi lijepa kuca imam love. Isto tako sa prijateljima se obucemo kao prava gospoda i pocnemo prodavati nakit turistima upakovane u sjajne kutije po jebenoj cijeni - i nije me briga
Je li to neka nova droga od danas na tržište puštena pa mnogi probali? |
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 04/05/2015 : 17:59:57
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Ima toliko nacina da se zaradi, moj jaran uskoro pocinje da pakuje vodu iz cistih izvora i da prodaje. Medutim, ja najvise zaradujem na turistima pa mi lijepa kuca imam love. Isto tako sa prijateljima se obucemo kao prava gospoda i pocnemo prodavati nakit turistima upakovane u sjajne kutije po jebenoj cijeni - i nije me briga
Je li to neka nova droga od danas na tržište puštena pa mnogi probali?
Nope, priznajem - ja sam kriminalac |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 04/05/2015 : 18:04:57
|
Ama. Ne kupuju svi muskarci kola da bi se kurcili ili kako ti kazes da imaju mali, da ne lajem pred moderatorima... Na mene je najvise utjecao djed, on i zeli da uzmem dobra kola, imam love ali mi se ne kupuje... Ali posto je djedova zelja...
upravo tako
ali malograđnka to ne razumije
ja sam uvije vozio dobra kola bmw5 ili mercedes124 odnosno noviju E klasu i sada mazdu 6...
ok, malo se i kurčim
ima se more se
ali ja nikad nebi sjeo u neku kantu tipa fiesta ili clio
readje pješke idem
to je isto ko sa garderobom
jakna boss od 800 eura nemože nikako biti isto što i sa buvljaka za 50 e
kolko para tolko muzike
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 04/05/2015 : 18:09:26
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
A samo sam jutros spomenula malene pimpeke. Raspametili se u natezanju kolčki im je
ali uvijek je bolje imat lovu i komplexe
nego nemat ni jedno ni drugo |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 04/05/2015 : 18:10:11
|
Ako išta, upravo si nas provozao na vrtuljku malograđanskog sajma taštine. Sad mi još daj šećernu vunu i doživljaj mi potpun. |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/05/2015 : 18:14:36
|
quote: Originally posted by KRAS
pa iskreno, mislim da se jedino ovi švicarci mogu mjerit samnom murdoc i hunter
Čekaj, o čemu sad pričamo i o kakvom merenju? Ovo što je Charlie spomenula ili nešto drugo?? Mnogo mi je konfuzan topic, pa se ne snalazim baš... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 04/05/2015 : 18:17:38
|
o parama breee
upravo rekoh da u sezoni zaradim i svih 10 tisuća eura
to se još jedino u švici može uzet
i tu mi jednino možete parirati
sve ostalo tu KRAS dominira
i neterjate me, molim vas da ga izvadim... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 04/05/2015 : 18:22:24
|
Evo,ovako... Ovo je moj svakodnevni.Da se ne lažemo - malen je,odan jednoj garaži,tehničar-lako se snađe u svakom prostoru...
Ovo je večernje rekreacijsko,drugo po redu omiljeno vozilo...
Elem,imade se i za laganog izlaska vanka oli za kakvog komfornijeg putešestvija...
A ovo je za kurčenja,redom tri prethodnika gornjeg auta koje sam vozikao u zadnje dvije godine...Sve redom mašine pimpovane do bola...Uredim,provozam,dosadi mi pa zamijenim.Na svakom izgubio po par tisućica ojri.Jebi ga,bog dao zdravlja i mogućnosti a ukinuo na razumu...
|
Wtf?
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 04/05/2015 : 18:23:30
|
Kras..plačeem od smijeha ali ću sad biti ozbiljna. Ovo pismo gore koje si fotkao ti je pisala maloljetnica, tinejđerica..ti imaš puno godina.. ne znam da li je u redu da se tim hvališ. I moralno i pravno gledajući. |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/05/2015 : 18:26:12
|
quote: Originally posted by KRAS
o parama breee
upravo rekoh da u sezoni zaradim i svih 10 tisuća eura
to se još jedino u švici može uzet
i tu mi jednino možete parirati
sve ostalo tu KRAS dominira
i neterjate me, molim vas da ga izvadim...
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 04/05/2015 : 18:27:13
|
draga moja čarli, kad bi ti znala kako sam se je probahatio zadnju godinu, ništa te čudilo nebi
ljudi kopaju po kontejnerima
a ja gaće od 59 eura nosim
i ništa ne osjećam, nikakva savjest me ne peče |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 04/05/2015 : 18:29:11
|
koležino bagiću
upravo zato jedino tebe na vorumu cijenim
pošteno radiš pošteno se moš i kurčit
ajde akademlije, valjda i vi nekog konja za megdana imate |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38072 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 04/05/2015 : 18:54:56
|
No, tu sad pada u vodu i tvoj fejk profil na fejsu s kog sam te stjerala jer ne mogu lagati bogu i ljudima i gledati kako te zovu pogrešnim imenom i prijateljuju s tobom..
uzmite kokice..ovo je sve luđe i luđe
|
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38072 Posts
Member since 26/10/2007 |
|