evo sad sam za 1 dao beze ponudu samo da stoji za drugi sam dao svoju max ponudu za jedan cekam rasplet ostalih
uglavnom ne trebam 9 dana dolaziti uopce mi nema draz aukcija taj agent je stvarno ubuio ljudsko nadmetanje zamisli da moras ustajati ujutro da bidas to bi povecalo emotivnu vrijednost stripa :D
U cemu je problem da ne stavis odma' max ponudu koju si spreman platiti?
Postoji razlog zašto se ne stavlja max ponuda odmah. Zašto svi bidaju u zadnji čas? Nije to bez prednosti. Razmisli, možda skontaš. Ja svakako neću objašnjavati pa da konkurencija pročita.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
To pali samo ako i oni na drugi strani isto tako djeluju, cekaju na istek aukcije i pred kraj povisaju, racunajuci da i ovaj/ovi na drugi strani nece uspijeti tako brzo odreagirati i na kraju dobiju strip jeftinije nego za svoj max? Opet, ako je na drugi strani max vec postavljen, bio veci ili manji od tvog maxa, ne mijenja nista - nije li automatsko povecanje u sekundi ako netko povisa ali je tvoj max jos veci? Jedino da se program zezne ... zato jest dobra ideja da se na posljednji bid (ako je recimo minut pred kraj) aukcija produzi za minut.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See