Author |
Topic |
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 25/07/2020 : 10:21:41
|
quote: Originally posted by fandango
Peti dio je u pretprodukciji. Bit ce prequel, trenutni naslov je Mad Max: Furiosa, a mladu Charlize Theron glumit ce Rosie Huntington-Whitley, koja je u Fury Roadu glumila jednu od Immortanovih nevjesta:
Živi užas, šta rade sa kultnim serijalom. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
fandango
Senior Member
1612 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 25/07/2020 : 19:54:31
|
Ajde pa nije to nista novo, Miller je Furiosu najavljivao jos od premijere Fury Roada. Najavljivao je taj prequel, zatim nastavak Fury Roada s Hardyjem po imenu Mad Max: The Wastelands i cini mi se da i je TV-serija bila u igri. Onda se zakompliciralo s pravima s Warner Brosom i sad se sve rijesilo pa je opet krenula pretprodukcija. Hardy je bio potpisao ugovor na tri filma, jedan je odradio, Furiosu ziher nece, prema tome jos dva filma su u igri. |
|
|
trle
New Member
Bosnia and Herzegovina
243 Posts
Member since 06/07/2004 |
Posted - 01/08/2020 : 10:08:25
|
Sada je to već cijeđenje poslednje kapi iz izcijeđene narandže. Nemaju više šta reći, i sada sjedi banda pohlepnika koji treba da opravdaju svoju platu i smišljaju gluposti, samo da izađe napolje i proba se da bar vrati uloženo...
Sve manje je originalnih ideja... Kraj istorije? |
TM |
|
|
fandango
Senior Member
1612 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 07/08/2020 : 10:15:28
|
E sad sam se sjetio iz ove knjige Millerovu foru kako drzi audicije - kaze da zamoli glumce da ispricaju vic ili dva po izboru, jer po tome vidi ekspresiju, improvizaciju i tajming. Bas me zanima jel ikad cuo koji o Muji i Hasi. |
|
|
trle
New Member
Bosnia and Herzegovina
243 Posts
Member since 06/07/2004 |
Posted - 08/08/2020 : 22:22:24
|
Da, da, ... sad mi baš pade na pamet jedan, pa kako bi reagovao:
"Odlučili Mujo i Haso da idu u javnu kuću, al imaju mali problem - imaju samo 20 evra, al' ajde... Kucaju na vrata, otvara se prozorčić, - Dobar dan - Dobar dan... Izvinite, da pitamo samo, šta možemo kod vas dobiti za ove pare (i pokažu 20 evra). Hmmm, momci, za te pare možete pop....ti jedan drugom... i klak, zatvori prozorčić... Nakon 10 minuta opet kucaju na vrata, otvara se prozorčić i gorila sikti: Opet vas dvojica, šta sad 'oćete? -Mi bismo da platimo. " |
TM |
|
|
Topic |
|