Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Elderane84
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Nebula eagle.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 06/06/2015 : 00:45:30
|
quote: Originally posted by velka031
Cjepidlaka uvijek ima, ali ovo je PRAVI Zagor, avantura, akcija, neistraženi predjeli imaginarnog nam Darkwooda, a sve to dočarano fenomenalnim Ferrijevim crtežom i krasnim naslovnicama, ona za "Ukletu zemlju" je još bolja!
Zar ima neko ko ne voli ovu epizodu? |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/06/2015 : 09:07:28
|
Ja sam samo komentirao lošu naslovnicu, za priču još ne znam kakva je.![](icon_smile.gif) |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 06/06/2015 : 09:10:02
|
Naslovnica je vrlo efektna i s jarkim bojama, što joj više treba. Kad bi se samo po tome gledalo, broj bi trebao planuti na kioscima.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 06/06/2015 : 09:21:31
|
Pa meni i nije baš toliko efektna. Grozno Zagorovo lice, ruke u lošem omjeru, ova zmija izgleda kao da pozira... U odnosu na sadašnje naslovnice je dobra, ali u odnosu na tadašnje i nije nešto. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 06/06/2015 : 11:02:14
|
Mislim da ima previše žute boje tamo gdje ne treba na naslovnici, nešto slično je i na prethodnom broju. Da je tutto serija stigla dovde vjerojatno bi naslovnica dobila redizajn kao i mnoge prije nje, ali Ludens nije Libellus pa se ne želi s time zamarati. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
ivan_micic
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
premujanin
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
378 Posts
Member since 01/05/2003 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
guderian
Junior Member
![](AvatarUpload/lotr_jahac.jpg)
303 Posts
Member since 10/07/2009 |
Posted - 15/06/2015 : 20:00:13
|
quote: Originally posted by tinton
Pa meni i nije baš toliko efektna. Grozno Zagorovo lice, ruke u lošem omjeru, ova zmija izgleda kao da pozira... U odnosu na sadašnje naslovnice je dobra, ali u odnosu na tadašnje i nije nešto.
Gdje ti vidiš zmiju? |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 16/06/2015 : 16:24:30
|
...prije nego je došao zmaj![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 16/06/2015 : 17:04:05
|
quote: Originally posted by guderian
Pa meni i nije baš toliko efektna. Grozno Zagorovo lice, ruke u lošem omjeru, ova zmija izgleda kao da pozira... U odnosu na sadašnje naslovnice je dobra, ali u odnosu na tadašnje i nije nešto.
Gdje ti vidiš zmiju?
Zna se na što sam mislio. Što li je ovo uopće? |
|
|
guderian
Junior Member
![](AvatarUpload/lotr_jahac.jpg)
303 Posts
Member since 10/07/2009 |
Posted - 16/06/2015 : 21:19:18
|
quote: Originally posted by guderian
Gdje ti vidiš zmiju?
Zna se na što sam mislio. Što li je ovo uopće?
Zmija![](icon_smile_big.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 16/06/2015 : 22:10:54
|
Na naslovnici je zmijoliki gušter, nešto slično ovome samo puno veće i ima noge. ![](icon_smile_cool.gif)
![](http://oi62.tinypic.com/14diuiv.jpg) |
|
IGMAN2
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/cat -pic1.jpg)
2427 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 18/06/2015 : 20:38:37
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by velka031
Jednostavno, neodoljiva epizoda!
da...sjetim se djetinjstva i ostalih lipih stvari...
Je, a onda dođe nepogoda zvana Elizabeta Garber i sve upropasti svojim smislom za prijevod![](icon_smile_dead.gif) |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
senokute
Senior Member
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 18/06/2015 : 22:20:27
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ovo nisam nikad čitao, jer sam u ono vrijeme "prerastao" Zagora, pa ću sad kako vidim po vašim pohvalama dobiti barem vrlo dobru priču.
Vrlo dobra prica. Mislim ipak malo precjenjena u zadnje vrijeme. Fakticki, "a poor man's" Americka odiseja. Ipak nije Toninelli, Nolitta.![](icon_smile_wink.gif)
Ova epizoda mi je rame uz rame sa Americkom odisejom i Svetim brijegom. Velika cetvorka zajedno sa Demonom ludila. Dinamicna i napeta prica, Toninelli u svom najboljem izdanju. ![](icon_smile.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 18/06/2015 : 22:28:17
|
Baš sam ga danas kupio i malo prelistao, odmah sam se prisjetio ovih divovskih žaba i nostalgija me puknula samo tako. Ne mogu dočekati da u skorije vrijeme ova priča dođe na red za čitanje, nadam se da me neće razočarati kao ni onih davnih dana. ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
|
ike666
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/denser.jpg)
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 20/06/2015 : 10:55:42
|
Pročitao. Uživao sam jednako kao i prije 30-ak godina kao balavac, a to govori dovoljno o kvaliteti. Ferri i Toninelli u top formi, po meni je to razdoblje jedno od vrhunaca Zagora |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 20/06/2015 : 10:59:14
|
Sad ste me zaintrigirali, nisam mislio da se radi o nekoj odličnoj epizodi. Sad ju jedva čekam pročitati.![](icon_smile_tongue.gif) |
|
|
IGMAN2
Senior Member
![](AvatarUpload/cat -pic1.jpg)
2427 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 20/06/2015 : 16:07:33
|
quote: Originally posted by ike666
Pročitao. Uživao sam jednako kao i prije 30-ak godina kao balavac, a to govori dovoljno o kvaliteti. Ferri i Toninelli u top formi, po meni je to razdoblje jedno od vrhunaca Zagora
E, svaka čast! I ja sam započeo na isti način. Napokon smo je dočekali. Kupio 'Močvaru strave', sjeo da napokon pročitam tu epizodu u kako treba izdanju, počeo čitati i... nešto mi nikako nije štimalo. Kako jako dobro poznam tu epizodu u Dnevnikovoj verziji, ponovo sam uzeo ZS izdanje i...![](icon_smile_dead.gif) Elizabetin 'prijevod' totalno mi je uništio doživljaj. Šta reći kad je i Dnevnikov prijevod bolji!!!! Pa, jeben mu, pa nije to Shakespeare pa da trebaš mudrovat i smišljat kako prevesti i prenesti autorovu misao. Ako nisi sposobna prevesti jedan obični Zagorov strip, jebi se, pusti taj posao i idi negdje čuvat ovce! Svaki rečenicu si morala skratit, pojednostavnit, banalizirat! Naravno, lakše i brže je ovako, što ovi u Bonelliju imaju toliko pisati i otežavati ti posao. Ma, odustajem od ovog izdanja. |
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|