Author |
Topic  |
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16588 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 12/07/2015 : 01:00:04
|
Trebalo bi za koji dan da krenem bajsom na more. Idem sa ortakom, a plan je da se ide iz Srbije preko Visegrada (Gorazde, Foca, Gacko, Bileca) do Trebinja, zatim bi se spustili do Dubrovnika, a zatim u Crnu Goru. Pretrazujem malo po netu, posto mi je ovo prvi put da idem na tako odugu voznju... Temu sam otvorio, pre svega, kako bih dobio neke informacije, ali slobodno mozemo pricati i o biciklizmu generalno...
Za pocetak, interesuje me kakav je put od Visegrada do Trebinja, ne mislim na kvalitet asfalta, vec me zanima teren, tj. da li ima puno uzvisenja... ako je neko prolazio, moze preneti svoje iskustvo...
Isto tako, zanima me kakva je situacija sa nocenjem u Dubrovniku, da li neko zna neko jeftino prenociste, moze i okolina grada... u sustini, krevet i tus su najbitnije stavke, ostalo nije vazno...
Mozda neko oze i preporucit sta videti u navedenima gradovima... pla je posetiiti most u Visegradu, Andric grad, Tjentiste, Bilecko jezero... mozda jos nesto?
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 12/07/2015 : 01:10:38
|
quote: Originally posted by Caleb
Trebalo bi za koji dan da krenem bajsom na more. Idem sa ortakom, a plan je da se ide iz Srbije preko Visegrada (Gorazde, Foca, Gacko, Bileca) do Trebinja, zatim bi se spustili do Dubrovnika, a zatim u Crnu Goru. Pretrazujem malo po netu, posto mi je ovo prvi put da idem na tako odugu voznju... Temu sam otvorio, pre svega, kako bih dobio neke informacije, ali slobodno mozemo pricati i o biciklizmu generalno...
Za pocetak, interesuje me kakav je put od Visegrada do Trebinja, ne mislim na kvalitet asfalta, vec me zanima teren, tj. da li ima puno uzvisenja... ako je neko prolazio, moze preneti svoje iskustvo...
Isto tako, zanima me kakva je situacija sa nocenjem u Dubrovniku, da li neko zna neko jeftino prenociste, moze i okolina grada... u sustini, krevet i tus su najbitnije stavke, ostalo nije vazno...
Mozda neko oze i preporucit sta videti u navedenima gradovima... pla je posetiiti most u Visegradu, Andric grad, Tjentiste, Bilecko jezero... mozda jos nesto?
Alal ti vera za entuzijazam 
Put ti je ko cela BiH, gore-dole To nisu uzvišenja, planinčuga do planinčuge Pretpostavljam da ideš turu Višegrad - Sarajevo - Mostar - Trebinje - Dubrovnik? BiH ti je puna krševa i planina, ali imaš svašta lepog da vidiš od prirode (samo pazi, voze kao manijaci i po takvim putevima).
Ali dobra ti je ova jeftin smeštaj u Dubrovniku To će lokalci znati, ali jedini jeftin smeštaj je da te oni ugoste  |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16588 Posts
Posted - 12/07/2015 : 01:16:37
|
Ne, idem ovim putem koji sam pomenuo... ne skrecem ka Sarajevu i Mostaru.. treba malo vise kesa za to.. mozda drugi put. Dobar deo puta je uz Drinu, pa mi se cini da tu nema nekih planincina :) Majku mu, naci cu valjda neki krevetac za neku malecnu cifru, ako ne, tu je vreca :D Presavacu verovatno Visegradu i Trebinju, pa posle na moru... U Trebinju planiram da ostanem dva-tri dana, iz prica sam cuo da je prelepo, a do mora za sat vremena :)
A, zelja mi je da malo proputujem biciklom, prvo smo planirali da idemo do Grcke, ali mi je ovo nekako privlacnije....
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 12/07/2015 01:19:00 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/07/2015 : 07:53:28
|
Eh, tokom sezone u Dubrovniku jeftin smještaj.Ja isto mislim kao Jasko. Ako i postoji, vec je vjerojatno vecina toga rezervirano. Ali sretno na toj turi, zvuci zanimljivo. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 12/07/2015 : 08:56:56
|
Imate li kondicije, dobre bicikle, znanje osnovnih popravki, zaštitne helanke (mislim na ona podebljanja na određenim mjestima) i meke siceve? Osobno bez ovoga ne bih išao. Inače, zvuči kao zakon avantura.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 12/07/2015 11:38:43 |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5402 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 12/07/2015 : 09:14:51
|
Uz dobro društvo ništa nije teško. Po okolici Dubrovnika se može bez problema naći pristojan smještaj (soba, wc, tuš, jedino je kuhinja zajednička za tri/četiri sobe+garaža na raspolaganju) za po 100kn po danu. Ja sam zadnji puta bio pred 5 ili šest godina baš u predjelu od Dubravnika prema Crnoj Gori koji se zove Srebreno. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17393 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 12/07/2015 : 09:22:44
|
Na putu od Višegrada do Trebinja naići ćeš iskuljučivo na stanovništvo i vozače koji mrze bicikliste. Oni ometaju vožnju, opasni su jer su putevi uski, nekad u krivini zbog njih nemaš kud da pobjegneš, ne možeš da se skloniš s puta...
quote:
Pa od Višegrada do Rogatice imaš mnogo manjih tunela. Onda imaš jedan malo duži tunel kad izađeš iz Rogatice. Put od Rogatice do Goražda nije nešto loš, koliko se sjećam nema uzvišenja, mada u suštini na tom dijelu puta nema apsolutno ničega vrijednog pomena. Od Goražda do Foče praktično stalno prolaziš kroz naselja, put je ravan, dosta dobar, ali mnogo pješaka je na putu. E čim prođeš Foču počinju problemi. Put je na nekim mjestim širok samo 4 metra, mnogi vozači nisu baš oprezni, ima mnogo krivina, za biciklistu se preporučuje posebna opreznost jer nema gdje da se skloni. Uzvišenja ima u kom god pravcu da ideš, posebno Prijeđel, a put je takav skoro sve do samog Tjentišta. Onda je to nešto bolje, a uskoro nailaziš na novi dio puta i dva tunela, to je nedavno urađeno i oko 8 km možeš da uživaš, mada i tuda ima uspona. Kad izađeš s te dionice od sela Vrba put je dosta uzak nekoliko kilometara do jezera Desivoje, nema uspona, a od jezera je širi i počinje blago spuštanje, a od sela Miholjače (nećeš vidjeti tablu, samo da ima sporedni put lijevo) počinje naglo spuštanje prema Gacku. Na ovim dijelovima puta naići ćeš na mnogo krava na asfaltu. Od Gacka do Trebinja uspona praktično nema, ponegdje malo. Do Bileće nemaš ni nekog naglog spuštanja, a prema Trebinju onda imaš naglo spuštanje. Put do Trebinja je dobar. Do Dubrovnika je put ponegdje malo uži, nije loš, najvećim dijelom se spuštaš.
quote:
Mislim da jeftino prenoćište ne postoji u Dubrovniku. Ni u samoj okolini, u opštini Župa Dubrovačka. Znam da sam jednom lutao po onim brdima, prije nekoliko godina, čak i to što je daleko od obale djeluje mi da je za goste dubljeg džepa nego što su oni koji traže jeftino. E ne znam da li neko izdaje u Ivanici sobe, s ove strane granice, mislim da sam nekad čuo da je tamo jeftinije. Oko 20 evra je bio smještaj u okolini Dubrovnika, ne znam je li sad skuplje.
quote:
Pa zavisi šta te zanima. U Rogatici u samom gradu ima jedna duga ulica i ništa više. Višegrađani kažu da je Rogatica nastala tako što su za vrijeme rata izbjeglice koje su išle prema Višegradu ispadale iz kamiona. Ima u Borikama (selo kod Rogatice) ergela konja. Ni u Goraždu nema ništa naročito zanimljivo. U Foču takođe ne vrijedi da svraćaš, isto kao ni u Gacko ni u Bileću. Možeš meni da se javiš, da se upoznamo i ako te zanima seoski turizam da ti ispričam šta može da se vidi, tako ponegdje možeš nešto da nađeš, ali sve je to slabo. Možeš da vidiš seosku prirodu. Tjentište je dosta zapuštano. Ja tamo nikad ne svraćam. Imao sam planova nekoliko puta da odem na bazen, ali nikad nisam uspio. E osim Bilećkog, preporučio bih ta da se zaustaviš kod spomenutog jezera Desivoje. Tu izvode radove, napravili su lijepo odmorište na obali, plažu. To vrijedi vidjeti. Tek u Trebinju možeš nešto da vidiš. Hercegovačku Gračanicu, na primjer. Samo je preveliki uspon da se gore popneš biciklom. |
 |
|
leshwolsh
New Member

Serbia
275 Posts
Member since 04/06/2006 |
Posted - 12/07/2015 : 09:22:46
|
Isao je moj drugar 3-4 godine za redom sa nekim nemcima, biciklom od Beograda do Herceg Novog, uvek drugom rutom ali uvek kroz Srbiju, znam da su jednom isli preko Bajine Baste. Jedne godine je isao i njegov brat koji je kupio neki najjeftiniji bicikl ( nekih 10.000 dinara) 3 dana pred put i bez problema stigao do mora. Imas na nekim biciklistickim forumima da vidis iskustva drugih ljudi i cak da nadjes saputnika.
Sretan Put ! :) |
https://www.youtube.com/channel/UCXej4FbiT-28h9Yf5MTM3fQ/featured |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 12/07/2015 : 10:22:43
|
Najbolje je uzeti jeftini bicikl (takozvani pevecikl) tako da se uštedi za bolji smještaj. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8311 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3278 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 12/07/2015 : 11:31:28
|
quote: Originally posted by Obi-wan ...i meke siceve? Osobno bez ovoga ne bih išao.
Meki zic = žuljavo i krvavo dupe i muke ježeve. Što trši zic bolje ti je. Plus obavezna upotreba vazelina za ture od 100+km. Ali ne kupujte biciklističkog (npr Assos krema 75ml košta kod nas 20€!?!?!?). Uzmite lepo vazelin za kravje vime vetaseptal. 400 grama kod nas 10 €. Radi čuda. Bez problema i nikakvih posledica posle 189 km pre tjedan dana na 32 stepeni. Neki biciklisti hvale i hladilnu kremu dr. Pavlovića, koju dovoze originalnu iz Srbije. Ne onu za EU tržište. Ali pošto nemam ličnog iskustva.... Ali prvo pravilo je tehnički ispravan bicikl, drugo čelada i treči biciklističke gače. Po mogučnosti sa gelom bez šavova. Sve ostalo su nijanse. |
Edited by - trolodtroje on 12/07/2015 11:34:35 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 12/07/2015 : 11:37:33
|
quote: Originally posted by trolodtroje
quote: Originally posted by Obi-wan ...i meke siceve? Osobno bez ovoga ne bih išao.
Meki zic = žuljavo i krvavo dupe i muke ježeve. Što trši zic bolje ti je. Plus obavezna upotreba vazelina za ture od 100+km. Ali ne kupujte biciklističkog (npr Assos krema 75ml košta kod nas 20€!?!?!?). Uzmite lepo vazelin za kravje vime vetaseptal. 400 grama kod nas 10 €. Radi čuda. Bez problema i nikakvih posledica posle 189 km pre tjedan dana na 32 stepeni. Neki biciklisti hvale i hladilnu kremu dr. Pavlovića, koju dovoze originalnu iz Srbije. Ne onu za EU tržište. Ali pošto nemam ličnog iskustva.... Ali prvo pravilo je tehnički ispravan bicikl, drugo čelada i treči biciklističke gače. Po mogučnosti sa gelom bez šavova. Sve ostalo su nijanse.
Onda ipak bolje ne meki sic nego vazeljin.    |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17393 Posts
Posted - 12/07/2015 : 12:19:10
|
quote: Originally posted by Mord
Sto znaci jeftin smjestaj? U eurima.
5-7 evra, mislim da se to smatra jeftinim. Ali tako nešto sigurno neće naći u bližoj okolini Dubrovnika. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16588 Posts
Posted - 12/07/2015 : 12:54:31
|
quote: Originally posted by delboj
Na putu od Višegrada do Trebinja naići ćeš iskuljučivo na stanovništvo i vozače koji mrze bicikliste. Oni ometaju vožnju, opasni su jer su putevi uski, nekad u krivini zbog njih nemaš kud da pobjegneš, ne možeš da se skloniš s puta...
Zajebano.
quote:
Pa od Višegrada do Rogatice imaš mnogo manjih tunela. Onda imaš jedan malo duži tunel kad izađeš iz Rogatice. Put od Rogatice do Goražda nije nešto loš, koliko se sjećam nema uzvišenja, mada u suštini na tom dijelu puta nema apsolutno ničega vrijednog pomena. Od Goražda do Foče praktično stalno prolaziš kroz naselja, put je ravan, dosta dobar, ali mnogo pješaka je na putu. E čim prođeš Foču počinju problemi. Put je na nekim mjestim širok samo 4 metra, mnogi vozači nisu baš oprezni, ima mnogo krivina, za biciklistu se preporučuje posebna opreznost jer nema gdje da se skloni. Uzvišenja ima u kom god pravcu da ideš, posebno Prijeđel, a put je takav skoro sve do samog Tjentišta. Onda je to nešto bolje, a uskoro nailaziš na novi dio puta i dva tunela, to je nedavno urađeno i oko 8 km možeš da uživaš, mada i tuda ima uspona. Kad izađeš s te dionice od sela Vrba put je dosta uzak nekoliko kilometara do jezera Desivoje, nema uspona, a od jezera je širi i počinje blago spuštanje, a od sela Miholjače (nećeš vidjeti tablu, samo da ima sporedni put lijevo) počinje naglo spuštanje prema Gacku. Na ovim dijelovima puta naići ćeš na mnogo krava na asfaltu. Od Gacka do Trebinja uspona praktično nema, ponegdje malo. Do Bileće nemaš ni nekog naglog spuštanja, a prema Trebinju onda imaš naglo spuštanje. Put do Trebinja je dobar. Do Dubrovnika je put ponegdje malo uži, nije loš, najvećim dijelom se spuštaš.
Odlicno, fala. Samo, necemo ici preko Rogatice, koliko vidi na karti, nema potrebe da se tamo skrece. Idemo direktno na Gorazde. Usponi nisu problem, pitam cisto onako, najve briga je upravo kolovoz i vozaci koji vrlo malo postuju bicikliste... ali dobro, oprezno i polako, pa valjda nece biti problema.
quote:
E ne znam da li neko izdaje u Ivanici sobe, s ove strane granice, mislim da sam nekad čuo da je tamo jeftinije.
Ovo vredi proveriti.
quote: U Foču takođe ne vrijedi da svraćaš, isto kao ni u Gacko ni u Bileću. Možeš meni da se javiš, da se upoznamo i ako te zanima seoski turizam da ti ispričam šta može da se vidi, tako ponegdje možeš nešto da nađeš, ali sve je to slabo. Možeš da vidiš seosku prirodu. Tjentište je dosta zapuštano. Ja tamo nikad ne svraćam. Imao sam planova nekoliko puta da odem na bazen, ali nikad nisam uspio. E osim Bilećkog, preporučio bih ta da se zaustaviš kod spomenutog jezera Desivoje. Tu izvode radove, napravili su lijepo odmorište na obali, plažu. To vrijedi vidjeti. Tek u Trebinju možeš nešto da vidiš. Hercegovačku Gračanicu, na primjer. Samo je preveliki uspon da se gore popneš biciklom.
Gracanicu bih voleo da vidim... posto planiramo da ostanemo u Trebinju par dana, oticicemo sigurno, bez bisaga i ostalih stvari, ne b trebalo da bude problema sa usponom. Ne znam kakva ce situacija biti kada stignemo u Gacko, da li samo prolazimo ili ostajemo malo, ali, uzecu tvoj br telefona pre nego krenem, pa mozda se i javim. U svakom slucaju, hvala na informacijama. |
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16588 Posts
Posted - 12/07/2015 : 13:02:50
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Imate li kondicije, dobre bicikle, znanje osnovnih popravki, zaštitne helanke (mislim na ona podebljanja na određenim mjestima) i meke siceve? Osobno bez ovoga ne bih išao. Inače, zvuči kao zakon avantura. 
Kondicije imamo, bicikle su solidne, znanje diskutabilno, biciklisticke su tu. 
quote: Originally posted by tinton
Eh, tokom sezone u Dubrovniku jeftin smještaj.Ja isto mislim kao Jasko. Ako i postoji, vec je vjerojatno vecina toga rezervirano. Ali sretno na toj turi, zvuci zanimljivo.
Nema sumnje u to, ali pitacemo u okolini za sobicak neki ili tako nesto... na licu mesta cemo delati.
quote: Originally posted by Oki
Uz dobro društvo ništa nije teško. Po okolici Dubrovnika se može bez problema naći pristojan smještaj (soba, wc, tuš, jedino je kuhinja zajednička za tri/četiri sobe+garaža na raspolaganju) za po 100kn po danu. Ja sam zadnji puta bio pred 5 ili šest godina baš u predjelu od Dubravnika prema Crnoj Gori koji se zove Srebreno.
To je oko 1400 kinti, znaci 11-12 eura, sto je sasvim oke za takvo mesto.
quote: Originally posted by leshwolsh
Isao je moj drugar 3-4 godine za redom sa nekim nemcima, biciklom od Beograda do Herceg Novog, uvek drugom rutom ali uvek kroz Srbiju, znam da su jednom isli preko Bajine Baste. Jedne godine je isao i njegov brat koji je kupio neki najjeftiniji bicikl ( nekih 10.000 dinara) 3 dana pred put i bez problema stigao do mora. Imas na nekim biciklistickim forumima da vidis iskustva drugih ljudi i cak da nadjes saputnika.
Sretan Put ! :)
Fala.. ja isto sve prikupljam u hodu, bajs sam pre desetak dana nabavio... gledam po netu, sta sve ljudi nose, previse ekstremno po mom misljenju, mada kada te snadje naveolja, svaka sitnica zivot znaci... ipak, treba malo biti avanturista i ne misliti o svemu unapred...
quote: Originally posted by split85
@Caleb
Ne bi bilo loše da staviš par slika s putovanja.
Sretno!
Napravicu neku reportazu :D |
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16588 Posts
Posted - 12/07/2015 : 13:04:32
|
Za Dubrovnik je to oko 10-ak eura... soba i tus, nista drugo.... mislim da ce u Visegradu i Trebinju i za manje novca biti moguce naci smestaj... |
|
Edited by - Caleb on 12/07/2015 13:05:17 |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17393 Posts
Posted - 12/07/2015 : 13:06:46
|
quote:
Odlicno, fala. Samo, necemo ici preko Rogatice, koliko vidi na karti, nema potrebe da se tamo skrece. Idemo direktno na Gorazde. Usponi nisu problem, pitam cisto onako, najve briga je upravo kolovoz i vozaci koji vrlo malo postuju bicikliste... ali dobro, oprezno i polako, pa valjda nece biti problema.
Pa ide se do Ustiprače, to je skoro do same Rogatice.
quote:
Gracanicu bih voleo da vidim... posto planiramo da ostanemo u Trebinju par dana, oticicemo sigurno, bez bisaga i ostalih stvari, ne b trebalo da bude problema sa usponom. Ne znam kakva ce situacija biti kada stignemo u Gacko, da li samo prolazimo ili ostajemo malo, ali, uzecu tvoj br telefona pre nego krenem, pa mozda se i javim. U svakom slucaju, hvala na informacijama.
Preporučio sam ti da svratiš na jezero Desivoje, to ti je na putu, svidjeće ti se, tu malo odmoriš, ima dosta prolaznika.
Ne znam kad tačno polaziš, iduće sedmice nisam tu, tek od polovine one tamo sedmice. |
Edited by - delboj on 12/07/2015 13:12:12 |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16588 Posts
Posted - 12/07/2015 : 13:26:14
|
quote:
Ja uopšte ne znam kakav je tuda regionalni put od Višegrada za Goražde, da ne ideš preko Rogatice. Nisam siguran da li je sve asfalt. Prije će biti da nije, a i ako jeste, vjerujem da ima oštećenja. Pitanje je da li tuda možeš biciklom.
Bolje se ti raspitaj za to, da li je to samo niz povezanih seoskih puteva. Ako jeste, onda idi preko Rogatice. Ne uzdaj se previše u kartu.
Bem li ga.. mozda neko na forumu znak kakvo je stanje puta... ovako preko karte mi se cini da je ta deonica bitna, pa po nekoj logici bi trebalo da bude sredjen. :) NA kraju krajeva, pitamo ljude u VIsegradu ili usput za put, to je najmanji problem...
quote: Preporučio sam ti da svratiš na jezero Desivoje, to ti je na putu, svidjeće ti se, tu malo odmoriš, ima dosta prolaznika.
Ne znam kad tačno polaziš, iduće sedmice nisam tu, tek od polovine one tamo sedmice.
Aha, sad sam pogledao malo o jezeru, deluje lepo, definitivno vredi svratiti. Ne znam tacno kada krecemo, ali verovatno do 20. jula... javicu ti se, pre nego krenem.
|
|
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17393 Posts
Posted - 12/07/2015 : 13:37:42
|
Bem li ga.. mozda neko na forumu znak kakvo je stanje puta... ovako preko karte mi se cini da je ta deonica bitna, pa po nekoj logici bi trebalo da bude sredjen. :) NA kraju krajeva, pitamo ljude u VIsegradu ili usput za put, to je najmanji problem...
Nešto sam to ja zamijenio. Otišlo je mi je na put Goražde-Čajniče.
Ne, ovako ti ideš tim glavnim putem skoro do Rogatice, samo malo prije se skrene za Goražde.
|
Edited by - delboj on 12/07/2015 13:40:29 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29631 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 12/07/2015 : 14:03:20
|
Taman mi danas prijatelj javio da krece i on na turu na par tjedana iz Zagreba Tko zna, mozda se i sretnete u Dubrovniku |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29631 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 12/07/2015 : 14:05:17
|
Za Dubrovnik je to oko 10-ak eura... soba i tus, nista drugo.... mislim da ce u Visegradu i Trebinju i za manje novca biti moguce naci smestaj...
mogu se raspitati kod poznanika iz Dubrovnika, ali mislim da se za desetak eura u Dubrovniku može noćiti jedino u - gepeku :) |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16588 Posts
Posted - 12/07/2015 : 14:21:58
|
quote: Originally posted by supermark
Za Dubrovnik je to oko 10-ak eura... soba i tus, nista drugo.... mislim da ce u Visegradu i Trebinju i za manje novca biti moguce naci smestaj...
mogu se raspitati kod poznanika iz Dubrovnika, ali mislim da se za desetak eura u Dubrovniku može noćiti jedino u - gepeku :)
Ako je gepek nekog kombija, odlicno  Ako nesto cujes slobodno napisi. |
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Topic  |
|
|