Author |
Topic |
|
1Euro
Advanced Member
12494 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 27/07/2015 : 22:17:36
|
Najprije pogledati ovaj klip, kako Hrvati oduvijek rješavaju "pitanja u vezi granice":
https://www.youtube.com/watch?v=6G-8DOe4T8U
A sad zaozbiljno!
Zna se, da bi Hrvatska "popušila" na toj Arbitraži, sigurno su prisluškivali još nekome pa znaju to i oni, pa sada žele izači iz tog sporazuma. Jer oni bi poštivali sporazum, samo kada bi bio u njihovu korist, jel da? A pošto su saznali, da sporazum neče biti u njihovu korist, oni sada žele izači van. No, ja vas razumijem i ne krivim vas ali bar pošteno priznajte a ne da se vadite da je "sporazum KONTAMINIRAN" ma daaaaaaaaaaaj.
Uopšte ne kužim u čemu je problem, kada je svaka strana izabrala svoje arbitre, KOJI ČE ZASTUPATI INTERESE ONIH KOJI SU IH TAMO I POSLALI (znači Hrvatski če zastupati Hrvatski interes a slovenski slovenski interes) i sada je to problem kada se razgovara sa SVOJIM ARBITROM KOGA SMO MI TAMO POSLALI! Mislim, u čemu je problem. Ko da vi to niste radili? Ko da vaš arbitar tamo nema pojma šta da radi, bez da se sa vama savetuje A ZASTUPA VAS!??? To je, ko da ja pošaljem na sud svog odvjetnika a ne smijem razgovarati sa njim, mislim WTF!???? Bilo bi drukčije, da smo davali nekakvo mito itd,...ali razgovarati sa svom čovekom, koji je tamo da zastupa naš interes, gdje je tu uopšte problem? Šta je tu "kontaminirano"!??
Što meni smeta jeste prisluškivanje, ili vas ili amerikanaca ili bilo koga. Pa zar nije to u najmanju ruku ružno!???
Kako uopšte vjerovati nekome, tko te prisluškiva?
Ja vama više ništa ne vjerujem i ne smatram vas prijateljskim narodom, niti ču više piti Coca Colu (Zbog amerikanaca, koji su vama vjerovatno pomagali, oni ionako svima prisluškuju) i ceo svijet ih mrzi, proklete jenkije, koji se uvijek miješaju u sve.
Što se tiče arbitraže itd,....pa mi ništa ne gubimo time (osim što smo spoznali pravo lice Hrvatske i vidjeli da nam oni nisu prijatelji), ako bude arbitraža išla do kraja, mi ionako pobjeđujemo na arbitraži, ako arbitraža ne ide do kraja, mi čemo opet smatrati taj dio teritorija, mora,..što god je bilo u pitanju - za svoje, jer pošto slučaj (arbitraža) nije riješen, to znači da se ne zna čije je to zemljište, more,...pa če biti sve kao do sada. Znači, zna se da mi imamo i koristimo izlazak na otvoreno more itd,...a vi nam to ne možete zapriječiti, pošto nema odluke suda, da to nije naše i da mi ne smijemo to imati,....u biti smo mi mogli više izgubiti od vas. Mi smo mogli izgubiti izlazak na otvoreno more, dok ste vi mogli izgubiti nekoliko metara mora,...ali sada ako odustanete od sporazuma, NIKADA nečemo znati čije je što i nikada nam nečete moči zatvoriti prolaz,....
Ali kao što sam rekao, nije to što mi smeta, nego VAŠE PONAŠANJE, prisluškivanje jednoj "prijateljskoj" zemlji sa kojom smo živjeli stolječima zajedno u mnogim državama ( Rimsko Carstvo, Austrougarska, Ilirske province, Kraljevina SHS, Kraljevina Jugoslavija, Jugoslavija,...) zajedno se borili protiv Turaka, protiv fevdalaca u seljačkim bunama, zajedno se odcijepili od Jugoslavije,...naši ljudi idu kod vas na more i po broju smo na prvom ili drugom mestu vaših turista itd,...a sada vidimo kakvi ste, plači pičke, prisluškivači itd,...
Ovo vam nije trebalo i ovo če stvarno poremetiti naše odnose kao prijateljskih zemalja. Ja sa vama više nikada ne bi podpisao nijedan sporazum, nikada više, ni u vezi ičega, jer vam ne vjerujem. A sad da li je vrijedilo tako poremetiti "prijateljski" odnos sa Slovenijom zbog tih nekoliko litara vode, koju čemo ionako i dalje koristiti, KAO ŠTO SMO DO SADA, na vama je da razmislite.
A Slovenci koji vas budu još uvijek podupirali, odlazili kod vas na more, kupovali vaše proizvode (među njima i stripove!),slušali vašu muziku....treba nabiti šakom na nos.
SLOVENCI - OTVORITE OČI ILI JOŠ BOLJE, UŠI, KADA BUDETE U HRVATSKOJ, JER VAM SIGURNO NETKO PRISLUŠKIVA!
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12522 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 27/07/2015 : 22:55:24
|
Naravno da muljaju, kao i cijelo vrijeme od svojega postanka. Ovom bolesniku treba udariti jedan mastan ban, u trajanju cca godine dana, da ne zagađuje prostor foruma, još vulgarnim rječnikom vrijeđajući cijeli jedan narod i državu, na čijem teritoriju je forum na kojem pokušava sudjelovati. Kakve gluposti!? Mi dobri, pošteni, razgovarali sa svojim arbitrom, a rezultat - svi dali ostavke!? Tko pošten daje ostavke, nesrećo!! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2631 Posts
Member since 02/03/2014 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/07/2015 : 23:24:31
|
koliko drame oko najobičnijeg prisluškivanja |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 27/07/2015 : 23:25:01
|
quote: Originally posted by 1Euro zajedno se odcijepili od Jugoslavije
Pa tu je greška, da toga nije bilo, ne bi bilo ni arbitraže
Inače, plačipička se piše spojeno |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/07/2015 : 23:32:34
|
Nisu džabe kupovali tako skupe uređaje da bi sada ostali neiskorišteni.
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
mladjo
Advanced Member