forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Ispod Radara Istinske Predodbe
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 17:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
manhunter..to je uistinu gadno, daj da se nademo na nekom rucku, veceri ili pikniku ?..mislim da nebi bilo naodmet

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 17:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Svi smo mi na necijoj block list...i nemozemo komunicirati sa drugima, pa se onda okrenemo samom sebi da bi shvatili da je ustvari to ono najteze.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/09/2015 : 17:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Mene lozi prkos i on me u trenu podize.
Je to svojstveno samo zenama, ono tipa- after all tomorrow is another day by Vivien Leigh..ta sposobnost da se tako postave s tim temperamentom, ili toga, u nekom mozda drugom obliku, ima i u muskarcima?

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 18:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Ima jer je na svijetu prvo postojao matrijarhart pa tek onda patrijahart..sunce i mjesec..nas je prkos puno destruktivnije i samodestruktivnije vrste dok je vas sa puno vise finesa, no puno dublji..
Prkos je danas prikazan kao negativna emocija, dok je nekad bio izrazito plemenite vrste..
Danas nitko ne zeli prkos i svima zele izvaditi kicmu i ponos..jebes to.
Budi prkosna , budi ponosna.

I am the beast that feeds the beast
I am the blood
I am release
Come make me pure
Bleed me a cure
I'm caught, I'm caught, I'm caught under

Ovo ce i manhunter odmah skuziti..gadna stvar..ali ogledava cistocu istine.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/09/2015 : 18:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Imam ranu, koja se ponekad otvori i prokrvari..ponekad, kad se sjetim kako sam "tamo" gotovo svakodnevno, taj prkos prezentirala i vodila na mjesta koja, od oblacnog, znaju i mogu postati vedrija..u svakodnevnim sitnicama..obicnim stvarima koje mozemo vidjeti i pretvoriti u drugacije..u casi napraviti more, od vrta i case vina pjescanu plazu .. jesui ista zapamtili, da dalje sami mogu ..

Opet maskara..

Edited by - Just_Charlie on 03/09/2015 18:18:54
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 18:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Svi mi imamo takvu i puno drugih rana, no one su tu da nas drze budnima, ako ih previjemo i stavimo ispod flastera , one ce se zatvoriti , ali nikad zacijeliti.
Svaki put kada se otvore ce biti vece i bolnije..
Iste te rane nas zovu da naucimo ..nikad , i uprkos svemu..ne odustani.
Oziljci su ordenje..ne strah, sramota ili negacija..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2015 : 18:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

manhunter..to je uistinu gadno, daj da se nademo na nekom rucku, veceri ili pikniku ?..mislim da nebi bilo naodmet

Ah da, jedan od simptoma je averzija ka socijalnim interakcijama uživo.

Ali može, jednom.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 18:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ah da, jedan od simptoma je averzija ka socijalnim interakcijama uživo.

Ali može, jednom.

Kad tebi bude odgovaralo..u bilo koje vrijeme ili godisnje doba...ja sam tu

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2015 : 18:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

Da pratite moj blog, videli viste da sam baš pre neki dan sklepao pesmu na brzinu:

http://babylonsongs.com/2015/08/28/prkos/

Edited by - manhunter on 03/09/2015 18:28:15
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 18:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Do sada nisam, ali od sada pratim

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 18:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Da ne zaglavimo u lajkanje lajke u svemiru , i odemo OT , sto je ovdje skoro pa nemoguce..allii ..moja avlija, moja cuprija..dakle
Bilo koji pravac za koji mislite da je zapostavljen, bilo sto sto vas smeta..stavite u rijeci..i vjerujte mi biti ce fenomenalno..to je tajna pisanja

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2015 : 18:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pametan predlog.

Eto, ja još uvek ne znam šta znači "predodba", a mislio sam da cepam hrvatski...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/09/2015 : 18:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Da pratite moj blog, videli viste da sam baš pre neki dan sklepao pesmu na brzinu:

http://babylonsongs.com/2015/08/28/prkos/

Ne mogu vjerovati!
Pa ti si nase misli u pjesmu stavio i prije nego su se ovdje desile! Ludo.

Go to Top of Page

melkajk
Average Member

509 Posts

Member since 07/10/2011

Posted - 03/09/2015 : 19:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send melkajk a Private Message  Reply with Quote
Momci (i djevojke),
osim farmaceutike, jeste li probali kakav vid self helpa, neki vid rada na sebi i slično?

“Yesterday is but a dream,
Tomorrow is only a vision.
But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 19:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pametan predlog.

Eto, ja još uvek ne znam šta znači "predodba", a mislio sam da cepam hrvatski...

Nije strasno, i ja ponekad zapnem na Srpskom...dakle.
Razlikovni rječnik srpskog jezika i hrvatskog jezika

predodžba, psih 1. doživljaj kojim se obnavljaju (reproduciraju) prije percipirani sadržaji (ali bez izvanjskih podražaja koji tim sadržajima odgovaraju: p. pamćenja, živa p.); 2. zamišljanje, pokušaj mentalnoga oblikovanja nečega što nije bilo izravno doživljeno.

Dakle naslov Ispod Radara Istinske Predodbe je upravo suprotan toj definiciji..anomalija u pisanoj rijeci kako i u procitanoj

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2015 : 19:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne mogu vjerovati!

Zašto ne bi verovala?
Pa valjda ste i ti i murdoc već shvatili da vam prodirem u misli?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 19:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by melkajk

Momci (i djevojke),
osim farmaceutike, jeste li probali kakav vid self helpa, neki vid rada na sebi i slično?

Ako mislis na Foo Fighters ..zaboravi
OT ..sorry

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 19:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne mogu vjerovati!

Zašto ne bi verovala?

Dziss , pa mi smo jedno

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2015 : 19:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Momci (i djevojke),

Naravno. Ko misli da mu samo farmaceutika može pomoći, grdno se vara.
Ko mene je u poslednjih godinu dana self help baš aktuelan. I pomaže.

A ako ne pomogne, dođem i izbacim par forumaša i odmah se osećam bolje.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 19:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Momci (i djevojke),

Naravno. Ko misli da mu samo farmaceutika može pomoći, grdno se vara.
Ko mene je u poslednjih godinu dana self help baš aktuelan. I pomaže.

A ako ne pomogne, dođem i izbacim par forumaša i odmah se osećam bolje.

To ja tebe pitam

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2015 : 19:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Dziss

To je to.
Freudovska greška kojom sve počinje i završava.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/09/2015 : 19:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne mogu vjerovati!

Zašto ne bi verovala?

Oh..a zasto si onda u depresiji a ne prkosan i zivahan i ..
Preoblikovat cu i zvucati ko ludi sesirdzija: mr murdoc, mozemo li udruzeno, kad nam je mh vec nastanio se u mislima, nesto izvesti umovima, da ga doslepamo na drugu obalu gdje malo vise vedrine ima?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2015 : 19:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ehej, nisam više u depresiji, pogrešno ste skapirali!!! To jest, ne toliko kao ranije. Sad sam vedar i raspoložen, lepršam kao leptir i cvrkućem kao ptičica!

Do pre par meseci je bilo teško, ali boljitak je više nego primetan.

Ali vi se udružite slobodno, pa da napravimo jednu finu, divlju, mentalnu žurku! ;)

Edited by - manhunter on 03/09/2015 19:18:46
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 19:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Dziss

To je to.
Freudovska greška kojom sve počinje i završava.

Gosapodin dr Sigmund Freud je bila jedna velicanstvena osobnost, no na tako tankom ledu ipak nebi htio plesati..no ne kazi nikad..nikad.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 19:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ehej, nisam više u depresiji!!! To jest, ne toliko kao ranije. Sad sam vedar i raspoložen, lepršam kao leptir i cvrkućem kao ptičica!

Do pre par meseci je bilo teško, ali boljitak je više nego primetan.

Ali vi se udružite slobodno, pa da napravimo jednu finu, divlju, mentalnu žurku! ;)

Kod mene kao i uvijek all in

Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000