Author |
Topic |
DOMI
Advanced Member
Croatia
5089 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 27/10/2015 : 14:47:57
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by dante
Naftni inzenjer na radu vani nema za stripove pa lazira uplatnicu...Sad sam stvarno sve cuo.
Tražio sam Osmana da uslika i postavi tu lažnu uplatnicu, tek toliko da vidimo kako to izgleda, ali ništa od slike Nego sjetio sam se da čak uplatnica ni ne mora biti lažna...evo, susjed mi je neki privatnik, bavi se servisom i prodajom pumpi, što je dosta rijetko u Hrvatskoj, pa ima dosta posla. Baš mi je pričao kako mu je čovjek došao u dvorište sa uplatnicom iz fine koja potvrđuje da mu je ovaj uplatio cifru od 7500kn za neku pumpu. Utovarili mu oni tu pumpu u kombi i ode tip sa "kupljenom" robom, no već drugi dan su ustanovili da ovih 7500kn nema na računu od susjedove firme. Naknadnom provjerom u fini su ustanovili da je uplata stornirana t.j. postoji neko vremensko razdoblje u kojem je moguće stornirati uplatu. Sada susjed ima praksu da nema isporuke dok ne vidi novce na svom računu
**uglavnom se transakcije provode svakih 90 min, vjerovatno je lik upoznat s vremenoma obrade transakcija, te je nakon jedne obrade otišao uplatiti i stigao stornirati u sljedećih 60-ak min nakon utovara
AF Ekstra 92 na kioscima |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 27/10/2015 : 15:04:15
|
quote: Originally posted by Dukidule
Euro, umjesto što puštaš glazbu, ti samo gledaj da za svaki slučaj naručiš min. tri crvena Taxi-ja i rasporedi ih planski za neprimjetno presjedanje. Al' pobrini se i za to da vozači na INI natoče dovoljno goriva, jer prilikom vožnje gradom na relaciji od Uljanika do ulaza na "Istarski ipsilon" puno je uzbrdica i nizbrdnih ulica, pa da im Ferrari-ji ne crknu usput!
humor nije za svakoga,... |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 27/10/2015 : 15:15:56
|
quote: Originally posted by 1Euro
humor nije za svakoga,...
A bit' će valjda da je tako....kao i uvijek. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
trle
New Member
Bosnia and Herzegovina
243 Posts
Member since 06/07/2004 |
Posted - 27/10/2015 : 15:27:52
|
Mene je isto tako izlevatio neki Adi Salčinović alias since1946 (vjerovatno neki navijač FK Sarajeva - da znaju s kim imaju posla odmah bi ga izbacili) na www.pik.ba iz Sarajeva, prije par godina. Doduše za nekih 20-ak ZG LEX-ova, samo obrnuto. Ja mu uplatio novac (imam i danas uplatnicu negdje) a tip nikad nije poslao stripove. Ja mu nađem mobilni, javim se na SMS i on mi složi neku foru kako mu umrla tetka u Švedskoj tamo/vamo i to se tako završilo (a možda i nije, čudni su putevi Gospodnji). Izgubim poslije taj mobilni i ostanu mi na njemu i SMS-ovi, a nije mi se dalo za toliko nešto juriti, osim što me ne progoni kako me je izlevatio. I ja sebi u DB pribilježio te stripove kao "u dolasku" i dugo mi se to vuklo dok nisam stavio u stanje "potražujem" |
TM |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/10/2015 : 16:19:58
|
quote: Originally posted by trle
Mene je isto tako izlevatio neki Adi Salčinović alias since1946 (vjerovatno neki navijač FK Sarajeva - da znaju s kim imaju posla odmah bi ga izbacili)
Ako među njima ima stripaša, možda i znaju. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
trle
New Member
Bosnia and Herzegovina
243 Posts
Member since 06/07/2004 |
Posted - 14/11/2015 : 19:54:48
|
quote: Originally posted by wolf
Nije li to bio onaj lik što je završio na sudu (ako se dobro sjećam iz Sanskog Mosta ili tako nešto)?
Ne znam, nisam čuo za tog. Mislim da nije jer ovaj živi u Sarajevu, tako mu je i pisalo u adresi računa u banci. |
TM |
|
|
Topic |
|