Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10361 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/08/2023 : 07:32:56
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Peyo
Jimmy Corrigan naj depra baby ...
Fun home još nisam čitao. Imam osjećaj da “preporučuješ”?
Je. Velika "preporuka". Spoilat ću ti. Nakon 15 stranica će ti bit jasno da autoričin otac voli jako mlade dečke. Do kraja stripa se više ne dešava ništa, ali nan je autorica još 10 puta rekla da joj tata voli jako mlade dečke. Baš usporedba ova 2 stripa(DJPDOMŽ I FH), i njihovih autorica mi je interesantna. Dok jedna prihvaća odgovornost za svoju "sjebanost", druga je ispljuvala cilu obitelj iako joj za to šta je "sjebana" nije kriv niko osin nje same. Iznila je prljavo rublje svoje obitelji zbog vlastite koristi Da ostanemo u tonu topica, iako autorica FH nije promiskuitetna ka Ulli, ja bi reka da je veća kurva.
Moja preporuka Peyu sa teme Danas je posljednji dan ostatka tvog života |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 15/08/2023 07:36:11 |
|
|
petarStripovi10
Senior Member
Croatia
1191 Posts
Member since 03/12/2014 |
Posted - 15/08/2023 : 08:41:25
|
Ma uopće nije bitno jel strip loš. Samo je bitno je da se proda, da se stvori šušur. Jedni hvale, oni koji hvale svako izdanje. Reklo bi se ili su potkapacitirani ili su podmazani. Drugi malo grintaju, a oni su ionako bez veze. Onda imaš i cijenjene književne kritičare u novinama koji će preporučiti strip kao važno umjetničko djelo, a ti si onda u zabludi jel si ili budala pa nisi skužio ili se ne uklapaš kad se zagovaraju pedofiliju i LGBT. |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 15/08/2023 : 09:04:51
|
Pa pola stripova i serija ili filmova se kuži u kojem smjeru idu pa ih se pogleda do kraja i nisu svi loši, barem meni. FH mi je ok, onda sam valjda potkapacitiran, jer podmazan nisam, nema Markos tih para da utaži moje apetite.
Ako ništa format mi je bolji i lakši za čitanje od formatiranih teškaša. Valjda je to presudilo u mojoj plitkoći.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
petarStripovi10
Senior Member
Croatia
1191 Posts
Member since 03/12/2014 |
|
Topic |
|