Zajedno sa prijateljima iz izdavačke kuće URBAN READS predstavljamo jednu od najboljih i najznačajnijih distopijskih priča ikada napisanih i nacrtanih - Snowpiercer. Ovaj sjajni grafički roman iskorišćen je kao predložak po kome je snimljen naveliko hvaljeni film, a na proleće nas očekuje i serija na Netflix-u, kao i naš zajednički integral sa prva tri albuma.
Izgleda odlično, baš mi se sviđa što je c/b, film isto odličan, nisam imao pojma da je po stripu. Ugl, moje pitanje bi bilo, da li je ovo integral sa sva 4 toma, ili će ići 4 knjige odovjeno (vidim da SC nosi naslov 1: The Escape što je prvi tom, a Titan je to tako i izdavao.)?
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Izgleda odlično, baš mi se sviđa što je c/b, film isto odličan, nisam imao pojma da je po stripu. Ugl, moje pitanje bi bilo, da li je ovo integral sa sva 4 toma, ili će ići 4 knjige odovjeno (vidim da SC nosi naslov 1: The Escape što je prvi tom, a Titan je to tako i izdavao.)?
Ide integral prva 3 albuma (Escape + sledeca 2). 256 strana, b5 format
Ide integral prva 3 albuma (Escape + sledeca 2). 256 strana, b5 format
Do jaja B5!! A koliko ukupno ima albuma?
Prvobitno je imao 3 albuma - onaj prvi originalni iz 1982. i dva nastavka iz 1999. i 2000. godine. Ta tri se nalaze u ovom našem (i francuskom) integralu. Zatim je 2015. (verovatno usled velikog uspeha filma) urađen 4ti album pod nazivom Terminus, ali koji je bio obiman skoro kao pethodna tri zajedno, preciznije 222 strane. I koji je bio sjajan, dostojan svojih prethodnika. I sada je u toku (verovatno usled očekivanog velikog uspeha serije) prequel - ove godine je izašao prvi pod nazivom Extinctions.