Meni je ovo pravljenje budala od kupaca relativno. Sve od MR sto me zanimalo i sto mi se citalo, vec je izdao VG. Sve sto slijedi (AKO slijedi) je kao bonus. Naravno da se uzima, ali ne tangira me vise zasto je ritam jedne ture trogodisnji.
Meni je ovo pravljenje budala od kupaca relativno.
Nema relativno! Mene jesu napravili na budalu jer sam redovno kupovao, a tura sa Carobnjakom Zoltanom i na dalje nikad videla Srbiju nije. I verovatno neće ni videti. Vrlo, vrlo neozbiljno!
A vidija sam je ja,ali ne hvala.Posteno govoreci,razocaran sam.Oni imaju svoje razloge,ali imam i ja svoje.Ima Ludens,ne triba zaliti i otvarati nove rane.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Telleru hrabri policajče zaštitniče nevinih i potlačenih javi se , veleposlaniče olitiga ambasadore Bonelija na balkanu i šire javi se , hodočasniče kioska javi se , spasitelju i zaštitniče izdavačkih kuća posebno ludensa sveti Teleru javi se , javi se Ti koji tvoje posteve čitaju i vanzemaljci koji su na Bonelija , javi se prijatelju ti, što nakon tebe ostaju kiosci prazni i puni promaje , javi se najveći stripofile balkana , teleru zaštitniče prerijskih lisica javi se , javi se zaštitniče mladih nezaštićenih udovica samo se javi . Postovi bez tebe su kao Frenki Belven bez brkova ili zubati Bil bez zuba. Javi se legendo.
Telleru hrabri policajče zaštitniče nevinih i potlačenih javi se , veleposlaniče olitiga ambasadore Bonelija na balkanu i šire javi se , hodočasniče kioska javi se , spasitelju i zaštitniče izdavačkih kuća posebno ludensa sveti Teleru javi se , javi se Ti koji tvoje posteve čitaju i vanzemaljci koji su na Bonelija , javi se prijatelju ti, što nakon tebe ostaju kiosci prazni i puni promaje , javi se najveći stripofile balkana , teleru zaštitniče prerijskih lisica javi se , javi se zaštitniče mladih nezaštićenih udovica samo se javi . Postovi bez tebe su kao Frenki Belven bez brkova ili zubati Bil bez zuba. Javi se legendo.