Author |
Topic |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 24/12/2015 : 15:05:59
|
Dragi forumaši,
drago mi je što vam mogu priopćiti jednu lijepu novost.
Prije nekoliko tjedana nekolicina mostarskih ljubitelja stripa je osnovala udrugu MOSTRIP! Nema nas puno zasad, šest-sedam, ali nadamo se da ćemo polako privlačiti nove članove i rasti s vremenom. Većina članova je manje-više aktivna i na ovom forumu, pa se nadam da će se ubrzo javiti ovdje i predstaviti široj javnosti. Odavno se okupljamo na pićima, razmjenjujemo iskustva i stripove, pa smo to odlučili malo i "oslužbeniti", dogovoriti neke stalne termine sastanaka, našli smo i prostorije za udrugu, pa se sad malo i reklamiramo. Još smo relativno mladi i nemamo se čime pohvaliti, ali pokušat ćemo ispuniti neke od ciljeva koje smo naveli i u Statutu, poput informiranja javnosti o stripu kao vrsti umjetnosti, organiziranja seminara i tribina ili sličnih događanja vezanih za umjetnost stripa, suradnje sa udrugama koje se bave sličnim stvarima u našoj regiji, možda i izdavanja publikacija iz područja djelovanja udruge, itd. Moram istaknuti da meni sve silne obaveze ne dopuštaju da previše radim oko udruge, ali pomažem koliko mogu, dok ostali članovi iznose puno veći dio tereta. Najviše ću služiti kao spona između članova ovog foruma i udruge, za sve eventualne informacije, dogovore ili upite. Naravno, pokušat ću vam približiti i naš budući rad koliko je to god moguće, nadajući se da će vam sve to biti dovoljno zanimljivo. Eto, za početak toliko, želim svima koji slave ovim putem i sretan i blagoslovljen Božić, te uspješnu novu 2016. godinu, u moje osobno ime i u ime članova MOSTRIP-a.
Lijep pozdrav svima do idućeg javljanja!
|
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
Stripiti
New Member
Bosnia and Herzegovina
103 Posts
Member since 02/04/2015 |
Posted - 24/12/2015 : 15:09:56
|
Dobrodošli! Napokon tri u BiH.
Sretan i vama Božić i Nova! |
Ja kada psujem, makar psujem s dobrom namjerom. |
Edited by - Stripiti on 24/12/2015 15:10:16 |
|
|
ivanomo
Starting Member
16 Posts
Member since 01/09/2015 |
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 24/12/2015 : 22:17:58
|
Nadam se da je izabran direktor, sekratarica, vozac i upravni odbor.. malo birokratije ne skodi.. Nek je sa srecom I sretni vam praznici! |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 25/12/2015 : 18:08:58
|
Od mene veliki LIKE! Da je samo više takvih pokreta, udruženja, klubova i sl., pa i samih mogućnosti razmjena stripova, ne bi nam neke ajkule sigurno izvlačile lovu iz džepova u mjeri kako to aktuelno rade. Samo hrabro i odlučno, šibajte dalje! |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12494 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 03/01/2016 : 12:50:27
|
quote: Originally posted by selanne
Dragi forumaši,
drago mi je što vam mogu priopćiti jednu lijepu novost.
Prije nekoliko tjedana nekolicina mostarskih ljubitelja stripa je osnovala udrugu MOSTRIP! Nema nas puno zasad, šest-sedam, ali nadamo se da ćemo polako privlačiti nove članove i rasti s vremenom. Većina članova je manje-više aktivna i na ovom forumu, pa se nadam da će se ubrzo javiti ovdje i predstaviti široj javnosti. Odavno se okupljamo na pićima, razmjenjujemo iskustva i stripove, pa smo to odlučili malo i "oslužbeniti", dogovoriti neke stalne termine sastanaka, našli smo i prostorije za udrugu, pa se sad malo i reklamiramo. Još smo relativno mladi i nemamo se čime pohvaliti, ali pokušat ćemo ispuniti neke od ciljeva koje smo naveli i u Statutu, poput informiranja javnosti o stripu kao vrsti umjetnosti, organiziranja seminara i tribina ili sličnih događanja vezanih za umjetnost stripa, suradnje sa udrugama koje se bave sličnim stvarima u našoj regiji, možda i izdavanja publikacija iz područja djelovanja udruge, itd. Moram istaknuti da meni sve silne obaveze ne dopuštaju da previše radim oko udruge, ali pomažem koliko mogu, dok ostali članovi iznose puno veći dio tereta. Najviše ću služiti kao spona između članova ovog foruma i udruge, za sve eventualne informacije, dogovore ili upite. Naravno, pokušat ću vam približiti i naš budući rad koliko je to god moguće, nadajući se da će vam sve to biti dovoljno zanimljivo. Eto, za početak toliko, želim svima koji slave ovim putem i sretan i blagoslovljen Božić, te uspješnu novu 2016. godinu, u moje osobno ime i u ime članova MOSTRIP-a.
Lijep pozdrav svima do idućeg javljanja!
cugoši
Inače, podržavam! Ime vam je super, kao ono najbolji trip ( the most trip) a naravno i lokal patriotsko Most (koji spaja) neki put.... |
|
|
gerilac1
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1453 Posts
Member since 24/08/2013 |
|
Garfield_Mo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
zokalav
Senior Member
2036 Posts
Member since 24/08/2010 |
|
Korg
Senior Member
Ireland
1038 Posts
Member since 23/02/2015 |
Posted - 06/02/2016 : 00:13:24
|
Čestitke ekipi! Jako lijepa vijest. Nadam se da ćete uskoro uključiti i nas ostale koji se radujemo druženju kroz Udrugu, i da još više doprinesemo razvoju i popularizaciji stripa u našem gradu i šire. |
|
|
Garfield_Mo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
Posted - 12/02/2016 : 01:41:29
|
quote: Originally posted by Korg
Čestitke ekipi! Jako lijepa vijest. Nadam se da ćete uskoro uključiti i nas ostale koji se radujemo druženju kroz Udrugu, i da još više doprinesemo razvoju i popularizaciji stripa u našem gradu i šire.
Zahvaljujemo na finim zeljama!
I mi se tome radujemo. Imamo dosta nekih ideja pa će nam biti zadovoljstvo te ideje podjeliti i sa drugim ljudima i čuti njihova mišljenja. Naravno ovde ćemo obavještavati o druženjima i nekim bitnijim stvarima vezano za udrugu.
Lijep pozdrav! |
http://www.mostrip.ba/
https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/ |
|
|
Ebenezer Snare
Starting Member
5 Posts
Member since 05/03/2016 |
Posted - 06/03/2016 : 14:11:26
|
Pozz za "Old crew" ;), iznimno mi je drago da se jedna takva ideja napokon realizirala i da je Mostar dobio udrugu MOSTRIP. Prije svega želim puno sreće i uspjeha u daljnjem radu. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 06/04/2017 : 17:58:42
|
Sta je sa Tarantulom u Mostaru,radi li to na principu knjizare ili samo priko Web-a? Stranica ima,normalno radi cini mi se.Danas sam bija,ali vrata zatvorena,iznutra oblipljena papirom. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Korg
Senior Member
Ireland
1038 Posts
Member since 23/02/2015 |
Posted - 06/04/2017 : 18:18:54
|
Nešto renoviraju, ali radi striparnica. Javi se slobodno Goci na +387 63 328 411 ili +387 63 440 004 Tu on blizu živi. Ja ga uvijek tako zovnem. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Posted - 06/04/2017 : 20:17:33
|
quote: Originally posted by Korg
Nešto renoviraju, ali radi striparnica. Javi se slobodno Goci na +387 63 328 411 ili +387 63 440 004 Tu on blizu živi. Ja ga uvijek tako zovnem.
Eh,ma ima sam taj broj,ali kontam sta cu zvat kad je izgledalo da definitivno ne radi. U svakom slucaju,hvala! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Posted - 16/02/2018 : 16:56:13
|
Bio neki dan u striparnici po prvi put i mogu izreci samo sve komplimente na racun,kako usluge tako i asortimana. Je skuceno,ali svega se moze naci,za svaciji ukus. Sve pohvale!!! |
|
|
tarantula
New Member
252 Posts
Member since 08/03/2016 |
Posted - 17/02/2018 : 14:39:44
|
quote: Originally posted by roby05
Bio neki dan u striparnici po prvi put i mogu izreci samo sve komplimente na racun,kako usluge tako i asortimana. Je skuceno,ali svega se moze naci,za svaciji ukus. Sve pohvale!!!
Hvala na komplimentima,idući put kad ponovo budete u našem gradu, javite se obvezno da vas počastimo pićem |
http://www.tarantula.ba
Mostar, Kr.Tomislava 51. tel +38736/347-205 mob +38763/440-004 |
Edited by - tarantula on 17/02/2018 14:40:23 |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Posted - 17/02/2018 : 21:52:14
|
quote: Originally posted by tarantula
quote: Originally posted by roby05
Bio neki dan u striparnici po prvi put i mogu izreci samo sve komplimente na racun,kako usluge tako i asortimana. Je skuceno,ali svega se moze naci,za svaciji ukus. Sve pohvale!!!
Hvala na komplimentima,idući put kad ponovo budete u našem gradu, javite se obvezno da vas počastimo pićem
Da,da...svakako! |
|
|
|
Topic |
|