forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Ode i kameleon na nebeske pašnjake
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 12/01/2016 : 20:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 12/01/2016 : 20:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Posljednji account na kojeg se Bowie pretplatio na svom Twitter profilu. Car ostaje car.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/01/2016 : 20:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
http://www.electronicbeats.net/feed/astronaut-playing-david-bowies-space-oddity-space/

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2074 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 13/01/2016 : 00:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
@ Difool

Fenomenalna fotka.

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/01/2016 : 01:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/01/2016 : 01:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/01/2016 : 01:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/01/2016 : 17:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
U predstavi "Ziggy Stardust" Bitef Teatra iz 1995. godine Bowievu "The Man Who Sold The World" u prepjevu pod naslovom "Čovek što je prodao svet" otpjevala je Milena Dravić:

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/01/2016 : 08:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/u-potpunoj-tajnosti-kremirano-tijelo-davida-bowieja-otisao-je-bez-pompe--na-ispracaju-nije-bilo-ni-prijatelja-ni-obitelji---to-je-bila-njegova-zelja-/1497698/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 14/01/2016 : 14:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Ovdje govorimo o vrlo vjerovatno najvecem glazbenom magu koji je ikad hodao ovim , a i puno drugih planeta.
Neponovljiva je ta vrsta glazbe, magije i elegancije,,izgubismo giganta , vizionara i gospodina.
Slusam ga gotovo citavi zivot, i sada se pitam..to je to..dali je to to ?
Svejedno mi je sad...i ja sam spreman.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 14/01/2016 : 16:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Jako simpatičan lik.
Malo se spominje da su mu oči bile različite boje, a i to ga je činilo posebnim (doduše čitao sam da se radi o veličini zjenica, a ne različitim bojama, samo takav je efekt).
Danas te mora dr. plastikaner složiti uz neizbježno tetoviranje pola kože koju posjeduješ da bi se izdvojio iz gomile i izgledao drugačije.
Mora ti dizajner složiti imiđ da te ljudi prepoznaju kao zvijezdu.
Bowie si čak nije ni zube posložio sa preparatićem, jednostavno je čovjek bio svoj i furao se točno onako kako je htio.
Kad pogledam faze kroz koje je prošao, pola estrade to ne bi uspjelo za deset života.
Nismo se družili baš na svim albumima, ali neki su ostavili duboki trag.

Johnny nisam zli prorok samo mi je zbilja lose izgledao, a da si me pitao za odlazak prije bi pomislio na Dylana.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 14/01/2016 : 18:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Mogao je uspjeti u svakom glazbenom žanru u kojem je htio...
Malo sam ga zaboravio zadnje vrijeme a nažalost eto što me podsjetilo...
Počivaj u miru.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 15/01/2016 : 19:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
bowie se devedestih sjajno snalazi u elektronici i industrialu, kada su ovi žanrovi već naveliko iz undergrounda prelazili u mainstream...

HEARTS FILTHY LESSON se čuje na odjavnoj špici finčerove SEDMICE čime pjesma dobiva kultni status.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 15/01/2016 : 20:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote

Nekako mu jako sličan

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/01/2016 : 00:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Freddy i Ziggy u a cappella izvedbi Under Preassure:

"One day in 1981 Bowie reunited with Queen in a recording studio in Switzerland, with the intention of doing vocals for the song “Cool Cat”. David got bored and suggested writing a new song from scratch. According to Mark Blake, author of a biography of Freddie Mercury, they began a 24 hours marathon of wine and cocaine and ended up with this musical gem. This is incredible! Back in the day when auto-tune wasn’t needed. You’d never hear this from most ‘singers’ these days."

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/01/2016 : 02:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Ovdje govorimo o vrlo vjerovatno najvecem glazbenom magu koji je ikad hodao ovim , a i puno drugih planeta.
Neponovljiva je ta vrsta glazbe, magije i elegancije,,izgubismo giganta , vizionara i gospodina.
Slusam ga gotovo citavi zivot, i sada se pitam..to je to..dali je to to ?
Svejedno mi je sad...i ja sam spreman.

Xexexe, ovdje mi je uvijek bila jaka fora to kaj se ponovo Major Tom spominje:))
Bio danas u Jabuci na preslušavanju novog albuma/Večeri Davida Bowija (organizirali su to još prije nego se znalo da je umro) ali otišli smo nakon pola sata. Bila je ogromna gužva.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 16/01/2016 : 06:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Meni je bilo zanimljivo vidjeti kako ce mr murdoc reagirati, a nije ga ni bilo neko vrijeme, ali srecom sve je OK.

A David Bowie... takav se umjetnik jednom rada. RIP
I meni su potekle suze kad sam ponovo cuo neke stare stvari prije par dana.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

trle
New Member

Bosnia and Herzegovina
243 Posts

Member since 06/07/2004

Posted - 16/01/2016 : 10:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send trle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

David Bowie nikad neće umrijeti.

Nikad.

TM
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/01/2016 : 16:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
usput se izgubih, no trazim se po mravinnacima i krticnjacima..trazim se..zar ne ..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 16/01/2016 : 18:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
posljednja fotka davida bowiea, objavljena na njegov rođendan, 8. siječnja 2016.

bowie posjeduje i policijski dosje. mugshot zbog posjedovanja marihuane, 1976.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/01/2016 : 19:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Iggy Pop kaže da mu je Bowie, osim što ih je vezivalo čvrsto prijateljstvo, doslovce spasio karijeru:

http://www.jutarnji.hr/kako-mi-je-david-bowie-spasio-zivot-iggy-pop--da-ga-nije-bilo--propao-bih-u-svakom-pogledu--iako-me-ponekad-smatrao-modernim-van-goghom--znao-je-da-sam-seljacina-u-srcu-/1499535/

Iggy i Ziggy:

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/01/2016 : 19:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Nekad se savines, nekad presavines..kao vjetar.
Kling, kling..cudna vrata za cudne kreature ..ipak..Wild Is The Wind ..uistinu i ipak, cudna.
Maestro..ovo me odmah transportira u onaj park, u onom gradu, na onu klupu gdje volio sam te ..lijepu i ne bas tako glupu..fuck...sada vidim da nekad gledah u zvijezde kao sto sada vidim tipkovnicu..a ti si znao, vec onda si znao.

Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 16/01/2016 : 21:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote

Till I Collapse
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 16/01/2016 : 21:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote

Till I Collapse
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/01/2016 : 22:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000