Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 15/01/2016 : 22:18:54
|
Znam čovjeka koji je u mladosti dugo imao oko 70 kg ali kada je kasnije počeo koristiti razne tablete (i one za živce) brzo je kilaža otišla do stotke i više nikako ne pada. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 15/01/2016 : 22:19:29
|
quote: Originally posted by xilrion
quote: Originally posted by fikus
Sad kad je mlađo probio led i ja odlučih smršaviti i pritom početi trčati. Čitam po netu da treba više unositi ugljikohidrata, ima li tko kakav savjet što se tiče prehrane i trčanja
više puta dnevno jedi manje porcije i to raznovrsno. izbjegavaj slatko, žitarice i mliječne proizvode. jedi povrće, voće i meso. (ne mesne prerađevine).
drugim riječima, trči puno, jedi malo i smršavit ćeš. pritom moraš voditi računa o dovoljnom unosu proteina, da nahraniš mišiće. za to ti je dobro meso, jaja i riba.
p.s. ne moraš trčati maraton da bi smršavio. možeš trčati i kraće ali brže. tri puta tjedno trči po 30min i drži se raznovrsne laganije prehrane i za mjesec dana ćeš već vidjeti velike promjene. govorim iz iskustva.
Ideš na kakve utrke ili onako rekreativno?
ma, jok. rekreativno, a i to nisam već neko vrijeme.
Šteta Malo te zezam za savjete nemoj se ljutiti Inače, 28.2. sam u Splitu na polumaratonu, 4. mjesec Rijeka polumaraton, Brijuni maraton, 5. mjesec Zadar...
|
always progressive, never conventional! |
|
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 15/01/2016 : 22:28:19
|
Sad kad je mlađo probio led i ja odlučih smršaviti i pritom početi trčati. Čitam po netu da treba više unositi ugljikohidrata, ima li tko kakav savjet što se tiče prehrane i trčanja
više puta dnevno jedi manje porcije i to raznovrsno. izbjegavaj slatko, žitarice i mliječne proizvode. jedi povrće, voće i meso. (ne mesne prerađevine).
drugim riječima, trči puno, jedi malo i smršavit ćeš. pritom moraš voditi računa o dovoljnom unosu proteina, da nahraniš mišiće. za to ti je dobro meso, jaja i riba.
p.s. ne moraš trčati maraton da bi smršavio. možeš trčati i kraće ali brže. tri puta tjedno trči po 30min i drži se raznovrsne laganije prehrane i za mjesec dana ćeš već vidjeti velike promjene. govorim iz iskustva.
Ovako bi u normalnom slucaju cak i povisio kilazu preko misicne mase. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 15/01/2016 : 23:12:09
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by senokute
quote: Originally posted by DODSFERD
Koliko bi to trebalo biti dovoljno, 5 kg kruha dnevno ili više? Možda ima nešto u genetici i činjenici da nikada nisam koristio nikakve tablete.
Ako zaista jedes za troicu a ostajes mrsav onda imas probleme sa stitnjacom(ovako se valjda zove, 21 god sam Van domovine pa nisam siguran), i ako nista ne poduzmes vjerovatno ces vrlo rano otegnuti papke.
slikovito
ili prdnuti u šišu
inače odlična tema |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3021 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 15/01/2016 : 23:54:12
|
Šteta Malo te zezam za savjete nemoj se ljutiti Inače, 28.2. sam u Splitu na polumaratonu, 4. mjesec Rijeka polumaraton, Brijuni maraton, 5. mjesec Zadar...
onda prestani lagat ovaj napaćeni narod. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
|
|
Topic |
|
|
|