Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 11/02/2016 : 18:38:17
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by supermark
Recenzent godine je onaj tko napise recenziju godine Moze napisati jednu vrhunsku recenziju i deset smeća i biti izabran za recenzenta godine
Ne znam po čemu si ovo zaključio...
Ni meni nije jasno. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 11/02/2016 : 18:41:38
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Znači, došli smo do toga da se sajt dijeli na recenzente i forumaše s tim da pojam "forumaš" guta ovaj drugi jer teško da recenzent nije aktivan na forumu. Pa onda da nazovemo sajtist godine? Ili sajtaš? Curunir bi ovdje trebao pomoći
Eto, trebalo bi tintona pitati da nam objasni |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 11/02/2016 : 18:55:24
|
quote: Originally posted by VALTER
Red bi bio da se Krugeru, koji godinama radi popise, dade neka titula, neki naslov koji gordo zvuči.
how about "ignored by most" |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/02/2016 : 19:01:45
|
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47532
Ok, da, ovo je izbor za recenziju godine, a ne recenzenta. Recimo da stanje ostane kako je i da pobjedi Gil-galad, to ne znači da će automatski pobijedit i na izboru za recenzenta godine. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 11/02/2016 : 19:22:50
|
Ali svejedno stojim iza svega ostaloga sto sam rekao I da se na izboru za recenzenta godine glasuje samo na osnovu njegovih recenzija, a ne na temelju sveukupnog djelovanja na sajtu I da bi se za forumasa godine trebalo glasovati po vlastitom nahođenju a ne samo zbog piskaranja po forumu |
Edited by - supermark on 11/02/2016 19:30:51 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 11/02/2016 : 19:25:58
|
quote: Originally posted by trolodtroje
quote: Originally posted by VALTER
Red bi bio da se Krugeru, koji godinama radi popise, dade neka titula, neki naslov koji gordo zvuči.
how about "ignored by most"
Ja bih mu dao tri u jedan titulu - "King of the nazi footbal comic book enumerators,prince of verbal abuse and duke of meaningless writing"... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 11/02/2016 22:39:58 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 11/02/2016 : 19:49:15
|
Ah, ja stvarno nisam znao da ima i taj izbor Ja sam mislio da govorimoo ovom izboru za recenziju godine...
Kako ti je to uspijelo promaknut? No, nije ni važno, nemoj da ti promakne i ove godine Što se tiče samih izbora, najbolji primjer ti je DeeCay koji je recimo pobijedio u izboru za recenzenta godine, par puta zaredom, ali nikad do sada njegova recka nije proglašena reckom godine. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21077 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 11/02/2016 : 19:50:36
|
Iskrene čestitke Dodsferdu!
Sad mogu da mu zvanično,kao prošlogodišnji FG,predam titulu! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 11/02/2016 : 21:22:14
|
Ah, ja stvarno nisam znao da ima i taj izbor Ja sam mislio da govorimoo ovom izboru za recenziju godine...
Eto, sada znaš, tako da očekujem 19.2. kada se otvori taj poll i tvoj glas u njemu
edit: čestitke Dodsfredu |
Edited by - Dudley Smith on 11/02/2016 21:22:36 |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17008 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 11/02/2016 : 23:56:47
|
Znači, došli smo do toga da se sajt dijeli na recenzente i forumaše s tim da pojam "forumaš" guta ovaj drugi jer teško da recenzent nije aktivan na forumu. Pa onda da nazovemo sajtist godine? Ili sajtaš? Curunir bi ovdje trebao pomoći
Dobra |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 12/02/2016 : 02:28:39
|
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 12/02/2016 : 10:18:02
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Kruger
Opa, znači ipak sam uspio doći do toga da određeni klanovi vode ovim forumom, pa ako je tako, zašto se ne nađemo na nekom neutralnom teritoriju.
O kakvim klanovima sad trabunjaš, opet si deluzijalan.. Nemoj izmišljati Krugi, imaš previše godina da bi se igrao Pinokia. Govorim o statistici, ako pogledaš prvu stranicu ovog topika: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46582&whichpage=1 kruger (4) -spam, ignorisanje moderatora.
Znači u godinu dana, letio si čak 4 puta, ergo statistika nije na tvojoj strani.
A što se tiče ˝nalaženja na neutralnom terenu˝, samo reci, dapače, veselim se tome.
Ne znam zašto si se uhvatio statistike? http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46014&whichpage=11
Znači mi neki smo na piku iliti na nišanu, zbog toga što imamo neke svoje stavove. Hm ... “ spam, ignorisanje moderatora ... “ mudar tvoj potez, moram priznati, jer kad bih krenuo u objašnjavanje bilo čega, došlo bi do još većih nesporazum, možda i svađa. Ogledni i idealan primjer za objašnjavanje je topic o pobačaju, jedini topic u svaštari gdje su rasprave skliske i eksplozivne. Do mladjinog upozorenja culture vulturea rasprava je bila na nekom nivou svašta-nešto, nakon Bevinog ulaska rasprava se razvija u pozitivnom smjeru, diže se iz mulja, iako sugovornici imaju različita mišljenja i poglede. Onda kreću orkestralni napadi na culture vulturea i rasprava se opet vraća u blato, to jest spam-trol-pod.ebavanje-provokacije nivo, Zoroasteriks, nakon opet mladjinog upozorenja, vraća raspravu na nekakav normalan nivo ali to ne traje dugo i počinje mrcvarenje Amosa u spam-trol-pod.bavanje-provokacije nivou, moram priznati da se Amosu divim što ima živce za takvo što, ja ne bi toliko dugo izdržao, mogu takvo provociranje podnijeti do određene granice. Dakle Amosa se mrcvari ja i dsormaz smo na nišanu i odjednom se na nišanu našao culture vulture, zbog svojih stavova, stinky je nešto drugačija priča ali i on je ponekad na nišanu. Znači svi koji imaju drugačiji pogled od razmišljanja dijela foruma. Pa gle mi smo tu, ne morate nas poštovati, ali uvažavati bi trebali, bilo bi korektno od vas. Trebalo bi prestati to nišanjenje, mi smo korektni, svi znamo raspravu usmjeriti u pozitivnom smjeru. O.K. ja mogu donekle izdržati taj provokatorski nivo, ali ne dugo, mislim da je takav slučaj i s dsormazom, mi smo osobe koje vole reći što misle, takav je i stinky mada on ima svoj specifičan stil pisanja i ružno je reći za njega da je dvorska luda foruma ili da nitko ne čita njegove tekstove, kad to nije istina. Culture vulture se ne namjerava spuštati na taj svašta-nešto nivo rasprave, jasno je to dao do znanja u svojim pisanjima, trebalo bi čovjeka ( ako se uopće vrati ) pustiti da u miru piše, a provokatore, trolove i spamere odmaknuti od njega ako se kojim slučajem pojave. Čovjek želi fer i korektan odnos, od njega bi se mnogo toga moglo naučiti, a forum bi dobio viši nivo rasprave i veću kvalitetu.
Što se tiče nalazaka i proslave pobjednika forumaša godine ja sam za. U ona stara vremena ponekad su se u stripovskim druženjima organizirala i rekreativno-natjecateljske aktivnosti ... |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 12/02/2016 : 10:50:44
|
quote: Originally posted by Kruger Culture vulture se ne namjerava spuštati na taj svašta-nešto nivo rasprave, jasno je to dao do znanja u svojim pisanjima, trebalo bi čovjeka ( ako se uopće vrati ) pustiti da u miru piše, a provokatore, trolove i spamere odmaknuti od njega ako se kojim slučajem pojave. Čovjek želi fer i korektan odnos, od njega bi se mnogo toga moglo naučiti, a forum bi dobio viši nivo rasprave i veću kvalitetu.
Što se tiče nalazaka i proslave pobjednika forumaša godine ja sam za. U ona stara vremena ponekad su se u stripovskim druženjima organizirala i rekreativno-natjecateljske aktivnosti ...
Natprosječno inteligentni ljudi poput C.V-a su "opasni" i treba ih (virtualno) eliminirati samo zato što se ne uklapaju u idiotske lijevoliberalne stereotipe po kojima su svi ljudi koji ne dijele lijevoliberalne svjetonazore glupi, zaostali, primitivni, ognjištari i sl. Zato se C.V.-om ovdje događa to što se događa. Ne samo s C.V.-om... |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 12/02/2016 : 11:44:47
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by Kruger Culture vulture se ne namjerava spuštati na taj svašta-nešto nivo rasprave, jasno je to dao do znanja u svojim pisanjima, trebalo bi čovjeka ( ako se uopće vrati ) pustiti da u miru piše, a provokatore, trolove i spamere odmaknuti od njega ako se kojim slučajem pojave. Čovjek želi fer i korektan odnos, od njega bi se mnogo toga moglo naučiti, a forum bi dobio viši nivo rasprave i veću kvalitetu.
Što se tiče nalazaka i proslave pobjednika forumaša godine ja sam za. U ona stara vremena ponekad su se u stripovskim druženjima organizirala i rekreativno-natjecateljske aktivnosti ...
Natprosječno inteligentni ljudi poput C.V-a su "opasni" i treba ih (virtualno) eliminirati samo zato što se ne uklapaju u idiotske lijevoliberalne stereotipe po kojima su svi ljudi koji ne dijele lijevoliberalne svjetonazore glupi, zaostali, primitivni, ognjištari i sl. Zato se C.V.-om ovdje događa to što se događa. Ne samo s C.V.-om...
Znam poznato mi je to, tužno i žalosno je što se proganja i ometa netko tko ima jako visok i kvalitetan stupanj/nivo rasprave, kao što je ima on. |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 12/02/2016 : 12:58:47
|
quote: Originally posted by Tonka24
Da malo manje " brines tuda posla " sigurno bi bio izglasan. Aktivan si na forumu i dobro pises, samo da jos stisnes " gocnicu " u " sputsanju drugih " i previse brige oko tudih poslova.
Nakon ovog posta, moj kandidat za 2016-u: Tonka24, neovisno od toga šta ili koliko do kraja godine bude pisao!
P.S. Da ne pišem bespotrebno novi post, dodajem edit na ovaj: Čestitka DODSFERD-u, potpuno zasluženo i čast mi je što sam napisao prvi laudatio na njegov račun. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
Edited by - Dukidule on 12/02/2016 14:54:02 |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2626 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 12/02/2016 : 15:03:53
|
Sad bi trebalo pokrenuti i izbor za rookie-a godine. To sam htio predloziti jos lani ali sam onda ja bio rookie pa bi netko pomislio da sam sebe hocu progurati. Ali i po tom pitanju isto imam ideju, izbor za sophmore-a godine, tu ulazim, ali tu ulazi i DODSFERD pa mu eto prilika da ponese duplu krunu. Dalo bi se tu jos naci izbora, neki revijalni kao najbolji tricas ili zakucavac, kad smislim forumski ekvivalent javim.
Ili naprimjer forumski veteran godine, zatim povratnik godine, zatim forumas koji je najvise napredovao... |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
Edited by - Giuda Ballerino on 12/02/2016 15:16:12 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/02/2016 : 17:31:50
|
quote: Originally posted by Dukidule
quote: Originally posted by Tonka24
Da malo manje " brines tuda posla " sigurno bi bio izglasan. Aktivan si na forumu i dobro pises, samo da jos stisnes " gocnicu " u " sputsanju drugih " i previse brige oko tudih poslova.
Nakon ovog posta, moj kandidat za 2016-u: Tonka24, neovisno od toga šta ili koliko do kraja godine bude pisao!
P.S. Da ne pišem bespotrebno novi post, dodajem edit na ovaj: Čestitka DODSFERD-u, potpuno zasluženo i čast mi je što sam napisao prvi laudatio na njegov račun.
Ne postoje tuđa i vlastita posla na forumu. Sve što napišeš dijeliš s drugim forumašima i moraš očekivati reakciju. Ako ne želiš reakcije na svoje postove ne moraš ih ni pisati.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4533 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 12/02/2016 : 18:53:51
|
krugeru, vidim sad ovo što si pisao. možda malo previše odlaziš u neke žalopojke (ajde, dao si si oduška) za moj ukus, ali uhvatio si bit. dvostruka mjerila.
samo, uopće ne treba raspravljati sa takvim podzemnim tipom kao što je paro. paro je meni pojam podljudskog, evo, on će ti se hehe narugati hehe i reći ti hehe da si na nišanu hehe. takav hehe tip nema što izgubiti, dok ti kao čovjek koji drži do određenih vrijednosti i ponosa, možeš. možeš izgubiti dostojanstvo, a parici to jest cilj, jedino mu to preostaje, dovući te na vlastitu razinu. paricu otkantaj po kratkom postupku, za takve je to najbolja metoda. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 12/02/2016 : 19:14:04
|
quote: Originally posted by stinky paricu otkantaj po kratkom postupku, za takve je to najbolja metoda.
Citatorčiću, baš kad sam pomislio da si igrajući graničara primio nekoliko lopti u glavu previše, konačno si rekao nešto pametno.
Najbolje da me takvi poput tebe ili Krugera odmah otkantaju...i zaobilaze u ogromnom radijusu.
|
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/02/2016 : 19:30:31
|
Krugeru fakat postaješ naporan do krajnjih franica. Cijeli ovaj offtopic je opet zbog tebe. Daj se smiri više. Ostali isto - mir. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12483 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Topic |
|