Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
nagor
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 04/03/2016 : 13:51:11
|
Hellingen se vraća u sljedećih par godina. Zbog toga je ova priča i razdužena. Buretu je ovo prolog za ozbiljniji nastavak. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 04/03/2016 : 14:12:46
|
Ako je ovo bio prolog koliko će tek biti razdužen taj nastavak, možda po broju stranica nadmaši i Demone. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 04/03/2016 : 19:18:56
|
pročitao. Razočaran sam kako je završila priča.....do samog kraja je bilo zanimljivo, dosta napeto, pogoto onom vojskom robota (koji su još jači od indijanskih robota,...) a onda bez veze kraj,.....mislim mi slovenci bi rekli "kr neki!!!" šteta.....moglo je biti to bolje, šteta za tako bezvezan kraj.... |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/03/2016 : 19:29:49
|
I meni je kraj najveće razočaranje, a što se tiče terminatora ipak su mi bolji indijanski jer su više u darkwoodskom duhu. |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 04/03/2016 : 21:18:21
|
quote: Originally posted by nagor
Hellingen se vraća u sljedećih par godina. Zbog toga je ova priča i razdužena. Buretu je ovo prolog za ozbiljniji nastavak.
Ovo se čeka, vjerujem i burattiniju ali skoro pa 100 % sam siguran da bi trebao to riješiti bosseli zajedno s wendigom![](icon_zagor.gif) |
|
Bruce Wayne
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/batman2.jpg)
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 05/03/2016 : 12:41:37
|
Nisam se dugo oglašavao na forumu ali ova katastrofa od priče zahteva osudu. Aparati koji se sami popravljaju... previše flashbackova, terminatori koje Hellingen proizvodi niotkuda i debakl sa Wendigom kao Deus ex Machinom: "Ti bi hteo spasiti mog zarobljenika, grrr, sad ću zarobiti i tebe." Wendigo je sedeo sa strane, prisluškivao celu priču a Zagor ga je prizvao krvnom žrtvom. Ima par finih momenata, crtež mi je potpuno ok, ali činjenica je da je ovo moglo mnogo, mnogo bolje. Ako neko ovog uobraženka ne skloni sa pozicije glavnog scenariste vrlo uskoro, sahraniće serijal(koji je podosta već isceđen) i završiće se gore nego Mister No. |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 05/03/2016 : 12:53:35
|
koja šteta stranica i korektno/podnošljivog crteža(osim Ferrija).trebalo je godinu/ipo dana da se nacrta ovo nedjelo. dati 49 kuna za vako nešto je katastrofa. |
Ja sam fetišist papira! |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 05/03/2016 : 13:43:58
|
Lako je tebi kad si ga posudio od globinja pa nisi morao dati novce. ![](icon_smile.gif) |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7866 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 05/03/2016 : 17:49:41
|
quote: Originally posted by jaki
koja šteta stranica i korektno/podnošljivog crteža(osim Ferrija).trebalo je godinu/ipo dana da se nacrta ovo nedjelo. dati 49 kuna za vako nešto je katastrofa.
kako kome. meni je recimo katastrofa dati 120 kuna za bd album od niti 50-ak stranica u kojem je priča ništa bolja od ovoga... |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
vešmašina
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/cartman15.gif)
599 Posts
Member since 12/10/2013 |
Posted - 05/03/2016 : 18:09:07
|
za to nekad knjižnica spašava stvar. iskeširat za neko sranje 150 kn... radije one "sumnjivije" stripove prvo prek knjižnice provjeriti. |
|
DzekDenijels
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 14/03/2016 : 20:19:08
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Nisam se dugo oglašavao na forumu ali ova katastrofa od priče zahteva osudu. Aparati koji se sami popravljaju... previše flashbackova, terminatori koje Hellingen proizvodi niotkuda i debakl sa Wendigom kao Deus ex Machinom: "Ti bi hteo spasiti mog zarobljenika, grrr, sad ću zarobiti i tebe." Wendigo je sedeo sa strane, prisluškivao celu priču a Zagor ga je prizvao krvnom žrtvom. Ima par finih momenata, crtež mi je potpuno ok, ali činjenica je da je ovo moglo mnogo, mnogo bolje. Ako neko ovog uobraženka ne skloni sa pozicije glavnog scenariste vrlo uskoro, sahraniće serijal(koji je podosta već isceđen) i završiće se gore nego Mister No.
Apsolutno... ![](icon_smile_approve.gif) |
Carpe diem |
|
ike666
Average Member
![](AvatarUpload/denser.jpg)
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 14/03/2016 : 20:50:40
|
I ja sam napokon uspio pročitati ovo čudo i mogu reći slijedeće: Burattinija pod hitno treba ukloniti sa Zagora jer njegov antitalent će sahraniti Zagora uzrokujući mu bolno i dugo odumiranje. Njegova ljubav prema Zagoru nije više nikakvo opravdanje, čak niti kod najdobronamjernijih čitalaca. Bolje da Zagora onda sa zadovoljstvom ubije netko tko ga zaista prezire - poput Bosellija, nego da ga Burattini davi do iznemoglosti. Ako je ovo smeće priredio Hellingenu, što tek mogu očekivati Rakosi ili Supermike? Ne želim znati!
I na kraju još mogu reći da mi je žao Vernija i Sediolija koji su napravili lavovski posao, ali čemu trud... u depresiji sam |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 14/03/2016 : 21:51:24
|
quote: Bolje da Zagora onda sa zadovoljstvom ubije netko tko ga zaista prezire - poput Bosellija.
![](http://3.bp.blogspot.com/_lD5nplPLYn4/TTBQSAr0B1I/AAAAAAAAArg/W8H8si4lcp8/s400/9_worm-hook.png)
Zagrist ću i reći ću da to nije istina. ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
legaz
Senior Member
![](AvatarUpload/2006-01-22_185747_tn_zagorznak65x65(3).jpg)
Serbia
2420 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 14/03/2016 : 21:52:44
|
quote: Originally posted by ike666
I ja sam napokon uspio pročitati ovo čudo i mogu reći slijedeće: Burattinija pod hitno treba ukloniti sa Zagora jer njegov antitalent će sahraniti Zagora uzrokujući mu bolno i dugo odumiranje. Njegova ljubav prema Zagoru nije više nikakvo opravdanje, čak niti kod najdobronamjernijih čitalaca. Bolje da Zagora onda sa zadovoljstvom ubije netko tko ga zaista prezire - poput Bosellija, nego da ga Burattini davi do iznemoglosti. Ako je ovo smeće priredio Hellingenu, što tek mogu očekivati Rakosi ili Supermike? Ne želim znati!
I na kraju još mogu reći da mi je žao Vernija i Sediolija koji su napravili lavovski posao, ali čemu trud... u depresiji sam
E kada si ti ovo izgovorio onda ovo još više dobija na težini. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/03/2016 : 22:17:30
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Bolje da Zagora onda sa zadovoljstvom ubije netko tko ga zaista prezire - poput Bosellija.
![](http://3.bp.blogspot.com/_lD5nplPLYn4/TTBQSAr0B1I/AAAAAAAAArg/W8H8si4lcp8/s400/9_worm-hook.png)
Zagrist ću i reći ću da to nije istina. ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_zagor.gif)
Uzalud potrošen mamac, krivo je postavljen i riba se nije upecala. |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 14/03/2016 : 23:24:46
|
Kraj je jednostavno toliko debilan, da se stvarno ne mogu sjetiti da li sam ikada pročitao nešto gluplje. Ovako nešto si upisati u biografiju, e moj Bure...
Strip ukupno ima prolaznu ocjenu zbog crteža. Verni je potvrdio klasu, Ferri nije loš. Nažalost, to se ne može reći za naslovnice. |
|
angeliczg
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/sig90.gif)
Croatia
200 Posts
Member since 09/07/2002 |
Posted - 14/03/2016 : 23:44:54
|
Kako sam ja prekinuo sa svim stripovima koji su mi postali glupi? Prestao sam ih kupovati i čitati. Do tada - svi koji će ovdje i dalje konzumirati Zagora a pričati protiv njega, jednako su besmisleni kao samopopravljanje Hellinegnovih robota :) |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/03/2016 : 23:45:37
|
I ja sam se zaprepastio koliko je kraj loše izveden, još nekako mogu tolerirati razne druge gluposti ali ova sa pozivanjem Wendiga u ''pomoć'' nadmašuje sve ostale. |
|
Gru
Average Member
![](AvatarUpload/groo.jpg)
833 Posts
Member since 07/01/2014 |
Posted - 15/03/2016 : 00:54:30
|
quote: Originally posted by DODSFERD
I ja sam se zaprepastio koliko je kraj loše izveden, još nekako mogu tolerirati razne druge gluposti ali ova sa pozivanjem Wendiga u ''pomoć'' nadmašuje sve ostale.
U neku ruku se može reći da je Burattini cijeli strip (do samog kraja) zanemarivao i izbjegavao Bosselijevog Hellingena (samo je par puta usput spomenut) da bi se na samom kraju u potpunosti oslonio na njega i poslužio se njim da ovo nedjelo dovede do kraja. |
|
morski
Senior Member
![](AvatarUpload/Igor Morski 1960.jpg)
2662 Posts
Member since 09/08/2014 |
Posted - 15/03/2016 : 09:01:42
|
quote: Originally posted by angeliczg
Kako sam ja prekinuo sa svim stripovima koji su mi postali glupi? Prestao sam ih kupovati i čitati. Do tada - svi koji će ovdje i dalje konzumirati Zagora a pričati protiv njega, jednako su besmisleni kao samopopravljanje Hellinegnovih robota :)
upravo. kao da ce negativnim komentarima da poprave strip. shvati da si ga prerastao i da to vise nije niti ce ikada biti - to ![](icon_smile_wink.gif) |
Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu |
|
ike666
Average Member
![](AvatarUpload/denser.jpg)
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 15/03/2016 : 09:50:53
|
Pa forum nam je ovdje svojevrsna psihoterapija - služi da se izjadamo i nastavimo dalje po starom. Nešto kao bračni savjetnik... Najlakše bi bilo prestati kupovati, ali ne mogu si pomoći. Nadam se samo da je Bure svjestan što ljudi pišu, ali bojim se da se kod njega ipak radi o potpunom nedostatku samokritike i samospoznaje. |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
Kruger
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kruger 4.jpg)
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 15/03/2016 : 12:47:25
|
Možete vi pisati što hoćete ali meni je Buratini baš odličan. I što sad nekom se sviđa, nekome ne, znači ne može se svima ugoditi. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 15/03/2016 : 20:44:29
|
quote: Originally posted by Kruger
Možete vi pisati što hoćete ali meni je Buratini baš odličan. I što sad nekom se sviđa, nekome ne, znači ne može se svima ugoditi.
Ni meni on uopće nije loš, ali kad ga zasere... |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|