Nakon 25 godina od izlaska poslednjih trobroja u izdanju VPA, na našim kioscima ponovo kreće Alan Ford od prvog broja! "Color Press Group" i redakcija specijalnog izdanja Alana Forda vam predstavlja Kolorno izdanje!
Format: 18,5 x 13,5 cm Cena na kioscima: 250 dinara Cena u knjižari "Alan Ford": 225 dinara
Potražite ga na kioscima širom zemlje od 15. aprila!
Ali se bazira na Briksijevom prevodu;takođe,neće se raditi transkripcija - a sve to da bi bilo u duhu onog Alan Forda kojeg smo čitali u Vjesnikovom izdanju. Nešto slično je urađeno kod ZN Princa Valijanta - Maja Tančik je bazirala svoj prevod na legendarnom Žikinom (kojeg je usput i konsultovala).
Evo jedne sličice srpskog Alana:
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ne izgleda loše, a i cijena je primamljiva. Jeftiniji je od Strip agentovog kolorca, a na osnovu ove jedne table čini mi se da je i kolor za nijansu bolji. Uzimam prvi broj a za dalje, vidjet čemo....
Ne izgleda loše, a i cijena je primamljiva. Jeftiniji je od Strip agentovog kolorca, a na osnovu ove jedne table čini mi se da je i kolor za nijansu bolji. Uzimam prvi broj a za dalje, vidjet čemo....
To ovisi o tisku, a ove pasice su tek iz pripreme za tisak. Vjerojatno su identične onima koje je dobio Strip Agent.
47 god. Alan Forda u HR Marty M.75 (LL) rasprodan DD specijal na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
dvojesečno je malo sporo za takvo izdanje...za prvih 75 Magnus/Bunker brojeva cak preko 12 godina... SA ima mjesečni tempo ali dosta loš kičast kolor...šteta, i Alan u nježnom korektnom retro koloru mogo bi izpast korektno...podržka izdavaću, možda i kupim koji broj da usporedim sa ovim Strip Agenta.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Čuj ovo "s voljenim vam uredništvom"?!?!?! Otkad se urednička postava nečega, bilo čega i u bilo kojem mediju, VOLI????? Bemti, da čitatelji prema uredništvu razvijaju i osjećaju ljubav!!!!!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...