ma mislim da je ovo zajebancija sa naslovnicom - na dw forumu je u toku neko prepucavanje između forumaša i nadležnih ljudi,pa cenim da zvaničnici hoće da malo isprovociraju napadače.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nije zajebancija sa naslovnicom. Ovo JE naslovnica.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
ma mislim da je ovo zajebancija sa naslovnicom - na dw forumu je u toku neko prepucavanje između forumaša i nadležnih ljudi,pa cenim da zvaničnici hoće da malo isprovociraju napadače.
na fb su rekli da je ovo konacna naslovnica.
They have money for wars, but can't feed the poor!
A ma čak mi je sad ok koncept, ali logo nije 'zeznut' kako treba. Msm, logo zapravo ne izgleda uopće pulpy, nego više pikselizirano. Inače ok, ko stari Spider-Man Essentiali
To je i razlog zbog kojeg sve više i više kupujem njihova izdanja jer bez obzira na povremene tehničke nedostatke, daleko mi je bitnija činjenica da ti ljudi iskreno vole stripove.
To je i razlog zbog kojeg sve više i više kupujem njihova izdanja jer bez obzira na povremene tehničke nedostatke, daleko mi je bitnija činjenica da ti ljudi iskreno vole stripove.
I meni su iz istih razloga omiljeni izdavac pored Darkvuda. Stvarno se vidi da ljudi vole strip i trude se oko njega, silni propratni tekstovi, analize i zanimljivosti uz sva izdanja. A i posebno treba istaci njihovo zalaganje za Dilana Doga, izdaju sve sto je moguce izdati od njega. Krenuli su i sa Planetom mrtvih i kolor festom. Takodje je za pohvalu sto su kiosk citalastvo upoznali i sa manje pozantim strip junacima kao sto su Brad Baron, Dampyr, Dragonero (iako je samo one shot izdat kao kisok izdanje), Leo Pulp (meni jedan od najdrazih i najcenjenijih stripova u kolekciji, pravi biser) i sada Napoleon!
Ko voli propratne tekstove će onda biti oduševljen ovim izdanjem.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Ja godinama nisam bio neki veliki fan V. Č., no u međuvremenu dijelim 100% mišljenje solara i goinga. Za razliku od ponekog drugog "kiosk" izdavača (korektniji naziv bio bi izbacivač), V. Č. definitivno nije kuća koja tamo neku prodajnu masu samo izbaci, po principu: "Hajde, kupujte ili odustanite!" nego se ljudi trude udovoljiti mnogim željama čitatelja. A o razlikama prilikom prijevoda iz originala da ni ne govorim!
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...