Onda se spremi na pošteno čitanje. Možda sam subjektivan, ali ne znam da li je neko domaći strip imao ovoliko dodatnih materijala.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
ma strip ne treba da ima nista od toga okolo. osim onoga sto je u originalu napisano. sva trucanja domacih autora su samo trucanja. iskrive ti sliku o stripu. zali boze papira.
mene zivo zanima kakav ce biti kvalitet papira u vc texoneu kao i u albumu. takodje, ako album obuhvata dva izdanja na a4 formatu u boji, jos ako bude mastan papir, koja ce mu cena biti - 3000 din ~ 30 eura?
Originally posted by morski ... ako album obuhvata dva izdanja na a4 formatu u boji, jos ako bude mastan papir, koja ce mu cena biti - 3000 din ~ 30 eura?
Ili: ako album obuhvata četiri izdanja na A4 formatu u boji - 60 evra.
nisam siguran da sam te razumeo. oni (vc) su najavili dva albuma u jednom (govorimo o romanzi a fumetti ediciji).
Originally posted by morski ... ako album obuhvata dva izdanja na a4 formatu u boji, jos ako bude mastan papir, koja ce mu cena biti - 3000 din ~ 30 eura?
Ili: ako album obuhvata četiri izdanja na A4 formatu u boji - 60 evra.
nisam siguran da sam te razumeo. oni (vc) su najavili dva albuma u jednom (govorimo o romanzi a fumetti ediciji).
ok, samo. uzmi da obojeni program ima, koliko, 128, 160 strana i kosta 1000 din. u a5 formatu, na nesto boljem, ali ne masnom papiru, 500 kom. ako tex album bude na a4 formatu, na 100 masnih strana u koloru, 500 kom, koliko moze da bude, ah? barem 3000 din.
ok, samo. uzmi da obojeni program ima, koliko, 128, 160 strana i kosta 1000 din. u a5 formatu, na nesto boljem, ali ne masnom papiru, 500 kom. ako tex album bude na a4 formatu, na 100 masnih strana u koloru, 500 kom, koliko moze da bude, ah? barem 3000 din.
Sumnjam da ce Veseli cetvrtak toliko raspandrciti po ceni. Nadam se a i verujem da nece biti iznad cene kolekcionarskih debelih knjiga Mister NOa, Teksa i Martija Misterije.
Tex gigant-1800din.puna cena Tex album(sa dve price unutra)2300 din.puna cena. Kad na sve to dodate popust 30
Provereno
Ako je provereno, onda su ovo i vise nego prihvatljive cene. Dakle na Sajmu knjiga uz popust od 30% Tex gigant ce iznositi 1260 dinara sto je sjajna cena a isto vazi i za Tex kolor album cija ce cena iznositi 1610 dinara. (a posle sajma ce se oba izdanja naci u Darkvudu, knjizari Alan Ford i trafikatima sa popustom od 20%)
Tex gigant-1800din.puna cena Tex album(sa dve price unutra)2300 din.puna cena. Kad na sve to dodate popust 30%
Provereno
Nešto ti nisu dobre informacije.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Tex gigant-1800din.puna cena Tex album(sa dve price unutra)2300 din.puna cena. Kad na sve to dodate popust 30%
Provereno
Nešto ti nisu dobre informacije.
mislis?
Znam.
Nemoj da misliš da nešto pametujem ili ti lično kontriram. Znam da nisu to cene, pa čisto da ljudi ne prave kalkulacije na osnovu pogrešnih informacija :-)
Nemoj da misliš da nešto pametujem ili ti lično kontriram. Znam da nisu to cene, pa čisto da ljudi ne prave kalkulacije na osnovu pogrešnih informacija :-)
pa koje su onda...ako onaj pizdun ne zna-reci ti koje su...
pa koje su onda...ako onaj pizdun ne zna-reci ti koje su...
mrk a sta fali da se ne zna? ko u vreme dnevnika..iscekivanje..samo sto je ovde cena u pitanju.