forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 UEFA Euro 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/06/2016 : 20:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sjeverna Irska je stvarno pokazala najmanje u do sada odigranim utakmicama, iako im kvalifikacijska skupina nije bila teška ostaje pitanje na koju foru su tamo osvojili 1. mjesto.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/06/2016 : 21:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sada je samo pitanje koliko će Ukrajinci progutati komada, 1:0 ne vjerujem da će ostati.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/06/2016 : 21:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

tintone, mislis da stvarno preostalih 60 mio (manje Kurdi i par Turaka) ne vidi bradonje u Siriji kao svoju bracu koju treba pomoci umjesto kao teroriste kakvi i jesu? i da nije vecina za to da se jedna manjina kod njih potamani (pa i emirem vidi Kurde jedino kao separatisticke teroriste) dok s druge strane ne vide problem u naoruzavanju terorista koji ruse drugu drzavu i cine zlocine?
nije vise samo "Erdi protiv sekularnih studenata u parku" koji su zeljeli malo demokraticniju zemlju umjesto serijatske diktature, stvari su ipak malo ozbiljnije

ali stvarno bolje da pustimo politiku, ja cu se i dalje radovati za svaki primljeni gol u tursku mrezu ... neka pati kome smeta :P

i evo Mustafija za Njemacku ... ipak bi bila fora da ih Ukrajinci nabuse (mada nema sanse za to, iako vec ima iznenađenja poput Walesa)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 12/06/2016 : 21:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
vrlo dobro izdanje nasih,velik korak

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/06/2016 : 21:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli
ja cu se i dalje radovati za svaki primljeni gol u tursku mrezu ... neka pati kome smeta...

... ali Turska neće biti prvak svijeta (čak ni u snimanju sapunica).

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/06/2016 : 22:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

(pa i emirem vidi Kurde jedino kao...)

... jedinstven narod koji se ne slaze sa ekstremnom ljevicom i njihovim nedjelima.
Kako god, ti su mogli izazvati turske navijace ili u najgorem slucaju izazvati sukob sa hrv.navijacima i podmetnuti Turcima.
Ali eto dobro je sve proslo...
Ne trci pred rudo...ne generaliziram, ja sam selektivan u izjavama kad optuzujem.

Tesko ne izbjeci mijesanje politike i sporta, ali danas nazalost svaku sportsku konfrotaciju sa ekipom Rep.Turske dozivljavaju kao payback za 15-16-to stoljece. Vazi za svaku "balo di cane" drzavu. Op.a.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/06/2016 : 22:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

tintone, mislis da stvarno preostalih 60 mio (manje Kurdi i par Turaka) ne vidi bradonje u Siriji kao svoju bracu koju treba pomoci umjesto kao teroriste kakvi i jesu? i da nije vecina za to da se jedna manjina kod njih potamani (pa i emirem vidi Kurde jedino kao separatisticke teroriste) dok s druge strane ne vide problem u naoruzavanju terorista koji ruse drugu drzavu i cine zlocine?
nije vise samo "Erdi protiv sekularnih studenata u parku" koji su zeljeli malo demokraticniju zemlju umjesto serijatske diktature, stvari su ipak malo ozbiljnije

ali stvarno bolje da pustimo politiku, ja cu se i dalje radovati za svaki primljeni gol u tursku mrezu ... neka pati kome smeta :P

i evo Mustafija za Njemacku ... ipak bi bila fora da ih Ukrajinci nabuse (mada nema sanse za to, iako vec ima iznenađenja poput Walesa)

Pa definitivno ne mislim da je svih 60 milijona takvih.
Ima ih previše, istina, ali takve trenutke u povijesti imaju svi narodi. Baš zato ne treba mrziti ove rijeđe demokratski nastrojene Turke kojih ima.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/06/2016 : 22:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ajmo bez politike.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/06/2016 : 22:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:

(pa i emirem vidi Kurde jedino kao...)

... jedinstven narod koji se ne slaze sa ekstremnom ljevicom i njihovim nedjelima.
Kako god, ti su mogli izazvati turske navijace ili u najgorem slucaju izazvati sukob sa hrv.navijacima i podmetnuti Turcima.
Ali eto dobro je sve proslo...
Ne trci pred rudo...ne generaliziram, ja sam selektivan u izjavama kad optuzujem.

Tesko ne izbjeci mijesanje politike i sporta, ali danas nazalost svaku sportsku konfrotaciju sa ekipom Rep.Turske dozivljavaju kao payback za 15-16-to stoljece. Vazi za svaku "balo di cane" drzavu. Op.a.

moga bi o turcikma dosta toga napisat...
al riskira bi dugotrajni ban.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/06/2016 : 22:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Iako su pobijedili nisu mi Nijemci ostavili neki poseban dojam, kao da su igrali tek toliko da se previše ne potroše.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/06/2016 : 23:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Zašto me Marš marš Dobrovsky uvijek potsjeti na jednu drugu himnu?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 12/06/2016 23:03:13
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17597 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 13/06/2016 : 10:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Juče dosta loše sve utakmice. Danas bi moralo da bude bolje.
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 13/06/2016 : 12:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Mene samo zanima gdje su silni kritičari Ante Čačića? Ma je li moguće da nitko osim Ćira ne zna reći "Oprosti, Ante". Nemojte sad demagogiju - turci loši, padala kiša, čeka nas španjolska, imali sreće etc.
Priznajte kritičari da je čovjek sve odlično posložio i da su mu priznanje odali većina svjetskih medija i kritičara i naravno pravi navijači Hrvatske. Nemojte sada ni demagogiju "oni sami igraju"... Kako da ne... Priznajte da je ozračje fantastično, da igrači ginu za repku, za svog izbornika... I nemojte preslagivati momčadi... Ja bi Pjacu, maknuo bi Strinića, Modrića na centarfora... Postoje nogometni stručnjaci koji jučer nisu našli ozbiljniju manu našoj igri, tako da je vama kritičarima/amaterima nogometne teorije (kao i meni) preostalo samo da odate počast remek djelu. I GOSPODINU Anti Čačiću. Čovjek je pokazao mirnoću, staloženost, KULTURU, što većina od nas ne zna. Prvi ja...

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/06/2016 : 12:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Ja sam jedino primjetio da se Brozović i nije najbolje snašao na onoj poziciji, malo je prespor za nju.
Ali dobro smo igrali, jedino je realizacija loša ko i uvik.
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 13/06/2016 : 12:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Ja sam jedino primjetio da se Brozović i nije najbolje snašao na onoj poziciji, malo je prespor za nju.

Stvarno smo dobro igrali. Brozović? Nisam stručnjak, ali nekoliko puta se našao u završnici akcija.. Ima više slobode.. Sa Srnom se lijepo nadopunjavao...

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 13/06/2016 : 12:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Brozovic dobar,ma trebalo je biti najmanje 3:0!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/06/2016 : 16:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Bez Inieste Španjolci bi se mogli oprostiti od pobjede. Baš živcira ta njihova igra u kojoj hoće ući s loptom u gol, daj pucaj malo iz daljine kada imaš priliku.
Češka mi je ostavila bolji dojam od Turske, barem što se tiče obrambenog dijela igre.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33056 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 13/06/2016 : 17:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Malo iz danasnjeg Bild'a...

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/06/2016 : 17:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Opaa, Tutta ima novi handy! Slike sve u HD-u!😆

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 13/06/2016 : 18:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Švabe sinoć prosječni, čak bih rekao ispodprosječni.

Španjolska može biti sretna što ima Iniestu inače teško da bi protiv (loše) Češke do pobjede.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/06/2016 : 19:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Zlatan kao ne zna maternji jezik, ali je ipak uspeo da Mažiću kaže da ide u p. m.
:)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/06/2016 : 19:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

nisam gledao utakmicu ali 1:1 mi ne izgleda dobro pro Svedsku

zanimljivo europsko, prvo Wales ...

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/06/2016 : 20:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Slaba utakmica između Švedske i Irske, Šveđani razočarali a računao sam da mogu čak proći skupinu.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/06/2016 : 20:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Francuski sud izrekao je kazne dvojici engleskih navijača koji su sudjelovali u izgredima u Marseilleu.
Dvojica engleskih navijača koji su sudjelovali u tučnjavi s ruskim huliganima u Marseilleu uoči subotnjeg ogleda tih dviju reprezentacija na EURU kažnjena su zatvorskim kaznama od dva, odnosno tri mjeseca.
Usto je obojici izrečena zabrana ulaska u Francusku tijekom sljedeće dvije godine.
"Iskreno mi je žao, našao sam se na krivom mjestu u krivo vrijeme, ali nisam huligan", rekao je 20-godišnji kuhar Alexander Booth, koji je kažnjen s dva mjeseca zatvora.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/06/2016 : 21:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

dobra bomba u 10 min ... nadam se da Belgijci sprze makaronare

opasan sut u ovog Exploiteda

Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000