Author |
Topic  |
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 12/06/2016 : 20:33:42
|
Sjeverna Irska je stvarno pokazala najmanje u do sada odigranim utakmicama, iako im kvalifikacijska skupina nije bila teška ostaje pitanje na koju foru su tamo osvojili 1. mjesto. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 12/06/2016 : 21:20:49
|
Sada je samo pitanje koliko će Ukrajinci progutati komada, 1:0 ne vjerujem da će ostati. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 12/06/2016 : 21:21:02
|
tintone, mislis da stvarno preostalih 60 mio (manje Kurdi i par Turaka) ne vidi bradonje u Siriji kao svoju bracu koju treba pomoci umjesto kao teroriste kakvi i jesu? i da nije vecina za to da se jedna manjina kod njih potamani (pa i emirem vidi Kurde jedino kao separatisticke teroriste) dok s druge strane ne vide problem u naoruzavanju terorista koji ruse drugu drzavu i cine zlocine? nije vise samo "Erdi protiv sekularnih studenata u parku" koji su zeljeli malo demokraticniju zemlju umjesto serijatske diktature, stvari su ipak malo ozbiljnije
ali stvarno bolje da pustimo politiku, ja cu se i dalje radovati za svaki primljeni gol u tursku mrezu ... neka pati kome smeta :P
i evo Mustafija za Njemacku ... ipak bi bila fora da ih Ukrajinci nabuse (mada nema sanse za to, iako vec ima iznenađenja poput Walesa)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 12/06/2016 : 21:26:53
|
quote: Originally posted by Poli ja cu se i dalje radovati za svaki primljeni gol u tursku mrezu ... neka pati kome smeta...
... ali Turska neće biti prvak svijeta (čak ni u snimanju sapunica).  |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 12/06/2016 : 22:09:20
|
quote: Originally posted by Poli
(pa i emirem vidi Kurde jedino kao...)
... jedinstven narod koji se ne slaze sa ekstremnom ljevicom i njihovim nedjelima. Kako god, ti su mogli izazvati turske navijace ili u najgorem slucaju izazvati sukob sa hrv.navijacima i podmetnuti Turcima. Ali eto dobro je sve proslo... Ne trci pred rudo...ne generaliziram, ja sam selektivan u izjavama kad optuzujem.
Tesko ne izbjeci mijesanje politike i sporta, ali danas nazalost svaku sportsku konfrotaciju sa ekipom Rep.Turske dozivljavaju kao payback za 15-16-to stoljece. Vazi za svaku "balo di cane" drzavu. Op.a.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/06/2016 : 22:15:53
|
tintone, mislis da stvarno preostalih 60 mio (manje Kurdi i par Turaka) ne vidi bradonje u Siriji kao svoju bracu koju treba pomoci umjesto kao teroriste kakvi i jesu? i da nije vecina za to da se jedna manjina kod njih potamani (pa i emirem vidi Kurde jedino kao separatisticke teroriste) dok s druge strane ne vide problem u naoruzavanju terorista koji ruse drugu drzavu i cine zlocine? nije vise samo "Erdi protiv sekularnih studenata u parku" koji su zeljeli malo demokraticniju zemlju umjesto serijatske diktature, stvari su ipak malo ozbiljnije
ali stvarno bolje da pustimo politiku, ja cu se i dalje radovati za svaki primljeni gol u tursku mrezu ... neka pati kome smeta :P
i evo Mustafija za Njemacku ... ipak bi bila fora da ih Ukrajinci nabuse (mada nema sanse za to, iako vec ima iznenađenja poput Walesa)
Pa definitivno ne mislim da je svih 60 milijona takvih. Ima ih previše, istina, ali takve trenutke u povijesti imaju svi narodi. Baš zato ne treba mrziti ove rijeđe demokratski nastrojene Turke kojih ima. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/06/2016 : 22:49:38
|
quote: Originally posted by emirem
(pa i emirem vidi Kurde jedino kao...)
... jedinstven narod koji se ne slaze sa ekstremnom ljevicom i njihovim nedjelima. Kako god, ti su mogli izazvati turske navijace ili u najgorem slucaju izazvati sukob sa hrv.navijacima i podmetnuti Turcima. Ali eto dobro je sve proslo... Ne trci pred rudo...ne generaliziram, ja sam selektivan u izjavama kad optuzujem.
Tesko ne izbjeci mijesanje politike i sporta, ali danas nazalost svaku sportsku konfrotaciju sa ekipom Rep.Turske dozivljavaju kao payback za 15-16-to stoljece. Vazi za svaku "balo di cane" drzavu. Op.a.
moga bi o turcikma dosta toga napisat... al riskira bi dugotrajni ban.  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 12/06/2016 : 22:53:45
|
Iako su pobijedili nisu mi Nijemci ostavili neki poseban dojam, kao da su igrali tek toliko da se previše ne potroše. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17597 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 13/06/2016 : 12:25:19
|
Mene samo zanima gdje su silni kritičari Ante Čačića? Ma je li moguće da nitko osim Ćira ne zna reći "Oprosti, Ante". Nemojte sad demagogiju - turci loši, padala kiša, čeka nas španjolska, imali sreće etc. Priznajte kritičari da je čovjek sve odlično posložio i da su mu priznanje odali većina svjetskih medija i kritičara i naravno pravi navijači Hrvatske. Nemojte sada ni demagogiju "oni sami igraju"... Kako da ne... Priznajte da je ozračje fantastično, da igrači ginu za repku, za svog izbornika... I nemojte preslagivati momčadi... Ja bi Pjacu, maknuo bi Strinića, Modrića na centarfora... Postoje nogometni stručnjaci koji jučer nisu našli ozbiljniju manu našoj igri, tako da je vama kritičarima/amaterima nogometne teorije (kao i meni) preostalo samo da odate počast remek djelu. I GOSPODINU Anti Čačiću. Čovjek je pokazao mirnoću, staloženost, KULTURU, što većina od nas ne zna. Prvi ja... |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 13/06/2016 : 12:33:18
|
Ja sam jedino primjetio da se Brozović i nije najbolje snašao na onoj poziciji, malo je prespor za nju. Ali dobro smo igrali, jedino je realizacija loša ko i uvik. |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 13/06/2016 : 12:41:29
|
quote: Originally posted by mpavin
Ja sam jedino primjetio da se Brozović i nije najbolje snašao na onoj poziciji, malo je prespor za nju. Ali dobro smo igrali, jedino je realizacija loša ko i uvik.
Stvarno smo dobro igrali. Brozović? Nisam stručnjak, ali nekoliko puta se našao u završnici akcija.. Ima više slobode.. Sa Srnom se lijepo nadopunjavao... |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 13/06/2016 : 12:45:09
|
quote: Originally posted by mpavin
Ja sam jedino primjetio da se Brozović i nije najbolje snašao na onoj poziciji, malo je prespor za nju. Ali dobro smo igrali, jedino je realizacija loša ko i uvik.
Brozovic dobar,ma trebalo je biti najmanje 3:0! |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/06/2016 : 16:55:08
|
Bez Inieste Španjolci bi se mogli oprostiti od pobjede. Baš živcira ta njihova igra u kojoj hoće ući s loptom u gol, daj pucaj malo iz daljine kada imaš priliku. Češka mi je ostavila bolji dojam od Turske, barem što se tiče obrambenog dijela igre. |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33056 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 13/06/2016 : 17:33:09
|
Opaa, Tutta ima novi handy! Slike sve u HD-u!😆 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 13/06/2016 : 18:55:49
|
Švabe sinoć prosječni, čak bih rekao ispodprosječni.
Španjolska može biti sretna što ima Iniestu inače teško da bi protiv (loše) Češke do pobjede. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 13/06/2016 : 19:42:20
|
Zlatan kao ne zna maternji jezik, ali je ipak uspeo da Mažiću kaže da ide u p. m. :) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/06/2016 : 20:00:10
|
Slaba utakmica između Švedske i Irske, Šveđani razočarali a računao sam da mogu čak proći skupinu. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/06/2016 : 20:08:25
|
Francuski sud izrekao je kazne dvojici engleskih navijača koji su sudjelovali u izgredima u Marseilleu. Dvojica engleskih navijača koji su sudjelovali u tučnjavi s ruskim huliganima u Marseilleu uoči subotnjeg ogleda tih dviju reprezentacija na EURU kažnjena su zatvorskim kaznama od dva, odnosno tri mjeseca. Usto je obojici izrečena zabrana ulaska u Francusku tijekom sljedeće dvije godine. "Iskreno mi je žao, našao sam se na krivom mjestu u krivo vrijeme, ali nisam huligan", rekao je 20-godišnji kuhar Alexander Booth, koji je kažnjen s dva mjeseca zatvora. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
Topic  |
|