forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 UEFA Euro 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

Tutta
Advanced Member

Germany
33056 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 13/06/2016 : 22:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Najstarija ekipa, najbolja igra. Obrana stoji, za par sekundi sest ih je na polozaju. Napad, vidjeli smo. Nema kod njih cile mile.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 13/06/2016 : 22:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ma mogu ljudi govoriti da je ovo najgora Italija u zadnjih deset godina, ali svejedno jebu mater ovim napuhanim Belgijancima. Bravo.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/06/2016 : 22:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne znam po čemu se Belgijanci svrstavaju u favorite, jedno je igrati kvalifikacije i prijateljske a sasvim drugo utakmice na prvenstvu za koje su oni još uvijek zeleni.
Danas nisu ništa pokazali, napad nemoćan a obrana previše pliva u zbunjenosti.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/06/2016 : 00:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 14/06/2016 : 07:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message  Reply with Quote
Davne 1914.na turniru u Sarajevu,ove dvije repke u zajednickom sastavu nastupile protiv FK "Mlada Bosna".
Jedini strijelac bio je istureni napadac Gavrilo Princip,a kapiten Austro-Ugarske,Franz Ferdinand,nakon crvenog kartona,morao da napusti teren.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17597 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 14/06/2016 : 09:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Italija iznenađujuće dobra.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/06/2016 : 09:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kucak

Mene samo zanima gdje su silni kritičari Ante Čačića? Ma je li moguće da nitko osim Ćira ne zna reći "Oprosti, Ante". Nemojte sad demagogiju - turci loši, padala kiša, čeka nas španjolska, imali sreće etc.
Priznajte kritičari da je čovjek sve odlično posložio i da su mu priznanje odali većina svjetskih medija i kritičara i naravno pravi navijači Hrvatske. Nemojte sada ni demagogiju "oni sami igraju"... Kako da ne... Priznajte da je ozračje fantastično, da igrači ginu za repku, za svog izbornika... I nemojte preslagivati momčadi... Ja bi Pjacu, maknuo bi Strinića, Modrića na centarfora... Postoje nogometni stručnjaci koji jučer nisu našli ozbiljniju manu našoj igri, tako da je vama kritičarima/amaterima nogometne teorije (kao i meni) preostalo samo da odate počast remek djelu. I GOSPODINU Anti Čačiću. Čovjek je pokazao mirnoću, staloženost, KULTURU, što većina od nas ne zna. Prvi ja...

O majko mila i draga.....
Doduše u državi u kojoj pola ljudi da glas Karamarku, ne triba se čudit ovakvin upisima.

GODPODIN, KULTURA, kakve velike i važne riječi.
Tragedija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/06/2016 : 09:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Dobra Italija izneneđenje???
Pa di vi ljudi živite?
Buffon + ovo trojka BBC isprid njega su sami po sebi garancija za dobar rezultat. Ljudi igraju skupa 100 godina.

Jučer Italija odigrala doktorski.
Navijan za njih do kraja.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 14/06/2016 10:48:53
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/06/2016 : 09:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene samo zanima gdje su silni kritičari Ante Čačića? Ma je li moguće da nitko osim Ćira ne zna reći "Oprosti, Ante". Nemojte sad demagogiju - turci loši, padala kiša, čeka nas španjolska, imali sreće etc.
Priznajte kritičari da je čovjek sve odlično posložio i da su mu priznanje odali većina svjetskih medija i kritičara i naravno pravi navijači Hrvatske. Nemojte sada ni demagogiju "oni sami igraju"... Kako da ne... Priznajte da je ozračje fantastično, da igrači ginu za repku, za svog izbornika... I nemojte preslagivati momčadi... Ja bi Pjacu, maknuo bi Strinića, Modrića na centarfora... Postoje nogometni stručnjaci koji jučer nisu našli ozbiljniju manu našoj igri, tako da je vama kritičarima/amaterima nogometne teorije (kao i meni) preostalo samo da odate počast remek djelu. I GOSPODINU Anti Čačiću. Čovjek je pokazao mirnoću, staloženost, KULTURU, što većina od nas ne zna. Prvi ja...

Daj mi reci u kojem ti to paralelnom svemiru zivis?

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/06/2016 : 11:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ajmo bez politike.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/06/2016 : 11:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

druga strana "nogometa" ... Go Pro stupidity
https://www.facebook.com/Fans.Style.Official/videos/vb.630926683712208/671210229683853/?type=2&theater

ako im vec testosteron radi neka idu na fitness ili u Siriju

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 14/06/2016 11:56:47
Go to Top of Page

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 14/06/2016 : 12:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Italija se moze svrstat medju 3-4 ekipe sa kojima se uvijek mora racunat.Ne samo da dobro odigraju,vec da osvoje turnir.
Ovaj put igraju na iskustvo i lijepo su nasankali ambiciozne Belgijance.
Nadam se da tako natave.
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 14/06/2016 : 13:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Ne osvrćem se tko je ono odgovarao. Nekakav Bambi i Nerazvrstani. Neka pati koga smeta, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA. U prethodnoj rečenici misli se na sitne duše. Ja uuužiiiivaaaaaaam u pobjedi i savršenoj igri, kao i uostalom cijeli svijet. Bambi, znači cijeli svijet koji se divi Hrvatskoj i Čačiću je u paralelnom svemiru. Izgleda da ti moj Bambi tamo živiš. Ja slavim, ti patiš. Ma pati, koga briga... Cijeli svijet se divi Bambiiiiiiiiii.. HAHAHAHAHA

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 14/06/2016 : 14:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Patite bambi i nerazvrstani (namjerno imena malim slovima). Evo vam što junak nacije kaže o Anti Čačiću, ponavljajte za domaći rad 100 puta ono "podsjeća me na Bilića". Znači, direktno iz svlačionice, što je najvažnije. Mišljenje igrača. A vaše mišljenje, ma koga briga - vi ste samo obični Internet trolovi. Evo, pa uživajte sitne duše:

Novinar: Izbornikove metode rada? Svi ih hvale...

Ćorluka: "Puno se to potencira od igrača, podsjeća nas na Slavena (Bilića), malo je sve opuštenije, puno priča s nama, želi čuti naše mišljenje. U dobrom je odnosu s igračima. No, to nije toliko bitno koliko je važno da su treninzi intenzivni, baš nogometni. Igrači su zadovoljni, izbornik to zna pogoditi. A je li to dovoljno, pokazat će utakmica s Turcima. Ali mislim da je stručni stožer pogodio s treninzima i pristupom igračima", zaključio je Ćorluka.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/06/2016 : 14:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Patite bambi i nerazvrstani (namjerno imena malim slovima).

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/06/2016 : 14:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne osvrćem se tko je ono odgovarao. Nekakav Bambi i Nerazvrstani. Neka pati koga smeta, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA. U prethodnoj rečenici misli se na sitne duše. Ja uuužiiiivaaaaaaam u pobjedi i savršenoj igri, kao i uostalom cijeli svijet. Bambi, znači cijeli svijet koji se divi Hrvatskoj i Čačiću je u paralelnom svemiru. Izgleda da ti moj Bambi tamo živiš. Ja slavim, ti patiš. Ma pati, koga briga... Cijeli svijet se divi Bambiiiiiiiiii.. HAHAHAHAHA

O majko mila i draga...

Inače, kujice, hrvatska u nogometu nije nikad bila prvak svijeta.
Debilna pisma, sa debilnin refrenon za debilne navijače.
Ideš na ignore jer su me mama i tata naučili da ne zajebavan retardirane.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/06/2016 : 14:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Patite bambi i nerazvrstani (namjerno imena malim slovima).

Stari moj, di ovakvi rastu
Tonka mi je čak simpatičan,al ljudi ka šta je ovaj me bacaju u depru(jebi ga široke san duše pa me tuđa nesrića i tuđi hendikep bole)

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 14/06/2016 14:26:40
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/06/2016 : 14:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Bas da cu Tonku spomenit, on je za ovoga premija..

Edited by - brni on 14/06/2016 14:28:15
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 14/06/2016 : 14:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Patite, samo patite....
Komentari na Ćorlukinu izjavu?
Ne znate vi složiti dvije suvisle rečenice, trolčići..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/06/2016 : 14:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisan do sada kujicu primjetija, al bombastičan je.
Posla san ga u ignore pješčanik da se igra sa izivkon.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/06/2016 : 14:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Nisan do sada kujicu primjetija, al bombastičan je.
Posla san ga u ignore pješčanik da se igra sa izivkon.

I meni je ovo prvi susret sa njim, ja ga necu stavit na ignore..ne smeta mi lajanje jedne male uplasene kujice..

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 14/06/2016 : 14:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
I zajedno imate 12.500 postova na forumu. Pa radite li vi išta u životu, Boga mu...
Nemojte biti paraziti društva...
Evo, ja ću vam na PM poslati moje dokaze o uplati blizu pet milijuna poreza..
Zato imam 270 postova..
S takvima kao vi treba takvim jezikom.
Nemojte više tipkati po forumima, inače ću se sažaliti i poslati vam svakome za kruh i mlijeko..
Radite nešto bambi i nerazvrstani..
Nemojte da moja firma i moj porez ide na vasu naknadu za nezaposlene..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/06/2016 : 14:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

I zajedno imate 12.500 postova na forumu. Pa radite li vi išta u životu, Boga mu...
Zato imam 270 postova..
Nemojte više tipkati po forumima, inače ću se sažaliti i poslati vam svakome za kruh i mlijeko..

Jebe se meni koliko si ti poreza uplatia..sta ja tebi imam dokazivati, ajde idi lovi rake govnare..

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 14/06/2016 : 14:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zato imam 270 postova..

Jebe se meni koliko si ti poreza uplatia..sta ja tebi imam dokazivati, ajde idi lovi rake govnare..

Moraš mi dokazivati da se trudiš naći posao, manje tipkaj, nemoj da te ja hranim...
P.S. Odgovor na izjavu Čačića o Ćorluki?
P.S. 2: Nemoj se ljutiti tako Brni, posljednja izjava ti je puna žuči

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/06/2016 : 14:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zato imam 270 postova..

u jebote koji si ti faker

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000