Author |
Topic  |
Tutta
Advanced Member

Germany
33056 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 13/06/2016 : 22:04:58
|
Najstarija ekipa, najbolja igra. Obrana stoji, za par sekundi sest ih je na polozaju. Napad, vidjeli smo. Nema kod njih cile mile. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 13/06/2016 : 22:55:11
|
Ne znam po čemu se Belgijanci svrstavaju u favorite, jedno je igrati kvalifikacije i prijateljske a sasvim drugo utakmice na prvenstvu za koje su oni još uvijek zeleni. Danas nisu ništa pokazali, napad nemoćan a obrana previše pliva u zbunjenosti. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
MD72
Average Member

693 Posts
Member since 05/10/2014 |
Posted - 14/06/2016 : 07:11:28
|
Davne 1914.na turniru u Sarajevu,ove dvije repke u zajednickom sastavu nastupile protiv FK "Mlada Bosna". Jedini strijelac bio je istureni napadac Gavrilo Princip,a kapiten Austro-Ugarske,Franz Ferdinand,nakon crvenog kartona,morao da napusti teren. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17597 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 14/06/2016 : 09:39:56
|
quote: Originally posted by kucak
Mene samo zanima gdje su silni kritičari Ante Čačića? Ma je li moguće da nitko osim Ćira ne zna reći "Oprosti, Ante". Nemojte sad demagogiju - turci loši, padala kiša, čeka nas španjolska, imali sreće etc. Priznajte kritičari da je čovjek sve odlično posložio i da su mu priznanje odali većina svjetskih medija i kritičara i naravno pravi navijači Hrvatske. Nemojte sada ni demagogiju "oni sami igraju"... Kako da ne... Priznajte da je ozračje fantastično, da igrači ginu za repku, za svog izbornika... I nemojte preslagivati momčadi... Ja bi Pjacu, maknuo bi Strinića, Modrića na centarfora... Postoje nogometni stručnjaci koji jučer nisu našli ozbiljniju manu našoj igri, tako da je vama kritičarima/amaterima nogometne teorije (kao i meni) preostalo samo da odate počast remek djelu. I GOSPODINU Anti Čačiću. Čovjek je pokazao mirnoću, staloženost, KULTURU, što većina od nas ne zna. Prvi ja...
O majko mila i draga..... Doduše u državi u kojoj pola ljudi da glas Karamarku, ne triba se čudit ovakvin upisima.
GODPODIN, KULTURA, kakve velike i važne riječi. Tragedija. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 14/06/2016 : 09:41:50
|
quote: Originally posted by delboj
Italija iznenađujuće dobra.
Dobra Italija izneneđenje??? Pa di vi ljudi živite? Buffon + ovo trojka BBC isprid njega su sami po sebi garancija za dobar rezultat. Ljudi igraju skupa 100 godina.
Jučer Italija odigrala doktorski. Navijan za njih do kraja. |
Edited by - NESVRSTANI on 14/06/2016 10:48:53 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 14/06/2016 : 09:49:43
|
Mene samo zanima gdje su silni kritičari Ante Čačića? Ma je li moguće da nitko osim Ćira ne zna reći "Oprosti, Ante". Nemojte sad demagogiju - turci loši, padala kiša, čeka nas španjolska, imali sreće etc. Priznajte kritičari da je čovjek sve odlično posložio i da su mu priznanje odali većina svjetskih medija i kritičara i naravno pravi navijači Hrvatske. Nemojte sada ni demagogiju "oni sami igraju"... Kako da ne... Priznajte da je ozračje fantastično, da igrači ginu za repku, za svog izbornika... I nemojte preslagivati momčadi... Ja bi Pjacu, maknuo bi Strinića, Modrića na centarfora... Postoje nogometni stručnjaci koji jučer nisu našli ozbiljniju manu našoj igri, tako da je vama kritičarima/amaterima nogometne teorije (kao i meni) preostalo samo da odate počast remek djelu. I GOSPODINU Anti Čačiću. Čovjek je pokazao mirnoću, staloženost, KULTURU, što većina od nas ne zna. Prvi ja...
Daj mi reci u kojem ti to paralelnom svemiru zivis? |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
MD72
Average Member

693 Posts
Member since 05/10/2014 |
Posted - 14/06/2016 : 12:01:44
|
quote: Originally posted by delboj
Italija iznenađujuće dobra.
Italija se moze svrstat medju 3-4 ekipe sa kojima se uvijek mora racunat.Ne samo da dobro odigraju,vec da osvoje turnir. Ovaj put igraju na iskustvo i lijepo su nasankali ambiciozne Belgijance. Nadam se da tako natave.
|
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 14/06/2016 : 13:57:22
|
Ne osvrćem se tko je ono odgovarao. Nekakav Bambi i Nerazvrstani. Neka pati koga smeta, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA. U prethodnoj rečenici misli se na sitne duše. Ja uuužiiiivaaaaaaam u pobjedi i savršenoj igri, kao i uostalom cijeli svijet. Bambi, znači cijeli svijet koji se divi Hrvatskoj i Čačiću je u paralelnom svemiru. Izgleda da ti moj Bambi tamo živiš. Ja slavim, ti patiš. Ma pati, koga briga... Cijeli svijet se divi Bambiiiiiiiiii.. HAHAHAHAHA |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:20:00
|
Patite bambi i nerazvrstani (namjerno imena malim slovima). Evo vam što junak nacije kaže o Anti Čačiću, ponavljajte za domaći rad 100 puta ono "podsjeća me na Bilića". Znači, direktno iz svlačionice, što je najvažnije. Mišljenje igrača. A vaše mišljenje, ma koga briga - vi ste samo obični Internet trolovi. Evo, pa uživajte sitne duše:
Novinar: Izbornikove metode rada? Svi ih hvale...
Ćorluka: "Puno se to potencira od igrača, podsjeća nas na Slavena (Bilića), malo je sve opuštenije, puno priča s nama, želi čuti naše mišljenje. U dobrom je odnosu s igračima. No, to nije toliko bitno koliko je važno da su treninzi intenzivni, baš nogometni. Igrači su zadovoljni, izbornik to zna pogoditi. A je li to dovoljno, pokazat će utakmica s Turcima. Ali mislim da je stručni stožer pogodio s treninzima i pristupom igračima", zaključio je Ćorluka.
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:22:32
|
Patite bambi i nerazvrstani (namjerno imena malim slovima).
  |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:24:21
|
Ne osvrćem se tko je ono odgovarao. Nekakav Bambi i Nerazvrstani. Neka pati koga smeta, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA. U prethodnoj rečenici misli se na sitne duše. Ja uuužiiiivaaaaaaam u pobjedi i savršenoj igri, kao i uostalom cijeli svijet. Bambi, znači cijeli svijet koji se divi Hrvatskoj i Čačiću je u paralelnom svemiru. Izgleda da ti moj Bambi tamo živiš. Ja slavim, ti patiš. Ma pati, koga briga... Cijeli svijet se divi Bambiiiiiiiiii.. HAHAHAHAHA
O majko mila i draga...
Inače, kujice, hrvatska u nogometu nije nikad bila prvak svijeta. Debilna pisma, sa debilnin refrenon za debilne navijače. Ideš na ignore jer su me mama i tata naučili da ne zajebavan retardirane.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:25:12
|
quote: Originally posted by brni
Patite bambi i nerazvrstani (namjerno imena malim slovima).

Stari moj, di ovakvi rastu    Tonka mi je čak simpatičan,al ljudi ka šta je ovaj me bacaju u depru(jebi ga široke san duše pa me tuđa nesrića i tuđi hendikep bole)
|
Edited by - NESVRSTANI on 14/06/2016 14:26:40 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:27:54
|
Bas da cu Tonku spomenit, on je za ovoga premija..  |
Edited by - brni on 14/06/2016 14:28:15 |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:28:14
|
Patite, samo patite.... Komentari na Ćorlukinu izjavu? Ne znate vi složiti dvije suvisle rečenice, trolčići.. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:30:50
|
Bas da cu Tonku spomenit, on je za ovoga premija.. 
Nisan do sada kujicu primjetija, al bombastičan je. Posla san ga u ignore pješčanik da se igra sa izivkon. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:33:31
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Bas da cu Tonku spomenit, on je za ovoga premija.. 
Nisan do sada kujicu primjetija, al bombastičan je. Posla san ga u ignore pješčanik da se igra sa izivkon.
I meni je ovo prvi susret sa njim, ja ga necu stavit na ignore..ne smeta mi lajanje jedne male uplasene kujice.. |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:35:45
|
I zajedno imate 12.500 postova na forumu. Pa radite li vi išta u životu, Boga mu... Nemojte biti paraziti društva... Evo, ja ću vam na PM poslati moje dokaze o uplati blizu pet milijuna poreza.. Zato imam 270 postova.. S takvima kao vi treba takvim jezikom. Nemojte više tipkati po forumima, inače ću se sažaliti i poslati vam svakome za kruh i mlijeko.. Radite nešto bambi i nerazvrstani.. Nemojte da moja firma i moj porez ide na vasu naknadu za nezaposlene.. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:41:53
|
I zajedno imate 12.500 postova na forumu. Pa radite li vi išta u životu, Boga mu... Nemojte biti paraziti društva... Evo, ja ću vam na PM poslati moje dokaze o uplati blizu pet milijuna poreza.. Zato imam 270 postova.. S takvima kao vi treba takvim jezikom. Nemojte više tipkati po forumima, inače ću se sažaliti i poslati vam svakome za kruh i mlijeko.. Radite nešto bambi i nerazvrstani.. Nemojte da moja firma i moj porez ide na vasu naknadu za nezaposlene..
Jebe se meni koliko si ti poreza uplatia..sta ja tebi imam dokazivati, ajde idi lovi rake govnare.. |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Posted - 14/06/2016 : 14:46:07
|
I zajedno imate 12.500 postova na forumu. Pa radite li vi išta u životu, Boga mu... Nemojte biti paraziti društva... Evo, ja ću vam na PM poslati moje dokaze o uplati blizu pet milijuna poreza.. Zato imam 270 postova.. S takvima kao vi treba takvim jezikom. Nemojte više tipkati po forumima, inače ću se sažaliti i poslati vam svakome za kruh i mlijeko.. Radite nešto bambi i nerazvrstani.. Nemojte da moja firma i moj porez ide na vasu naknadu za nezaposlene..
Jebe se meni koliko si ti poreza uplatia..sta ja tebi imam dokazivati, ajde idi lovi rake govnare..
Moraš mi dokazivati da se trudiš naći posao, manje tipkaj, nemoj da te ja hranim... P.S. Odgovor na izjavu Čačića o Ćorluki? P.S. 2: Nemoj se ljutiti tako Brni, posljednja izjava ti je puna žuči |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/06/2016 : 14:47:44
|
u jebote koji si ti faker  
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Topic  |
|