Author |
Topic |
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 18/08/2016 : 21:00:16
|
Inače povodom toga kako me je Vjeko napao jer sam napisao da je osvojena medalja u atletici posle 60 godina, lepo sam više puta u brojanju medalja sa Olimpijade naglašavao koliko ih je osvojila Srbija nakon RASPADA SFRJ.Nigde nisam napisao da su pređašnje medalje isključivo srpske, one pripadaju svima.Ovo što je napisano je čisto interno poređenje unutar samog sporta da se vidi kolika je provalija premošćena osvajanjem medalje i koliki je to uspeh.I onda me dotični provokator za koga svi znamo da je dokazani da ne kažem šta, napada.Ma iskreno, zabole me ona stvar šta dotična ogavna ličnost misli i piše ovde, banujte me zato što sam redovno čestitao hrvatskim sportistima i nazivao ih sjajnima, očigledno su kompleksi neuništivi.Uporedite samo količinu čestitki sa obe strane iako se zna ko ima više forumaša pa će vam se istina sama otkriti. Kompleksi su jednostavno neuništivi, a sada me slobodno banujte i podržavajte dotičnog za koga bih slobodno rekao šta je i to svi znaju, ali eto iz neke forumske pristojnosti neću. |
|
|
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 18/08/2016 : 21:16:41
|
Još nešto, zamolio bih forumaša zvanog caleb da me ne svrstava u isti koš sa spomenutom osobom i da ne piše u množini što se toga tiče jer bih mogao i ja nešto slično na drugu temu, ali eto ne bakćem se time.Bolje da se zamisli da li je normalno samog sebe hvaliti i nazivati kvalitetnim posterom, a takođe da li je uputio ijednu čestitku sportistima iz zemlje iz koje je on?Ja sam samo pročitao da je dotični lamentirao nad tužnom sudbinom poraženog jermenskog rvača.
Zaista ko sve sebi daje pravo da deli lekcije drugima.
E da, čoveku je muka od nacionalizma i hvaljenja uspeha sopstvenih sportista, a on pritom grčke non-stop hvali i postavlja klanjajuće smajlije.Eto nekom je muka i od toga, čisto da ne bude livcemerje na kvadrat.
A sad me banujte slobodno. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25582 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/08/2016 : 21:21:50
|
Evo, ja nisam čestitao ni srpskim, ni hrvatskim, ni švajcarskim sportistima. :)
Rekao si šta si imao, sada je završeno. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 18/08/2016 : 21:23:30
|
Ne osvrći se maelstrom. Svatko ima svoju domovinu i svatko slavi svoje uspjehe. Netko se raduje tuđima, netko ne. Neću reći da lijepim postere vaterpolista ili košarkaša srbije na zid, ali u svakom slučaju mi je drago da osvojite što više medalja. Ima i malo onih zdravih podbadanja, recimo pred utakmice hrvatska-srbija i to je ok, zgazit ćemo vas, dobit ćete po repu itd. Sve dok je u sferi navijanja to je super, ali zadiranje u nacionalizam to nije u redu. Sretno do kraja i uzmite što više medalja, isto kao i Hrvatska. I ne samo mi, pa i Slovenija, pa i BiH, pa i Crna Gora, pa i Makedonija, pa i Kosovo. Pa neću valjda navijati za Novi Zeland protiv BiH ili za Iran protiv Srbije. Mali smo svi redom, mali proračuni naspram velikih i svaka pobjeda je kao zlato. |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 18/08/2016 : 21:26:09
|
quote: Originally posted by maelstrom Bolje da se zamisli da li je normalno samog sebe hvaliti i nazivati kvalitetnim posterom,
Sarkazam covece zajebancija sa ostalima.. steta sto ne znas sta je to... Ali, dobro, nekome je verovatno lakse kada vidi smajli da ukapira. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/08/2016 : 21:35:22
|
Radi ovakvih provokatora ka sta je Caleb stvarno bi tribalo ukinuti sport na forumu.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
Posted - 18/08/2016 : 21:37:07
|
NIsam stavio smeska, ali ovo je zajebancija, ako neko, mozda, pita ili prokomentarise...
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/08/2016 : 21:39:23
|
quote: Originally posted by Caleb
Koji si ti seronja...
Srica pa smo dvojica.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
Posted - 18/08/2016 : 21:40:22
|
quote: Originally posted by brni
Koji si ti seronja...
Srica pa smo dvojica..
Al, zato imamo kvalitetne poruke
|
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/08/2016 : 21:41:29
|
Koji si ti seronja...
Srica pa smo dvojica..
Al, zato imamo kvalitetne poruke
Klase smo, za poster na zidu.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 18/08/2016 : 21:51:05
|
Kirgistanski dizač utega Izat Artikov prvi je sportaš kojemu je oduzeta medalja osvojena na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru zbog korištenja dopinga. Artikov, koji je osvojio brončanu medalju u kategoriji do 69 kilograma, bio je pozitivan na dopinškoj kontroli na strihinin, objavio je Međunarodni arbitražni sud (CAS). Iz CAS-a su dodali kako je službena promjena rezultata i preraspodjela medalja odgovornost Međunarodnog dizačkog saveza i Međunarodnog olimpijskog odbora. Artikov je treće mjesto osvojio sa 339 podignutih kilograma, dok je kao četvrti završio Kolumbijac Luis Javier Mosquera s kilogramom manje. Zlato je sa 352kg osvojio Kinez Shi Ziyong, a srebro sa 351kg Turčin Danijar Ismailov. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 18/08/2016 : 21:54:41
|
quote: Originally posted by maelstrom
Inače povodom toga kako me je Vjeko napao jer sam napisao da je osvojena medalja u atletici posle 60 godina, lepo sam više puta u brojanju medalja sa Olimpijade naglašavao koliko ih je osvojila Srbija nakon RASPADA SFRJ.Nigde nisam napisao da su pređašnje medalje isključivo srpske, one pripadaju svima.Ovo što je napisano je čisto interno poređenje unutar samog sporta da se vidi kolika je provalija premošćena osvajanjem medalje i koliki je to uspeh.I onda me dotični provokator za koga svi znamo da je dokazani da ne kažem šta, napada.Ma iskreno, zabole me ona stvar šta dotična ogavna ličnost misli i piše ovde, banujte me zato što sam redovno čestitao hrvatskim sportistima i nazivao ih sjajnima, očigledno su kompleksi neuništivi.Uporedite samo količinu čestitki sa obe strane iako se zna ko ima više forumaša pa će vam se istina sama otkriti. Kompleksi su jednostavno neuništivi, a sada me slobodno banujte i podržavajte dotičnog za koga bih slobodno rekao šta je i to svi znaju, ali eto iz neke forumske pristojnosti neću.
Kaj sam ja dokazani, daj molim te prosvijetli me? Sportski strucnjak? Za tebe sigurno doktor nauka. Nisam ti ja kriv sto su tvoje besmislene prognoze bile realne ko znas sto.. Dobro ti znas sto.. Ti i takvi ko ti
Btw. Pripazi na uvrede, sad si već blizu bonusa pa da ne bi bila slobodna šamaranja |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
legolas76
Average Member
637 Posts
Member since 31/08/2006 |
Posted - 18/08/2016 : 22:00:10
|
Šteta za košarkašice, nije išlo protiv Španije. Dobile nas i drugi put na turniru. I ovo je do sada ogroman uspeh za našu žensku košarku. Ostaje borba za 3 mesto. Samo napred, devojke. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/08/2016 : 22:11:29
|
Srbija igra atomski vaterpolo, bravo za Tucka za kalkuliranje jer mislim da bi i nas danas izbacili, mozda bi to bila puno jaca utakmica ali ipak..u finalu je sve moguce.. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 18/08/2016 : 22:18:30
|
Srbija igra atomski vaterpolo, bravo za Tucka za kalkuliranje jer mislim da bi i nas danas izbacili, mozda bi to bila puno jaca utakmica ali ipak..u finalu je sve moguce..
Da upravo to.. Puno su nam veće sanse jer smo osigurali srebro, nego u nekoj ranijoj knock-out tekmi. Pogotovo jer je pritisak na Srbima posto se do sad nisu proslavili na prijasnjim OI, a uvijek su bili u krugu najuzih favorita za zlato.. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25582 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 18/08/2016 : 22:42:14
|
Talijani su u prvoj cetvrtini izgledali ko staracki dom na rehabilitacijskim vjezbama.
|
These pretzels are making me thirsty... |
Edited by - dante on 18/08/2016 22:46:18 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/08/2016 : 22:46:38
|
Mi ne mozemo vise od 8..imamo jos sok u vis, bacanje koplja i kugle..Stipe i Sara mislim da nemaju nikakve sanse, jedina enigma je Blanka, koje su njezine stvarne mogucnosti to nitko ne zna..mozda nas sve iznenadi.. |
Edited by - brni on 18/08/2016 22:46:59 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
Posted - 18/08/2016 : 22:49:31
|
Brni se sprdao sa mnom kada je igrano funale vaterpola u Hrvatskoj (Evropsko, bese, 2010?). Sada je vreme da se dug vrati |
|
|
|
Topic |
|