Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/08/2016 : 22:50:25
|
Jbg igrali smo kuci i imali smo Rudića, tako da se ne racuna..
Ako Hrga osvoji zlato u superteskoj eto vam ga.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 18/08/2016 22:51:43 |
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 18/08/2016 : 22:52:21
|
Imam osjecaj da Blanka moze izvuci.. Nadam se bronci.. Trebala joj je ova sigurnost u kvalifikacijama.. Zvijer je to.. |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16475 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 18/08/2016 : 22:53:29
|
Imate i sad Rudica. U Brazilu je Sad bez zezanja, Srbija ce biti pod pritiskom... vece sanse dajem Hrvatima. Opusteniji ce biti, znaju kako se osvaka Ol... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 18/08/2016 : 22:54:28
|
quote: Originally posted by brni
Mi ne mozemo vise od 8..imamo jos sok u vis, bacanje koplja i kugle..Stipe i Sara mislim da nemaju nikakve sanse, jedina enigma je Blanka, koje su njezine stvarne mogucnosti to nitko ne zna..mozda nas sve iznenadi..
Nema Ruskinja, mozda se otvori za broncu, tko zna...Mada, ako ce sve skakati kao danas na kvalifikacijama, za medalju ce trebati defitivno preko 2 metra. |
These pretzels are making me thirsty... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/08/2016 : 22:58:29
|
quote: Originally posted by Caleb
Imate i sad Rudica. U Brazilu je Sad bez zezanja, Srbija ce biti pod pritiskom... vece sanse dajem Hrvatima. Opusteniji ce biti, znaju kako se osvaka Ol...
Prognoziram triler, produzetke i gol Sukna za pobjedu!! |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 18/08/2016 : 22:59:07
|
Postam Ukićevu objavu koju je objavio na FB.. Jednom riječju: CAR!
"Iman potribu stavit nešto...prvo zahvaljujen suigračima i treneru na nevjerovatnom litu i timskom duhu kojeg smo imali od prvog do zadnjeg dana. Virova san ka nikad da narodu i navijačima radi kojih se ovo igra možemo dat nešto specijalno, al eto nažalost na zadnjoj skalini smo klekli... Najviše mi je žaj radi te euforije koja se stvori, al nikad pa ni sad ne dobije svoj konačni oblik. Žaj mi je šta smo ka moralni pobjednici a to je kurac od ovce. I žaj mi je šta smo klekli od ekipe koja nije bolja od nas, zasluženo nas je dobila al nije bolja... jebiga sad, najteže je ka i uvik nama samima, šta moj prika kaže od -25 od čeha u godinu dana doć do 1/2 finala olimpijskih igara je malo previše... al sportaš si, uvik se nadaš da moš dobit sve i svakog... Ne znan koliko će mi tribat da se oporavin od ovoga, fala velikoj vojsci ljudi koja nas je pratila i bila uz nas cilo lito...a meni je žaj šta smo in ustvari dali zauzvrat samo moralnu pobjedu, jebeš tu moralnu pobjedu...Da se razumimo, ovo nije isprika i neko uvaljivanje, nego samo ono šta mi je po glavi u ovoj noći kad ni 5 piva kombinirano sa 3 normabela ne mogu dozvat san.... Gledajte košarku i dalje, imamo jebene talente, koji ako dovedu glavu na misto mogu vladat ovin sporton idućih 10 godina! Triba in malo sriće i puno pameti i to je to... I ne pitajte me kad ću u penziju, sad mi izgleda da neću uzet balun u ruke 5 godina, al ustvari poznavajući sam sebe, kad me Bojan zovne i reče "ajde babo trebaš nam", ako mogu hodat, vjerovatno san tu. Sve je moguće... Pozdrav svima i dobrima i šugavima, captain out!" |
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 18/08/2016 : 22:59:13
|
Mogao bi i Stipe baciti kuglu na 25m. Ne vidim tu problema. Ja sam je držao u ruci, pas mater, ako sam je bacio 5 metara. Manje.. A rekao bi, neš ti filozofije, uzmi i baci... Bez zajebancije, nadam se sto boljem rezultatu Stipe, a Sara ako se zvijezde poklope i sve zivo mozda moze do medalje. |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/08/2016 : 23:00:41
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
To mi je rođak, naravno da je car.. |
Edited by - brni on 18/08/2016 23:00:53 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16475 Posts
Posted - 18/08/2016 : 23:01:59
|
Imate i sad Rudica. U Brazilu je Sad bez zezanja, Srbija ce biti pod pritiskom... vece sanse dajem Hrvatima. Opusteniji ce biti, znaju kako se osvaka Ol...
Prognoziram triler, produzetke i gol Sukna za pobjedu!!
Sve je moguce. Mozda ga sukne, kao sto je Sauolo sasuo Zvezdi tri komada. Od tebe ocekujem mucke provokacije. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 18/08/2016 : 23:04:19
|
Očekujem rutinsku pobedu i osvajanje zlatne medalje u vaterpolu.Zna se ko je gazda u svetskom vaterpolu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 18/08/2016 : 23:05:05
|
quote: Originally posted by maelstrom Bolje da se zamisli da li je normalno samog sebe hvaliti i nazivati kvalitetnim posterom,
Sarkazam covece zajebancija sa ostalima.. steta sto ne znas sta je to... Ali, dobro, nekome je verovatno lakse kada vidi smajli da ukapira.
Izvinjavam ti se onda iskreno za ovo oko kvalitetnog postera, promakao mi je smajli.Ali ovo ostalo stoji.Kritički si nastrojen prema nekima stvarima i to je u redu, ali to onda mora biti i dvosmerno, uz to nema potrebe za preterivanjem i da se vide neke stvari koje realno i ne postoje ili bar ne u takvom obimu.I takođe, budi onda kritičan i prema grčkim sportistima, pošto ih smatraš svojima što je opet u redu i tvoja lična stvar. I još nešto, nema potrebe da ti uvek izigravaš sudiju i mirotvorca na forumu kad god se pokrene neka rasprava pritom pomalo stavljajući sebe u centar pažnje, u neku ruku to je korišćenje prilike za lično poentiranje. Sve najbolje ti inače želim. |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
Posted - 18/08/2016 : 23:06:30
|
quote: Originally posted by kucak
Ne osvrći se maelstrom. Svatko ima svoju domovinu i svatko slavi svoje uspjehe. Netko se raduje tuđima, netko ne. Neću reći da lijepim postere vaterpolista ili košarkaša srbije na zid, ali u svakom slučaju mi je drago da osvojite što više medalja. Ima i malo onih zdravih podbadanja, recimo pred utakmice hrvatska-srbija i to je ok, zgazit ćemo vas, dobit ćete po repu itd. Sve dok je u sferi navijanja to je super, ali zadiranje u nacionalizam to nije u redu. Sretno do kraja i uzmite što više medalja, isto kao i Hrvatska. I ne samo mi, pa i Slovenija, pa i BiH, pa i Crna Gora, pa i Makedonija, pa i Kosovo. Pa neću valjda navijati za Novi Zeland protiv BiH ili za Iran protiv Srbije. Mali smo svi redom, mali proračuni naspram velikih i svaka pobjeda je kao zlato.
Tebi svaka čast zaista. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/08/2016 : 23:07:32
|
Sve je moguce. Mozda ga sukne, kao sto je Sauolo sasuo Zvezdi tri komada. Od tebe ocekujem mucke provokacije.
Bravo Sassuolo, ajmo Partizan..
Nece biti mucke, samo one ocite.. |
Edited by - brni on 18/08/2016 23:08:18 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16475 Posts
Posted - 18/08/2016 : 23:10:39
|
quote: Originally posted by maelstrom
Izvinjavam ti se onda iskreno za ovo oko kvalitetnog postera, promakao mi je smajli.Ali ovo ostalo stoji.Kritički si nastrojen prema nekima stvarima i to je u redu, ali to onda mora biti i dvosmerno, uz to nema potrebe za preterivanjem i da se vide neke stvari koje realno i ne postoje ili bar ne u takvom obimu.I takođe, budi onda kritičan i prema grčkim sportistima, pošto ih smatraš svojima što je opet u redu i tvoja lična stvar. I još nešto, nema potrebe da ti uvek izigravaš sudiju i mirotvorca na forumu kad god se pokrene neka rasprava pritom pomalo stavljajući sebe u centar pažnje, u neku ruku to je korišćenje prilike za lično poentiranje. Sve najbolje ti inače želim.
Ocekivao sam uvrede, ali sam prijatno iznenadjen Nemam obicaj da izgiravam sudiju, nacin komunikacije vas dvojice je bio na nivou dece (moj tata je bolji od tvog i sl.), ne prilici odraslim ljudima
Licno poentiranje.. daj ne zezaj.
Naravno da je moja licna stvar za koga navijam (a, ako nisam na forumu napisao cestitke Srbima, to ne znaci da nisam srecan zbog medalja).
Eto, zelim i ja tebi sve najbolje. |
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16475 Posts
Posted - 18/08/2016 : 23:12:01
|
quote: Originally posted by brni Bravo Sassuolo, ajmo Partizan..
Nece biti mucke, samo one ocite..
Sasuli bi oni i Partizanu
|
|
|
|
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
Posted - 18/08/2016 : 23:15:07
|
quote: Originally posted by manhunter
Evo, ja nisam čestitao ni srpskim, ni hrvatskim, ni švajcarskim sportistima. :)
Rekao si šta si imao, sada je završeno.
Znam da nisi švajcarskim, pitanje je da li i imaš gde da čestitaš i da li bi te zapravo razumeli. Vidim da si u ranijem postu opet sebe nahvalio kao supermerodavnog i premudrog, zaista ti je ego enormne veličine po običaju, ništa novo. Tek mi od tebe lekcije ne trebaju, mislim ko si ti, dobro znamo ko si, odakle si, koji ti je životni put i uopšte ne znam otkud tebi pravo da se praviš intelektualno superiornim nad ljudima koji su obrazovani i koji su se uhvatili u koštac sa svim redovnim životnim problemima na ovom našem prostoru. Ah da, zaboravio sam, ti si moderator na stripovskom forumu, najveće dostignuće što bilo koji čovek na ovom svetu može dosegnuti. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47352 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/08/2016 : 23:17:53
|
Znam da nisi švajcarskim, pitanje je da li i imaš gde da čestitaš i da li bi te zapravo razumeli. Vidim da si u ranijem postu opet sebe nahvalio kao supermerodavnog i premudrog, zaista ti je ego enormne veličine po običaju, ništa novo. Tek mi od tebe lekcije ne trebaju, mislim ko si ti, dobro znamo ko si, odakle si, koji ti je životni put i uopšte ne znam otkud tebi pravo da se praviš intelektualno superiornim nad ljudima koji su obrazovani i koji su se uhvatili u koštac sa svim redovnim životnim problemima na ovom našem prostoru. Ah da, zaboravio sam, ti si moderator na stripovskom forumu, najveće dostignuće što bilo koji čovek na ovom svetu može dosegnuti.
|
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
Posted - 18/08/2016 : 23:18:20
|
Izvinjavam ti se onda iskreno za ovo oko kvalitetnog postera, promakao mi je smajli.Ali ovo ostalo stoji.Kritički si nastrojen prema nekima stvarima i to je u redu, ali to onda mora biti i dvosmerno, uz to nema potrebe za preterivanjem i da se vide neke stvari koje realno i ne postoje ili bar ne u takvom obimu.I takođe, budi onda kritičan i prema grčkim sportistima, pošto ih smatraš svojima što je opet u redu i tvoja lična stvar. I još nešto, nema potrebe da ti uvek izigravaš sudiju i mirotvorca na forumu kad god se pokrene neka rasprava pritom pomalo stavljajući sebe u centar pažnje, u neku ruku to je korišćenje prilike za lično poentiranje. Sve najbolje ti inače želim.
Ocekivao sam uvrede, ali sam prijatno iznenadjen Nemam obicaj da izgiravam sudiju, nacin komunikacije vas dvojice je bio na nivou dece (moj tata je bolji od tvog i sl.), ne prilici odraslim ljudima
Licno poentiranje.. daj ne zezaj.
Naravno da je moja licna stvar za koga navijam (a, ako nisam na forumu napisao cestitke Srbima, to ne znaci da nisam srecan zbog medalja).
Eto, zelim i ja tebi sve najbolje.
Nikako ne mogu da se složim u vezi prepucavanja u stilu moj tata je bolji od tvog jer ja niti sam bilo kakva poređenja izvlačio, niti sam nad bilo čime likovao.Da li sam pogrešio što sam uopšte ulazio u raspravu sa dotičnim, to je druga stvar već, verovatno jesam.
Inače, dosta toga što pišeš mi se sviđa i nemoj misliti da je suprotno ako mi sa sa druge strane uopšte ne sviđas Mamhunter jer vas dvoje uopšte niste sličnim ni po čemu, iako bi on možda voleo da je tako. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16475 Posts
Posted - 18/08/2016 : 23:24:43
|
Inače, dosta toga što pišeš mi se sviđa i nemoj misliti da je suprotno ako mi sa sa druge strane uopšte ne sviđas Mamhunter jer vas dvoje uopšte niste sličnim ni po čemu, iako bi on možda voleo da je tako.
Eto, imas potpuno suprotno rezonovanje o mehanteru od mene... ovo sto pises o njemu, sa dozom podsmeha i zlobe (da se ponasa ovako ili onako jer je moderator, ma daj... covek najnormalnije rezonuje i ponasa se..). Cak se ni izmedju redova ne moze uociti to sto govoris...
Pisimi, pricajmo, zezajmo se, ali bez vredjanja i zlobnih komentara. |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25584 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/08/2016 : 23:25:08
|
Znam da nisi švajcarskim, pitanje je da li i imaš gde da čestitaš i da li bi te zapravo razumeli. Vidim da si u ranijem postu opet sebe nahvalio kao supermerodavnog i premudrog, zaista ti je ego enormne veličine po običaju, ništa novo. Tek mi od tebe lekcije ne trebaju, mislim ko si ti, dobro znamo ko si, odakle si, koji ti je životni put i uopšte ne znam otkud tebi pravo da se praviš intelektualno superiornim nad ljudima koji su obrazovani i koji su se uhvatili u koštac sa svim redovnim životnim problemima na ovom našem prostoru. Ah da, zaboravio sam, ti si moderator na stripovskom forumu, najveće dostignuće što bilo koji čovek na ovom svetu može dosegnuti.
U principu, "oprostio" sam ti nastavak rasprave i nisam hteo da te izbacim zbog toga. I nisam hteo da se "kačim".
Sve ovo ostalo što si napisao govori više o tebi nego o meni. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 18/08/2016 : 23:25:59
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
To mi je rođak, naravno da je car..
Znači Ukić je Osmo |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/08/2016 : 23:29:03
|
Bija je jedan clanak izasa u Slobodnoj sa veliki naslovom GDJE JE NESTAO UKIĆ, naime odigra je katastrofalnu partiju za Split i onda me ekipa u skoli zajebavala misec dana zbog toga.. |
|
|
Topic |
|
|
|