forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Olimpijske Igre Rio 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 22:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Jbg igrali smo kuci i imali smo Rudića, tako da se ne racuna..

Ako Hrga osvoji zlato u superteskoj eto vam ga..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 18/08/2016 22:51:43
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 18/08/2016 : 22:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Imam osjecaj da Blanka moze izvuci.. Nadam se bronci.. Trebala joj je ova sigurnost u kvalifikacijama.. Zvijer je to..

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2016 : 22:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Imate i sad Rudica. U Brazilu je
Sad bez zezanja, Srbija ce biti pod pritiskom... vece sanse dajem Hrvatima. Opusteniji ce biti, znaju kako se osvaka Ol...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 18/08/2016 : 22:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Mi ne mozemo vise od 8..imamo jos sok u vis, bacanje koplja i kugle..Stipe i Sara mislim da nemaju nikakve sanse, jedina enigma je Blanka, koje su njezine stvarne mogucnosti to nitko ne zna..mozda nas sve iznenadi..

Nema Ruskinja, mozda se otvori za broncu, tko zna...Mada, ako ce sve skakati kao danas na kvalifikacijama, za medalju ce trebati defitivno preko 2 metra.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 22:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Sad bez zezanja, Srbija ce biti pod pritiskom... vece sanse dajem Hrvatima. Opusteniji ce biti, znaju kako se osvaka Ol...

Prognoziram triler, produzetke i gol Sukna za pobjedu!!

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 22:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Postam Ukićevu objavu koju je objavio na FB.. Jednom riječju: CAR!

"Iman potribu stavit nešto...prvo zahvaljujen suigračima i treneru na nevjerovatnom litu i timskom duhu kojeg smo imali od prvog do zadnjeg dana. Virova san ka nikad da narodu i navijačima radi kojih se ovo igra možemo dat nešto specijalno, al eto nažalost na zadnjoj skalini smo klekli...
Najviše mi je žaj radi te euforije koja se stvori, al nikad pa ni sad ne dobije svoj konačni oblik. Žaj mi je šta smo ka moralni pobjednici a to je kurac od ovce. I žaj mi je šta smo klekli od ekipe koja nije bolja od nas, zasluženo nas je dobila al nije bolja...
jebiga sad, najteže je ka i uvik nama samima, šta moj prika kaže od -25 od čeha u godinu dana doć do 1/2 finala olimpijskih igara je malo previše... al sportaš si, uvik se nadaš da moš dobit sve i svakog...
Ne znan koliko će mi tribat da se oporavin od ovoga, fala velikoj vojsci ljudi koja nas je pratila i bila uz nas cilo lito...a meni je žaj šta smo in ustvari dali zauzvrat samo moralnu pobjedu, jebeš tu moralnu pobjedu...Da se razumimo, ovo nije isprika i neko uvaljivanje, nego samo ono šta mi je po glavi u ovoj noći kad ni 5 piva kombinirano sa 3 normabela ne mogu dozvat san....
Gledajte košarku i dalje, imamo jebene talente, koji ako dovedu glavu na misto mogu vladat ovin sporton idućih 10 godina! Triba in malo sriće i puno pameti i to je to...
I ne pitajte me kad ću u penziju, sad mi izgleda da neću uzet balun u ruke 5 godina, al ustvari poznavajući sam sebe, kad me Bojan zovne i reče "ajde babo trebaš nam", ako mogu hodat, vjerovatno san tu. Sve je moguće...
Pozdrav svima i dobrima i šugavima, captain out!"
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 18/08/2016 : 22:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Mogao bi i Stipe baciti kuglu na 25m. Ne vidim tu problema.
Ja sam je držao u ruci, pas mater, ako sam je bacio 5 metara. Manje..
A rekao bi, neš ti filozofije, uzmi i baci...
Bez zajebancije, nadam se sto boljem rezultatu Stipe, a Sara ako se zvijezde poklope i sve zivo mozda moze do medalje.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 23:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

To mi je rođak, naravno da je car..

Edited by - brni on 18/08/2016 23:00:53
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2016 : 23:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Prognoziram triler, produzetke i gol Sukna za pobjedu!!

Sve je moguce. Mozda ga sukne, kao sto je Sauolo sasuo Zvezdi tri komada.
Od tebe ocekujem mucke provokacije.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/08/2016 : 23:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Očekujem rutinsku pobedu i osvajanje zlatne medalje u vaterpolu.Zna se ko je gazda u svetskom vaterpolu!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 18/08/2016 : 23:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by maelstrom
Bolje da se zamisli da li je normalno samog sebe hvaliti i nazivati kvalitetnim posterom,

Sarkazam covece zajebancija sa ostalima.. steta sto ne znas sta je to... Ali, dobro, nekome je verovatno lakse kada vidi smajli da ukapira.

Izvinjavam ti se onda iskreno za ovo oko kvalitetnog postera, promakao mi je smajli.Ali ovo ostalo stoji.Kritički si nastrojen prema nekima stvarima i to je u redu, ali to onda mora biti i dvosmerno, uz to nema potrebe za preterivanjem i da se vide neke stvari koje realno i ne postoje ili bar ne u takvom obimu.I takođe, budi onda kritičan i prema grčkim sportistima, pošto ih smatraš svojima što je opet u redu i tvoja lična stvar.
I još nešto, nema potrebe da ti uvek izigravaš sudiju i mirotvorca na forumu kad god se pokrene neka rasprava pritom pomalo stavljajući sebe u centar pažnje, u neku ruku to je korišćenje prilike za lično poentiranje.
Sve najbolje ti inače želim.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 18/08/2016 : 23:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Mozda bude Sukno, a mozda prkno, we shall see!

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 18/08/2016 : 23:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kucak

Ne osvrći se maelstrom. Svatko ima svoju domovinu i svatko slavi svoje uspjehe. Netko se raduje tuđima, netko ne. Neću reći da lijepim postere vaterpolista ili košarkaša srbije na zid, ali u svakom slučaju mi je drago da osvojite što više medalja. Ima i malo onih zdravih podbadanja, recimo pred utakmice hrvatska-srbija i to je ok, zgazit ćemo vas, dobit ćete po repu itd. Sve dok je u sferi navijanja to je super, ali zadiranje u nacionalizam to nije u redu. Sretno do kraja i uzmite što više medalja, isto kao i Hrvatska. I ne samo mi, pa i Slovenija, pa i BiH, pa i Crna Gora, pa i Makedonija, pa i Kosovo. Pa neću valjda navijati za Novi Zeland protiv BiH ili za Iran protiv Srbije. Mali smo svi redom, mali proračuni naspram velikih i svaka pobjeda je kao zlato.

Tebi svaka čast zaista.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 23:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve je moguce. Mozda ga sukne, kao sto je Sauolo sasuo Zvezdi tri komada.
Od tebe ocekujem mucke provokacije.

Bravo Sassuolo, ajmo Partizan..

Nece biti mucke, samo one ocite..

Edited by - brni on 18/08/2016 23:08:18
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2016 : 23:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Očekujem rutinsku pobedu i osvajanje zlatne medalje u vaterpolu.Zna se ko je gazda u svetskom vaterpolu!

Vidim,zvezda dobila porciju
Mjenjao bi ti sve medalje da zvezda prodje

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2016 : 23:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvinjavam ti se onda iskreno za ovo oko kvalitetnog postera, promakao mi je smajli.Ali ovo ostalo stoji.Kritički si nastrojen prema nekima stvarima i to je u redu, ali to onda mora biti i dvosmerno, uz to nema potrebe za preterivanjem i da se vide neke stvari koje realno i ne postoje ili bar ne u takvom obimu.I takođe, budi onda kritičan i prema grčkim sportistima, pošto ih smatraš svojima što je opet u redu i tvoja lična stvar.
I još nešto, nema potrebe da ti uvek izigravaš sudiju i mirotvorca na forumu kad god se pokrene neka rasprava pritom pomalo stavljajući sebe u centar pažnje, u neku ruku to je korišćenje prilike za lično poentiranje.

Ocekivao sam uvrede, ali sam prijatno iznenadjen
Nemam obicaj da izgiravam sudiju, nacin komunikacije vas dvojice je bio na nivou dece (moj tata je bolji od tvog i sl.), ne prilici odraslim ljudima

Licno poentiranje.. daj ne zezaj.

Naravno da je moja licna stvar za koga navijam (a, ako nisam na forumu napisao cestitke Srbima, to ne znaci da nisam srecan zbog medalja).

Eto, zelim i ja tebi sve najbolje.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/08/2016 : 23:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Preveliki jaz između velikih i malih sportova.

http://sportske.jutarnji.hr/hotsport/kako-zapravo-zive-nasi-olimpijci-svi-su-bez-posla-neki-i-na-rubu-gladi-auto-sam-prodao.../4625009/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2016 : 23:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bravo Sassuolo, ajmo Partizan..

Nece biti mucke, samo one ocite..

Sasuli bi oni i Partizanu

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 18/08/2016 : 23:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Evo, ja nisam čestitao ni srpskim, ni hrvatskim, ni švajcarskim sportistima. :)

Rekao si šta si imao, sada je završeno.

Znam da nisi švajcarskim, pitanje je da li i imaš gde da čestitaš i da li bi te zapravo razumeli.
Vidim da si u ranijem postu opet sebe nahvalio kao supermerodavnog i premudrog, zaista ti je ego enormne veličine po običaju, ništa novo.
Tek mi od tebe lekcije ne trebaju, mislim ko si ti, dobro znamo ko si, odakle si, koji ti je životni put i uopšte ne znam otkud tebi pravo da se praviš intelektualno superiornim nad ljudima koji su obrazovani i koji su se uhvatili u koštac sa svim redovnim životnim problemima na ovom našem prostoru.
Ah da, zaboravio sam, ti si moderator na stripovskom forumu, najveće dostignuće što bilo koji čovek na ovom svetu može dosegnuti.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47352 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/08/2016 : 23:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Znam da nisi švajcarskim, pitanje je da li i imaš gde da čestitaš i da li bi te zapravo razumeli.
Vidim da si u ranijem postu opet sebe nahvalio kao supermerodavnog i premudrog, zaista ti je ego enormne veličine po običaju, ništa novo.
Tek mi od tebe lekcije ne trebaju, mislim ko si ti, dobro znamo ko si, odakle si, koji ti je životni put i uopšte ne znam otkud tebi pravo da se praviš intelektualno superiornim nad ljudima koji su obrazovani i koji su se uhvatili u koštac sa svim redovnim životnim problemima na ovom našem prostoru.
Ah da, zaboravio sam, ti si moderator na stripovskom forumu, najveće dostignuće što bilo koji čovek na ovom svetu može dosegnuti.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 18/08/2016 : 23:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ocekivao sam uvrede, ali sam prijatno iznenadjen
Nemam obicaj da izgiravam sudiju, nacin komunikacije vas dvojice je bio na nivou dece (moj tata je bolji od tvog i sl.), ne prilici odraslim ljudima

Licno poentiranje.. daj ne zezaj.

Naravno da je moja licna stvar za koga navijam (a, ako nisam na forumu napisao cestitke Srbima, to ne znaci da nisam srecan zbog medalja).

Eto, zelim i ja tebi sve najbolje.

Nikako ne mogu da se složim u vezi prepucavanja u stilu moj tata je bolji od tvog jer ja niti sam bilo kakva poređenja izvlačio, niti sam nad bilo čime likovao.Da li sam pogrešio što sam uopšte ulazio u raspravu sa dotičnim, to je druga stvar već, verovatno jesam.

Inače, dosta toga što pišeš mi se sviđa i nemoj misliti da je suprotno ako mi sa sa druge strane uopšte ne sviđas Mamhunter jer vas dvoje uopšte niste sličnim ni po čemu, iako bi on možda voleo da je tako.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2016 : 23:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, dosta toga što pišeš mi se sviđa i nemoj misliti da je suprotno ako mi sa sa druge strane uopšte ne sviđas Mamhunter jer vas dvoje uopšte niste sličnim ni po čemu, iako bi on možda voleo da je tako.

Eto, imas potpuno suprotno rezonovanje o mehanteru od mene... ovo sto pises o njemu, sa dozom podsmeha i zlobe (da se ponasa ovako ili onako jer je moderator, ma daj... covek najnormalnije rezonuje i ponasa se..). Cak se ni izmedju redova ne moze uociti to sto govoris...

Pisimi, pricajmo, zezajmo se, ali bez vredjanja i zlobnih komentara.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25584 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/08/2016 : 23:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U principu, "oprostio" sam ti nastavak rasprave i nisam hteo da te izbacim zbog toga. I nisam hteo da se "kačim".

Sve ovo ostalo što si napisao govori više o tebi nego o meni.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/08/2016 : 23:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980

To mi je rođak, naravno da je car..

Znači Ukić je Osmo

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 23:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Bija je jedan clanak izasa u Slobodnoj sa veliki naslovom GDJE JE NESTAO UKIĆ, naime odigra je katastrofalnu partiju za Split i onda me ekipa u skoli zajebavala misec dana zbog toga..

Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000