forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Olimpijske Igre Rio 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2016 : 23:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Bija je jedan clanak izasa u Slobodnoj sa veliki naslovom GDJE JE NESTAO UKIĆ, naime odigra je katastrofalnu partiju za Split i onda me ekipa u skoli zajebavala misec dana zbog toga..

Sta si mu uradio, pa je nestao?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 23:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Bija je jedan clanak izasa u Slobodnoj sa veliki naslovom GDJE JE NESTAO UKIĆ, naime odigra je katastrofalnu partiju za Split i onda me ekipa u skoli zajebavala misec dana zbog toga..

Sta si mu uradio, pa je nestao?

Kladia sam se da nece zabiti ni jedan poen na utakmici..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/08/2016 : 23:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by srdjandj

Očekujem rutinsku pobedu i osvajanje zlatne medalje u vaterpolu.Zna se ko je gazda u svetskom vaterpolu!

Vidim,zvezda dobila porciju
Mjenjao bi ti sve medalje da zvezda prodje

Koja Zvezda, nemam pojma o čemu pišeš!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/08/2016 : 23:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980

Postam Ukićevu objavu koju je objavio na FB.. Jednom riječju: CAR!

To mi je rođak, naravno da je car..

Prvi?

I otac mu je car.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 23:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Prvi?

I otac mu je car.

A daljnji, sagradia je ode u Šepurini kucu pa ga znam trevit liti kad je slobodan..ma Roko je legenda momak, e da je vise takvih..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 18/08/2016 23:37:45
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/08/2016 : 23:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
Zlotvore
ne diraj mi Dellya
on jedino ima ružan šut, ali je sjajan igrač

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2016 : 23:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Očekujem rutinsku pobedu i osvajanje zlatne medalje u vaterpolu.Zna se ko je gazda u svetskom vaterpolu!

Crvena

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/08/2016 : 23:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://sportske.jutarnji.hr/oi2016/braca-po-jedru-sada-su-osvojila-sve-projekt-je-poceo-kada-se-marenic-preselio-u-dom-fantela/4621775/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/08/2016 : 00:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

Zlotvore
ne diraj mi Dellya

Ujmeisusovo pa di bi ja protiv Mate?

On mi je jedan od dražih igrača jer volim radnike, a pogotovo kad se sjetim kako je prošlogodišnje finale odigrao (brutalna obrana na Curryu).

Dobio je dobar ugovor u Bucksima i neka. Ako je Batum mogao dobiti 120 mil.$ i ovako stramotno odigrati na OI, što ne bi i Matko.

Znači samo mi zamjeraš zbog "shots fired" na njega?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/08/2016 : 00:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Crvena

Ispadate i vi od Makabija, ne beri brigu!

Nego, tema je OI, jedva čekam da vas potopimo u vaterpolu, prvo vazduh, pa voda!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/08/2016 : 00:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:
Originally posted by ken2

Zlotvore
ne diraj mi Dellya

Ujmeisusovo pa di bi ja protiv Mate?

On mi je jedan od dražih igrača jer volim radnike, a pogotovo kad se sjetim kako je prošlogodišnje finale odigrao (brutalna obrana na Curryu).

Dobio je dobar ugovor u Bucksima i neka. Ako je Batum mogao dobiti 120 mil.$ i ovako stramotno odigrati na OI, što ne bi i Matko.

Znači samo mi zamjeraš zbog "shots fired" na njega?

on je u cavsima i mogao biti samo radnik
a u boomersima pokazuje i svoju umjetničku dušu

ali, stvarno, šut mu je 'originalan'
da se u moje vrime pojavio na basketu, zajebavali bi ga opako
dok nas ne bi rasturio, naravno

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/08/2016 : 00:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Crvena

Ispadate i vi od Makabija, ne beri brigu!

Nego, tema je OI, jedva čekam da vas potopimo u vaterpolu, prvo vazduh, pa voda!

Natrag na temu
Zaboli me uvo za vaterpolo
Nek mi prodjemo Izraelce
I eto zlato

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 19/08/2016 : 00:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Joj taj vaterpolo mi nikad nije sjeo.
Pokušavam ja to ponekad pogledati, ali to pračakanje u vodi mi nikako ne budi neke emocije.
Još kad vidim koliko bi repki bilo da nema exYu, pa ne bi sakupili dovoljno za turnir onih koji barem znaju pravila.
Ustvari kad pogledam koliko su sportova nagurali na te OI plus svake dodaju još poneki samo čekam da kamena sa ramena uvrste pa da imamo ziher još jedno zlato.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/08/2016 : 01:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/tema/oi-2016/i-rio-je-dokaz-jugoslavija-olimpijska-sila-je-mit-hrvatska-je-daleko-najjača-od-zemalja-raspale-države-913423

Zvonko Alač je prvo glumio popisnu komisiju za Štefaneka, a zatim je napisao članak neznajući da se prvo hopne pre negoli se kaže skoč.

Gosn Barkli ima jednu superiška
It's not how you start a date. It's how you finish it

Edited by - Jasko on 19/08/2016 01:02:17
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 19/08/2016 : 01:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

http://www.index.hr/tema/oi-2016/i-rio-je-dokaz-jugoslavija-olimpijska-sila-je-mit-hrvatska-je-daleko-najjača-od-zemalja-raspale-države-913423

Zvonko Alač je prvo glumio popisnu komisiju za Štefaneka, a zatim je napisao članak neznajući da se prvo hopne pre negoli se kaže skoč.

Na stranu retardirana ideologija ovog kvazinovinara, ali sve sto je napisao vezano za rezultate je istina. Hrvatska ima dvostruko vise medalja sa olimpijskih igara nego Srbija. Ako gledamo samo ljetne, Hrvatska ima 10 zlata koliko i ukupno sve druge drzave bivse Juge. To su cinjenice i ne znam kakve veze Barkley ima s time. Osim sto mu se tresla usnica kada je Hrvatska povela 25:23 zakucavanjem pa dodatnim bacanjem Arapovića protiv jedinog Dream Teama
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/08/2016 : 01:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:

Osnovni problem je tu kod ne razlikovanja državljanstva i narodnosti.

Dakle, osoba, na svoju i sveopću žalost može biti državljanin Republike Hrvatske ili Republike Srbije te biti po narodnosti Hrvat, Srbin, Iunit, Klinognac ili ostala pizda isusova materenina, kako mu se ćefne, te se po osjećaju izjasniti kao isti.

No, npr. u sportu (hrvatski: športu, ovisi tko je na vlasti), dakle ukoliko osoba nastupa za Republiku Hrvatsku ili Republiku Srbiju nametnutim automatizmom, njegova narodnost se direktno izjednačava s državljanstvom (za neupućene: nastupaš za Hrvatsku onda si Hrvat, nastupaš za Srbiju onda si Srbin) iako pravna znanost kako u Republici Hrvatskoj, tako i u Republici Srbiji poznaje distinkciju između državljanstva i narodnosti (za razliku od npr. francuske), no društvene i medijske norme u tim slučajevima nameću izjednačavanje između narodnosti i državljanstva (ako slučajno ima kaki primjer suprotnog, molio bih da ga navedete, za neupućene: tko nije, glede&unatoč, izjednačio narodnost i državljanstvo kad su ga uvatili jebavat?).

Glede Alača i Jaska, Alač je jugo-srpsko-četničko-komunističko-udbaško-soroševski-mrzitelj-svega-hrvatskoga (i navija za Hajudk) koji yudexu vuče barem deset trolova te mu isti to spotiču i jebu mater na redovnoj bazi (bacite oko na komentare), a ako griješim glede ove konstatacije (ona gore je bulletproof), saće Kruger to potvrdit ili ako neće (hrvatski: ne će) da ga citiramo, ako ne glede Alača, onda barem yudexa (koji je, per se, jugo-srpsko-četničko-komunističko-udbaško-soroševski-mrzitelj-svega-hrvatskog-portal)?

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/

Edited by - andjusticeforall on 19/08/2016 02:06:24
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 19/08/2016 : 02:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Cekaj jel se zajebavas il kaj?? Index da je jugonostalgicarski nastrojen i ovaj polunovinar isto?! Pa index je postao skoro odvratnije desniji od dnevno.hr i slicnih govana..
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/08/2016 : 02:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Dakle ti ozbiljno tvrdiš da ih se ne naziva yudex&co, pa đe ti živiš?

Ono što je potpuno očito jest da sam istakanuo kako postoji takva percepcija, ne moja, mene libo tuki, ali da postoji, da se istu može citirati i tako dalje, no to nije ni bila poanta već samo uzgredna zajebancija.

Drugim riječima, ak ti nije jasno čitaj opet, podebljano je poanta, kuiš ono ne?

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 19/08/2016 : 02:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
To mi je jasno bilo i ranije, nego me ovo oko indexa zacudilo.. Pa pogledaj im clanke.. Potpiruju di god stignu.. Skuzili su da citanost podize kada palis, a ne kada pomirujes..
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/08/2016 : 02:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Prokletnici

Edited by - andjusticeforall on 19/08/2016 02:39:37
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/08/2016 : 02:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Na stranu retardirana ideologija ovog kvazinovinara, ali sve sto je napisao vezano za rezultate je istina. Hrvatska ima dvostruko vise medalja sa olimpijskih igara nego Srbija. Ako gledamo samo ljetne, Hrvatska ima 10 zlata koliko i ukupno sve druge drzave bivse Juge. To su cinjenice i ne znam kakve veze Barkley ima s time. Osim sto mu se tresla usnica kada je Hrvatska povela 25:23 zakucavanjem pa dodatnim bacanjem Arapovića protiv jedinog Dream Teama

Jaskec,Vekica zbori istinu. Hebo te barkley

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 19/08/2016 : 02:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Za sada Sara Kolak fantasticna u finalu koplja.. Drzi 5. mjesto i tesko će ju netko pomaknuti nize.. Za broncu bi moglo bit dosta ponavljanje osobnog rekorda.. Ali i ovo je fantastican uspjeh i veliki zalog za Tokio.. Cura ima 21 godinu
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 19/08/2016 : 02:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Sara 66.18 prvo mjesto u četvrtoj seriji!!! Rekao sam ja da može iznenaditi... Zvijer je to... Medalja sigurna, a predviđam zlato

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 19/08/2016 : 02:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Ooooooooooooooooooo toooooooooooo fantazija... Sanjsm otvorenih ociju... Bravo bravo bravo
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 19/08/2016 : 02:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Bolt iz Ludbrega...
Kakav pogled ima cura, pa to je strašno...
Koja odlučnost i samopouzdanje...
Ma zlato sigurno!!!!

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000