Pre dosta vremena obojio sam prvu stranu Belog Bizona, ali tu sliku ne mogu da nadjem. Ako je neko ima voleo bih da je postavi. U medjuvremenu ja sam je ponovo obojio i bas bih voleo da vidim razliku od pre i sada. Zbog porodicnih obaveza ovaj projekat nece biti realizovan u skorije vreme, ali ce svakako biti zavrsen u toku sledece godine.... Evo kako izgledaju prve dve strane:
Ddeki, svaka čast, neumoran si! Nego, samo jedno pitanje, na predzadnjem kadru marame oko vrata izgledaju prežute kao i kacige crvenih mundira?
Posto bojim za Grckog izdavaca koristio sam boje koje su oni na svojim kolorima koristili, a to je zuta boja. Za nase potrebe to mogu promeniti, kao i bilo sta drugo jer cuvam radni materijal.
Posto bojim za Grckog izdavaca koristio sam boje koje su oni na svojim kolorima koristili, a to je zuta boja. Za nase potrebe to mogu promeniti, kao i bilo sta drugo jer cuvam radni materijal.
ove njihove boje izgledaju ko iz kasnih 70ih. mislim da bi bilo šteta uz tvoje mogućnosti to ne dovesti na bolju razinu. osim ako izdavač traži da izgleda retro.
ove njihove boje izgledaju ko iz kasnih 70ih. mislim da bi bilo šteta uz tvoje mogućnosti to ne dovesti na bolju razinu. osim ako izdavač traži da izgleda retro.
To ce izdavac odluciti. Do sada nije bilo primedbi ovakve vrste.
Ddeki, svaka čast, neumoran si! Nego, samo jedno pitanje, na predzadnjem kadru marame oko vrata izgledaju prežute kao i kacige crvenih mundira?
Odlucio sam ipak da promenim boju kaciga i da izgledaju kao u Gradu Carolija koje sam bojio. Inace ovakve su i kacige u "Prica o K.Marku" (italijanski kolor)