Author |
Topic  |
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29634 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12903 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 22/10/2016 : 11:35:24
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
quote: Originally posted by Cromwell
Ima li netko dobru teoriju zašto ovaj Rakosi4 toliko forsira povratak?
Javlja mi se nekoliko...
Timber Bil obliće oko foruma ka mačak oko vruće kaše , i nikako da srca smekšaju . Zar članovi "NE" nisu čuli za humanizam i renesansu. Ispalili ste ga ka Heligena u svemirska prostranstva tj. vasionu  E sad zli jezici bi me mogli usporedit sa Wendigom jer želim skupiti njegove atome i vratit ga na forum . Čovik je vrstan zagorolog i bilo bi dobro čut njegove komentare na forumu . Ako napravi prekršaj , onda ga u vasionu , ali mislim da se rehabilitira .
|
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 22/10/2016 : 11:38:44
|
quote: Originally posted by izivko
Pustite bre čovika. Napravi li kakvu pizdariju, ban na 2 godine i riješena stvar.
On nije izbačen na godinu ili dve, već zauvek. I vraćao se sa više nickova i sa svima je bio izbačen. Ne zato što se radilo o njemu, već zato što je i pod njima terao po starom.
Kao što rekoh, meni nije toliki problem da se vrati. Iako me je (i ne samo mene) neviđeno izvređao, lagao i provocirao, mogu da preskočim preko moje senke. Toliko sam je puta preskakao, eno je sto metara iza, trči da me stigne.
Ali ne vidim smisao svega. Dajte mi valjan razlog, pa ću pričati sa mladjom, vidite kako je strog. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 22/10/2016 11:40:10 |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Posted - 22/10/2016 : 11:44:01
|
Pustite bre čovika. Napravi li kakvu pizdariju, ban na 2 godine i riješena stvar.
Jedna od dobrih ideja .Napravi li glupost , bez milosti van  |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Posted - 22/10/2016 : 11:46:13
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Jedna od dobrih ideja .Napravi li glupost , bez milosti van 
To smo već uradili. Dva puta. Koji su vaši razlozi njegovog vraćanja, a da nije milosrđe? |
|
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Posted - 22/10/2016 : 12:11:14
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by RAKOSI4
Jedna od dobrih ideja .Napravi li glupost , bez milosti van 
To smo već uradili. Dva puta. Koji su vaši razlozi njegovog vraćanja, a da nije milosrđe?
Timber Bil ima oštar jezik i zna ljude dobro izvrijeđat šta je za osudu ali mi je preokrutno da neko bude zauvijek izbačen s foruma pa nije nikoga ubija (bar se nadam). Ruku na srce forumu triba i malo živosti , naravno bez omalovažavanja i uvrijeda , da se ne pretvori u sanatorij zombija tj. zonu dosade. a .Timber je bija osebujan i temperamentar pa i slikovit šta moraju priznat i oni "DA" i "NE" naravno sve ima granicu ,dok se druge ne vrijeđa. Za predstojeće blagdane rehabilirat sve a onda po propisima , tko ih krši vanka , pa će svi razmisliti prije nego šta izjavu a osim toga u svakom trenutku Vi ih možete eliminirati ako treba da se kiselu. .
A i nije mi toliko za Timber Bila koliko do Timber Bilice koja očigledno puno pati zbog svog Romea .
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7038 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 22/10/2016 : 12:16:31
|
Profa je pisao recenzije za sajt (vidim 13 komada i u razdoblju od samo 3 mjeseca) i to se mora uzeti u obzir. O kvaliteti nećemo ali osobe koje su dali takav doprinos ipak moraju imati neku povlasticu a ovdje sam primjetio da se lako opale nogom (stinky, sergej, kiky, tinton, Profa). Eto ti razlog, manhunteru |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 22/10/2016 12:17:43 |
 |
|
doom
stripovi.com suradnik

736 Posts
Member since 28/07/2016 |
Posted - 22/10/2016 : 13:18:36
|
Ha ako nista barem cemo se svi srusiti sa stolice ako se profa vrati sa svojim legendarnim postovima. Meni je bilo najace ono Timber Bil vs. Josip2000 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 22/10/2016 : 14:05:59
|
Je i onda opet bude nakon godinu dana netko rekao "Ma dajte ljudi, smanjite profi kaznu, ma dobar je on, dajte mu šansu..." Svaki put je udaljen sa debelim razlogom i kada god se vraćao nikada se nije popravio. tako da, velim, nema šanse. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22357 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 22/10/2016 : 15:31:37
|
Koji su vaši razlozi njegovog vraćanja, a da nije milosrđe?
Profa je interesantan i originalan. Kao sto mozes da vidis, dovoljno je spomenuti njegovo ime i tema napuni cijelih pet stranica u roku od 24 sata.
Takodje, nije covjek kojeg mahom svi mrze, on privlaci razlicite reakcije. Neki vole njegovo pisanje, drugi opet ne. Jos jedna pozitivna stvar je ta sto on nije iskljucivo po svastari dangubio, vec se vecinom kretao u okviru tema o stripovima. Osim toga, vecina ljudi iz SBE pdf, mjesta gdje je on ostavio najvise svojih poruka, jeste za njegov povratak. Koliko vidim, protiv povratka su vecinom ljudi koji nisu imali nikakvih dodirnih tacaka sa njim. Ne znam zasto, ali eto. Barem je njima lako da izbjegnu njegove postove, ukoliko im vec smeta. Forumasi koji ga ne gotive mogu ga lako izbjeci, neka ga stave na ignore i gotova stvar.
Kako bilo, rijetko ko je ravnodusan kada je on u pitanju, a to je vecinom odluka interesantnih ljudi/forumasa. Takvi ljudi su dobitak za forum, bez obzira sta neki pojedinci misle s njihove licne tacke gledista. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Posted - 22/10/2016 : 16:23:03
|
quote: Originally posted by King Warrior
Koji su vaši razlozi njegovog vraćanja, a da nije milosrđe?
Profa je interesantan i originalan. Kao sto mozes da vidis, dovoljno je spomenuti njegovo ime i tema napuni cijelih pet stranica u roku od 24 sata.
Takodje, nije covjek kojeg mahom svi mrze, on privlaci razlicite reakcije. Neki vole njegovo pisanje, drugi opet ne. Jos jedna pozitivna stvar je ta sto on nije iskljucivo po svastari dangubio, vec se vecinom kretao u okviru tema o stripovima. Osim toga, vecina ljudi iz SBE pdf, mjesta gdje je on ostavio najvise svojih poruka, jeste za njegov povratak. Koliko vidim, protiv povratka su vecinom ljudi koji nisu imali nikakvih dodirnih tacaka sa njim. Ne znam zasto, ali eto. Barem je njima lako da izbjegnu njegove postove, ukoliko im vec smeta. Forumasi koji ga ne gotive mogu ga lako izbjeci, neka ga stave na ignore i gotova stvar.
Kako bilo, rijetko ko je ravnodusan kada je on u pitanju, a to je vecinom odluka interesantnih ljudi/forumasa. Takvi ljudi su dobitak za forum, bez obzira sta neki pojedinci misle s njihove licne tacke gledista.

Potpisuje. Šta moderatori imaju izgubit           Pa ako krši pravila mogu ga na licu mjesta isključit i onda je jedino sebi napakostija .i definitivno se udaljija iz svijeta koji mu je drag . Pa ne amnestria se serijski ubojica , pa ga posli vataj !!!!!!! On će biti pod kontrolom kao i svi mi (on i većom iako će ga neki nastojati i isprovocirati) .Znači krivi korak i šlus . |
Edited by - RAKOSI4 on 22/10/2016 16:24:14 |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Posted - 22/10/2016 : 16:25:57
|
quote: Originally posted by kiky
i mene baš zanima u kakvom je stanju profesorova ljubav. i da li je u međuvremenu popravila zube.
Kiki zločest si  Zubi se mogu i popravit ali m.... ne  |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 22/10/2016 : 16:59:06
|
Ne znam jesam li jedini koji je apsolutno, do razine apsolutne nule, ravnodušan prema profi i njegovom forumašenju, al' eto jesam.
A bilo bi zanimljivo da oni koji tvrde da je riječ o "vrsnom zagorologu" to nečim i argumentiraju.
U čemu se vidjelo njegovo poznavanje Zagora? U otvaranju mnoštva besmislenih topica? U gomilanju istih izdanja poput knjige 23, pa još i hvaljenju istima? U vrijeđanju i napadanju svih onih koji se oko bilo čega s njim ne slože?
U čemu? Njegovo je forumašenje bilo gomilanje postova, samohvala te provociranje, vrijeđanje i napadanje drugih, svejedno radilo se o Zagoru ili bilo čemu drugom.
Zabole me je li i hoće li biti forumaš, ili neće, ali poneki argument ne bi bio naodmet.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Posted - 22/10/2016 : 17:25:53
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ne znam jesam li jedini koji je apsolutno, do razine apsolutne nule, ravnodušan prema profi i njegovom forumašenju, al' eto jesam.
A bilo bi zanimljivo da oni koji tvrde da je riječ o "vrsnom zagorologu" to nečim i argumentiraju.
U čemu se vidjelo njegovo poznavanje Zagora? U otvaranju mnoštva besmislenih topica? U gomilanju istih izdanja poput knjige 23, pa još i hvaljenju istima? U vrijeđanju i napadanju svih onih koji se oko bilo čega s njim ne slože?
U čemu? Njegovo je forumašenje bilo gomilanje postova, samohvala te provociranje, vrijeđanje i napadanje drugih, svejedno radilo se o Zagoru ili bilo čemu drugom.
Zabole me je li i hoće li biti forumaš, ili neće, ali poneki argument ne bi bio naodmet.
        |
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12903 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Posted - 22/10/2016 : 18:07:51
|
quote: Originally posted by KRAS
Oslobodite Krigera
Potpora i Krugeru! Valjalo bi i njega osloboditi!
Sloboda za sve (dok ne zajebu) ako triba i za Aladina iz svjetiljke |
 |
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 22/10/2016 : 18:12:38
|
i mene baš zanima u kakvom je stanju profesorova ljubav. i da li je u međuvremenu popravila zube.
Nisu joj bili pokvareni da bi ih morala popravljati. Išla sam čekirati slike, nije mi vrag dao mira.
Htjela sam komentirati topic s videoigrama, ali onda sam vidjela nagorovu sliku o tome kako gejmerice izgledaju i izgubila sam volju. Već sam komentirala količinu mačizma na forumu jutros, ali svejedno osjećam potrebu opet. Skoro svaki topic koji otvorim vrišti "privatni muški party", osim mozda recenzija knjiga i filmova (i Charliejinih topica). Naravno da je skroz nerealistično očekivati da se ljudi počnu ponašati manje šovinistički samo zato što ima i zena na forumu, ali doslovno ih tjerate da odu. Nekad je zabavno. Sad više nije.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 22/10/2016 : 18:31:43
|
quote: Originally posted by Mrkva
Nisu joj bili pokvareni da bi ih morala popravljati. Išla sam čekirati slike, nije mi vrag dao mira.
Htjela sam komentirati topic s videoigrama, ali onda sam vidjela nagorovu sliku o tome kako gejmerice izgledaju i izgubila sam volju. Već sam komentirala količinu mačizma na forumu jutros, ali svejedno osjećam potrebu opet. Skoro svaki topic koji otvorim vrišti "privatni muški party", osim mozda recenzija knjiga i filmova (i Charliejinih topica). Naravno da je skroz nerealistično očekivati da se ljudi počnu ponašati manje šovinistički samo zato što ima i zena na forumu, ali doslovno ih tjerate da odu. Nekad je zabavno. Sad više nije.
Šovinistički je reći da je Miss Bill imala krive zube? Pa jel' bilo onda šovinistički kad se komentirao izgled samog profe? Ili nekog drugog muškarca? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Posted - 22/10/2016 : 18:36:10
|
Poštovani Moderatori idemo u susret 2 Božića i 2 Nove godine , vrijeme je darivanja i oprosta za izgubljene ovce (i ovnove) . U cilu priču će se tada nesvjesno uključiti i Strip-agent s Alan Fordom , super klasikom pod naslovom "VRIJEME DARIVANJA" koji će izać baš u to vrijeme blagdana , te shvatite to kao znak NEBA ,da vratimo izgubljene ovce (i ovnove) u stadu nad kojim ćete Vi kao pastiri bditi i čuvati nas od zločestoga vuka |
 |
|
Topic  |
|