forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 profesor-inz
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/10/2016 : 10:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by Cromwell

Ima li netko dobru teoriju zašto ovaj Rakosi4 toliko forsira povratak?

Javlja mi se nekoliko...

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29634 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/10/2016 : 11:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
pa si za svaku posebno morao napisati da ti se javljaju?
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12903 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/10/2016 : 11:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Pustite bre čovika. Napravi li kakvu pizdariju, ban na 2 godine i riješena stvar.

Have mercy
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/10/2016 : 11:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

pa si za svaku posebno morao napisati da ti se javljaju?

ma jok...to je čisti eho u praznom prostoru moje lobanje. Ne daj se zbuniti

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5103 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 11:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by Cromwell

Ima li netko dobru teoriju zašto ovaj Rakosi4 toliko forsira povratak?

Javlja mi se nekoliko...

Timber Bil obliće oko foruma ka mačak oko vruće kaše , i nikako da srca smekšaju .
Zar članovi "NE" nisu čuli za humanizam i renesansu.
Ispalili ste ga ka Heligena u svemirska prostranstva tj. vasionu
E sad zli jezici bi me mogli usporedit sa Wendigom jer želim skupiti njegove atome i vratit ga na forum .
Čovik je vrstan zagorolog i bilo bi dobro čut njegove komentare na forumu.
Ako napravi prekršaj , onda ga u vasionu , ali mislim da se rehabilitira .

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/10/2016 : 11:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by DzekDenijels

quote:
Originally posted by mladjo

Što se mene tiče, nema povratka i šlus

Mlađo, mnogo si strog.
Na sam pomen profinog nicka, forum odmah "živne".
Čovek je mogao do sada 10 puta da se registruje pod drugim nickom, a nije.
Mislim da i to nešto govori o njemu.

To više govori o forumu nego o profi

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2016 : 11:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Pustite bre čovika. Napravi li kakvu pizdariju, ban na 2 godine i riješena stvar.

On nije izbačen na godinu ili dve, već zauvek.
I vraćao se sa više nickova i sa svima je bio izbačen. Ne zato što se radilo o njemu, već zato što je i pod njima terao po starom.

Kao što rekoh, meni nije toliki problem da se vrati. Iako me je (i ne samo mene) neviđeno izvređao, lagao i provocirao, mogu da preskočim preko moje senke. Toliko sam je puta preskakao, eno je sto metara iza, trči da me stigne.

Ali ne vidim smisao svega. Dajte mi valjan razlog, pa ću pričati sa mladjom, vidite kako je strog.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 22/10/2016 11:40:10
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5103 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 11:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:

Jedna od dobrih ideja .Napravi li glupost , bez milosti van
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2016 : 11:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:

To smo već uradili. Dva puta.
Koji su vaši razlozi njegovog vraćanja, a da nije milosrđe?

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5103 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 12:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:

To smo već uradili. Dva puta.

Timber Bil ima oštar jezik i zna ljude dobro izvrijeđat šta je za osudu ali mi je preokrutno da neko bude zauvijek izbačen s foruma pa nije nikoga ubija (bar se nadam).
Ruku na srce forumu triba i malo živosti , naravno bez omalovažavanja i uvrijeda , da se ne pretvori u sanatorij zombija tj. zonu dosade.a .Timber je bija osebujan i temperamentar pa i slikovit šta moraju priznat i oni "DA" i "NE" naravno sve ima granicu ,dok se druge ne vrijeđa.
Za predstojeće blagdane rehabilirat sve a onda po propisima , tko ih krši vanka , pa će svi razmisliti prije nego šta izjavu a osim toga u svakom trenutku Vi ih možete eliminirati ako treba da se kiselu..

A i nije mi toliko za Timber Bila koliko do Timber Bilice koja očigledno puno pati zbog svog Romea.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7038 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 22/10/2016 : 12:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Profa je pisao recenzije za sajt (vidim 13 komada i u razdoblju od samo 3 mjeseca) i to se mora uzeti u obzir. O kvaliteti nećemo ali osobe koje su dali takav doprinos ipak moraju imati neku povlasticu a ovdje sam primjetio da se lako opale nogom (stinky, sergej, kiky, tinton, Profa). Eto ti razlog, manhunteru

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 22/10/2016 12:17:43
Go to Top of Page

doom
stripovi.com suradnik

736 Posts

Member since 28/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 13:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send doom a Private Message
Ha ako nista barem cemo se svi srusiti sa stolice ako se profa vrati sa svojim legendarnim postovima. Meni je bilo najace ono Timber Bil vs. Josip2000
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/10/2016 : 14:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

Je i onda opet bude nakon godinu dana netko rekao "Ma dajte ljudi, smanjite profi kaznu, ma dobar je on, dajte mu šansu..."
Svaki put je udaljen sa debelim razlogom i kada god se vraćao nikada se nije popravio.
tako da, velim, nema šanse.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22357 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/10/2016 : 15:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Profa je interesantan i originalan. Kao sto mozes da vidis, dovoljno je spomenuti njegovo ime i tema napuni cijelih pet stranica u roku od 24 sata.

Takodje, nije covjek kojeg mahom svi mrze, on privlaci razlicite reakcije. Neki vole njegovo pisanje, drugi opet ne.
Jos jedna pozitivna stvar je ta sto on nije iskljucivo po svastari dangubio, vec se vecinom kretao u okviru tema o stripovima.
Osim toga, vecina ljudi iz SBE pdf, mjesta gdje je on ostavio najvise svojih poruka, jeste za njegov povratak. Koliko vidim, protiv povratka su vecinom ljudi koji nisu imali nikakvih dodirnih tacaka sa njim. Ne znam zasto, ali eto. Barem je njima lako da izbjegnu njegove postove, ukoliko im vec smeta. Forumasi koji ga ne gotive mogu ga lako izbjeci, neka ga stave na ignore i gotova stvar.

Kako bilo, rijetko ko je ravnodusan kada je on u pitanju, a to je vecinom odluka interesantnih ljudi/forumasa.
Takvi ljudi su dobitak za forum, bez obzira sta neki pojedinci misle s njihove licne tacke gledista.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 22/10/2016 : 15:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
i mene baš zanima u kakvom je stanju profesorova ljubav. i da li je u međuvremenu popravila zube.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5103 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 16:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Profa je interesantan i originalan. Kao sto mozes da vidis, dovoljno je spomenuti njegovo ime i tema napuni cijelih pet stranica u roku od 24 sata.

Takodje, nije covjek kojeg mahom svi mrze, on privlaci razlicite reakcije. Neki vole njegovo pisanje, drugi opet ne.
Jos jedna pozitivna stvar je ta sto on nije iskljucivo po svastari dangubio, vec se vecinom kretao u okviru tema o stripovima.
Osim toga, vecina ljudi iz SBE pdf, mjesta gdje je on ostavio najvise svojih poruka, jeste za njegov povratak. Koliko vidim, protiv povratka su vecinom ljudi koji nisu imali nikakvih dodirnih tacaka sa njim. Ne znam zasto, ali eto. Barem je njima lako da izbjegnu njegove postove, ukoliko im vec smeta. Forumasi koji ga ne gotive mogu ga lako izbjeci, neka ga stave na ignore i gotova stvar.

Kako bilo, rijetko ko je ravnodusan kada je on u pitanju, a to je vecinom odluka interesantnih ljudi/forumasa.
Takvi ljudi su dobitak za forum, bez obzira sta neki pojedinci misle s njihove licne tacke gledista.

Potpisuje.
Šta moderatori imaju izgubit
Pa ako krši pravila mogu ga na licu mjesta isključit i onda je jedino sebi napakostija .i definitivno se udaljija iz svijeta koji mu je drag.
Pa ne amnestria se serijski ubojica , pa ga posli vataj !!!!!!!
On će biti pod kontrolom kao i svi mi (on i većom iako će ga neki nastojati i isprovocirati) .Znači krivi korak i šlus.

Edited by - RAKOSI4 on 22/10/2016 16:24:14
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5103 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 16:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

i mene baš zanima u kakvom je stanju profesorova ljubav. i da li je u međuvremenu popravila zube.

Kiki zločest si
Zubi se mogu i popravit ali m.... ne
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/10/2016 : 16:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Ne znam jesam li jedini koji je apsolutno, do razine apsolutne nule, ravnodušan prema profi i njegovom forumašenju, al' eto jesam.

A bilo bi zanimljivo da oni koji tvrde da je riječ o "vrsnom zagorologu" to nečim i argumentiraju.

U čemu se vidjelo njegovo poznavanje Zagora? U otvaranju mnoštva besmislenih topica? U gomilanju istih izdanja poput knjige 23, pa još i hvaljenju istima? U vrijeđanju i napadanju svih onih koji se oko bilo čega s njim ne slože?

U čemu? Njegovo je forumašenje bilo gomilanje postova, samohvala te provociranje, vrijeđanje i napadanje drugih, svejedno radilo se o Zagoru ili bilo čemu drugom.

Zabole me je li i hoće li biti forumaš, ili neće, ali poneki argument ne bi bio naodmet.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2016 : 17:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Ne znam jesam li jedini koji je apsolutno, do razine apsolutne nule, ravnodušan prema profi i njegovom forumašenju, al' eto jesam.

A bilo bi zanimljivo da oni koji tvrde da je riječ o "vrsnom zagorologu" to nečim i argumentiraju.

U čemu se vidjelo njegovo poznavanje Zagora? U otvaranju mnoštva besmislenih topica? U gomilanju istih izdanja poput knjige 23, pa još i hvaljenju istima? U vrijeđanju i napadanju svih onih koji se oko bilo čega s njim ne slože?

U čemu? Njegovo je forumašenje bilo gomilanje postova, samohvala te provociranje, vrijeđanje i napadanje drugih, svejedno radilo se o Zagoru ili bilo čemu drugom.

Zabole me je li i hoće li biti forumaš, ili neće, ali poneki argument ne bi bio naodmet.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 22/10/2016 : 17:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Oslobodite Krigera
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12903 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/10/2016 : 17:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

Oslobodite Krigera

Potpora i Krugeru! Valjalo bi i njega osloboditi!

Have mercy
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5103 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 18:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by KRAS

Oslobodite Krigera

Potpora i Krugeru! Valjalo bi i njega osloboditi!

Sloboda za sve (dok ne zajebu) ako triba i za Aladina iz svjetiljke
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 22/10/2016 : 18:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message
quote:

Nisu joj bili pokvareni da bi ih morala popravljati. Išla sam čekirati slike, nije mi vrag dao mira.

Htjela sam komentirati topic s videoigrama, ali onda sam vidjela nagorovu sliku o tome kako gejmerice izgledaju i izgubila sam volju. Već sam komentirala količinu mačizma na forumu jutros, ali svejedno osjećam potrebu opet.
Skoro svaki topic koji otvorim vrišti "privatni muški party", osim mozda recenzija knjiga i filmova (i Charliejinih topica). Naravno da je skroz nerealistično očekivati da se ljudi počnu ponašati manje šovinistički samo zato što ima i zena na forumu, ali doslovno ih tjerate da odu. Nekad je zabavno. Sad više nije.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/10/2016 : 18:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Mrkva

quote:

Nisu joj bili pokvareni da bi ih morala popravljati. Išla sam čekirati slike, nije mi vrag dao mira.

Htjela sam komentirati topic s videoigrama, ali onda sam vidjela nagorovu sliku o tome kako gejmerice izgledaju i izgubila sam volju. Već sam komentirala količinu mačizma na forumu jutros, ali svejedno osjećam potrebu opet.
Skoro svaki topic koji otvorim vrišti "privatni muški party", osim mozda recenzija knjiga i filmova (i Charliejinih topica). Naravno da je skroz nerealistično očekivati da se ljudi počnu ponašati manje šovinistički samo zato što ima i zena na forumu, ali doslovno ih tjerate da odu. Nekad je zabavno. Sad više nije.

Šovinistički je reći da je Miss Bill imala krive zube?
Pa jel' bilo onda šovinistički kad se komentirao izgled samog profe? Ili nekog drugog muškarca?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5103 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 18:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Poštovani Moderatori idemo u susret 2 Božića i 2 Nove godine , vrijeme je darivanja i oprosta za izgubljene ovce (i ovnove).
U cilu priču će se tada nesvjesno uključiti i Strip-agent s Alan Fordom , super klasikom pod naslovom "VRIJEME DARIVANJA" koji će izać baš u to vrijeme blagdana , te shvatite to kao znak NEBA ,da vratimo izgubljene ovce (i ovnove) u stadu nad kojim ćete Vi kao pastiri bditi i čuvati nas od zločestoga vuka
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000