Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25298 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/11/2016 : 19:38:11
|
Odavno nisi otvorio novi topic, već sam se zabrinuo.
Mada bi taj ebay topic bio valjda i najsuvisliji koji si ikada otvorio, tako da sam za. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/11/2016 : 19:49:54
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by vešmašina
pa vidiš da je euro taj koji kupuje prsten,a ne dekla,a od kog bu ga dobio tko zna...
pa nije da baš kupujem prsten za sebe, ovaj je ionako bio ženski prsten, nego često pratim aukcije na Ebayu pa ponekad kupim nešto i prodam dalje (i zaradim usput), no ovaj prsten mi je preskup, jer sumnjam da bi ga ja mogao prodati za više, a ionako sam siguran da če se opet pojaviti na aukciji....prsten je lijep i zanimljiv ali preskup. Ionako več imam ogledane neke druge stvarčice na kojima bi se moglo zaraditi. Trebao bi otvoriti novi topik: blago sa Ebaya, pa bi mogli ljudi tamo stavljati linkove do zanimljivih avkcija, jer ima svega i svačega.
Tko je za?
€uro sve ih zajebi ,kupi prsten i pokloni ga nekoj bosanki. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 02/12/2016 : 20:58:39
|
Na kraju pronađeš kovčeg, otvoriš ga s velikim nestrpljenjem a unutra bude hrpa kamenja, već viđen scenarij. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Topic |
|