forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 TREBA LI LIBELLUS...?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

vice
stripovi.com suradnik

7340 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/12/2016 : 17:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Preskupo jest, al budući ima onih koji će tolko para ispljunit, onda vridi. Znate kako se kaže: "nešto vridi onoliko kolko su ljudi spremni platit za to."

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19409 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/12/2016 : 17:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

quote:
Originally posted by teller
Zelim svog oniljenog junaka procitat na korektnom otisku i po korektnoj cijeni...
Zasto nebi Libellus izdavao svoja izdanja SC na obicnom papiru ko za kiosk izdanja...

Kontradiktoran si telleru. Pa takvima kao ti trebaju Libellus izdanja. Meni je za Bonellija to bez veze luksuzno izdanje. Za Francuze od Fibre je u redu, hc izdanje, veliki format, boja i kvalitetan papir.
Potrošiti 150 eura mjesečno, toliko se potroši godišnje na kiosk izdanja Ludensa.
Tok masovnog luksuza u stripovima ovdje nije ni bilo do sredine 2000-te. Ali očiti kako je to novijim generacijama 'must have', bez obzira na (ne)kvalitetu onda nemam ništa prigovoriti takvim izdavačima.

Ja bi bio najsretniji da sve bonelli a moze i ostalo izlazi na kioscima.
Ali kad volis Nathana pa ga ukinu jedina opcija ti je Libellus..
Kad crkne Marti na kioscima,sta drugo nego uzet libellus..
Kad crkne Mister No,jedina opcija opet Libellus...
Zelis Zagora u koloru,na kioscima ga nema,opet libellus..
Crkne Raider posljev3 broja,opcija libellus...
Zato trebam libellus...ne zbog HC opreme i finog papira...
Zbog mene moze sve na kioske i libellus kljuc u bravu...
A dokle kioscima vladaju Zagor i Alan Ford...trebam libellus...
Ako taj bude i malo manje luksuzan i jeftiniji...toliko bolje.
Cas Zagoru ali 2 knjige tezine 5 kilograma ne bacaju me u trans...
Mogli bi jeftinije,prikladno nasim prostorima i platama.
Zar se moram kod svake kupovine lose osijecat...ko da sam kupio neznam koji luksus..
A kupio sam samo obicne stripove,koji normalno vrede 2.50 eura za 100 stranica...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1272 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 09/12/2016 : 17:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zelis Zagora u koloru,na kioscima ga nema,opet libellus..
Crkne Raider posljev3 broja,opcija libellus...
Zato trebam libellus...ne zbog HC opreme i finog papira...
Zbog mene moze sve na kioske i libellus kljuc u bravu...
A dokle kioscima vladaju Zagor i Alan Ford...trebam libellus...
Ako taj bude i malo manje luksuzan i jeftiniji...toliko bolje.
Cas Zagoru ali 2 knjige tezine 5 kilograma ne bacaju me u trans...
Mogli bi jeftinije,prikladno nasim prostorima i platama.
Zar se moram kod svake kupovine lose osijecat...ko da sam kupio neznam koji luksus..
A kupio sam samo obicne stripove,koji normalno vrede 2.50 eura za 100 stranica...

Ne znam šta bih ti rekao. Tako je kako je. Meni bi isto odgovaralo da je više tih izdanja u sc-u na kiosku ili od drugih izdavača. Ali nije. Dal' će se promijeniti, sumnjam.

Edited by - petarStripovi10 on 09/12/2016 17:42:57
Go to Top of Page

agochkov
New Member

293 Posts

Member since 17/10/2012

Posted - 09/12/2016 : 17:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send agochkov a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karlitos
Bonelli mi nikako nije za HC luksuzno izdanje. To je po meni za BD i neke američke stripove.

Ovo mi se nikad nije bilo jasno - zasto Bonelli NIJE za HC, a primer Rip Kirby je. Ili Princ Valiant. Ili mange. Ili americki superherojski strip.

On-topic: Od Libellusa skupljam samo MM. I za mene to vredi. Iako je papreno skupo, a za mene iz Makedonije, relativno tesko dostupno (to mi vise smeta) :D
Go to Top of Page

tomassi
Starting Member

Croatia
49 Posts

Member since 04/10/2007

Posted - 09/12/2016 : 17:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tomassi a Private Message  Reply with Quote
Mnogo stvari koje ste iznjeli su na mjestu, ali King Warrior je rekao pravu stvar; Zagor kolor vrijedi taj novac, jer ako usporedimo njegovu cijenu, 156 kn, za kolor + veći format, 300 strana; onda stvarno stoji ovo što kaže Teller.. Vrijedi li Tex od 120 strana 130 kn..? odgovor je NE VRIJEDI.. Previše su digli cijene texa, mister noa, mysterea, koji su crno-bijeli i umanjem formatu, s manjim brojem strana. Žao mi je što ovo ne ide u dobrom smjeru i već sam negdje pisao da treba malo povećat tiraž i smanjit cijenu, barem 50-ak brojeva. I trebalo bi ponudit ona kiosk izdanja da budu pristupačniji svim kupcima i svim fanovima stripova.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 09/12/2016 : 17:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by agochkov

quote:
Bonelli mi nikako nije za HC luksuzno izdanje. To je po meni za BD i neke američke stripove.

Ovo mi se nikad nije bilo jasno - zasto Bonelli NIJE za HC, a primer Rip Kirby je. Ili Princ Valiant. Ili mange. Ili americki superherojski strip.

Naravno da je Bonelli za HC, ali neke odabrane, kvalitetnije priče. Već sad u Italiji ima hrpa odličnih HC Bonelli izdanja koja se iznimno dobro prodaju u knjižarama, poput Mater Morbi (DD), Dragonero romanza u boji, Frisendinog Teksonea itd.

Libellus je otišao u krajnost, pa tako osim što imaju vrlo visoku cijenu, štampaju baš sve u HC-u pa i naslove koji to objektivno ne zaslužuju, ali opet kažem, kupci su krajnji suci, ako ih ima u dovoljnom broju da firma zarađuje onda je rasprava skoro pa suvišna.

Edited by - solar on 09/12/2016 17:51:12
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/12/2016 : 18:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Počeo ja tako jednog dana lijepo kupovati HC Martija. Skupo, ali mislim, neka bude Marti od početka u HC, ionako ga nemam - to je nešto posebno.
Pa onda polako počeli izlaziti svi redom u HC. Pa mi se javila sumnja da to i nije toliko posebno. Onda sam stavio na papir i došao do zaključka da hrvatski minimalac to neće podnijeti (ni blizu).
Prodao tih desetak Martija, izvukao svoj novac nazad i pobjegao glavom bez obzira.
HC Libellus Bonelli za XYZ kuna? Ne hvala, nije za mene.
Sada bih mogao dodati nešto o 500 ovaca za šišanje, ali bolje neću...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 09/12/2016 18:11:06
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19409 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/12/2016 : 18:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Evo bas imam u lijevoj ruci kit...pardon Texa ludens Snejk billa po 18 kuna a
u desnoj libellus Krvave staze..... i mozgam i mozgam u cemu je ovaj desni 7x bolji od ovog lijevog...
Cak nije ni puno tezi,jedino je siri za 1 centimetar...odvaga li tvrdi ovoj i deblji papir 7x skuplje izdanje od onog u lijevoj ruci..sta bi tom desnjaku falilo da je napravljen i poroden ko integral Malog Rendzera...
Znam da su prava za Texa u visinama ali jeli normalno da integral Tellera sa gladkim koricama na 270 stranica kosta skoro 4x manje od Texa na 100 stranica...a oba stripa su prastara...retro da kazemo.

Edited by - teller on 09/12/2016 19:02:19
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12587 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/12/2016 : 18:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo bas imam u lijevoj ruci kit...pardon Texa ludens Snejk billa po 18 kuna a
u desnoj libellus Krvave staze..... i mozgam i mozgam u cemu je ovaj desni 7x bolji od ovog lijevog...
Cak nije ni puno tezi,jedino je siri za 1 centimetar...odvaga li tvrdi ovoj i deblji papir 7x skuplje izdanje od onog u lijevoj ruci..sta bi tom desnjaku falilo da je napravljen i poroden ko integral Malog Rendzera...
Znam da su prava za Texa u visinama ali jeli normalno da integral Tellera sa gladkim koricama na 200 stranica kosta 3x manje od Texa na 100 stranica...a oba stripa su prastara...retro da kazemo.

nije
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/12/2016 : 18:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

...

Evo ga suština celog problema:
Nathan išao hronološki na kioscima. Nije bilo dovoljno kupaca, pa ga je mogao dovršiti jedino Libellus za svojih cca 500 duša i tako izdati dobar deo/celi serijal
Magični Vetar išao hronološki na kioscima. Nije bilo dovoljno kupaca, pa ga je mogao dovršiti jedino Libellus za svojih cca 500 duša i tako izdati dobar deo/celi serijal.
Ken Parker išao hronološki na kioscima. Nije bilo dovoljno kupaca, pa ga je mogao dovršiti jedino Libellus za svojih cca 500 duša i tako izdati dobar deo/celi serijal.
Teksa hoćeš ceo serijal. Ne može, jer nema dovoljno ni kupaca ni godina da kiosk-mesečna verzija to isprati za tvog života. Rešenje: Libellus

i tako dalje

plačemo za jeftinijom varijantom nekih serijala (Ken Parker najviše, kojeg bih rado skupljao u postojećem Lib/Fibra izdanju da sam se potrefio u to doba), ali su ona većinski već bili na kioscima i svi odreda pali na tržišnom testu. Tako da, u suštini, trebamo biti zahvalni Libellusu što postoji i lepo izvući pare ako nam je do tog nekog serijala baš stalo. Gadno je kad izvadiš pare, ali je lepo kad prođe vreme, džep ti se oporavi, a kolekcija blista.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2666 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 09/12/2016 : 18:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:

quote:

Naravno da je Bonelli za HC, ali neke odabrane, kvalitetnije priče. Već sad u Italiji ima hrpa odličnih HC Bonelli izdanja koja se iznimno dobro prodaju u knjižarama, poput Mater Morbi (DD), Dragonero romanza u boji, Frisendinog Teksonea itd.

Libellus je otišao u krajnost, pa tako osim što imaju vrlo visoku cijenu, štampaju baš sve u HC-u pa i naslove koji to objektivno ne zaslužuju, ali opet kažem, kupci su krajnji suci, ako ih ima u dovoljnom broju da firma zarađuje onda je rasprava skoro pa suvišna.

o tome pricam sve vreme; kad ce neki izdavac da radi samo ta - odabrana izdanja, a ne sva. i time cu dati odgovor na temu: kupujem samo ono sto smatram da ispunjava neki kriterijum koji sam postavio. i onda nemam ni problem ni nedoumice. znas, sve je u glavi. niko nam nista na namece, sve sto mislimo da nam treba, sami smo sebe ubedili u to, nije to nikakva nasusna potreba. ima jedna izreka koja kaze, parafraziram: "da li je sve sto zelis sve ono sto ti zaista treba?" kad uskladis zelje i potrebe u zivotu, onda si na putu ka jednoj zivotnoj mudrosti koja vodi ka krajnjoj sreci. ili ako se samo jednog trenutka sklonis u stranu i bacis jedan objektivan pogled na celu pricu, vidis koliko je suluda i smesna. samo je pitanje da li zelis da budes objektivan prema necemu sto je jako subjektivno

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/12/2016 : 18:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Objavljivanje odabranih priča Zagora u boji, samo bez HC-a i po sasvim prihvatljivim cijenama, je upravo ono što radi D. J., i na tome mu skidam kapu.
S istim je konceptom krenuo i kod Magičnog, boja, SC i prihvatljive cijene, ali edicija teško opstaje, možda i nikako.
Srećom pa je LL Magičnog objavljivao i završio u boljim vremenima, jer da sad izlazi bio bi puno skuplji i vidjeli bismo ga otprilike kad i Nicka Raidera.
Bojim se da bi isto bilo i s Kenom, i kod Fibre, jer se kupovna moć i broj kupaca smanjio.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/12/2016 : 18:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Teller se nešto namjerio na Krvave staze.
Znam da nije lako dati 120 kn za tako tanak strip, pogotovo kada je mjesec ranije izašao almanah sa 228 stranica za 96 kn, pa se onda čovjek zapita u čemu je kvaka.
Ako izjednačimo broj stranice i stavimo na papir onda to izgleda ovako:
- Tex 73 Veleizdaja; 228 stranica, 148 kn
- Tex almanah 9; 228 stranica, 96 kn
Oba su izašla u kratkom vremenskom razmaku.
Da li redovna serija više vrijedi od ostalih edicija kada je takva razlika u cijeni? Dvije naslovnice unutar knjige ne mogu koštati 50 kn.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4802 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/12/2016 : 18:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da prvo objasnimo...
Volim Libellus i kupujem sve sto me od njih zanima, a to je bar 70% njihovih izdanja...
Kupovat cu i dalje bar veliku trojku Zagora,Tex i Mister Noa.
Nathana cu do 200 broja, Dilana sam prvih 60 epizoda i Martija prvih 100...
Mjesecno 100-150 eura samo za Libellus bez drugih izdanja...
Ali nesto me zanima pa tako i vase misljenje...

Vredi li tanka knjizica Texa br.76 Krvave staze 130 u promo i kasnije 150 kuna?
Kad istovremeno kupih Snejk Billa za pisljivih 18 i to na kiosku...
Nema HC uvez i ne tako de lux papir ali je isto perfektno izdanje....i jos Ticci povrhu u njemu...
Znam te price prava..tisak..trosak...tirazi ali zasto bi me to moralo ko kupca zanimati...
Zelim svog oniljenog junaka procitat na korektnom otisku i po korektnoj cijeni...
Zasto nebi Libellus izdavao svoja izdanja SC na obicnom papiru ko za kiosk izdanja...sa tim bi izdanja bila bar pola jeftinija i dostupnija vise ljudima pa mozda i poraste interes za kupnjom...
Recimo..ona kiosk izdanja Libellusa predproslo lijeto su bila sasvim korektna i po 50 kuna...nisu prezivjela na kioscima ali u striparnicama i bi...bar mislim tako...
Zagor Libellus mogo bi izlazit ko Republikin...u SC ovitku i na malo manje de lux papiru...
Izdanja bi bila tanja i zauzimala vise prostora i manje svijala police...
Ne patim za HC izdanjima na bljestavom papiru...
Slaze se netko sa mnom ili ko obicno laprdam?

quote:

Trla baba lan-da joj proce dan....i noc...uzivajte ljudi u debati i dalje...
Odoh citat buzzelijevog texonea...dok cekam da mi stigne isti taj strip u koloru...velicanstveni tex...od velicanstvenog izdavaca...za velicanstvene novce...
Jos kad se setim da ce samo 400 ljudi u ex regionu juge posedovati taj strip...uzitak je jos veci....jebesga citat ono sto moze kupit svaki klosar za par kunica...i poslje obrisat dupe..
Libellus znaci citati i kolekcionirati....ko ne razume kolekcionarstva..nece razumeti ni libellus a ni nas....mozda je to i bolest ali ne mislit se leciti...do sudnjeg dana....

Go kneel and weep
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12587 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/12/2016 : 19:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Da prvo objasnimo...
Volim Libellus i kupujem sve sto me od njih zanima, a to je bar 70% njihovih izdanja...
Kupovat cu i dalje bar veliku trojku Zagora,Tex i Mister Noa.
Nathana cu do 200 broja, Dilana sam prvih 60 epizoda i Martija prvih 100...
Mjesecno 100-150 eura samo za Libellus bez drugih izdanja...
Ali nesto me zanima pa tako i vase misljenje...

Vredi li tanka knjizica Texa br.76 Krvave staze 130 u promo i kasnije 150 kuna?
Kad istovremeno kupih Snejk Billa za pisljivih 18 i to na kiosku...
Nema HC uvez i ne tako de lux papir ali je isto perfektno izdanje....i jos Ticci povrhu u njemu...
Znam te price prava..tisak..trosak...tirazi ali zasto bi me to moralo ko kupca zanimati...
Zasto nebi Libellus izdavao svoja izdanja SC na obicnom papiru ko za kiosk izdanja...sa tim bi izdanja bila bar pola jeftinija i dostupnija vise ljudima pa mozda i poraste interes za kupnjom...
Recimo..ona kiosk izdanja Libellusa predproslo lijeto su bila sasvim korektna i po 50 kuna...nisu prezivjela na kioscima ali u striparnicama i bi...bar mislim tako...
Zagor Libellus mogo bi izlazit ko Republikin...u SC ovitku i na malo manje de lux papiru...
Izdanja bi bila tanja i zauzimala vise prostora i manje svijala police...
Ne patim za HC izdanjima na bljestavom papiru...
Slaze se netko sa mnom ili ko obicno laprdam?

quote:

Trla baba lan-da joj proce dan....i noc...uzivajte ljudi u debati i dalje...
Odoh citat buzzelijevog texonea...dok cekam da mi stigne isti taj strip u koloru...velicanstveni tex...od velicanstvenog izdavaca...za velicanstvene novce...
Jos kad se setim da ce samo 400 ljudi u ex regionu juge posedovati taj strip...uzitak je jos veci....jebesga citat ono sto moze kupit svaki klosar za par kunica...i poslje obrisat dupe..
Libellus znaci citati i kolekcionirati....ko ne razume kolekcionarstva..nece razumeti ni libellus a ni nas....mozda je to i bolest ali ne mislit se leciti...do sudnjeg dana....

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19409 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/12/2016 : 19:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Cijeli post sto ga je drogsy izkopao je ironija...samo ne razume je puno ljudi na forumu...
Hvalio sam libellus i pohvalit cu jih i ubuduce ali u slucaju tog Texa mrsavka jih uz svu dobru volju ne mogu...vec sam smanjio asortiman koji uzimam od njih a ako jos dignu cijene mogo bi i prestat...jesam ovisnik ali matematika mi jos ide...znam kad je nesto preskupo..bilo glupo ili ne radije za iste novce uzmem 4 iste primjerke malog rendzera...oboje je glupo ali kod Kita bar nesto ponesem u vrecici,...
A sto se tice buzzonijevogvTexa , taj strip je jeftin za razliku od svog malisana podhranjenog sa brojem Tex 76 broj. Kosta 200 kuna 230 stranica veliki format u koloru..usporedba ko Triglav i Mont Everest a cijena skoro identicna...
Necete mi valjda rec da se isto popeti na obe gore...i da je razgled sa vrha u oba slucaja isti.

Edited by - teller on 09/12/2016 19:20:47
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 09/12/2016 : 19:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
Libelus ima svoju računicu, skupo jeste ali se zato i zove kolekcionarski primjerak (i to u boji ). ALI imam i ja svoju računicu zašto dati hrpu maraka za 15-tak LL Zg, kad za te novce mogu uzeti Zg extra od broja 1-268.

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 09/12/2016 : 19:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Volim Libellus, ali definitivno ne vrijedi toliko izdanje, a cijene rastu i naklada pada dok se ne pretvori u ultraogranicenu ediciju od 50 kom za frendove i uzu obitelj.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/12/2016 : 19:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cijeli post sto ga je drogsy izkopao je ironija...samo ne razume je puno ljudi na forumu...
Hvalio sam libellus i pohvalit cu jih i ubuduce ali u slucaju tog Texa mrsavka jih uz svu dobru volju ne mogu...vec sam smanjio asortiman koji uzimam od njih a ako jos dignu cijene mogo bi i prestat...jesam ovisnik ali matematika mi jos ide...znam kad je nesto preskupo..bilo glupo ili ne radije za iste novce uzmem 4 iste primjerke malog rendzera...oboje je glupo ali kod Kita bar nesto ponesem u vrecici,...

Kita se nosi u gaćama a ne u vrećici.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

danilo9899
New Member

Serbia
126 Posts

Member since 15/12/2015

Posted - 09/12/2016 : 19:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send danilo9899 a Private Message  Reply with Quote
Nemam ni jedno izdanje Libellusa, niti planiram da imam zbog njivohe SULUDE izdavačke politike. Moja stvat ne moraju svi da se slože sa mnom. Ipak razumem ljude koji kupuju Libellus. Dosta je serijala koji samo oni objavljuju (Nick Raider, Magični, Mister No...). Pored toga razumem neke ljude koji žele da imaju nekog svog omiljenog junaka u jednoj ediciji. To se neće desiti sa kiosk izdanjima sem eventalno sa Zagor Extra.

https://www.youtube.com/@maridiusstripovi1900

Edited by - danilo9899 on 09/12/2016 19:30:24
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5112 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 09/12/2016 : 19:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Da je kojim slučaje Ludens objavljiva stripove kao Republika u boji,s cijenom od 70 -tak kuna , preko striparnica, Libelus bi propuva tj. produvao.Ovako ispada da Libelus kupuju sam tajkuni,poduzetnici,državni službenici i oni koji su podigli kredit
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1272 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 09/12/2016 : 19:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Kita se nosi u gaćama a ne u vrećici.

Mali rendžer.

Go to Top of Page

karlitos
New Member

243 Posts

Member since 29/10/2016

Posted - 09/12/2016 : 20:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send karlitos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Potpisujem Solarove riječi.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 09/12/2016 : 20:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ja sam odavno odustao od toga. Bitno mi je da sam skupio sve NN i MM gigante, te Tex i MM almanahe. Pratim još Priče iz baze drugdje i NN specijalce. Jedino bih voliko skompletirati Magičnog, nemam par brojeva.

Ono što mi najviše ide na živce je ono nastavljanje kolor Zagora.
Go to Top of Page

agochkov
New Member

293 Posts

Member since 17/10/2012

Posted - 09/12/2016 : 20:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send agochkov a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bonelli je prije Libellusa poceo izdavati Dylana u tvrdim koricama (Collezione book i Superbook). Cak je i dizajn Libellusa po ugledu na te dve serije (posebno unutrasnje korice). To je (spored mene) ultimate Dylan kolekcija. I cena je normalna - € 4,50 i € 5,80.

I ako se radi o kolekcionarskim izdanjima onda mora ici hronoloski. Od broja 1.

Novi val talijanskih HC izdanja je posebna prica. Tu su obicno price u koloru, u vecem formatu...
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000