Lijepo, lijepo. Ja jos nisam skuzio je l Blek zavrsen serijal ili to ide u nedogled? Negdje se pominje reprint kod if edizioni. Koliko je toga za ocekivati, zna neko, evtl zlatko ili zlatan-bihac?
Lijepo, lijepo. Ja jos nisam skuzio je l Blek zavrsen serijal ili to ide u nedogled? Negdje se pominje reprint kod if edizioni. Koliko je toga za ocekivati, zna neko, evtl zlatko ili zlatan-bihac?
mislim da ni oni u if edizioni ne znaju da li je završen ili ne..više puta su spominjali da im je cilj objaviti sve od bleka šta je izašlo..to je malo teže jer su bleka crtali i izdavali talijani,francuzi, grci, yugoslaveni a njima je cilj sve to iskupiti na jednom mjestu i izdati..do prije par mjeseci se mislilo da je završen serijal kad su izdali sve od grčkog bleka pa su u išli sa brojem ili dva gdje su samo reprintovali neke stare epizode..međutim, onda su se pojavile neke YU neobjavljene epizode koje su trebale ići u LMS 999 i dalje pa su u zadnjih par brojeva navodno izdali te 3-4 epizode...još se spominjala i neka grćka neobjavljena epizoda kao i još neke od YU crtača..sad u idućem broju 170 idu neke epizode u koloru tako da ćemo vidjeti šta će biti..
Hvala, decki na odgovorima. Prekjuce sam, nakon godina i godina procitao Relikviju iz dinastije Ming. Pretpostavljam da je to LMS Pepeo Minga. Hajde neka, za razonodu. Samo nesto slazem. Nedostaje mi samo Ludensov broj 60. Slabo ga ima i na aukcijama. Je l tu bilo nesto posebno ili je to slucaj?
Prekrasno, volim tog diva plavokosog. Sljedeci broj bi trebala NAJDUZA NOC..bar mislim... Bas bi bilo fora da se zakoplicira sa pravima ko sa Markom bas kod najbolje Blek price...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kako očajna rezolucija crteža na ovim Blek stripovima. Katasrofa šta prodaju. Ovo nije ni za Web, a kamoli za print. kladim se da crtež nije ni 100 dpi.Uvećali neku malu sličicu i to štampaju.Bravo!
Una grande novità attende i fedeli lettori appassionati di Blek. Da questo numero, oltre alla pubblicazione di due episodi inediti del gigante biondo, la testata presenta, a grande richiesta, le avventure di un altro immortale personaggio della EsseGesse: il "diabolico" Kinowa. In ogni uscita un'avventura a continuazione di 64 pagine, che riporta in edicola a 60 anni dalla sua nascita, il pioniere bianco scotennato dagli indiani e diventato in seguito il terrore dei pellerossa. Le avventure di Blek di questo numero sono: "I sabotatori!", (testi di Alfio Consoli, disegni di Carlo Cedroni) che vede Blek e un commando di selezionati uomini portare la devastazione in una protettissima base navale inglese e "Un Natale insolito!" (testi e disegni di Carlo Cedroni) nel quale i patrioti americani sono alle prese con la festività più bella dell'anno.
Stvarno je fenomen ta pomama za Blekom (Talijani, Francuzi, Grci - to nisam znao, ex-Yu) tako da na kraju imamo pravi bućkuriš da se pojave dvije verzije njegova životopisa te da smo, blefiram, u broju 35 vremenski na vrhuncu rata a 65 na početku i slično. Ali eto... Blek se kupuje i čita
Da, istina , ne treba je na naslovnici ali ja bi ipak Kinowu par zadnjih stranica...nafam se da nisu skratili u Ludensu pa izbacili...i krs junak je junak.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
prolistao i procitao malo da vidim tog Kinowu. ajme majko... svaka stranica ima vise teksta od prosjecnog romana. a oblacici tipa "ah, umirem!". preimbecilno cak i u usporedbi s najvecom nostalgijom poput Mikija... stvarno su 3. Blekovu pricu zamijenili totalnim smecem. mogao je komotno prazan papir.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
if edizioni u junu počinje sa Kinowom kao zasebnom edicijom...e sad ne znam da li će ići samo reprinti ovih prića šta su već izašli u bleku ili ima još toga....kinowa ide u preko 30 brojeva bleka kao dodatak što je najmanje 10-11 svesaka, ako će ići u 3 epizode kinowe sa po 64 strane u jednu svesku.
tako su npr mogli i sa misterioznim alanom koji je išao kao dodatak marku.