Libellus mi izgleda fino ali jedini Zagor u boji vrijedan para je americki od DJ:a. Priznajem, do sada sam uzeo samo Morsku stravu ali preznojavam se cekajuci Sveti breg.
Inace moram dati na znanje da su mi svi drugi stripovi mimo Zagora visak. Da, ja sam jedan od onih koji ne citaju stripove, nego citaju Zagora. Mislim imam ja manju kolekciju graphic novels. Klasicne Batman, Watchmen i tako koju. Naravno kompletnog Tintina. I najtezu knjizurinu na polici (zapravo cetiri preljepe knjige), kompletan Calvin & Hobbes. Ali mimo toga ja prosto vise ne citam stripove. A Zagoru sam se tek prije tri godine vratio. Iz pocetka od teske nostalgije ali sad vec u tome uzivam i odlucio sam se da polako i skupljam. Zato Extra ide ko broj 1 ako cemo gledati nazad. Volim da imam svaku naslovnicu iako sam dosta klasicnih prica vec uzeo u OP. Regularnu seriju pratim inace uz Veseli cetvrtak i jesam i razmisljo da krenem sa njihovim kolekcionarskim izdanjima. Ali zeznuto je kolekcionarstvo iz Svedske. Postarina ubija.
Libellus mi izgleda fino ali jedini Zagor u boji vrijedan para je americki od DJ:a. Priznajem, do sada sam uzeo samo Morsku stravu ali preznojavam se cekajuci Sveti breg.