Poll Question:
Koji je vaš omiljeni način za završetak svijeta - armagedon, ragnarok, sudnji dan...
Choices:
prenaseljenost (dog eat dog)
udar asteroida
božji sud
cudovišta iz paralelne dimenzije
invazija vanzemaljaca
globalno zatopljenje
ledeno doba
nuklearni rat
pandemijska zaraza
mega vulkan
veliki potop
smrt trave
eksplozija Sunca
bakterije
zombi apokalipsa
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Pa nažalost ovaj nuklearni "izbor" je naijzgledniji danas. Mislim, preaktualan je ovih dana, mogli bi nas "našikat" raketama, bez da nas itko pita za mišljenje i želje...Vidite što se događa, a slabo je koga zaozbiljhno to briga. Eto mene, jest, al ko me j..e!
Asteroid. Sve ostalo je dugotrajna patnja, znaš da je kraj blizu,a nemožeš si pomoći i još si živ,a kad te asteroid drmne-to je to,gotov si u sekundi,da skoro i ne primjetiš...
Ništa od navedenog. Ako već onda nek' nas drmnu intergalktično nadvelike sisurde neke plavuše iz svemira i u sekundi pomlate k'o mrave pa 'ebeš mu mater. Tada bar ne žalim što odoh.
Btw., hoće tebe ti pollovi ovih ljetnih dana. Da se nisi počeo družiti sa morskim?
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Najomiljeniji - Zombi apokalipsa, prilika za sve psihopate da zasjaje u punom sjaju... a ni za one inače rijetko normalne da prijeđu na drugu stranu... ukratko - barem neće biti dosadno. Najizvjesniji prije ili kasnije je nuklearno svođenje računa. Najbolniji - vjerovatno zagrijavanje ili hlađenje planeta, jer će podosta trajati a kraj je sasvim izvjestan. Nitko nema toliko plina za klimu ili toliko kubika drva da potraje nekoliko stoljeća ili tisućljeća dok se Zemlja resetira.
Ovi ostali su manje više svi isti jer su brzi, a kad boli svi vole da brzo završi.
Znaš što mi sad pade na pamet? Trebalo bi sad organizirati challenge u kojem je zadatak pogledati po jedan (post)apokaliptični film na svaku od ovih tema iz izbora.
Evo, baš neku večer pogledah The Rover sa Guyom Pearcom. Doduše, ne bi mi taj baš puno pomogao u challengeu jer se u njemu baš i ne zna što je bilo. Naslućuje se da je bila nekakva apokalipsa, ali što točno ne zna se. Ne zna se pravo ni tko su i što hoće likovi u filmu. U stvari, malo toga se zna i sazna u filmu. Uglavnom, ne preporučam.
Back on topic: smatram da je antino pitanje na mjestu.
prenaseljenost- sjebat če nas indijci, kinezi, afrikanci,albanci,....svi imaju po 10+ djece i svi bi htjeli uči u europu i ameriku. Viđam sve više crnaca i u sloveniji i to po manjim zabačenim selima, gradičima,....svugdje su došli i OSTALI. U Piranu je crnac IZ GANE gradonačelnik (!???) u Americi su htjeli ukloniti kip Roberta E. Lee-ja,.....znači gdje god da dođu, traže neke promjene i na kraju pobjeđuju, a mi samo gledamo kako nam se svijet mijenja. Još malo pa čemo trebati naučiti kineski, bantujski, indijski, albanski,...jezik....engleski, slovenski, hrvatski, francuski, njemački,...če se pričati još samo u muzeju
@ obi, ništa od navedenog nije "kraj svita" nego samo eventualni kraj ljudi ka vrste. dapače nakon većine tih scenarija koje si napisa planet bi procvita.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Moj dobri Euro, to ti je uvlacenje Zapadu u dupe pa postavljaju crnce, homoseksualce i zene u vladu i na mjesto predsjednika, takmiceci se cija je demokratija veca.
@ obi, ništa od navedenog nije "kraj svita" nego samo eventualni kraj ljudi ka vrste. dapače nakon većine tih scenarija koje si napisa planet bi procvita.
Nema šanse. Ljudi su korov ove planete, da ih je do zadnjeg satrat opet će izrasti.
Pojam "kraj svijeta" ili "smak svijeta" se koristi za propast trenutne ljudske civilizacije. To znaju svi uključujući i tebe. Ali zašto propustiti dobru priliku za "mudrovanje".
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Pojam "kraj svijeta" ili "smak svijeta" se koristi za propast trenutne ljudske civilizacije. To znaju svi uključujući i tebe. Ali zašto propustiti dobru priliku za "mudrovanje".