The Almeria shoot for the movie brings interesting news; the new Terminator movie aims to be a canon sequel to Terminator 2: Judgment Day and the studios might be keeping Judgment Day as August 29th 1997 as the day the bombs hit… Or was it delayed due to the destruction of Cyberdyne?
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Kaj znas mozda Skynet posalje Termi-Johna kao klinca, pa poslije sastruze facu i otkrije se, pa se soraju u topionici ili nekoj drugoj preradjivacko-industrijskoj zoni. Cameron hoce opet da ispipa teren sa novim tehnologijama, imali smo T-1000,koji je bio revolucionaran, doduse bio je tu vodeni lignjun iz "bezdana",pa zasto ne bi zakeljili bulju nekom inkognito. Pa i Zoe Saldana se ofarbala u zeleno, pa su aktivisti komentirali skrivanje svoje boje koze. Dobro to je nesto drugo, zamisli liku nalijepe facu Furlonga, poslije veli znas ja sam ti glumio u Terminatoru! Gdje? Pa ono, John Connora, samo sam imao cigiiranu facu drugog glumca! Znaci, ti si bio Avatar Furlongu, ono tvoja faca nije u filmu? Ne, ono Face-surogat!
Takav lik dobije depru kaj ga niko ne prepozna i cijeni kao glumca i pocne cugat, xanaxi i slicno. Nish novo. Nekako je jedino dobro profitirao Andy Serkis.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"