forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2017.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

karlitos
New Member243 Posts

Member since 29/10/2016

Posted - 14/11/2017 :  10:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send karlitos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Dva dana na Interliberu, u nedjelju na samom otvaranju pola sata i samo u 5-ici ali uglavnom je sve planirano uhvaćeno u subotu. Kad sam se vratio kući i stavio na papir po potrošnji neka ravnoteža između stripova i knjiga, definitivno ću morati pokušati promijeniti taktiku kupovine i što više Blekova, Tellera i Zagora (redovnih) ostavljati za IL.
Dojmovi: Gužva je bila podnošljiva. S Libellusovog štanda pokupio 21 naručenog oštećenog (ili bolje reći "oštećenog") Martyja i kupio novog, za ostalo nije bilo volje ni želje. Na štandu SA/Ludensa/Bookglobea dobro razrađeni popusti izdavača. Kupovao u 3 navrata i kad sam došao zadnji put na kasu samo s onim komadom "Otok Bourbon 1730" momak što radi pita "Nije važno što je al nek' je samo 20 kuna". Rekoh "Pogodio si". I stvarno, žao mi ne kupiti za taj mizerni odnos toliku ciglu kad već dajem isti iznos za 0,33 l Fante u svakom kafiću. Makar vidim da nije moj ukus ali eto, pročitat ću kad tad... da podržim izdavača. Jel onaj mršavi bradonja s malo kose Bernard ili dobro informiran radnik? Ako jest uhvatio sam par informacija ali vjerujem da znaju svi, tipa da iduće godine ide reprint Krcka 1 i novi Sammy. Kupio još Zagor knjigu 11, dva zadnja Tellera, zadnjeg Mikija te Gil Jourdana 1 i 2. Danas ga listao i čini mi se dobar i po sadržaju, crtežu i cijeni naravno. Ono ostalo sniženo nije u području mog zanimanja a Bernarda Princea ne spušta koliko bih htio pa stoga i ne kupujem, nije prioritet. Columbo ima neke Martyje koje nemam ali zdravo, doviđenja, preskupo mi je. Ipak, generalno, cijene nisu loše ali kako sve pratim redovno prostora za djelovanje nije bilo. Za postere, kalendare, figure i ostalo nisam bio zainteresiran.
Ne da mi se slikati, nije neka kolekcija.
Uglavnom, šteta što nemaju 2 IL godišnjeNećeš požaliti, Gil Jourdan je fenomenalan strip.
Go to Top of Page

anto
Advanced MemberSerbia
11322 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/11/2017 :  10:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Da, Žil Žurdan je stvarno sjajan strip,istinski klasik koji je i danas jednako dobar kao nekad.

BG plan je bio da se isprati francusko izdanje sa 6 knjiga,gde bi se uključili još neki stripovi ovog autora;na žalost, stali su na drugoj.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced MemberCroatia
11289 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/11/2017 :  11:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Da, Žil Žurdan je stvarno sjajan strip,istinski klasik koji je i danas jednako dobar kao nekad.

BG plan je bio da se isprati francusko izdanje sa 6 knjiga,gde bi se uključili još neki stripovi ovog autora;na žalost, stali su na drugoj.da imali su puno planova ali nažalost stali su na prvom ili drugom albumu

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
Go to Top of Page

Oki
Advanced MemberCroatia
3379 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 14/11/2017 :  11:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Nisam uspio prije napisati koju o mom ovogodišnjem posjetu interliberu jer sam konstantno u nekoj gužvi sa vremenom, ali eto, posjetio sam interliber u srijedu i mogu reći da mi je to bio jedan vrlo vrlo čudan dan.
...ujutro, prije polaska sam se išao obrijati. Kod brijanja se skoro nikada u životu nisam porezao, ali ovaj puta sam si nekako uspio zarezati nos!
Kada je konačno krv prestala curiti, krenuo sam autom po kiši put Zagreba.
Stigao i parkirao preko puta velesajma ispred onog kafića i pekare, te se odmah našao sa jednim prodavačom sa aukcija da bih preuzeo neke stripove koje sam odmah krenuo ostaviti u autu.
Zatvorih vrata auta i začuh neko šištanje...prva ljeva guma:

Reko sam sebi, e nedam stotku za krpanje, ionako sam popodne namjeravao staviti zimske, a ove ljetnje bacam. Benzinska je preko ceste na 20 metara od auta, pa ću prije polaska samo pripumpati gumu i ušarafiti šaraf-izdržat će tih 60-tak kilometara u povratku...samo ću posjet interliberu malo skratiti da guma skroz ne ispusti i taman kada sam pomislio kako sam bezveze platio parking za pet sati unaprijed, misao mi prekine ptičje govno što mi se rascvjeta na ramenu... Vratih se u auto po papirnate, obrisah bijelu fleku sa svoje crne kožne jakne pa donio odluku da najprije uplatim eurojackpot...jebemu, reko ovo je neki znak s neba da nešto uplatim i tako krenuh prvo do lutrije. Uvijek kada sam negdje “na putu” odigram listić eurojackpota, a sada ću baš odigrat dva listića! Jedan listić iskrižam brojeve, krenuh uplatiti i prvo djelatnicu u lutriji zatražim jedan listić slučajnim odabirom, pa joj dam ovaj svoj, da bih pri preuzimanju listića skužio da imam 5 istih brojeva na ta dva listića (četiri ljevo i jedan desno)! Kada sam ih pokazao djelatnici, ona se nasmijala i ponudila storniranje jednog listića, ali kažem ja, neka budu... Kasnije sam na interliberu negdje posijao oba listića, srećom niti jednog broja nisam pogodio u petak, bar na ovom svom čije brojeve znam napamet.
Kod kupovine na interliberu najprije kupih zadnji broj libellusovog Zagora na libellus štandu, pa kod columba uspih naći knjige 31 i 32 po cijeni od 156 kn..jedine koje su mi falile...inače sam sam sebi bar već 10 puta rekao da neću skupljati tog libellusovog Zagora, ali me stalno nešto tjera na još....
Zatim se sa spiskom uputio na strip agentov štand da popunim rupe na alan fordu hc do broja 150 ali su od 33 broja koja mi fale imali samo 14 komada, kupio tu još zadnji broj maxi Dylana, te Dicka Longa brojeve 2 i 3-nikako Dick da pojeftini, još su po 90 kn.
Odnio ovo u auto, te si u glavi proračunao da sam kratak za nekih 800 kn za preostali posjet fibrinom štandu.
Odoh na bankomat i od ovih svih događaja bivah nekako smotan, pa dva puta ukucao krivi pin...treći puta nisam htio riskirati.
Na fibrinom štandu kupio 10 albuma za ovo novaca što sam imao, iskreno najviše me obradovala kupovina novog Zidroua kojeg sam pročitao odmah sljedeće jutro...sljedeći na redu je Propovjednik kojeg nikada prije nisam čitao. Žalim što sam propustio kupiti Sagu i 100 metaka, ali doći će i to na red kada se pojave neki popusti na webshopu:)
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

3347 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 14/11/2017 :  11:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Koji pehovi, crni Oki.

Kad tvoj brod pocne puštati korijene u nepokretnosti luke, otisni na pucinu.
Go to Top of Page

Oki
Advanced MemberCroatia
3379 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 14/11/2017 :  12:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Koji pehovi, crni Oki.


Je, zanimljivo je i to da kod prošlog auta kojeg sam imao 13 godina nikada nisam probušio gumu, a kod ovog kojeg imam nešto više od mjesec dana, ovo mi je već drugo bušenje guma, a uz to su me u prvih dva tjedna uspjeli “ožuljati” na parkingu u dva navrata, jednom iznaprijed i jednom izotraga.
Išao sam odmah u srijedu promjeniti gume, strpao set zimskih guma na felgama u bunker i ostavio auto kod vulkanizera da mi to promjeni. Rekao vulkanizeru da ove ljetne skine i baci jer ih ne želim više vidjet, a da gole felge stavi u bunker dok ja malo prošećem sa kčerkicom...vratim se, a ono ove ljetne gume u bunkeru na felgama-kaže vulkanizer: nemam danas vremena da to skidam:(
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced MemberChile
3190 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 14/11/2017 :  13:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Ti se očito nasadio baš na onaj čavlić koji sam ja šutnuo ispred svoje gume?
E jesi ga crn i baksuzan, Bože sačuvaj!
Al’ šuti, moglo je i gore!
Zamisli da ti je pri finalnom povratku do auta i prilikom otvaranja vrata neka ptičurda od goluba počastila i drugo rame - ti, sav u očaju, ispustiš sve te albume - oni tresnu od beton i sjebu si sve hrbate?

Jedina nada u smislu utjehe - eurojackpot....

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...

Edited by - Dukidule on 14/11/2017 13:20:02
Go to Top of Page

DiSkAcH
Senior MemberCroatia
1345 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/11/2017 :  13:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

Ti se očito nasadio baš na onaj čavlić koji sam ja šutnuo ispred svoje gume?
E jesi ga crn i baksuzan, Bože sačuvaj!
Al’ šuti, moglo je i gore!
Zamisli da ti je pri finalnom povratku do auta i prilikom otvaranja vrata neka ptičurda od goluba počastila i drugo rame - ti, sav u očaju, ispustiš sve te albume - oni tresnu od beton i sjebu si sve hrbate?

Jedina nada u smislu utjehe - eurojackpot....Pa izgubio je listice od lota kolko sam ja shvatio.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced MemberChile
3190 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 14/11/2017 :  13:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Ma nove da odigra.
Uz toliko peha jednostavno ga mora drmnuti jackpot.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced MemberQatar
25866 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/11/2017 :  14:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Dva dana na Interliberu, u nedjelju na samom otvaranju pola sata i samo u 5-ici ali uglavnom je sve planirano uhvaćeno u subotu. Kad sam se vratio kući i stavio na papir po potrošnji neka ravnoteža između stripova i knjiga, definitivno ću morati pokušati promijeniti taktiku kupovine i što više Blekova, Tellera i Zagora (redovnih) ostavljati za IL.
Dojmovi: Gužva je bila podnošljiva. S Libellusovog štanda pokupio 21 naručenog oštećenog (ili bolje reći "oštećenog") Martyja i kupio novog, za ostalo nije bilo volje ni želje. Na štandu SA/Ludensa/Bookglobea dobro razrađeni popusti izdavača. Kupovao u 3 navrata i kad sam došao zadnji put na kasu samo s onim komadom "Otok Bourbon 1730" momak što radi pita "Nije važno što je al nek' je samo 20 kuna".


Imaš sreće jer je to bio neki jebački popust, puna cijena je 149 kn. https://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.eeeed9b4dabc4ecc93d7b5ee91305db1.otok-bourbon-1730.aspx

Murskaamme Kasvot Juutalaisten Kuninkaan
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced MemberQatar
25866 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/11/2017 :  14:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:
Originally posted by PeyoBernarda možeš vidjeti u ovom članku:
http://arhiva.nacional.hr/clanak/48650/bratstvo-ljubitelja-stripa


Ma svašta! A ja mislio to je Marko Šunjić?

P.S. I mrguda su uslikali. To mu je valjda jednina fotka u životu na kojoj nije namrgođen.Ne mora značiti, ja sam ga jednom vidio nasmijanog u SNK, ali se ne mogu sjetiti koje godine.

Murskaamme Kasvot Juutalaisten Kuninkaan
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced MemberChile
3190 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 14/11/2017 :  18:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by Dukidule

quote:
Originally posted by PeyoBernarda možeš vidjeti u ovom članku:
http://arhiva.nacional.hr/clanak/48650/bratstvo-ljubitelja-stripa


Ma svašta! A ja mislio to je Marko Šunjić?

P.S. I mrguda su uslikali. To mu je valjda jednina fotka u životu na kojoj nije namrgođen.Ne mora značiti, ja sam ga jednom vidio nasmijanog u SNK, ali se ne mogu sjetiti koje godine.


Pa mogu zamisliti zašto.
Garant ti je u vrećicu kupljenih stripova uvalio i jedan iz remitende, po punoj cijeni.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4213 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 14/11/2017 :  18:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Nisam uspio prije napisati koju o mom ovogodišnjem posjetu interliberu jer sam konstantno u nekoj gužvi sa vremenom, ali eto, posjetio sam interliber u srijedu i mogu reći da mi je to bio jedan vrlo vrlo čudan dan.
...ujutro, prije polaska sam se išao obrijati. Kod brijanja se skoro nikada u životu nisam porezao, ali ovaj puta sam si nekako uspio zarezati nos!
Kada je konačno krv prestala curiti, krenuo sam autom po kiši put Zagreba.
Stigao i parkirao preko puta velesajma ispred onog kafića i pekare, te se odmah našao sa jednim prodavačom sa aukcija da bih preuzeo neke stripove koje sam odmah krenuo ostaviti u autu.
Zatvorih vrata auta i začuh neko šištanje...prva ljeva guma:

Reko sam sebi, e nedam stotku za krpanje, ionako sam popodne namjeravao staviti zimske, a ove ljetnje bacam. Benzinska je preko ceste na 20 metara od auta, pa ću prije polaska samo pripumpati gumu i ušarafiti šaraf-izdržat će tih 60-tak kilometara u povratku...samo ću posjet interliberu malo skratiti da guma skroz ne ispusti i taman kada sam pomislio kako sam bezveze platio parking za pet sati unaprijed, misao mi prekine ptičje govno što mi se rascvjeta na ramenu... Vratih se u auto po papirnate, obrisah bijelu fleku sa svoje crne kožne jakne pa donio odluku da najprije uplatim eurojackpot...jebemu, reko ovo je neki znak s neba da nešto uplatim i tako krenuh prvo do lutrije. Uvijek kada sam negdje “na putu” odigram listić eurojackpota, a sada ću baš odigrat dva listića! Jedan listić iskrižam brojeve, krenuh uplatiti i prvo djelatnicu u lutriji zatražim jedan listić slučajnim odabirom, pa joj dam ovaj svoj, da bih pri preuzimanju listića skužio da imam 5 istih brojeva na ta dva listića (četiri ljevo i jedan desno)! Kada sam ih pokazao djelatnici, ona se nasmijala i ponudila storniranje jednog listića, ali kažem ja, neka budu... Kasnije sam na interliberu negdje posijao oba listića, srećom niti jednog broja nisam pogodio u petak, bar na ovom svom čije brojeve znam napamet.
Kod kupovine na interliberu najprije kupih zadnji broj libellusovog Zagora na libellus štandu, pa kod columba uspih naći knjige 31 i 32 po cijeni od 156 kn..jedine koje su mi falile...inače sam sam sebi bar već 10 puta rekao da neću skupljati tog libellusovog Zagora, ali me stalno nešto tjera na još....
Zatim se sa spiskom uputio na strip agentov štand da popunim rupe na alan fordu hc do broja 150 ali su od 33 broja koja mi fale imali samo 14 komada, kupio tu još zadnji broj maxi Dylana, te Dicka Longa brojeve 2 i 3-nikako Dick da pojeftini, još su po 90 kn.
Odnio ovo u auto, te si u glavi proračunao da sam kratak za nekih 800 kn za preostali posjet fibrinom štandu.
Odoh na bankomat i od ovih svih događaja bivah nekako smotan, pa dva puta ukucao krivi pin...treći puta nisam htio riskirati.
Na fibrinom štandu kupio 10 albuma za ovo novaca što sam imao, iskreno najviše me obradovala kupovina novog Zidroua kojeg sam pročitao odmah sljedeće jutro...sljedeći na redu je Propovjednik kojeg nikada prije nisam čitao. Žalim što sam propustio kupiti Sagu i 100 metaka, ali doći će i to na red kada se pojave neki popusti na webshopu:)A ja mislio da su meni gume oćelave... Prema ovima su premija

Btw, pa gdje tebi rastu sve dlake kad si nos uspio porezati?

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member4617 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/11/2017 :  19:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Da, Žil Žurdan je stvarno sjajan strip,istinski klasik koji je i danas jednako dobar kao nekad.

BG plan je bio da se isprati francusko izdanje sa 6 knjiga,gde bi se uključili još neki stripovi ovog autora;na žalost, stali su na drugoj.


Nikad ne reci nikad. Cuda se desavaju. Cekali smo na neke serijale i duze... inace, stvarno je Jil Jourdan, prva liga strip.
Go to Top of Page

karlitos
New Member243 Posts

Member since 29/10/2016

Posted - 14/11/2017 :  20:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send karlitos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by anto

Da, Žil Žurdan je stvarno sjajan strip,istinski klasik koji je i danas jednako dobar kao nekad.

BG plan je bio da se isprati francusko izdanje sa 6 knjiga,gde bi se uključili još neki stripovi ovog autora;na žalost, stali su na drugoj.


Nikad ne reci nikad. Cuda se desavaju. Cekali smo na neke serijale i duze... inace, stvarno je Jil Jourdan, prva liga strip.


Uff, bilo bi savršeno da se nastavi Gil Jourdan. Još bih uz njega volio i nastavak Theodore Poussina te Lincolna.
Go to Top of Page

vice
Advanced Member

5031 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 14/11/2017 :  20:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karlitos

quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by anto

Da, Žil Žurdan je stvarno sjajan strip,istinski klasik koji je i danas jednako dobar kao nekad.

BG plan je bio da se isprati francusko izdanje sa 6 knjiga,gde bi se uključili još neki stripovi ovog autora;na žalost, stali su na drugoj.


Nikad ne reci nikad. Cuda se desavaju. Cekali smo na neke serijale i duze... inace, stvarno je Jil Jourdan, prva liga strip.


Uff, bilo bi savršeno da se nastavi Gil Jourdan. Još bih uz njega volio i nastavak Theodore Poussina te Lincolna.
Slažem se, upravo za ta 3 naslova i ja priželjkujem nastavke. ;)

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

731 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 14/11/2017 :  23:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Koji pehovi, crni Oki.


Je, zanimljivo je i to da kod prošlog auta kojeg sam imao 13 godina nikada nisam probušio gumu, a kod ovog kojeg imam nešto više od mjesec dana, ovo mi je već drugo bušenje guma, a uz to su me u prvih dva tjedna uspjeli “ožuljati” na parkingu u dva navrata, jednom iznaprijed i jednom izotraga.
Išao sam odmah u srijedu promjeniti gume, strpao set zimskih guma na felgama u bunker i ostavio auto kod vulkanizera da mi to promjeni. Rekao vulkanizeru da ove ljetne skine i baci jer ih ne želim više vidjet, a da gole felge stavi u bunker dok ja malo prošećem sa kčerkicom...vratim se, a ono ove ljetne gume u bunkeru na felgama-kaže vulkanizer: nemam danas vremena da to skidam:(

Baksuzan auto- riješi ga se što prije...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member4617 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/11/2017 :  05:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nastavak Lincolna bi me stvarno obradovao. A da ne spominjem tugu sto je stao Buddy Longway na prvoj knjizi...
Go to Top of Page

www2
Average MemberCroatia
939 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 15/11/2017 :  09:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Jedno brzinsko pitanje.

Da li netko zna reći zašto su na štandu SNK bili Princ valijanti samo brojevi 17,18,19 i to po mizernoj cijeni od 30 kn komad i to svi u mint stanju.

Naime sakupljam Valijanta onako usputno kako na koji naletim i za sada imam brojeve od 1-10 i sada 17,18,19. E sad sve ove koje sam kupio (ovih prvih 10) su bile junačke cijene na svim aukcijama pa mi nije jasno zašto su ovi bili tako jeftini?
Go to Top of Page

jaki
Advanced MemberCroatia
13182 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/11/2017 :  13:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
štand snk?
misliš strip agenta.
zašto su bili jeftini?ima puno duplih?pražnjenje skladišta?procjena da ih po većoj cijeni neće moći prodati?konkurencija u drugim izdanjima valianta?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced MemberSerbia
11322 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/11/2017 :  19:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karlitos


Uff, bilo bi savršeno da se nastavi Gil Jourdan. Još bih uz njega volio i nastavak Theodore Poussina te Lincolna.


sasvim se slažem osim što bih još stavio i Usagija na listu,ali markos reče da će njega neko drugi sigurno nastaviti.
Mislim,ima tu još nekoliko naslova koje bih žarko voleo da se nastave,ali Žil,Linkoln i Pusen su na vrhu liste.

@Oki
kakav ti je novi Zidrou?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Oki
Advanced MemberCroatia
3379 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 15/11/2017 :  20:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto@Oki
kakav ti je novi Zidrou?Priča sirova i prljava, upravo onakva kakva treba biti ako je vrijeme radnje srednji vijek, a opet na drugu stranu, jedna topla bajka o princu sanjaru (na crnom konju;)
Sve u svemu, jako ugodno za čitanje, simpatičan način pripovjedanja sa gotovo nevidljivom dozom crnog humora...nakon par dana me vuče da ponovno uzmem ovaj strip u ruke i da još jednom uživam u ovom malom remek djelu.
Go to Top of Page

anto
Advanced MemberSerbia
11322 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/11/2017 :  20:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
fala oki.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

karlitos
New Member243 Posts

Member since 29/10/2016

Posted - 15/11/2017 :  21:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send karlitos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by karlitos


Uff, bilo bi savršeno da se nastavi Gil Jourdan. Još bih uz njega volio i nastavak Theodore Poussina te Lincolna.


sasvim se slažem osim što bih još stavio i Usagija na listu,ali markos reče da će njega neko drugi sigurno nastaviti.
Mislim,ima tu još nekoliko naslova koje bih žarko voleo da se nastave,ali Žil,Linkoln i Pusen su na vrhu liste.
Usagi je također strip kojem nestrpljivo čekam nastavke. Nadajmo se da će ga taj drugi izdavač brzo krenuti s njime.
Go to Top of Page

anto
Advanced MemberSerbia
11322 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/11/2017 :  21:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karlitos

quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by karlitos


Uff, bilo bi savršeno da se nastavi Gil Jourdan. Još bih uz njega volio i nastavak Theodore Poussina te Lincolna.


sasvim se slažem osim što bih još stavio i Usagija na listu,ali markos reče da će njega neko drugi sigurno nastaviti.
Mislim,ima tu još nekoliko naslova koje bih žarko voleo da se nastave,ali Žil,Linkoln i Pusen su na vrhu liste.
Usagi je također strip kojem nestrpljivo čekam nastavke. Nadajmo se da će ga taj drugi izdavač brzo krenuti s njime.


i normalno,XIII-ca!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000