forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2017.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

karlitos
New Member

243 Posts

Member since 29/10/2016

Posted - 15/11/2017 : 21:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send karlitos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by karlitos

quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by karlitos

Uff, bilo bi savršeno da se nastavi Gil Jourdan. Još bih uz njega volio i nastavak Theodore Poussina te Lincolna.

sasvim se slažem osim što bih još stavio i Usagija na listu,ali markos reče da će njega neko drugi sigurno nastaviti.
Mislim,ima tu još nekoliko naslova koje bih žarko voleo da se nastave,ali Žil,Linkoln i Pusen su na vrhu liste.

Usagi je također strip kojem nestrpljivo čekam nastavke. Nadajmo se da će ga taj drugi izdavač brzo krenuti s njime.

i normalno,XIII-ca!

Uff, kako sam zaboravio XIII!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/11/2017 : 21:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

Nego, sta je ovo,u Izdavackom izlogu nema topica o Sagi 2 i Velikom zlom liscu ili je Mrkva slijepa?

Uh, nisam nijedan stavio! Aaaah. A taman sam mislio igrati šah cijelu večer. Damn.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/11/2017 : 21:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Nego, sta je ovo,u Izdavackom izlogu nema topica o Sagi 2 i Velikom zlom liscu ili je Mrkva slijepa?

Uh, nisam nijedan stavio! Aaaah. A taman sam mislio igrati šah cijelu večer. Damn.

Dude. Pa ja naostrila nozeve na Sagu i onda ih otupjela na Lisca. Mora biti topika...vec je napisano kod mene sve! Oh, the (not) joy of not having children.

EDIT: Sad kad postam tek za deset dana, a lika odvukoh od saha. Najte nis zamjerit, imam komentar, samo sam malo lijena da ga c/p sa svoje Jelena Veljaca kolumne.

Edited by - Mrkva on 15/11/2017 21:35:13
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/11/2017 : 21:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Evo, stavio. Šah ne smije trpjeti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/11/2017 : 22:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikako. Nek je sa srecom u sportu, ako nije protiv kceri. U ton slucaju nek je s nesrecom :)
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2854 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/11/2017 : 22:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Na kratko 1. dio utisaka.. Bilo je i vise nego fantasticno, nije mi zao ni minute provedene. I vjerujte, bio sam prakticki cijelo vrijeme. Sad mi je jos zao, sto nisam skoknuo i u nedelju :).

Nema boljeg filinga provozati se autom ovaj dobar sat, koliko treba iz Mb do Zg, uz glasbu koju volim, doci sat pre otvaranja, u miru se parkirati, popiti kafu i popusiti cigaretu unutra u kaficu te znati da te cijeli dan cekaju same lijepe stvari. Najbolje za moju dusu :).

Malo insajderskih od Bernija :):
- Kad krece preostatak XIII?
- Verovatno iduce godine.
- Moze malo preciznija informacija?
- Zar ti to nije dovoljno precizno?

- Sta ide sledece?
- U decembru Largo 9-16.
- Jos nesto?
- Millenium 4-6 pocetkom 2018.

- Planiras nesto sasvim novo iduce godine?
- Ne.

- Sa cime nastavljas u 2018?
- Ide Sammy.

- Nesto novo od kiosk izdanja?
- Ne.
- Mozda Mr. No kao u If Edizioni?
- Nema sanse.

Tako nekako je isao razgovor. Berni legenda . I naravno jako treba pohvaliti njegov stant, gdje se moglo pronaci svasta po 10, 20, 30.. kn. Stvarno mi je zao sto nisam uzeo komplet Malog Spiroua 1-16, koji je isao po 30 kn po komadu. I pohvale cijelom njegovom staffu.

Nastavak slijedi kad pronadjem vremena. Libellus, Fibra, Columbo, Slaven, Tino, Hangar 7.. Sve super .

Jack the Black.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15793 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/11/2017 : 03:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Largo 9-16... prva liga.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6303 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 16/11/2017 : 05:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Largo :D
Cek to ove godine u 12-om mj?
Odlicno ako je tako, pa kompletirat cemo ga u roku keks!
Naravno, ako ih izda sve, zasada ih je 21.
Ostatak bi onda mogao 2018.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 16/11/2017 05:11:30
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 16/11/2017 : 07:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Stvarno mi je zao sto nisam uzeo komplet Malog Spiroua 1-16, koji je isao po 30 kn po komadu. I pohvale cijelom njegovom staffu.

Komplet Malog Spiroua 1-14 se na Sajmu knjige na štantu Darkwooda prodavao za 2800 dinara, to je 24 eura.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18962 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/11/2017 : 07:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nikako. Nek je sa srecom u sportu, ako nije protiv kceri. U ton slucaju nek je s nesrecom :)

šah je šport?
šta sve još neću saznat?
sediš,sediš,sediš.....športaš veliki!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12507 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/11/2017 : 11:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na kratko 1. dio utisaka.. Bilo je i vise nego fantasticno, nije mi zao ni minute provedene. I vjerujte, bio sam prakticki cijelo vrijeme. Sad mi je jos zao, sto nisam skoknuo i u nedelju :).

Nema boljeg filinga provozati se autom ovaj dobar sat, koliko treba iz Mb do Zg, uz glasbu koju volim, doci sat pre otvaranja, u miru se parkirati, popiti kafu i popusiti cigaretu unutra u kaficu te znati da te cijeli dan cekaju same lijepe stvari. Najbolje za moju dusu :).

- Sta ide sledece?
- U decembru Largo 9-16.
- Jos nesto?

- Ne.

- Ide Sammy.

- Ne.

- Nema sanse.

Tako nekako je isao razgovor. Berni legenda . I naravno jako treba pohvaliti njegov stant, gdje se moglo pronaci svasta po 10, 20, 30.. kn. Stvarno mi je zao sto nisam uzeo komplet Malog Spiroua 1-16, koji je isao po 30 kn po komadu. I pohvale cijelom njegovom staffu.

Nastavak slijedi kad pronadjem vremena. Libellus, Fibra, Columbo, Slaven, Tino, Hangar 7.. Sve super .

ovo miriše na katastrofu!!!!!
Nismo dobili ništa nakon završetka Belle i Bronca, sljedeče godine završavaju i PSDZ, ispucao se mister No Maxi,...šta je ovo Bernarde!???
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 16/11/2017 : 11:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

šah je šport?
šta sve još neću saznat?

Sive ćelije samo tako rade - znoj niz čelo šiba - sagorjieva gomila kalorija.
Dakle, šah je sport - definitivno.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...

Edited by - Dukidule on 16/11/2017 11:06:30
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2173 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/11/2017 : 11:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

quote:

šah je šport?
šta sve još neću saznat?

Nemoj tako - a tek opasnosti...
Pročitaj samo prvu rečenicu teksta:

https://www.vecernji.hr/sport/od-disneylanda-do-naslova-sahovskog-velemajstora-113638
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6900 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 16/11/2017 : 13:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Ni meni nije jasan taj plan Ludensa/Strip-Agenta. Mislim da su bar ovog novog Chica morali osigurati kad se već jeze od Tex Odabranih priča ili popunjavanja rupa u Mister No-u i Martyju a da ne pričam o novim serijalima.

loading...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/11/2017 : 15:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sada se vidi da je skupljanje Libellusovog Mister Noa najbolja odluka koju sam ikada donio u vezi stripova.
Od Ludensa/SA ionako nema sreće po tom pitanju što je stvarno šteta za one koji čekaju povoljno kiosk izdanje.
Možda je i slaba prodaja PSDZ kriva što neće ići ništa drugo nakon toga.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40449 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/11/2017 : 18:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Slazem se za Mister Noa. Moja najgora odluka u vezi stripova je ta da prodam prvih 50-ak da bih kupio Yuga :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5017 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 16/11/2017 : 18:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Odakle takvi defetizam Evo ja sam siguran da nakon PSDZ slijedi nešto ........
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7730 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 16/11/2017 : 20:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Odakle takvi defetizam Evo ja sam siguran da nakon PSDZ slijedi nešto ........

samo sto to ne bi trebalo biti iduce godine jer ce izaci zadnja 4 psdz i to je to za 2018...jos ako na psdz samo nastave protagoniste, sudiju beana i ostale westerne pod istom numeracijom i u istoj ediciji, to ce ici jos 2-3 godine tako da nema nista od nove edicije ( tim i dasti) :D do 2021...
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
767 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 16/11/2017 : 22:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Ja se iskreno nadam da im ne pada ni na pamet nešto takvo objavljivati, to će imati nikakvu prodaju..
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15793 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/11/2017 : 06:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Slazem se za Mister Noa. Moja najgora odluka u vezi stripova je ta da prodam prvih 50-ak da bih kupio Yuga :)

Steta!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7730 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 17/11/2017 : 11:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Davor2403

Ja se iskreno nadam da im ne pada ni na pamet nešto takvo objavljivati, to će imati nikakvu prodaju..

pa moraju izdavati nesto sta ce stavljati kasnije u one pakete/remitendu zajedno sa zagorom, dilanom...prije su to bili lazarus, nathan, marti, mister no...sad su to miki, psdz.. nece samo diabolika stavljati...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21187 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/11/2017 : 19:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

- Sta ide sledece?
- U decembru Largo 9-16.
- Jos nesto?

- Ne.

- Ide Sammy.

- Ne.
- Nema sanse.

Veoma sličan razgovor sam i ja vodio sa njim na beogradskom Sajmu - u stvari,to i nije bio razgovor,više baš ovako kao mike,pitanja i odgovori.
Jedina razlika je što sam ga umesto ua XIII pitao za ostatak Tangija i da li je on taj koji nastavlja Usagija.

A spomenuo sam već,ali izgleda da me niko nije shvatio ozbilno,da nakon PSDZ ništa novo neće pokrenuti - što mi je jedna od najboljih vesti za ovu godinu.

edit:mada se ne bih bunio da krene sa Mister Noom.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 17/11/2017 19:20:46
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17823 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/11/2017 : 19:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja bih mu prno i okrenuo se :)

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6303 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 17/11/2017 : 19:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ako bi vec bio nekakav Bonelli, ja bi jako volio Nathana, a nebi se bunio na na Lazarusa.
Ali ako sam dobro shvatio za njihe nema vise bas neke sanse da izlaze u kiosk izdanju...ili?

A i Siročad mi se svidjelo ona 3 broja sto sam procitao.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17032 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 18/11/2017 : 12:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Ako bi vec bio nekakav Bonelli, ja bi jako volio Nathana, a nebi se bunio na na Lazarusa.
Ali ako sam dobro shvatio za njihe nema vise bas neke sanse da izlaze u kiosk izdanju...ili?

A i Siročad mi se svidjelo ona 3 broja sto sam procitao.

Nathan bi bio ok, skroz ok.
Sve je bolje Karabine ili Alana d Misterioznog.
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000