risbozg Advanced Member
Croatia 15659 PostsMember since 10/08/2003
quote:Originally posted by globinjoquote:Originally posted by risbozgquote:Originally posted by Tuttaquote:Originally posted by risbozgquote:Originally posted by globinjoJa ne idem kako sam planirao Eventulano na jedan danI to je upitnoStay tuneddaj se ne zezaaj...ako budeš jedan dan nazovi ili javi kada si da se vidimo.. Sačekuša.Napad na tovara bu vas tovar v rit
quote:Originally posted by risbozgquote:Originally posted by Tuttaquote:Originally posted by risbozgquote:Originally posted by globinjoJa ne idem kako sam planirao Eventulano na jedan danI to je upitnoStay tuneddaj se ne zezaaj...ako budeš jedan dan nazovi ili javi kada si da se vidimo.. Sačekuša.Napad na tovara
quote:Originally posted by Tuttaquote:Originally posted by risbozgquote:Originally posted by globinjoJa ne idem kako sam planirao Eventulano na jedan danI to je upitnoStay tuneddaj se ne zezaaj...ako budeš jedan dan nazovi ili javi kada si da se vidimo.. Sačekuša.
quote:Originally posted by risbozgquote:Originally posted by globinjoJa ne idem kako sam planirao Eventulano na jedan danI to je upitnoStay tuneddaj se ne zezaaj...ako budeš jedan dan nazovi ili javi kada si da se vidimo..
quote:Originally posted by globinjoJa ne idem kako sam planirao Eventulano na jedan danI to je upitnoStay tuned
djdjuro New Member
Croatia 104 PostsMember since 27/09/2011