Inace, volim sarkastican humor i humor na prvu (ako tako moze da se kaze - onaj, spontan humor). Volim i humor koji nosi poruku (ponekad ozbiljnu).
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Inače, dodao bih i pomalo zaboravljenu Police Squad (otkazana nakon 6 epizoda, što je velika šteta). Serija koja je prequel trilogiji Goli pištolj.
Je, je. :) Cepanje, na svakih nekoliko sekundi.
Jednostavno, a fenomenalno.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Padaju mi napamet ovako rendom djir: Rick i Morty Arrested Development Seinfeld Family guy Blackadder Simpsoni U uredu (USA) South Park Uvijek je sunčano u Philadelphiji Parks and Recreation Futurama Državnik novog kova, šljam...ma Rick Mayall je zakon Enturage je solidan radi Ari Golda Red Dwarf, Father Ted ima masu toga...
Fawlty Towers Black Adder Bottom Young Ones Married with Children Panty & Stocking with Garterbelt Cromartie High School Beavis and Butt-Head My Name Is Earl Garth Marenghi's Darkplace The New Statesman Police Squad! Mućke Spaced Metalocalypse Aqua Teen Hunger Force Pizza It's Always Sunny in Philadelphia
Od domaćih, hrvatskih, serija, 10 godina stara Zakon! je daleko iznad svega ostaloga i domaćeg a i dosta toga stranog razvikanog (britanskog i francuskog i američkog). Moderna, potrebna, nadrealna, puna pop referenci, izvrstan worldbuilding stvaranja hrvatske verzije americane. Mitologija pseudomitologija i to.
Hiperproduktivne polsusate 24 epizode nezamislive u britanij. Rerference na domaće 90e. Više vrsta humora. Fenomenalna gluma i inventivna režija. Ima je ovdje a ako vam se svidi možete i potražiti epizode druge domaće humor serije bitange i princeze koje su radili isti scenaristi i isti redatelj/Scenarist (ivan goran-vitez), koje isto imate na hrti.
Od domaćih, hrvatskih, serija, 10 godina stara Zakon! je daleko iznad svega ostaloga i domaćeg a i dosta toga stranog razvikanog (britanskog i francuskog i američkog). Moderna, potrebna, nadrealna, puna pop referenci, izvrstan worldbuilding stvaranja hrvatske verzije americane. Mitologija pseudomitologija i to.
Hiperproduktivne polsusate 24 epizode nezamislive u britanij. Rerference na domaće 90e. Više vrsta humora. Fenomenalna gluma i inventivna režija. Ima je ovdje a ako vam se svidi možete i potražiti epizode druge domaće humor serije bitange i princeze koje su radili isti scenaristi i isti redatelj/Scenarist (ivan goran-vitez), koje isto imate na hrti.
Mi virujes da san i ja tija dodat Zakon! Serija je daleko iznas naseg standarda, strasan humor. Stojan rastura. Dokaz da nije hrvatska klasika je da im je dopustilo snimanje samo jedne sezone. Iskljucite (zasluzene) predrasude prema hr sceni i pogledajte koju epizodu.
Meni jedna od najdrazih je Scrubs... e tu sam se doslovn valjao od smijeha. Od novijih definnitivno New Girl i Brooklyn Nine-Nine. Cougar town mi je isto super.
Mi virujes da san i ja tija dodat Zakon! Serija je daleko iznas naseg standarda, strasan humor. Stojan rastura. Dokaz da nije hrvatska klasika je da im je dopustilo snimanje samo jedne sezone. Iskljucite (zasluzene) predrasude prema hr sceni i pogledajte koju epizodu.
Neću je pogledat samo jer je ona kretenčina Ivan Goran Vitez radila na njoj. Ako je serija humoristična barem upola koliko je taj lik odvratan i šake vrijedan, onda vjerujem da je dobra.